Подати оголошення

Дом 11 - ЖК "Лесной квартал"

1. . .6163. . .86
29 серп 2018 10:43
Цитата "Petroff1000":
Судя по фото сверху: вокруг парковки - один асфальт для парковки

Ужас, один асфальти бетон ... Не умеют у нас рационально использовать площади. В Израиле на этом паркинге сделали теннисные корты или засадили деревьями :super: , с нашей совковостью это нереально....
29 серп 2018 10:54
Цитата "mildness":

Ужас, один асфальти бетон ... Не умеют у нас рационально использовать площади. В Израиле на этом паркинге сделали теннисные корты или засадили деревьями :super: , с нашей совковостью это нереально....

Повністю згоден. Що заважало розмістити на даху спортивні майданчики, або взагалі критий зал. Як показали недавні пошуки залу для міні-футболу, це було б гарною ідеєю і на 100% впевнений, що користувалося б попитом серед мешканців. Ми от зараз декілька разів на тиждень граємо на відкритому полі, що біля 6 будинку, але вже почали підшукувати зал на зиму і виявилося, що знайти дуже складно, майже все зайнято.
29 серп 2018 11:20
Вам не угодиш))))
То місця мало для машин, то один асфальт для парковки))))
29 серп 2018 11:33
Цитата "Nathalie_NT":
Вам не угодиш))))
То місця мало для машин, то один асфальт для парковки))))

Про місця для машин - малось на увазі паркінги, наземні і підземні, а не на тротуарах і прибудинковій території.
29 серп 2018 11:43
Цитата "dm73":

Про місця для машин - малось на увазі паркінги, наземні і підземні, а не на тротуарах і прибудинковій території.

Буде жарко від асфальту. Я теж не в захваті. Побільше б нам зелені, дерев.
29 серп 2018 12:03
Цитата "dm73":

Доречі, я теж за підземні паркінги. Але оскільки в нас так все заливає після дощу, навіть не знаю коли до нас дійде прогрес, у якому столітті...
29 серп 2018 19:53
Цитата "Nathalie_NT":

:yes: :super:
30 серп 2018 07:36
Ребятишки, представители застройщика, люди просят больше зелени, возможно вы рассмотрите вариант переноса паркинга за пределы ЖК?а на этом месте сделаете зону отдыха, зелень, игровой майданчик и.т.д
30 серп 2018 08:33
Ага)))они уже места продали,а Вы деревья,зелень......🙈
30 серп 2018 10:33
та им пофиг все, строят уже что-попало. не лесной квартал , а бетонный квартал. жалею уже , что купил здесь квартиру
30 серп 2018 19:28
Цитата "tev777":
Визуализация паркинга, кому интересно)

цікаво, звідки така візуалізація - на сайті забудовника не бачив нічого крім плану паркомісць. І взагалі якась вона сувора і мрачна, альянс зазвичай свої рендери малює яскравими і привабливими - он хоч на крона-парк подивитись.
30 серп 2018 19:34
Цитата "Muson.E":

Повністю згоден. Що заважало розмістити на даху спортивні майданчики, або взагалі критий зал. Як показали недавні пошуки залу для міні-футболу, це було б гарною ідеєю і на 100% впевнений, що користувалося б попитом серед мешканців. Ми от зараз декілька разів на тиждень граємо на відкритому полі, що біля 6 будинку, але вже почали підшукувати зал на зиму і виявилося, що знайти дуже складно, майже все зайнято.

було б круто. а ще можна просто зону відпочинку облаштувати. Ба навіть сад.
31 серп 2018 06:27
Цитата "mildness":
На скільки затримують 11й будинок?
Хто підписував договір ще з початку будівництва, з фундаменту? Який тоді був орієнтовний термін?

был срок 1й квартал 2018, договор заключен в первые дни открытия продаж
31 серп 2018 06:47
Цитата "Oalexis":

цікаво, звідки така візуалізація - на сайті забудовника не бачив нічого крім плану паркомісць. І взагалі якась вона сувора і мрачна, альянс зазвичай свої рендери малює яскравими і привабливими - он хоч на крона-парк подивитись.

Згодна, "сувора і мрачна" не те слово, надіюсь це "чорновичок" нам дали подивитись або жарт.
Так як немає можливості приїхати самому вияснити одне малеееньке питаннячко, хочу поцікавитись у вас, у тіх хто має можливість: отой маленький червоненький будиночок (наша електрощитова, як я думаю, між 10 та 11 будинком), вона готова чи в процесі будівництва та збору?
31 серп 2018 17:29
Уважаемый застройщик, в связи с тем что вы решили сдать, никого предварительно не уведомив, 11 и 10 дома вместе, ведь за этим вы совместную территорию делаете, может и 5 дом без сразу вместе сдать?!
31 серп 2018 17:54
Та можно еще и подождать 8 и 12 дом, вместе дешевле будет! и вместо детских площадок наделать парковок!
Я предлагаю инвесторам домов придомовая територия которых сделана как свободная парковка оградится от остальных домов ЛК, и парковки использовать исключительно для жильцов этих домов!!!
31 серп 2018 18:00
Ах да
03 вер 2018 14:14
Уважаемые инвесторы, может кто узнавал, обмеры БТИ уже были, кладовки есть в доме????
03 вер 2018 18:28
Цитата "Olya43":
Уважаемые инвесторы, может кто узнавал, обмеры БТИ уже были, кладовки есть в доме????

За обмеры не скажу, не знаю, а кладовок 100% - нет, я была в ОП, их просто там нет по плану! Если смотреть план этажа, то нет места. Мне предложили купить в 9м доме, 7м2, большая, но дорого.
03 вер 2018 18:44
Цитата "mildness":

За обмеры не скажу, не знаю, а кладовок 100% - нет, я была в ОП, их просто там нет по плану! Если смотреть план этажа, то нет места. Мне предложили купить в 9м доме, 7м2, большая, но дорого.

Какая цена???
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше
1. . .6163. . .86
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше