Дом №10 - вул. Ломоносова, №85-а
Igoris
Старожил
840
23 березня 2016
03 жовт 2017 07:06
Цитата "Ксенія":
Інформація від людини, яка нас проводила в квартиру, я так зрозуміла - прораб.
Можна детальніше. Що саме сказав і на які терміни налаштовував?
Igoris
Старожил
840
23 березня 2016
03 жовт 2017 07:07
Цитата "Igoris":
Хто вам це сказав?
На зустрічі 12-го будинку пан Гулий запевняв, що вже прийнято рішення опалювати першу чергу будинків (7,10,11,12,13).
Із Аркади теж був присутній на зустрічі. Все це теж чув.
Із Аркади, прокоментуєте ситуацію з опаленням?
Із Аркади, Ви і читайте, і коментуйте)
Ксенія
К
Новачок
6
07 вересня 2016
03 жовт 2017 07:33
Цитата "Igoris":
Можна детальніше. Що саме сказав і на які терміни налаштовував?
Говорили про те, коли буде поклейка шпалер. От і промайнуло, що опалення взимку не буде, а в холодному будинку ніхто клеїти не буде, бо то робота в пустоту. Тому поклейка буде, коли потепліє. Йдучи по сходам, бачачи стан готовності будинку, а також прибудинкової території термін передачі під заселення 31.12.17 нереальний! Ми реалісти. Хоча дуже хочеться вірити, що Аркада зможе виконати заявлені терміни.
Igoris
Старожил
840
23 березня 2016
03 жовт 2017 09:04
Цитата "Ксенія":
Говорили про те, коли буде поклейка шпалер. От і промайнуло, що опалення взимку не буде, а в холодному будинку ніхто клеїти не буде, бо то робота в пустоту. Тому поклейка буде, коли потепліє. Йдучи по сходам, бачачи стан готовності будинку, а також прибудинкової території термін передачі під заселення 31.12.17 нереальний! Ми реалісти. Хоча дуже хочеться вірити, що Аркада зможе виконати заявлені терміни.
Зрозуміло. Дякую.
От саме щоб не було аж такого довгого переносу (аж доки потепліє, а потім тільки шпалери, міжкімнатні двері і тд), то і було прийнято рішення забудовником разом із банком замовником і озвучено особисто вельмишановним Гулим Валерієм Анатолійовичем в присутності неменш вельмишановного Із Аркади і інвесторів 12-го будинку, що будинки першої черги будуть 100% опалюватися.
Впевнений, що вищезгадані шановні товариші/пани (кому що більше подобається) дотримають своє слово.
изАркады
Ветеран
1 883
18 вересня 2015
04 жовт 2017 09:24
Готовность внутренних и спецработ на начало октября:
- кровля - 100%;
- м/п - 100%;
- лифты - 98%;
- внутренняя сантехника - 97%;
- фасад - 98%;
- электромонтаж - 98%;
- вентиляция - 98%;
- входные двери - 98%;
- беспещанка - 55-60%;
- входная группа - 55%;
- плитка (МОПы и с/у) - 90%;
- покраска МОПов - 40%;
- придомовые сети - 35%.
- кровля - 100%;
- м/п - 100%;
- лифты - 98%;
- фасад - 98%;
- электромонтаж - 98%;
- вентиляция - 98%;
- входные двери - 98%;
- беспещанка - 55-60%;
- входная группа - 55%;
- покраска МОПов - 40%;
- придомовые сети - 35%.
Irina_VII
Старожил
905
29 лютого 2016
04 жовт 2017 11:53
Цитата "изАркады":Готовность внутренних и спецработ на начало октября:
- кровля - 100%;
- м/п - 100%;
- лифты - 98%;
- фасад - 98%;
- электромонтаж - 98%;
- вентиляция - 98%;
- входные двери - 98%;
- беспещанка - 55-60%;
- входная группа - 55%;
- покраска МОПов - 40%;
- придомовые сети - 35%.
Спасибо!
изАркады
Ветеран
1 883
18 вересня 2015
04 жовт 2017 12:34
Информация по БТИ от застройщика, работают по договору. Недельки две-три и думаю померяют.
Irina_VII
Старожил
905
29 лютого 2016
04 жовт 2017 12:40
Цитата "изАркады":Информация по БТИ от застройщика, работают по договору. Недельки две-три и думаю померяют.
Ура!!! Очень ждем
Спасибо!
Igoris
Старожил
840
23 березня 2016
04 жовт 2017 19:55
Цитата "изАркады":Готовность внутренних и спецработ на начало октября:
- кровля - 100%;
- м/п - 100%;
- лифты - 98%;
- фасад - 98%;
- электромонтаж - 98%;
- вентиляция - 98%;
- входные двери - 98%;
- беспещанка - 55-60%;
- входная группа - 55%;
- покраска МОПов - 40%;
- придомовые сети - 35%.
Для наочності порівняння і аналізу прогресу ось процентовка місяць тому:
Цитата "изАркады":Готовность внутренних работ на начало сентября:
- кровля - 100%;
- м/п - 100%;
- лифты - 98%;
- фасад - 98%;
- электромонтаж - 98%;
- вентиляция - 98%;
- входные двери - 98%;
- беспещанка - 45%;
- отделка входной группы - 55%;
- плитка (с/узлы, МОПы) - 75%;
- покраска МОПов - 30%
- придомовые сети -25%.
Igoris
Старожил
840
23 березня 2016
04 жовт 2017 19:57
Цитата "изАркады":Информация по БТИ от застройщика, работают по договору. Недельки две-три и думаю померяют.
Це добре. Дякуємо.
А що з опаленням?
Lera1313
L
Постійний користувач
185
23 квітня 2017
07 жовт 2017 18:05
Цитата "Igoris":
Це добре. Дякуємо.
А що з опаленням?
ИзАркады, очень просим прокомментировать данный вопрос. Спасибо.
AndreyDK
A
Користувач
22
29 червня 2016
08 жовт 2017 10:12
Цитата "Igoris":
Це добре. Дякуємо.
А що з опаленням?
+1
napasius
n
Користувач
28
13 січня 2017
09 жовт 2017 09:45
Цитата "Igoris":
Це добре. Дякуємо.
А що з опаленням?
Это всех интересует, просьба ответить
SanYork
S
Ветеран
1 981
21 вересня 2016
09 жовт 2017 10:22
Газовая труба подключена, в 11 и 12 домах газовая труба висит просто так.
BeeKeeper
Постійний користувач
106
20 грудня 2015
14 жовт 2017 14:59
Субота. Вирішив поїхати наугад. Може вдасться пройти у будинок. Бо я ще жодного разу не був навіть не території. Охоронець сказав, що сьогодні це неможливо - усі будинки замкнені. Як я з дружиной не натякали, що дядько без пива не залишиться, щось він не здався. Хоч про "зачинені" це він лукавив. Я бачив на балконі будівельника у яскравій червоній жилетці. Я не став наполягати. Вирішив приїхати у вівторок.
Igoris
Старожил
840
23 березня 2016
16 жовт 2017 18:11
Цитата "BeeKeeper":Субота. Вирішив поїхати наугад. Може вдасться пройти у будинок. Бо я ще жодного разу не був навіть не території. Охоронець сказав, що сьогодні це неможливо - усі будинки замкнені. Як я з дружиной не натякали, що дядько без пива не залишиться, щось він не здався. Хоч про "зачинені" це він лукавив. Я бачив на балконі будівельника у яскравій червоній жилетці. Я не став наполягати. Вирішив приїхати у вівторок.
Розкажете як працює дане повідомлення.
Тільки сертифікат і документи не забудьте з собою взяти.
BeeKeeper
Постійний користувач
106
20 грудня 2015
17 жовт 2017 18:49
Приїхали з дружиною і з сином. Документи взяли с собою. Ті ворота, що ближче до спортлайфа. Охорона зразу сказала, що це ми ранувато приїхали (15:40), але визвонили прораба. Через 5 хвилин з’явився прораб - Олександр. Повів нас до будинку. Перша наша помилка: не взули щось таке, що не жалко. Ідеальний варіант - резинові чоботи - саме воно. На будмайданчику саме виконують опоряджувальні роботи. Та ще й після дощу. Дійти до будинку було складно. Олександр довго інструктував когось по телефону, як спустити ліфт з 22 - го поверху на перший. Після 10 хвилин очікування ліфта пішли пішки. Піднялись на 20 - й поверх - з однією пердедишкою успішно. Олександр відкрив нам нашу квартиру, сам пішов вище розбиратись з ліфтом. Що зроблено у квартирі:
- поставлено батареї
- нанесено якусь стяжку у санвузлах.
Наша друга помилка - не взяли з собою фонарик. Тому санвузли роздивлялись впітьмі.
Загальне враження: стіни, стеля і підлога рівні (можливо, якщо прикласти лінійку, то виявиться не ідеальні, але на око - все нормально).
Дружину збентежило розташування електричного щитка. Вона каже, що якраз на місці цього щитка повинна бути шафа для одягу та взуття. Мовляв це єдине найбільш прийнятне місце для шафи. Але ми з сином прийшли до думки, що щиток можна якось декорувати і зробити органічним і невід’ємним елементом майбутньої шафи.
Олександр весь час переконував нас, що від частини опоряджувальних робіт варто відмовитись. Ну я думаю, що це його інтерес .
Врешті - решт ми і самі вирішили, що наступні роботи нам не потрібні:
- побілка стелі
- укладка плитки у санвузлах
- монтаж дверей у санвузлах
- монтаж сантехнічних приборів
На дверях квартири напроти бачив наклеєну заяву про відмову від частини робіт (у коридорі була напівтемрява, то не зміг прочитати, від чого саме відмовляються сусіди).
Вниз їхали вже ліфтом. Олександр повів нас у синій вагончик, де син написав відмову від переліченних робіт.
Хочу порадитись з форумчанами.
1. Прораб рекомендує стелити ламінат поверх їхнього ліноліума. Чи так хто робить? Мовляв при цьому буде краща звукоізоляція і тепліше.
2. Начеб-то можна видалити усі НЕНЕСУЧІ перегородки між туалетом, ванною кімнатою та тамбуром між ними. Каже, що у 8 - му будинку деякі інвестори так і збираються зробити. Добре б знайти ескізи, як хто збирається це робити.
3. На наше запитання чи можна склити балкон? Відповів, що тільки після підписання акту і після одержання дозволу від ЖЕКу. Цікаво, як у 8-му будинку, хтось буде склити і утеплювати балкон? Чи будуть збільшувати кухню за рахунок лоджії шляхом видалення дверей і вікна?
Зробив декілька фотографій. Але зараз телефон розряджений. Постараюсь викласти фотографії взавтра.
- поставлено батареї
Наша друга помилка - не взяли з собою фонарик. Тому санвузли роздивлялись впітьмі.
Загальне враження: стіни, стеля і підлога рівні (можливо, якщо прикласти лінійку, то виявиться не ідеальні, але на око - все нормально).
Дружину збентежило розташування електричного щитка. Вона каже, що якраз на місці цього щитка повинна бути шафа для одягу та взуття. Мовляв це єдине найбільш прийнятне місце для шафи. Але ми з сином прийшли до думки, що щиток можна якось декорувати і зробити органічним і невід’ємним елементом майбутньої шафи.
Олександр весь час переконував нас, що від частини опоряджувальних робіт варто відмовитись. Ну я думаю, що це його інтерес .
- побілка стелі
На дверях квартири напроти бачив наклеєну заяву про відмову від частини робіт (у коридорі була напівтемрява, то не зміг прочитати, від чого саме відмовляються сусіди).
Вниз їхали вже ліфтом. Олександр повів нас у синій вагончик, де син написав відмову від переліченних робіт.
1. Прораб рекомендує стелити ламінат поверх їхнього ліноліума. Чи так хто робить? Мовляв при цьому буде краща звукоізоляція і тепліше.
2. Начеб-то можна видалити усі НЕНЕСУЧІ перегородки між туалетом, ванною кімнатою та тамбуром між ними. Каже, що у 8 - му будинку деякі інвестори так і збираються зробити. Добре б знайти ескізи, як хто збирається це робити.
3. На наше запитання чи можна склити балкон? Відповів, що тільки після підписання акту і після одержання дозволу від ЖЕКу. Цікаво, як у 8-му будинку, хтось буде склити і утеплювати балкон? Чи будуть збільшувати кухню за рахунок лоджії шляхом видалення дверей і вікна?
Зробив декілька фотографій. Але зараз телефон розряджений. Постараюсь викласти фотографії взавтра.
Irina_VII
Старожил
905
29 лютого 2016
17 жовт 2017 19:15
Цитата "BeeKeeper":Приїхали з дружиною і з сином. Документи взяли с собою. Ті ворота, що ближче до спортлайфа. Охорона зразу сказала, що це ми ранувато приїхали (15:40), але визвонили прораба. Через 5 хвилин з’явився прораб - Олександр. Повів нас до будинку. Перша наша помилка: не взули щось таке, що не жалко. Ідеальний варіант - резинові чоботи - саме воно. На будмайданчику саме виконують опоряджувальні роботи. Та ще й після дощу. Дійти до будинку було складно. Олександр довго інструктував когось по телефону, як спустити ліфт з 22 - го поверху на перший. Після 10 хвилин очікування ліфта пішли пішки. Піднялись на 20 - й поверх - з однією пердедишкою успішно. Олександр відкрив нам нашу квартиру, сам пішов вище розбиратись з ліфтом. Що зроблено у квартирі:
- поставлено батареї
- побілка стелі
Спасибо за информацию! Ждем фото. Скажите, лифт уже на все 24 этажа ездит или еще нет? И что там сейчас по придомовой сделано? Спасибо!))
Igoris
Старожил
840
23 березня 2016
17 жовт 2017 19:47
Цитата "BeeKeeper":Приїхали з дружиною і з сином. Документи взяли с собою. Ті ворота, що ближче до спортлайфа. Охорона зразу сказала, що це ми ранувато приїхали (15:40), але визвонили прораба. Через 5 хвилин з’явився прораб - Олександр. Повів нас до будинку. Перша наша помилка: не взули щось таке, що не жалко. Ідеальний варіант - резинові чоботи - саме воно. На будмайданчику саме виконують опоряджувальні роботи. Та ще й після дощу. Дійти до будинку було складно. Олександр довго інструктував когось по телефону, як спустити ліфт з 22 - го поверху на перший. Після 10 хвилин очікування ліфта пішли пішки. Піднялись на 20 - й поверх - з однією пердедишкою успішно. Олександр відкрив нам нашу квартиру, сам пішов вище розбиратись з ліфтом. Що зроблено у квартирі:
- поставлено батареї
- побілка стелі
Зносити можна лише ненесучі перестінки (товщиною 8см).
Як у вас квартира (планування)?
Чи не говорив Олександр чи будуть опалювати будинок взимку і робити оздоблювальні роботи в холодну пору року?
BeeKeeper
Постійний користувач
106
20 грудня 2015
18 жовт 2017 03:06
Ліфт працює на всі поверхи. Єдине, що вчора він "заїдав" на 22- му поверсі. Олександр сказав, що ще до вечора цю проблему ліфтери полагодять.
По домовій території: буквально перед нашим візитом залили бетоном пішохідну доріжку. Тому заходити довелось через запасний вихід. Але скрізь по будмайданчику мокра глина, по якій їздять екскаватори та вантажівки. Тому без резинових чобіт (особливо після дощу), дістатись до будь-якого з будинків 10 - 13 досить проблематично.
За опалення на жаль не запитив Наступного разу обов’язково уточню.
По домовій території: буквально перед нашим візитом залили бетоном пішохідну доріжку. Тому заходити довелось через запасний вихід. Але скрізь по будмайданчику мокра глина, по якій їздять екскаватори та вантажівки. Тому без резинових чобіт (особливо після дощу), дістатись до будь-якого з будинків 10 - 13 досить проблематично.
За опалення на жаль не запитив Наступного разу обов’язково уточню.
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше
- ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна24.11985
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская24.11102
- ЖК Оболонский бриз | ИнжПромБудСервис | Оболонский проспект, 30а24.112 953
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а24.113 074
- ЖК Причал 8 | ИнтерГал-Буд | ул. Канальная, 823.11159
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова22.11708
- ЖК Деснянский | ДБК-Житлобуд | ул. Электротехническая, 4322.11446
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая22.111 979
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7421.112 193
- Жилой квартал Rybalsky | Рыбальский | SAGA, Perfect Group | ул. Набережно-Рыбальская 3,921.111 323
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Чи варто зараз купувати нерухомість?20.113 829
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Найкращий район Києва29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- Бассейн во дворе07.0517
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349