Подати оголошення

Дом №1 - ЖК "Ярославичи"

Тема закрита

1. . .151153. . .216
08 груд 2015 18:55
Наш дом ближе всего к обрыву, так что эта проблема может быть похлеще несостыковок с комунальними службами... 8-() :faceoff:
08 груд 2015 22:06
Цитата "Lapochkaa":

а про другие секции не спрашивали случайно? 3 интересует.. :???:

Сегодня с 10.00-14.00 лифты в 3-й секции не работали. Впрочем как и вчера.
09 груд 2015 06:58
Привет соседям, у кого нибудь есть информация по поводу нашего дома и водоканала?
09 груд 2015 10:35
Цитата "Alexssss":
Меня больше волнует то, что плывет вся придомовая территория нашего дома. Сегодня сделал несколько фото.

На самом деле местность, где расположен наш жк вся такая.. :hm:
я даже не представляю, как можно предупредить или предотвратить ситуацию....
Но пока не построился последний дом нашего жк, бесполезно что-либо предпринимать: строительная техника, завоз/подвоз материалов будут разбивать дорогу. :faceoff:
09 груд 2015 12:12
А вы случайно не представитель ДБК?
09 груд 2015 12:14
Может на Краснозвездном проспекте в Киеве тоже так думали!?
09 груд 2015 12:21
Цитата "Alexssss":

Это Вы к чему, не поняла? :wow:
09 груд 2015 12:32
Поверьте, все мы переживаем насчет этих трещин, но нагнетать не нужно. На Краснозвездном нашли причину, почитайте.
Цитата "Alexssss":
09 груд 2015 12:54
Звонила только-что в водоканал. Сказали что ДБК списки не передало. Когда ДБК передаст списки, то водоканал начнет пломбировать счетчики в каждой квартире и аж потом мы сможем заключать с ними договора. Печаль))) :faceoff:
09 груд 2015 13:50
В 14.00 був в водоканалі,ввічливо запитав у них,вони ввічливо відповіли,що вони не приймають будинок від ДБК, так як є проблеми з мережами.Вони збирались опломбовувати лічильники,подали воду і щось-десь прорвало.Сказали поки ДБК не усуне,неприймуть.Поїхав до будинку,ліфти 2;3;4 секції працюють,сам провіряв.Обнаружив у кожній секції на першому поверсі (вище не був)біля стояків пожарних гідрантів мокрі стіни і вода на полу.Зустрів сантехників в 4 секції ,вони кажуть,що проблеми "Є",щось роблять в насосній
09 груд 2015 13:53
Цитата "78NikNik":
В 14.00 був в водоканалі,ввічливо запитав у них,вони ввічливо відповіли,що вони не приймають будинок від ДБК, так як є проблеми з мережами.Вони збирались опломбовувати лічильники,подали воду і щось-десь прорвало.Сказали поки ДБК не усуне,неприймуть.Поїхав до будинку,ліфти 2;3;4 секції працюють,сам провіряв.Обнаружив у кожній секції на першому поверсі (вище не був)біля стояків пожарних гідрантів мокрі стіни і вода на полу.Зустрів сантехників в 4 секції ,вони кажуть,що проблеми "Є",щось роблять в насосній

Завтра буду звонить опять в ДБК - интересно что ответят на этот раз
09 груд 2015 13:58
Я тоже обратила внимание на мокрые стены. Была вчера в 4 секции, на лестничной клетке 10,9,8 мокрые стены, и краска вспенилась, а в 5 секции на 2 и 3 тоже самое, выше не поднималась. :hm:
09 груд 2015 14:14
Проблем вистачає,але як мені сказали сантехніки, це не основне.Стосовно підпірної стіни біля 1;2 секцій так її закидують розчином і мають красити,так сказали робочі,які там сьогодні працювали
09 груд 2015 14:38
[quote="78NikNik"]Проблем вистачає,але як мені сказали сантехніки, це не основне.Стосовно підпірної стіни біля 1;2 секцій так її закидують розчином і мають красити,так сказали робочі,які там сьогодні працюва

А что основное?
09 груд 2015 14:42
Звонил в ДБК, сказали что завтра в теплосеть едут их представители решать вопрос, с водоканалом сказали, что ДБК должно оплатить счет за промывку системы. Представитель ДБК завтра будет на площадке. Сказала или завтра к ней на площадку подойти, она все скажет, или в пятницу звонить.
09 груд 2015 14:43
Цитата "Alexaust":
Звонил в ДБК, сказали что завтра в теплосеть едут их представители решать вопрос, с водоканалом сказали, что ДБК должно оплатить счет за промывку системы. Представитель ДБК завтра будет на площадке. Сказала или завтра к ней на площадку подойти, она все скажет, или в пятницу звонить.

А когда оплатят не сказали?
09 груд 2015 14:57
Не сказали, завтра узнаю лично. В теплосети тупо отвечают, что пока договора не заключают, по причине, дословно "Там якісь проблеми взаємовідносин забудовника і тєпломережі". Я худею дорогая редакція, какие на.... "взаимовідносини".
09 груд 2015 15:12
Доброго дня шановні сусіди. Ось була у нас на будинку і чесно кажучи я просто в шоці. Піднімались ми пішки, ліфт не працював, коли піднялись на 12 поверх то були в шоці від побаченого, стіни всі мокрі, а гірше всього те, що там де підсохло, осипається фарба і тріскається штукатурка. Ми піднялись вище там все сухо. Коли ми запитали чи будуть це виправляти, то просто звели пличима і відповіді ми не почули. Все звичацно "супер" але прибудинкова територія просто в жахливому стані, асфальт провалюється просто на очах, стіна розходиться! І з цим потрібно щось робити, поки вони не закінчили з останім будинком.Адже потім вони зберуть свої лахі і зматаються. А всі ці проблеми зваляться на наші плечі! На скільки мені відомр питання з приводу стіни піднімалось вже і житилями, мерією, але ДБК так і не надало жодних документів. З цього можна зробити лиш один висновок, те що ця стіна побудована не за будівельними нормами.
Те що списків наших нема ні в водоканалі, ні в тепломережі це теж дуже напрягає, адже вони своїми обіцянками вже дістали. То завтра, то сьогодні вони передадуть.
У мене лиш одна пропозиція, це просто об*єднати всі наші сили і поїхати до них в офіс. Те що ми телефонуємо то вибачте на слові до одного місця. Вирішити всі ці питання, а ще ліпше написатм "петицію" з підписами.
Тоді їм буде тяжче відбрехуватись, адже вони будуть говорити це не одній людині..це в наших інтересах, це вже наші проблеми.
Можливо я в чомусь не права, чи некоректно виразилась вибачаюсь. Але разом ми сила, окремо ми просто купка від якої можна відмахнутись.
09 груд 2015 15:17
Цитата "Эйна":
Доброго дня шановні сусіди. Ось була у нас на будинку і чесно кажучи я просто в шоці. Піднімались ми пішки, ліфт не працював, коли піднялись на 12 поверх то були в шоці від побаченого, стіни всі мокрі, а гірше всього те, що там де підсохло, осипається фарба і тріскається штукатурка. Ми піднялись вище там все сухо. Коли ми запитали чи будуть це виправляти, то просто звели пличима і відповіді ми не почули. Все звичацно "супер" але прибудинкова територія просто в жахливому стані, асфальт провалюється просто на очах, стіна розходиться! І з цим потрібно щось робити, поки вони не закінчили з останім будинком.Адже потім вони зберуть свої лахі і зматаються. А всі ці проблеми зваляться на наші плечі! На скільки мені відомр питання з приводу стіни піднімалось вже і житилями, мерією, але ДБК так і не надало жодних документів. З цього можна зробити лиш один висновок, те що ця стіна побудована не за будівельними нормами.
Те що списків наших нема ні в водоканалі, ні в тепломережі це теж дуже напрягає, адже вони своїми обіцянками вже дістали. То завтра, то сьогодні вони передадуть.
У мене лиш одна пропозиція, це просто об*єднати всі наші сили і поїхати до них в офіс. Те що ми телефонуємо то вибачте на слові до одного місця. Вирішити всі ці питання, а ще ліпше написатм "петицію" з підписами.
Тоді їм буде тяжче відбрехуватись, адже вони будуть говорити це не одній людині..це в наших інтересах, це вже наші проблеми.
Можливо я в чомусь не права, чи некоректно виразилась вибачаюсь. Але разом ми сила, окремо ми просто купка від якої можна відмахнутись.

Я за! Но с этими вопросами надо ехать сразу к руководству ДБК4, с Аллой Владимировной нет смысла разговаривать, она ничего не решает и ничего не знает!
Мокрые стены возле батарей на лестничной площадке я еще неделю назад видела. Видно так ничего и не исправили.
09 груд 2015 15:24
Цитата "Elin35":

Я за! Но с этими вопросами надо ехать сразу к руководству ДБК4, с Аллой Владимировной нет смысла разговаривать, она ничего не решает и ничего не знает!
Мокрые стены возле батарей на лестничной площадке я еще неделю назад видела. Видно так ничего и не исправили.

Та ми тиждня два назад були і така ситуація вже була. І була затоплена саме квартира, і видно на коридорі потьокі.
Потрібно до них на Оболонь їхати. І я думаю ми зможемо знайти відповідальних за це людей! Головне щоб було бажання зробити це. І не двом людям. Кому цікаво, дзвоніть, пишіть. Можливо реально зберемось і зїздимо. Адже я думаю кожному хочеться отримати ключі від квартири до Нового Року, а ще щоб нам там спокійно і добре жилося. Без ось цих проломів в асфальті..стін які розходяться..хочеться жити і бути впевненою в тому, що завтра та ствна не рухне!
Мій тел: 063-75-74-400; 099-666-13-59-36. Почта: mashko-olga@ukr.net
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx
1. . .151153. . .216
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx