Подати оголошення

Дом №1 - ЖК "Ярославичи"

Тема закрита

1. . .9395. . .216
25 черв 2015 07:58
А когда можно будет заселиться?
25 черв 2015 08:05
Цитата "Perlusha":
А когда можно будет заселиться?

Еще интересует, когда можно будет ремонт начать делать. С декабря?
25 черв 2015 08:09
Цитата "Compatriot":

Еще интересует, когда можно будет ремонт начать делать. С декабря?

Такая новость вообще не радует...
А как же сдача дома в сентябре?
25 черв 2015 08:51
Цитата "Perlusha":

Такая новость вообще не радует...
А как же сдача дома в сентябре?

А хто Вам сказав, що заселення буде в вересні? :notsure:

В документах написано, що введення в експлуатацію буде в 3 кварталі, а це скоріше буде вересень. Плюс цілком законно, дається ще три місяці для заселення. Тобто реально це грудень. Як показує досвід ДБК-4 вони ще ніколи раніше заплановано терміну не заселяли, плюс можливе індивідуальне підключення води і світла ще від 1 до 30 днів (так було в домі №4).

Гірка правда нашого буття, але краще знати, ніж марно сподіватися. :yes:
25 черв 2015 09:09
Цитата "Modelism":

В документах написано, що введення в експлуатацію буде в 3 кварталі, а це скоріше буде вересень. Плюс цілком законно, дається ще три місяці для заселення. Тобто реально це грудень. Як показує досвід ДБК-4 вони ще ніколи раніше заплановано терміну не заселяли, плюс можливе індивідуальне підключення води і світла ще від 1 до 30 днів (так було в домі №4).

Ми на грудень і розраховували. Але ж пишуть, що підписання актів буде лише в грудні.
Тому і цікавлюсь коли реально можна буде заселятися.
25 черв 2015 09:14
Цитата "Modelism":

разговаривал с главным инженером обьекта "Ярослав." сказал не переживайте в сентябре вселитесь....
25 черв 2015 09:18
За 3 месяца дом будет здан строителями это точно...
25 черв 2015 09:51
Цитата "Perlusha":

Ми на грудень і розраховували. Але ж пишуть, що підписання актів буде лише в грудні.
Тому і цікавлюсь коли реально можна буде заселятися.

В грудні думаю вже почнуть заселяти.
25 черв 2015 12:35
Кто знает график работы вагончика по работе с инвесторами и их телефон?
25 черв 2015 14:33
Хм...дивно. Мені казали про вересень і 90 днів на введення в експлуатацію. Тобто грудень! дуже сподіваюся, що не березень!
25 черв 2015 20:51
А что по поводу бойлера?Кто знает они же будут???!
26 черв 2015 05:37
Цитата "veres198752":

Бойлеров не будет, в дополнении к договору написано.
Ребята, без обид и ничего личного, я уважаю человеческую невнимательность, :shuffle: :@-: но... ведь при заключении договора выдается дополнение с подробным описанием: что будет установлено в квартире, обои, унитаз, ванна... .и .т.п. :???: :???: Лично в моем случае с ДБК было именно так.
Или тут человеческая лень - посмотреть и внимательно почитать лень... 8-) 6-)
26 черв 2015 06:08
Цитата "Lapochkaa":

Бойлеров не будет, в дополнении к договору написано.
Ребята, без обид и ничего личного, я уважаю человеческую невнимательность, :shuffle: :@-: но... ведь при заключении договора выдается дополнение с подробным описанием: что будет установлено в квартире, обои, унитаз, ванна... .и .т.п. :???: :???: Лично в моем случае с ДБК было именно так.
Или тут человеческая лень - посмотреть и внимательно почитать лень... 8-) 6-)

Нам сказали, что бойлер будет, когда подписывали договор. Проверили в договоре, бойлер есть.
26 черв 2015 06:09
Цитата "Perlusha":

Нам сказали, что бойлер будет, когда подписывали договор.

Даже не знаю, у нас написано в "додатку" и сказано было, что - НЕТ. Кому верить? :???:
26 черв 2015 06:16
Цитата "Lapochkaa":

Даже не знаю, у нас написано в "додатку" и сказано было, что - НЕТ. Кому верить? :???:

У нас в договоре есть. Думаю, это индивидуально для каждой квартиры.
26 черв 2015 06:25
Цитата "Perlusha":

У нас в договоре есть. Думаю, это индивидуально для каждой квартиры.

Думаю, да... лично для нас так лучше, потому что мы хотим купить бойлер большего объема. 8-)
26 черв 2015 06:40
Цитата "veres198752":

В додатку до договору написано:
Сантехобладнання:
- електроводонагрівач (щось мені підказує, що це бойлер) :yes:

В пункті система холодного та гарячого водопостачання:
- подача гарячої води передбачена від електро бойлера, який встановлено індивідуально у кожній квартирі, що забезпечує безперебійне подавання гарячої води.

Конкретно він буде висіти у ванній - 100л, що не дуже естетично((

P.S. сумніваюся, що в косось інший варіант додатку)
26 черв 2015 08:08
Цитата "Sparta_":

В додатку до договору написано:
Сантехобладнання:
- електроводонагрівач (щось мені підказує, що це бойлер) :yes:

В пункті система холодного та гарячого водопостачання:
- подача гарячої води передбачена від електро бойлера, який встановлено індивідуально у кожній квартирі, що забезпечує безперебійне подавання гарячої води.

Конкретно він буде висіти у ванній - 100л, що не дуже естетично((

P.S. сумніваюся, що в косось інший варіант додатку)

Так, все вірно, у нас в додатку так само написано.
26 черв 2015 08:44
Коли підписували договір, тему бойлера обговорювали. Сказали, що в першому будинку бойлерів не було, але оскільки води гарячої немає, то всі ставлять. Тому вирішили, що будуть ставити, підключати по окремій лінії електропередач і включати у вартість квартири. У нас в додатку прописаний бойлер. Бо я при підписанні договору здивувалася, що такий приємний бонус.

Говорила з електриком - дійсно під бойлер кидають окремий провід, начеб-то якийсь "усиленный". Але я "чайник", все одно не відрізню "усиленный" від звичайного))
26 черв 2015 08:54
Цитата "dumo4ka":

Говорила з електриком - дійсно під бойлер кидають окремий провід, начеб-то якийсь "усиленный". Але я "чайник", все одно не відрізню "усиленный" від звичайного))

підтверджую. коли розмовляв з електриком по врізці точки освітлення на балконі, планував також вивести окрему лінію під бойлер. Людина сказала що не потрібно, так як по проекту врахували проблематику 3 і 4 дому і будуть це робити самостійно. відвідавши квартиру бачу що дійсно в ванну заведена окрема лінія. 1 будинок, 3 секція.
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx
1. . .9395. . .216
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше