ЖК Desna Residence | Десна Резиденс | Альпійське Містечко | с. Зазимье
Забудовник | Desna PRO |
Здача ЖК | 2016 - 2020 р. |
Планування |
7/7% | ||
6/6% | ||
8/8% | ||
24/24% | ||
54/55% |
Цитата "Kuka26":По ходу, перша! Йоу!
Ремонт йде повним ходом:)
Наш забудовник -
Зазим'є (від російського Зазимье) чи, все ж, Зазим'я?
Як правильно називається село?
Те саме стосується і назви вулиці, адже правильно - Придорожня, а не Придорожна.
Але якщо вулиця одразу названа як Придорожна, а цей будинок на ній - перший, то це ще нічого. А от що робити з назвою населеного пункта?
Які можуть бути юридичні наслідки таких помилок?
Цитата "v76":
Зазим'є (від російського Зазимье) чи, все ж, Зазим'я?
Як правильно називається село?
Те саме стосується і назви вулиці, адже правильно - Придорожня, а не Придорожна.
Але якщо вулиця одразу названа як Придорожна, а цей будинок на ній - перший, то це ще нічого. А от що робити з назвою населеного пункта?
Які можуть бути юридичні наслідки таких помилок?
Краще так: //desna.kiev.ua/images/docs/PA.jpg
Але ж є і так... //desna.kiev.ua/images/docs/Deklaracia-g otovnost-desna-residence.pdf
Виходить, у місцевих - Зазим'є, у Броварах та Києві - Зазим'я...
Дивно...
Цитата "v76":Краще так: //desna.kiev.ua/images/docs/PA.jpg
Але ж є і так... //desna.kiev.ua/images/docs/Deklaracia-g otovnost-desna-residence.pdf
Виходить, у місцевих - Зазим'є, у Броварах та Києві - Зазим'я...
Дивно...
Згідно отриманих документів на готовність до експлуатації та дозвільних документів виписуємо і нові документи. Так само , як і зміни назви Києва ( Київ) в транскріпціях (Kiev, Kyiv) не впливають на зміст документів.
Цитата "kds_13":ще б трошки асфальту і точно європа)))
асфальту трошки ( до заізду до комплексу вже почались дорожні роботи), а більшість доріг та доріжок ФЕМ ( на території ЖК Desna residence). Піднімайте планку очікувань - хочемо зробити добре ( а Європа, Америка чи щось інше - це вже не важливо).
Цитата "Отдел продаж DESNA residence":
Згідно отриманих документів на готовність до експлуатації та дозвільних документів виписуємо і нові документи. Так само , як і зміни назви Києва ( Київ) в транскріпціях (Kiev, Kyiv) не впливають на зміст документів.
Так тут мова йде не про транскрипцію, а про офіційну назву населеного пункта! Зазим'я і Зазим'є фактично є 2-ма різними назвами, і, відповідно, 2-ма різними населеними пунктами!
Ні, я розумію, що, врешті-решт, ділянка, на якій будуються будинки, згідно всіх документів - одна, і її кадастровий номер це підтверджує, але, якщо чесно, я подібного ще ніде не зустрічав...
До тогот ж, УДППЗ "Укрпошта" - а саме поштові адреси є офіційними - чітко і ясно вказує, що село називається Зазим'я. Тож мені тим не зовсім зрозуміло, чому поштову адресу сільрада видала на село Зазим'є, реєструє у селі Зазим'є, але Декларація про готовність будинку до експлуатації (та деякі інші документи) зареєстрована на будинок у селі Зазим'я?
Допоможіть, будь-ласка, розібратися! Відчуваю і знаю, що від цього багато чого залежить.
Це як у тому відомому номері з КВН: "Как же называется твоя деревня?"
Цитата "v76":
Так тут мова йде не про транскрипцію, а про офіційну назву населеного пункта! Зазим'я і Зазим'є фактично є 2-ма різними назвами, і, відповідно, 2-ма різними населеними пунктами!
Ні, я розумію, що, врешті-решт, ділянка, на якій будуються будинки, згідно всіх документів - одна, і її кадастровий номер це підтверджує, але, якщо чесно, я подібного ще ніде не зустрічав...
До тогот ж, УДППЗ "Укрпошта" - а саме поштові адреси є офіційними - чітко і ясно вказує, що село називається Зазим'я. Тож мені тим не зовсім зрозуміло, чому поштову адресу сільрада видала на село Зазим'є, реєструє у селі Зазим'є, але Декларація про готовність будинку до експлуатації (та деякі інші документи) зареєстрована на будинок у селі Зазим'я?
Допоможіть, будь-ласка, розібратися! Відчуваю і знаю, що від цього багато чого залежить.
Це як у тому відомому номері з КВН: "Как же называется твоя деревня?"
КВН закінчується коли починають працювати юристи. Назва населенного пункту в Киівській області одна і не співзвучна з іншими. Навіть в призвищах допускається 1 помилка ,якщо інші прямі ознаки підтверджують власника.
Тому і наводив приклади з написанням KIEV та KYIV, які взаємозамінні та не викликають дискусій.
В селищній Раді Вам більш юридично грамотно пояснять використання в деяких джерелах назви Зазим'я або Зазим'є. Кадастрові номери, поштові індекси та інша додаткова інформація не дозволить мати сумніви.
Використовується дві тотожні назви Зазим'я та Зазим'є, так пояснюють в сільраді. Зробимо запит і надамо офіційну відповідь від голови сільскої ради . ( Можливо , що назва змінювалась, як Дніпропетровськ - Дніпро, і тому використовують ще дві назви) Всі реєстраційні документи оформлені належним чином і ніяких додаткових питань не виникало. І Мінюст і державні адміністрації приймають обидві назви. Кадастрова служба видала документи на земельну ділянку згідно географічних координат, на ній був збудований ЖК і власникам квартир в цьому будинку видано реєстраційні документи і вже на їх підставі проведена реєстрація ( прописка).
Назва бере коріння з 12 сторіччя. https://ru.wikipedia.org/wiki/Зазимье
Немає в наявності іншого населенного пункта в Киівській області з схожою назвою.
Цитата "Отдел продаж DESNA residence":Використовується дві тотожні назви Зазим'я та Зазим'є, так пояснюють в сільраді. Зробимо запит і надамо офіційну відповідь від голови сільскої ради . ( Можливо , що назва змінювалась, як Дніпропетровськ - Дніпро, і тому використовують ще дві назви) Всі реєстраційні документи оформлені належним чином і ніяких додаткових питань не виникало. І Мінюст і державні адміністрації приймають обидві назви. Кадастрова служба видала документи на земельну ділянку згідно географічних координат, на ній був збудований ЖК і власникам квартир в цьому будинку видано реєстраційні документи і вже на їх підставі проведена реєстрація ( прописка).
Назва бере коріння з 12 сторіччя. https://ru.wikipedia.org/wiki/Зазимье
Немає в наявності іншого населенного пункта в Киівській області з схожою назвою.
Вже був наведений приклад: Київ та Києв.
Не може офіційно використовуватися 2 варіанти однієї назві! Назва у села - одна!
Чи Зазим'я у своїй діяльності виходить за рамки законодавства України?
Не знаю, як там Мінюст, але юриста, до якого ходила сьогодні дружина, факт існування 2-х варіантів назви одного населеного пункта та оформлення на ці обидва варіанти документації трохи здивував.
І, як я вже писав, "Укрпошта" за індексом 07415 знає село Зазим'я.
Звісно, що, відповідно до мовних нюансів (використання для спілкування частиною мешканців села російської мови) та якихось інших місцевих особливостей, у села є українізована російська версія його назви: Зазим'є. Можна навіть припустити, що ця назва використовується, як-то кажуть, за звичкою. Але в тім-то й справа, що у сільраді, як в державній установі, особистим звичкам - не місце!
Це я вже не кажу про навмисне використання варіанту назви, відмінного від офіційної.
Щоб не виявилося потім, що внесена в паспорт адреса, адреса будинку, дозволи, декларації та угоди є "фількіною грамотою".
І вкрай бажано, щоб офіційна відповідь Зазимського сільського голови стосовно назви села була розміщена на відповідних офіційних ресурсах органів державної влади.
До речі, ТУ на водопостачання та водовідведення взагалі видані на будинок по вулиці... Подорожній (!) с. Зазим'є!
В Украине даже есть специальный справочник названий населенных пунктов, КОАТУУ называется:
//www.ukrstat.gov.ua/work/klass200n.htm
и единственно верным источником может быть только учетная карточка на сайте ВР: //w1.c1.rada.gov.ua/pls/z7502/A005?rf757 1=15349
Отже, єдина і правильна назва села - Зазим'я.
Якщо призначений органом місцевого самоврядування управитель не влаштовує співвласників багатоквартирного будинку, вони мають право змінити його у будь який час, пише Україна комунальна.
Про це сказала заступник директора Департаменту систем життє забезпечення та житлової політики – начальник управління житлової політики Мінрегіону Світлана Старцева.
«До 1 липня цього року Законом України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку» було встановлено термін, до якого співвласники багатоквартирних будинків можуть визначитися з подальшою формою управління, в тому числі створивши ОСББ. Якщо вони не визначились – органи місцевого самоврядування оголошують конкурс, порядок про ведення якого розроблено Мінрегіоном. Відповідний проект постанови який містить усі вимоги до проведення конкурсу вже знаходиться на юстуванні», — повідомила Світлана Старцева.
Вона наголосила на тому, що Мінрегіон впроваджує у життя прийнятий закон який дає усім споживачам – мешканцям багатоквартирного будинку право визначити хто буде обслуговувати їх будинок.
«До цього часу ЖЕКи монополізували обслуговування будинків на окремій території. Фактично був встановлений «диктат», оскільки іншого виконавця послуги споживачі не мали права вибрати. Закон дає нам право визначитися з ефективним управителем спільної власності», — повідомила Світлана Старцева
Вона нагадала, що управляюча компанія яка прийде обслуговувати будинок, повинна буде дотримуватися усіх умов, якіїй висуне споживач.
«Мінрегіон розробив нормативно-правові акти, які врегульовують це питання. Зокрема, розроблена форма протоколу за яким повинні зібратися громадяни і визначитися з формою правління. Також затверджений порядок списання з балансу багатоквартирного будинку. Закон дає можливість визначити за конкурсом ефективного управителя, найнятийого, та передбачає механізми його зміни протягом року», — підкреслила СвітланаСтарцева.
- ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна28.111 011
- ЖК Perfect Town LikoGrad | Лико Град | Perfect Group | ул. Михаила Максимовича27.11508
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7427.112 198
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая27.111 980
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская27.11106
- Коттеджи "Паларис", Борисполь, ул. Ясная, 1526.118
- ЖК Polaris Home & Plaza | Полярис | Perfect Group, Citex Development | ул. Семьи Кульженков, 2225.11488
- ЖК GL Club | Green Life | Ірпінь, вул. Лисенка, 2125.1114
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова25.11710
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а25.113 075
- Чи варто зараз купувати нерухомість?28.113 831
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Найкращий район Києва29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Видеокамеры на даче25.1123
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349