Подати оголошення

ЖК Desna Residence | Десна Резиденс | Альпійське Містечко | с. Зазимье

ЗабудовникDesna PRO
Здача ЖК2016 - 2020 р.
Планування
Карточка Домік
ЖК зданий
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 99.
7/7%
6/6%
8/8%
24/24%
54/55%
1. . .2729. . .145
15 черв 2016 11:07
дуже приємно, що вам подобається. мабуть, не заслуговуємо на компліменти. а робимо свою справу. наші майбутні мешканці і ваші сусіди маємо сподівання ( знаємо точніше) роблять свою роботу за своім фахом класно і так ми рухаємось вперед.
15 черв 2016 11:57
Цитата "Kuka26":
По ходу, перша! Йоу!
Ремонт йде повним ходом:)
Наш забудовник - :super: :super: :super:

Зазим'є (від російського Зазимье) чи, все ж, Зазим'я?
Як правильно називається село?
Те саме стосується і назви вулиці, адже правильно - Придорожня, а не Придорожна.
Але якщо вулиця одразу названа як Придорожна, а цей будинок на ній - перший, то це ще нічого. А от що робити з назвою населеного пункта?
Які можуть бути юридичні наслідки таких помилок?
15 черв 2016 12:13
ще б трошки асфальту і точно європа)))
15 черв 2016 13:03
Цитата "v76":

Зазим'є (від російського Зазимье) чи, все ж, Зазим'я?
Як правильно називається село?
Те саме стосується і назви вулиці, адже правильно - Придорожня, а не Придорожна.
Але якщо вулиця одразу названа як Придорожна, а цей будинок на ній - перший, то це ще нічого. А от що робити з назвою населеного пункта?
Які можуть бути юридичні наслідки таких помилок?
15 черв 2016 13:18

Краще так: //desna.kiev.ua/images/docs/PA.jpg
Але ж є і так... //desna.kiev.ua/images/docs/Deklaracia-g otovnost-desna-residence.pdf
Виходить, у місцевих - Зазим'є, у Броварах та Києві - Зазим'я...
Дивно...

16 черв 2016 11:08
Цитата "v76":
Краще так: //desna.kiev.ua/images/docs/PA.jpg
Але ж є і так... //desna.kiev.ua/images/docs/Deklaracia-g otovnost-desna-residence.pdf
Виходить, у місцевих - Зазим'є, у Броварах та Києві - Зазим'я...
Дивно...

Згідно отриманих документів на готовність до експлуатації та дозвільних документів виписуємо і нові документи. Так само , як і зміни назви Києва ( Київ) в транскріпціях (Kiev, Kyiv) не впливають на зміст документів.
16 черв 2016 11:16
Цитата "kds_13":
ще б трошки асфальту і точно європа)))

асфальту трошки ( до заізду до комплексу вже почались дорожні роботи), а більшість доріг та доріжок ФЕМ ( на території ЖК Desna residence). Піднімайте планку очікувань - хочемо зробити добре ( а Європа, Америка чи щось інше - це вже не важливо).
16 черв 2016 11:49
Цитата "Отдел продаж DESNA residence":

Згідно отриманих документів на готовність до експлуатації та дозвільних документів виписуємо і нові документи. Так само , як і зміни назви Києва ( Київ) в транскріпціях (Kiev, Kyiv) не впливають на зміст документів.

Так тут мова йде не про транскрипцію, а про офіційну назву населеного пункта! Зазим'я і Зазим'є фактично є 2-ма різними назвами, і, відповідно, 2-ма різними населеними пунктами!
Ні, я розумію, що, врешті-решт, ділянка, на якій будуються будинки, згідно всіх документів - одна, і її кадастровий номер це підтверджує, але, якщо чесно, я подібного ще ніде не зустрічав...
До тогот ж, УДППЗ "Укрпошта" - а саме поштові адреси є офіційними - чітко і ясно вказує, що село називається Зазим'я. Тож мені тим не зовсім зрозуміло, чому поштову адресу сільрада видала на село Зазим'є, реєструє у селі Зазим'є, але Декларація про готовність будинку до експлуатації (та деякі інші документи) зареєстрована на будинок у селі Зазим'я?
Допоможіть, будь-ласка, розібратися! Відчуваю і знаю, що від цього багато чого залежить.

Це як у тому відомому номері з КВН: "Как же называется твоя деревня?" :)
16 черв 2016 13:26
Цитата "v76":

Так тут мова йде не про транскрипцію, а про офіційну назву населеного пункта! Зазим'я і Зазим'є фактично є 2-ма різними назвами, і, відповідно, 2-ма різними населеними пунктами!
Ні, я розумію, що, врешті-решт, ділянка, на якій будуються будинки, згідно всіх документів - одна, і її кадастровий номер це підтверджує, але, якщо чесно, я подібного ще ніде не зустрічав...
До тогот ж, УДППЗ "Укрпошта" - а саме поштові адреси є офіційними - чітко і ясно вказує, що село називається Зазим'я. Тож мені тим не зовсім зрозуміло, чому поштову адресу сільрада видала на село Зазим'є, реєструє у селі Зазим'є, але Декларація про готовність будинку до експлуатації (та деякі інші документи) зареєстрована на будинок у селі Зазим'я?
Допоможіть, будь-ласка, розібратися! Відчуваю і знаю, що від цього багато чого залежить.

Це як у тому відомому номері з КВН: "Как же называется твоя деревня?" :)

КВН закінчується коли починають працювати юристи. Назва населенного пункту в Киівській області одна і не співзвучна з іншими. Навіть в призвищах допускається 1 помилка ,якщо інші прямі ознаки підтверджують власника.

Тому і наводив приклади з написанням KIEV та KYIV, які взаємозамінні та не викликають дискусій.
В селищній Раді Вам більш юридично грамотно пояснять використання в деяких джерелах назви Зазим'я або Зазим'є. Кадастрові номери, поштові індекси та інша додаткова інформація не дозволить мати сумніви.
16 черв 2016 20:38
Все ж не розумію,чому назва села- Зазим'я,а в присвоєній адресі будинку-Зазим'є. А на рахунок однієї неправильної літері в прізвищі або,навіть,в по-батькові,виникає стільки хлопоту,в тих чи інших ситуаціях,а тут документи на квартиру в неіснуючому селі...
16 черв 2016 20:43
І щодо прикладу стосовно KIEV та KYIV,то це не відноситься до випадків в офіційних документах. Ще не зустрічала випадку де в прописці було б написано: м.Києв
17 черв 2016 10:03

Використовується дві тотожні назви Зазим'я та Зазим'є, так пояснюють в сільраді. Зробимо запит і надамо офіційну відповідь від голови сільскої ради . ( Можливо , що назва змінювалась, як Дніпропетровськ - Дніпро, і тому використовують ще дві назви) Всі реєстраційні документи оформлені належним чином і ніяких додаткових питань не виникало. І Мінюст і державні адміністрації приймають обидві назви. Кадастрова служба видала документи на земельну ділянку згідно географічних координат, на ній був збудований ЖК і власникам квартир в цьому будинку видано реєстраційні документи і вже на їх підставі проведена реєстрація ( прописка).
Назва бере коріння з 12 сторіччя. https://ru.wikipedia.org/wiki/Зазимье
Немає в наявності іншого населенного пункта в Киівській області з схожою назвою.

17 черв 2016 10:54
Цитата "Отдел продаж DESNA residence":
Використовується дві тотожні назви Зазим'я та Зазим'є, так пояснюють в сільраді. Зробимо запит і надамо офіційну відповідь від голови сільскої ради . ( Можливо , що назва змінювалась, як Дніпропетровськ - Дніпро, і тому використовують ще дві назви) Всі реєстраційні документи оформлені належним чином і ніяких додаткових питань не виникало. І Мінюст і державні адміністрації приймають обидві назви. Кадастрова служба видала документи на земельну ділянку згідно географічних координат, на ній був збудований ЖК і власникам квартир в цьому будинку видано реєстраційні документи і вже на їх підставі проведена реєстрація ( прописка).
Назва бере коріння з 12 сторіччя. https://ru.wikipedia.org/wiki/Зазимье
Немає в наявності іншого населенного пункта в Киівській області з схожою назвою.

Вже був наведений приклад: Київ та Києв.
Не може офіційно використовуватися 2 варіанти однієї назві! Назва у села - одна!
Чи Зазим'я у своїй діяльності виходить за рамки законодавства України?
Не знаю, як там Мінюст, але юриста, до якого ходила сьогодні дружина, факт існування 2-х варіантів назви одного населеного пункта та оформлення на ці обидва варіанти документації трохи здивував.
І, як я вже писав, "Укрпошта" за індексом 07415 знає село Зазим'я.
Звісно, що, відповідно до мовних нюансів (використання для спілкування частиною мешканців села російської мови) та якихось інших місцевих особливостей, у села є українізована російська версія його назви: Зазим'є. Можна навіть припустити, що ця назва використовується, як-то кажуть, за звичкою. Але в тім-то й справа, що у сільраді, як в державній установі, особистим звичкам - не місце!
Це я вже не кажу про навмисне використання варіанту назви, відмінного від офіційної.
Щоб не виявилося потім, що внесена в паспорт адреса, адреса будинку, дозволи, декларації та угоди є "фількіною грамотою".

І вкрай бажано, щоб офіційна відповідь Зазимського сільського голови стосовно назви села була розміщена на відповідних офіційних ресурсах органів державної влади.

До речі, ТУ на водопостачання та водовідведення взагалі видані на будинок по вулиці... Подорожній (!) с. Зазим'є!
17 черв 2016 11:37
Вже надіслали запит в селищну раду.
17 черв 2016 12:43

В Украине даже есть специальный справочник названий населенных пунктов, КОАТУУ называется:
//www.ukrstat.gov.ua/work/klass200n.htm

и единственно верным источником может быть только учетная карточка на сайте ВР: //w1.c1.rada.gov.ua/pls/z7502/A005?rf757 1=15349

18 черв 2016 04:55
Дякую за інформацію.
Отже, єдина і правильна назва села - Зазим'я.
18 черв 2016 09:46
Продовжуються роботи по облаштуванню під'їзду до комплексу.
18 черв 2016 10:46
Заканчиваем работы по придомовой территории в первой очереди
18 черв 2016 11:11
Про ОСББ
Якщо призначений органом місцевого самоврядування управитель не влаштовує співвласників багатоквартирного будинку, вони мають право змінити його у будь який час, пише Україна комунальна.
Про це сказала заступник директора Департаменту систем життє забезпечення та житлової політики – начальник управління житлової політики Мінрегіону Світлана Старцева.
«До 1 липня цього року Законом України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку» було встановлено термін, до якого співвласники багатоквартирних будинків можуть визначитися з подальшою формою управління, в тому числі створивши ОСББ. Якщо вони не визначились – органи місцевого самоврядування оголошують конкурс, порядок про ведення якого розроблено Мінрегіоном. Відповідний проект постанови який містить усі вимоги до проведення конкурсу вже знаходиться на юстуванні», — повідомила Світлана Старцева.
Вона наголосила на тому, що Мінрегіон впроваджує у життя прийнятий закон який дає усім споживачам – мешканцям багатоквартирного будинку право визначити хто буде обслуговувати їх будинок.
«До цього часу ЖЕКи монополізували обслуговування будинків на окремій території. Фактично був встановлений «диктат», оскільки іншого виконавця послуги споживачі не мали права вибрати. Закон дає нам право визначитися з ефективним управителем спільної власності», — повідомила Світлана Старцева
Вона нагадала, що управляюча компанія яка прийде обслуговувати будинок, повинна буде дотримуватися усіх умов, якіїй висуне споживач.
«Мінрегіон розробив нормативно-правові акти, які врегульовують це питання. Зокрема, розроблена форма протоколу за яким повинні зібратися громадяни і визначитися з формою правління. Також затверджений порядок списання з балансу багатоквартирного будинку. Закон дає можливість визначити за конкурсом ефективного управителя, найнятийого, та передбачає механізми його зміни протягом року», — підкреслила СвітланаСтарцева.
20 черв 2016 10:22
19.06 состоялись празднование Дня населенного пункта Зазимье. Все прошло успешно. Ждем всех друзей 3.07.2016 на открытие первой очереди. Доп.информация по тел. 067 1123552
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше
1. . .2729. . .145
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше