Подати оголошення

ЖК Демеевка | ИнтерГал-Буд | ул. Демеевская 14,16

ЗабудовникІнтергал-Буд
Здача ЖК2015 - 2018 р.
Планування
від 28 650 Грн/м²
Карточка Домік
ЖК зданий
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 123.
12/10%
19/15%
38/31%
36/29%
18/15%
1. . .198200. . .206
09 вер 2017 13:03
Цитата "LeXXkiev":

Для сдачи в аренду это ужасный комплекс!!!
Сплошные минусы, никаких плюсов.

Поддерживаю! Цена огромная, чтобы жилье окупилось, нужно сдавать его 20 лет. А снимать за тысячу долларов тут вменяемые люди не станут.
09 вер 2017 13:03
Цитата "иностранец":
Смотрю каждый ЖК имеет какие то бока.Джа не знаю куда деньги вложить чтоб не опрокинули...
В сейф!
09 вер 2017 13:06
А сколько народу уже живет в доме?
09 вер 2017 15:16
Привет всем. Я инвестор из 2го дома кв78, что строится и хочу играть в волейбол вечером четверг или пятницу на площадке.
Никто не против?
Я на сетку не сбрасывался, но хочу решить вопрос с освещением.Общался с электриком, говорит что вырезали 1-2 метра провода и освещение не работает, договорились в понедельник созвонится и попробовать решить вопрос.
10 вер 2017 06:33
Во втором подъезде заселена одна квартира. Все остальные ещё на стадии ремонта.
11 вер 2017 12:49
У меня есть простой, но важный вопрос к инвесторам Демеевки: Учитывая все плюсы и минусы данного ЖК вы жалеете о том, что купили в нем квартиру или нет?
11 вер 2017 13:41
Цитата "Смотритель":
У меня есть простой, но важный вопрос к инвесторам Демеевки: Учитывая все плюсы и минусы данного ЖК вы жалеете о том, что купили в нем квартиру или нет?

Да, жалеем. Купили квартиру в первом строительном доме.
11 вер 2017 15:23
Жалеем.
Разрывать договор и терять 5% не хотим.
Жить не хотим.
Не можем продать, никто даже не интересуется.
11 вер 2017 20:32
А почему не хотите тут жить? Место вроде неплохое.
11 вер 2017 20:40
Это конкурент))
12 вер 2017 06:33
Место неплохое, если ориентироваться на метро.
А если столкнуться с тем, что рядом нет нормального садика, что обе эти школы отвратительные, что до магазинов (Кишени или АТБ) идти 15 минут, что в самом комплексе будет еще один - четвертый дом и паркомест станет ничтожно мало, что у метро тоже все застроят к чертям, кучей многоэтажек, то уже как-то все не так хорошо.
Пишу сотый раз - цена за этот комплекс, исходя из изложенных факторов, неадекватно высокая.
Она была нормальная, пока думалось, что в комплексе будет три дома, рядом частный сектор, а возле райадминистрации построят нормальный супермаркет, а не 10 многоэтажек.

И еще выдачу ключей задержали на 7 месяцев.
12 вер 2017 06:36
Цитата "Эндорфин":
Жалеем.
Разрывать договор и терять 5% не хотим.
Жить не хотим.
Не можем продать, никто даже не интересуется.

Но если выбирать именно в этом районе, разве по соотношению цена-качество вариант плохой?
12 вер 2017 07:54
Цитата "Смотритель":

Но если выбирать именно в этом районе, разве по соотношению цена-качество вариант плохой?

В этом районе сегодня и в этом районе через 2-3 года - это разные ситуации. Сегодня нагрузка на микрорайон небольшая. Когда введут в эксплуатацию Сохо, Бристоль, Вест хаус, когда застроят территорию завода новыми многоэтажками, все равно останется две убогие школы и ужасные детсады. А супермаркетов не прибавится. И не забывайте, что на территории ЖК Демеевка будет не 3 дома, а 4!!!!
Будут демеевские позняки. И 1000 долларов +- за квадрат на демеевских позняках - ну не знаю.
12 вер 2017 07:56
Цитата "Смотритель":

В Васильковском и парк ближе, и метро ближе и магазины ближе, и паркинг в аренду за 1200 гривен

Мы когда покупали квартиру, самолеты каждые 15 минут не летали. Плюс военных очень много летает(
12 вер 2017 08:00
Покупатели в строящемся доме меня вообще удивляют. Знать, что цена неадекватная, что с ключами и/или документами обманут на полгода-год, и все равно вкладываться? Ради чего? Ради метро Демеевская? До которого ходить 5 лет через стройку?
12 вер 2017 13:25
Цитата "Эндорфин":
Покупатели в строящемся доме меня вообще удивляют. Знать, что цена неадекватная, что с ключами и/или документами обманут на полгода-год, и все равно вкладываться? Ради чего? Ради метро Демеевская? До которого ходить 5 лет через стройку?

Мене більше дивуєте ви. Всі мінуси і всі плюси цього ЖК і цього географічного місця були відомі ще на початку будівництва. Ви не знали, які поряд школи і скільки поряд садків? Не знали, що літаки поряд літають? Не знали технологію будівництва Інтергалу і того, як цей забудовник працює з простором-озелененням тощо?
Це значить тільки одне - ви погано промоніторили ринок і район, не з"їздили на готові об"єкти Інтергала, не поговорили з мешканцями, не почитали форуми. А це ваші проблеми. Бо немає тут ніяких сюрпризів.
Для мене розчаруванням стало тільки те, що Інтергал облажався з термінами здачі-видачі документів, бо в попередньому будинку, де ми купували першу квартиру, він не просто дав документи і ключі вчасно, а навіть передчасно. Але чи можна через це сказати, що Інтергал - диявол во плоті? Наврядчи, бо інші забудовники затримують виконання зобов"язань на півроку і більше, і це просто норма речей (Аркада, Київміськбуд, Geos список можна продовжувати до безкінечності).
А з приводу ціни це взагалі смішно. Сходіть в Парк Авеню через дорогу - там ціна за квадрат від $2 тис. В ЖК Французький квартал 2 - $1,5 тис і вище. У Geos теж дорожче, а звукозіляція там не краща+двір просто кошмарний. У вас претензії такі, наче ваш рівень - Новопечерські Липки не менше, але там і ціна в два з половиною рази більше. Що ж треба було купувати там, а ви хотіли за ціною Деміївки отримати елітне житло.
Кожен вибирає те, що йому підходить і те, що може собі дозволити. Ви купили тут квартиру або через те, що взагалі не вивчили питання. Тоді це лише ваша провина. Або через те, що на більше у вас просто немає грошей. То до чого ви розводите істерику на форумі? А потім ще дивуєтесь, що вашу квартиру ніхто не купує. Ну звісно, я б на місці потенційного покупця, як мінімум, промоніторила б форум ЖК, а там скарги, соплі і сльози про те, як все жахливо. Не купуйте! не купуйте, бо гіршого місця і гіршого ЖК немає! Так ви ніколи цю квартиру не продасте.
12 вер 2017 15:11
Цитата "Hal":

Мене більше дивуєте ви. Всі мінуси і всі плюси цього ЖК і цього географічного місця були відомі ще на початку будівництва. Ви не знали, які поряд школи і скільки поряд садків? Не знали, що літаки поряд літають? Не знали технологію будівництва Інтергалу і того, як цей забудовник працює з простором-озелененням тощо?
Це значить тільки одне - ви погано промоніторили ринок і район, не з"їздили на готові об"єкти Інтергала, не поговорили з мешканцями, не почитали форуми. А це ваші проблеми. Бо немає тут ніяких сюрпризів.
Для мене розчаруванням стало тільки те, що Інтергал облажався з термінами здачі-видачі документів, бо в попередньому будинку, де ми купували першу квартиру, він не просто дав документи і ключі вчасно, а навіть передчасно. Але чи можна через це сказати, що Інтергал - диявол во плоті? Наврядчи, бо інші забудовники затримують виконання зобов"язань на півроку і більше, і це просто норма речей (Аркада, Київміськбуд, Geos список можна продовжувати до безкінечності).
А з приводу ціни це взагалі смішно. Сходіть в Парк Авеню через дорогу - там ціна за квадрат від $2 тис. В ЖК Французький квартал 2 - $1,5 тис і вище. У Geos теж дорожче, а звукозіляція там не краща+двір просто кошмарний. У вас претензії такі, наче ваш рівень - Новопечерські Липки не менше, але там і ціна в два з половиною рази більше. Що ж треба було купувати там, а ви хотіли за ціною Деміївки отримати елітне житло.
Кожен вибирає те, що йому підходить і те, що може собі дозволити. Ви купили тут квартиру або через те, що взагалі не вивчили питання. Тоді це лише ваша провина. Або через те, що на більше у вас просто немає грошей. То до чого ви розводите істерику на форумі? А потім ще дивуєтесь, що вашу квартиру ніхто не купує. Ну звісно, я б на місці потенційного покупця, як мінімум, промоніторила б форум ЖК, а там скарги, соплі і сльози про те, як все жахливо. Не купуйте! не купуйте, бо гіршого місця і гіршого ЖК немає! Так ви ніколи цю квартиру не продасте.

1. А ви не думали, що за півтора чи два роки тут ситуація кардинально змінилася?! Що два роки тому тут був затверждений детальний план території, на якому є супермаркет на місці шиномонтажу, на якому тільки ТРИ будинки комплексу, на якому немає взагалі забудови з десяти-п'ятнадцяти 20-25 поверхових будинків на місці колишнього заводу?
Тоді ще не виникли проблеми з річною затримкою документів, з більш ніж піврічною затримкою ключів. А далі почалися усі ті проблеми, які описані вище.
2. Люди, які купують тут житло сьогодні, купують його з усіма цими проблемами. Вони заздалегідь можуть прочитати, що краще ніж ЛотОК, тут не з'явиться жодного супермаркету. Що поруч буде 10-15 багатоповерхівок! Що найближчі 5 років вони будуть до метро ходити повз паркан, за яким буде споруджуватися житло економ-класу (зважаючи на ім'я забудовника!) І тому їх житло не просто не втримає ціну, а впаде. Що їх вікна будуть виходити на четвертий будинок комплексу, якого немає на жодному дозволі, але тим не менш його збудують! І що вони будуть рік чекати ключі і ще півтора роки - право власності.
3. Навіщо ви порівнюєте Парк Авеню чи Новопечерські липки з цим економваріантом? Ви хоч раз були усередині чи першого чи другого комплексу, що так впевнено порівнюєте? Вартість ЖК Деміївки майже на рівні Французського кварталу 2 - 70 квадратів на Деміївці рівноцінні 66 квадратам того комплексу. Але там майже центр. За ті ж 70 квадратів Деміївки можна придбати 85 квадратів Вест Хауса, або 78 квадратів Бристоля.
Невже краще набрехати потенційним покупцям, що тут медом мазане житло, якщо це навіть приблизно не так? До речі, якби тут на форумі були порядні люди, які б щиро написали про всі ці недоліки два роки тому, вибір теж міг бути зовсім іншим. Але тоді такого не писали, певно, всі розумні люди вже тоді брехали потенційним покупцям, і просто позбувалися такого щастя.
Між іншим, сусіди тут теж не подарунок. Постійне (!!!) паркування на пішохідних переходах. Питаннями документів займалися одна-дві людини, решті начхати, осбб не створили (на відміну від того ж Сохо), і коли почнеться спорудження четвертого будинку дуже сумніваюся, що хтось особисто цьому намагатиметься протистояти.
12 вер 2017 15:52
Цитата "Эндорфин":
1. А ви не думали, що за півтора чи два роки тут ситуація кардинально змінилася?! Що два роки тому тут був затверждений детальний план території, на якому є супермаркет на місці шиномонтажу, на якому тільки ТРИ будинки комплексу, на якому немає взагалі забудови з десяти-п'ятнадцяти 20-25 поверхових будинків на місці колишнього заводу?
Тоді ще не виникли проблеми з річною затримкою документів, з більш ніж піврічною затримкою ключів. А далі почалися усі ті проблеми, які описані вище.
2. Люди, які купують тут житло сьогодні, купують його з усіма цими проблемами. Вони заздалегідь можуть прочитати, що краще ніж ЛотОК, тут не з'явиться жодного супермаркету. Що поруч буде 10-15 багатоповерхівок! Що найближчі 5 років вони будуть до метро ходити повз паркан, за яким буде споруджуватися житло економ-класу (зважаючи на ім'я забудовника!) І тому їх житло не просто не втримає ціну, а впаде. Що їх вікна будуть виходити на четвертий будинок комплексу, якого немає на жодному дозволі, але тим не менш його збудують! І що вони будуть рік чекати ключі і ще півтора роки - право власності.
3. Навіщо ви порівнюєте Парк Авеню чи Новопечерські липки з цим економваріантом? Ви хоч раз були усередині чи першого чи другого комплексу, що так впевнено порівнюєте? Вартість ЖК Деміївки майже на рівні Французського кварталу 2 - 70 квадратів на Деміївці рівноцінні 66 квадратам того комплексу. Але там майже центр. За ті ж 70 квадратів Деміївки можна придбати 85 квадратів Вест Хауса, або 78 квадратів Бристоля.
Невже краще набрехати потенційним покупцям, що тут медом мазане житло, якщо це навіть приблизно не так? До речі, якби тут на форумі були порядні люди, які б щиро написали про всі ці недоліки два роки тому, вибір теж міг бути зовсім іншим. Але тоді такого не писали, певно, всі розумні люди вже тоді брехали потенційним покупцям, і просто позбувалися такого щастя.
Між іншим, сусіди тут теж не подарунок. Постійне (!!!) паркування на пішохідних переходах. Питаннями документів займалися одна-дві людини, решті начхати, осбб не створили (на відміну від того ж Сохо), і коли почнеться спорудження четвертого будинку дуже сумніваюся, що хтось особисто цьому намагатиметься протистояти.

Я і не кажу, що тут медом намазано. Для мене особисто це компромісний варіант, от і все. Мені багато що тут не подобається, але плюси переважують мінуси (особисто для мене). Наприклад, Брістоль ми забракували, бо він стоїть просто над проспектом, ніякої території коло дому там взагалі не буде, до метро йти хвилин 15 не менше, а до парку всі півгодини. Хоча планування там набагато кращі, і сам будинок цікавіший.
Щодо сусідів - повірте, в будь-якому будинку на 20-25 поверхів знайдеться мудило, яке буде паркуватись, де не слід, чи влаштовувати дискотеку вечорами.
Щодо четвертого будинку - я так зрозуміла, що жодного будівництва там немає наразі. Чи все-таки є? Якщо є, я готова разом з вами влаштовувати страйк, писати заяву в прокуратуру тощо.
А щодо забудови загалом району - це Київ, нічого не поробиш. Якщо будуватимуть законно, то вже будуватимуть (може як раз нові школи і збудують). якщо найцентральніший центр типу вузеньких Кудрі і Барбюса забудовують варварськими здоровенними потворами, то забудова промзони на Деміївці була лише питанням часу. Це не найкращий ЖК Києва, але і не найгірший, особливо в своєму економ-сегменті. І все-таки новими Позняками він не стане просто через обмеженість простору і близькість до центру.
Я теж хочу, щоб в Києві будували, за західним зразком, малоповерхову забудову з красивими зеленими дворами, де взагалі заборонено паркуватись. Щоб був продуманий простір, дотримувались норми озеленення, садочків і шкіл, але це, на жаль, не з нашими нинішніми містобудівними нормами.
12 вер 2017 16:08
Целиком согласен. Вы на центр посмотрите, как застраивают. Я на печерске живу и решил перебратся на демеевку, метро рядом и до леса можно пешком дойти и что бы доехать то не надо в пробке час стоять. Минусы да есть самолёты и школы такие себе рядом. Но что вы хотите если на весь печерск 4-5 нормальных школ
12 вер 2017 16:12
Цитата "Hal":

Нагадайте мені, будь ласка, чи згодились ви долучитись до ініціативної группи, коли стало питання відносно будівництва 4 будинку? Бо шось я не пригадую..
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
1. . .198200. . .206
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше