Подати оголошення

ЖК "Зелёный квартал", Бровары, ул. Черновола

ЗабудовникАльянс Новобуд
Здача ЖК2014 - 2016 р.
Планування
ЖК зданий
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 251.
19/8%
26/10%
63/25%
83/33%
60/24%
1. . .549551. . .1092
25 серп 2014 09:12
Цитата "D1 - он же и ZK-investor":

Не думаю, что это будет дорого. Надо нам (соседям по стояку) обговорить, где лучше предусмотреть стояки (ввиду разных планировочных решений) и выбрать исполнителя. Я поддерживаю!

Мы тоже поддерживаем!!!
25 серп 2014 09:39
Цитата "D1 - он же и ZK-investor":

Не думаю, что это будет дорого. Надо нам (соседям по стояку) обговорить, где лучше предусмотреть стояки (ввиду разных планировочных решений) и выбрать исполнителя. Я поддерживаю!

Поддерживаем
25 серп 2014 11:56
Цитата "Mary me":

за ЖЕК

Це я зрозумів. Я маю на увазі: вам уже дали остаточну цифру? Чи де Ви її взяли?
26 серп 2014 06:09
Цитата "Шайтан":

...
Конечно отсутствие плитки - это полный п*здец. Я допустим живу на 7 этаже и каждый день 1 - 2 раза спускаюсь пешком(люблю ходить), а с голыми ступенями - это просто... Это не совок, в совке их красили, это недострой! просто недострой.

Их и будут красить. Не плитка конечно, но хоть не бетон.
26 серп 2014 06:38
Цитата "barhatova":

:hi: Добрый вечер!Нас уже трое, включая chip23.Соседи 23 этажа 2 дома объединяйтесь!!! :yes: Мы еще договор мены не оформили, только стали 100%-ками.

Вообще то я с первого дома :-)
26 серп 2014 08:05
Цитата "Ekaterina_07":
кто знает номер тел. Сергея (ЖУС) напишите пожалуйста

Скиньте і мені, будь ласка, номер.
26 серп 2014 08:10
Цитата "Sasha2805":

Скиньте і мені, будь ласка, номер.

0675966756 - Cергей
26 серп 2014 08:27
Цитата "Qwert2":

0675966756 - Cергей

Дякую!
26 серп 2014 09:35
кто оформлялся последние дни? как цены на услуги нотариуса не поменяли?Военного налога не ввели?
26 серп 2014 09:52
Цитата "saqw":
кто оформлялся последние дни? как цены на услуги нотариуса не поменяли?Военного налога не ввели?

Присоединяюсь к вопросу и дополнительно хочу узнать хоть кто-нибудь оформил договор мены у другого нотариуса или кроме Иваненка на сегодня никто не удостоверяет договора?
26 серп 2014 10:51

Искала решение нашего гор. совета по поводу коммуникаций, пока ничего не нашла, зато попалось на глаза решение о выделении квартир "Беркуту" только уже во втором доме и датировано чуть раньше, вот ссылка если кому надо, сравните не ваши ли номера.
//brovary.kiev.ua/r%D1%96shennya-vikonav chogo-kom%D1%96tetu-1003

В И Р І Ш И В:

1. Видати службові ордери на заселення службової житлової площі:
1.1. в будинку № 9 по вул. Чорновола В’ячеслава:
старшині відділення матеріального забезпечення полку міліції особливого призначення «Беркут» ГУ МВС України в Київській області
– Люляві Віктору Романовичу, кв. 12, окрему, 1- кімнатну, ж/пл. – 22,3 м2, склад сім'ї – () чол. Видати на період служби.

заступнику командира взводу полку міліції особливого призначення «Беркут» ГУ МВС України в Київській області
– Пустовому Денису Леонідовичу, кв. 16, окрему, 1- кімнатну, ж/пл. – 22,5 м2, склад сім'ї – () чол. Видати на період служби.

заступнику командира – начальнику штаба полку міліції особливого призначення «Беркут» ГУ МВС України в Київській області
– Шияну Анатолію Миколайовичу, кв. 17, окрему, 1- кімнатну, ж/пл. – 22,3 м2, склад сім'ї – () чол. Видати на період служби.

інженеру зі спеціальних технічних засобів відділення полку міліції особливого призначення «Беркут» ГУ МВС України в Київській області
– Косаренку Юрію Валерійовичу, кв. 34, окрему, 1- кімнатну, ж/пл. – 22,2 м2, склад сім'ї – () чол. Видати на період служби.

начальнику відділення фінансового забезпечення та бухгалтерського обліку – головному бухгалтеру полку міліції особливого призначення «Беркут» ГУ МВС України в Київській області
– Рак Ірині Леонідівні, кв. 38, окрему, 1- кімнатну, ж/пл. – 22,2 м2, склад сім'ї – () чол. Видати на період служби.

старшому інженеру з оперативного зв'язку відділення полку міліції особливого призначення «Беркут» ГУ МВС України в Київській області
– Бушуєву Миколі Миколайовичу, кв. 62, окрему, 1- кімнатну, ж/пл. – 22,5 м2, склад сім'ї – () чол. Видати на період служби.

старшому інспектору з бойової та спеціальної підготовки відділення полку міліції особливого призначення «Беркут» ГУ МВС України в Київській області
– Суржку Сергію Васильовичу, кв. 137, окрему, 1- кімнатну, ж/пл. – 22,5 м2, склад сім'ї – () чол. Видати на період служби.

1.2. в будинку № 15 по вул. Чорновола В’ячеслава:
старшому інспектору з юридичного забезпечення штабу полку міліції особливого призначення «Беркут» ГУ МВС України в Київській області
– Куровській Тетяні Володимирівні, кв. 43, окрему, 1- кімнатну, ж/пл. – 22,5 м2, склад сім'ї – () чол. Видати на період служби.

старшому інженеру зі спеціальних технічних засобів відділення полку міліції особливого призначення «Беркут» ГУ МВС України в Київській області
– Сінолупу Олександру Дмитровичу, кв. 84, окрему, 1- кімнатну, ж/пл. – 22,4 м2, склад сім'ї – () чол. Видати на період служби.

командиру взводу полку міліції особливого призначення «Беркут» ГУ МВС України в Київській області
– Поліщуку Володимиру Миколайовичу, кв.89, окрему, 1- кімнатну, ж/пл. – 21,6 м2, склад сім'ї – () чол. Видати на період служби.

старшому інспектору відділення документування полку міліції особливого призначення «Беркут» ГУ МВС України в Київській області
– Брик Лілії Миколаївні, кв. 114, окрему, 1- кімнатну, ж/пл.–22,3 м2, склад сім'ї – 1 чол. Видати на період служби.

начальнику відділення матеріального забезпечення полку міліції особливого призначення «Беркут» ГУ МВС України в Київській області
– Красновиду Анатолію Олексійовичу, кв. 163, окрему, 1-кімнатну, ж/пл. – 22,5 м2, склад сім'ї – () чол. Видати на період служби.

міліціонеру-водію відділення полку міліції особливого призначення «Беркут» ГУ МВС України в Київській області
– Циганському Олександру Андрійовичу, кв. 168, окрему, 1-кімнатну, ж/пл. – 22,5 м2, склад сім'ї – () чол. Видати на період служби.

//brovary.kiev.ua/r%D1%96shennya-vikonav chogo-kom%D1%96tetu-987

2.3. в будинку № 9 по вул. Чорновола В’ячеслава:

заступнику командира з матеріального забезпечення полку міліції особливого призначення «Беркут» ГУ МВС України в Київській області

– Котелевцю Миколі Миколайовичу, кв. 9, окрему, 2-кімнатну, ж/пл. – 41,8 м2, склад сім'ї – () чол. Видати на період служби.

командиру взводу № 2 оперативної роти № 2 полку міліції особливого призначення «Беркут» ГУ МВС України в Київській області

- Величку Олександру Олександровичу, кв. 15, окрему, 3-кімнатну, ж/пл. – 59,0 м2, склад сім'ї – () чол. Видати на період служби.

2.4. в будинку № 15 по вул. Чорновола В’ячеслава:

заступнику командира з кадрового забезпечення полку міліції особливого призначення «Беркут» ГУ МВС України в Київській області

- Дзіворонюку Роману Михайловичу, кв. 28, окрему, 2-кімнатну, ж/пл. – 40,5 м2, склад сім'ї – () чол. Видати на період служби.

26 серп 2014 11:30
Цитата "chip23":

Вообще то я с первого дома :-)

ДОБРЫЙ ДЕНЬ!Значит, пока только двое...
26 серп 2014 11:35
Цитата "saqw":

оформились сегодня) с нами были еще две пары. Иваненко меня устраивает на 100500%, услуги не поменялись.
1 дом.
сил нет даже в квартиру пойти.
привет соседям ;)
26 серп 2014 11:43
Цитата "Kvartira1d":
Искала решение нашего гор. совета по поводу коммуникаций, пока ничего не нашла, зато попалось на глаза решение о выделении квартир "Беркуту" только уже во втором доме и датировано чуть раньше, вот ссылка если кому надо, сравните не ваши ли номера.

Спецподразделение "Беркут" расформировано - некому выдавать уже квартиры!
26 серп 2014 11:57
Цитата "sosedkaZK":

оформились сегодня) с нами были еще две пары. Иваненко меня устраивает на 100500%, услуги не поменялись.
1 дом.
привет соседям ;)

Коли обіцяли тарифи на електроенергію?
26 серп 2014 12:29
Цитата "sosedkaZK":

1 дом.
привет соседям ;)

Искренне Поздравляем!!! :poz: а мы еще ждем.... :pray:
26 серп 2014 12:42
Цитата "Sasha2805":

Коли обіцяли тарифи на електроенергію?

в сентябре типа будут организованно подписаны со всеми договора с РЕС. Можно хоть сразу после оформления самостоятельно ехать и подписывать - и тогда будут городские тарифы. а пока коммерческие ~ 1.30
я лично так поняла :yes:
26 серп 2014 12:47
Цитата "Людмила Дзюба":

Искренне Поздравляем!!! :poz: а мы еще ждем.... :pray:

спасибо. я и не ожидала, что так быстро получу.
26 серп 2014 12:54
Цитата "sosedkaZK":

1 дом.
привет соседям ;)

:poz: :poz: :poz:
26 серп 2014 13:52
1 дом.
привет соседям ;)[/quote]
Поздравляем. :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: А мы еще ждем своей очереди.
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
+34624407828xxxx
1. . .549551. . .1092
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше