ЖК "Зелёный квартал", Бровары, ул. Черновола
| Забудовник | Альянс Новобуд |
| Здача ЖК | 2014 - 2016 р. |
| Планування |
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 251.
| 19/8% | ||
| 26/10% | ||
| 63/25% | ||
| 83/33% | ||
| 60/24% |
Sasha2805
S
Користувач
92
01 квітня 2014
20 серп 2014 10:40
Цитата "yurayura":
Что за бред от застройщика как???![]()
"застройщик выше 5,5 этажа плитку на лестницах не укладывал" Уважаемые инвесторы прошу Вас посмотреть и сообщить на форуме о наличии плитки на лестницах на своих этажах.... Например второй дом 10 этаж на внутренней лестнице есть плитка... Пусть ОП теперь не рассказывает что планировалось только до 5 этажа... А в третьем доме себе точно сделают как надо.... И пусть попробуют хоть раз ещё сказать БИЗНЕС КЛАСС...
Второй дом, с 12 эт и до 5-го плитка только на лестничных клетках, лестницы из бетона. Лично меня это особо не волнует

Mozart+Foxy
M
Постійний користувач
156
13 травня 2014
20 серп 2014 11:12
Вчора отримали право власності. 8 годин 40 хвилин (з перервами, очікуваннями).
Була у мене цікава розмова з Сергієм (начальник ЖУС). Я намагався внести правки в договори, але зійшлися на тому, що мої правки будуть розглянуті на зборах. Пропоную вам усім глянути на ці правки, аби на збори ви могли прийте уже з певним рішенням:
- Договір про відшкодування експлуатаційних витрат.
1. прибрати зі пункту 4.2.2 підпункт №3 ("різницю між даними обліку ... ... з порушенням її обліку"). Мотивація: якщо я під'єднаю собі електроенергію, але не буду нею користуватися до заключення договору з ПАТ "Київобленерго", то я не повинен нічого платити. В пункті сказано, що різниця між даними обліку споживання електроенергії ЖУС та усіх споживачів - ділиться на усіх споживачів пропорційно, якщо не встановлено особу, винну у споживані електроенергії з порушенням її обліку.
- Договір про надання додаткових послуг з утримання будинків та житлового комплексу і умови користування об'єктами житлового комплексу.
1. Пункт 1.5 (розшифрування поняття "Послуги" в договорі) - уточнити, що послуги перераховані в Додатку 1.
2. Пункт 2.3 (опис того, що являється предметом цього договору) - прибрати фразу "додаткового озеленення та меблювання місць загального користування", оскільки цих послуг немає в Додатку 1 (і як сказав Сергій: вони і надаватися не будуть). А також вказати, що перелік послуг зазначений в Додатку 1.
3. Пункт 3.4.1 (перелік предметів, що ми не маємо права вивішувати чи використовувати без погодження з ЖУС) - прибрати предмет "прапори". Тут правка спірна: з однієї сторони я не хочу запитувати дозволу у ЖУС, щоб під час певних подій в державі вичепити державний прапор; з іншої ж сторони потрібно убезпечитися від тих, хто цим буде маніпулювати.
4. Пункт 4.1 (Оплата спожитих послуг) - для часткового убезпечення себе і внесення певної відповідальності ЖУС, додати фразу: "У випадку, якщо Виконавець (ЖУС) надав квитанції для оплати послуг пізніше 10-го числа місяця, що настає за розрахунковим, то кінцевий термін внесення платежу Споживачем (нами) переноситься на ту кількість днів, на яку було затримано надання квитанції". Тобто, якщо квитанція надійшла 14 числа, то і оплатити послуги ми зобов'язані до 24 числа, а не до 20-го.
5. Пункт 9.1 (термін дії договору) - зменшення терміну дії договору з 31 грудня 2020 року до 31 грудня 2015 року (це вже обговорювалося на зборах)
6. Блок 6 (щодо відповідальності сторін, там де ми маємо виплатити штраф у розмірі 5х від суми збитків) - Сергій сказав, що на зборах буде наполягати на залишенні цього штрафу, щоб люди не псували майно. І я з ним згоден! Але я думав, думав, що ж не так з цим блоком?.. і зрозумів: потрібно цей штраф залишити тим, хто не звернувся до ЖУС самостійно з повинною, типу: "Так, протаранив клумбу автомобілем, знаю, що винен. Дозвольте відшкодувати!". Тобто якщо ЖУС спіймав мешканця, що натворив біду - стягувати з нього штрафи, а якщо мешканець сам звернувся - то він лише відшкодовує собівартість (оплачує ремонт/заміну, матеріали і т.п.).
7. Додаток 3 (вказані вимоги до кріплення каркасу під кондиціонери) - записати в договір мінімально-дозволену висоту від підлоги для встановлення кондиціонеру. Я вже раніше писав про ситуацію, коли я буду стояти на відстані 2м від вікна і бачитиму сусідський кондиціонер зверху. Уже казали, що доносили цю інформацію до Сергія. Але я вказав на "заборону установки кондиціонеру нижче певного рівня"
- Договір про участь у витратах по утриманню житлового будинку і прилеглої до нього території
1. Блок 2.2 (Споживач має право на:) - додати право затримувати оплату квитанції на термін, на який було затримано її надання (пункт 4.1 попереднього договору)
2. Пункт 2.1.3 (про усунення виявлених неполадок, що виникли з вини Споживача, пов'язаних з отриманням послуг) - Вказано, що Виконавець (ЖУС) може вимагати від нас своєчасного проведення робіт з усунення неполадок, або ж відремонтувати усе самостійно і потім виставити нам рахунок, який ми маємо оплатити протягом 15 календарних днів. Так от, щоб не було ситуації, коли ЖУС самостійно і без нашого відома щось ремонтує і виставляє нам рахунки - можна внести в цей пункт такі уточнення: Виконавець має право так вчиняти лише після погодження з Споживачем або у випадку аварійної ситуації і необхідності оперативного втручання.
Хто що думає про це?
Була у мене цікава розмова з Сергієм (начальник ЖУС). Я намагався внести правки в договори, але зійшлися на тому, що мої правки будуть розглянуті на зборах. Пропоную вам усім глянути на ці правки, аби на збори ви могли прийте уже з певним рішенням:
- Договір про відшкодування експлуатаційних витрат.
1. прибрати зі пункту 4.2.2 підпункт №3 ("різницю між даними обліку ... ... з порушенням її обліку"). Мотивація: якщо я під'єднаю собі електроенергію, але не буду нею користуватися до заключення договору з ПАТ "Київобленерго", то я не повинен нічого платити. В пункті сказано, що різниця між даними обліку споживання електроенергії ЖУС та усіх споживачів - ділиться на усіх споживачів пропорційно, якщо не встановлено особу, винну у споживані електроенергії з порушенням її обліку.
- Договір про надання додаткових послуг з утримання будинків та житлового комплексу і умови користування об'єктами житлового комплексу.
1. Пункт 1.5 (розшифрування поняття "Послуги" в договорі) - уточнити, що послуги перераховані в Додатку 1.
2. Пункт 2.3 (опис того, що являється предметом цього договору) - прибрати фразу "додаткового озеленення та меблювання місць загального користування", оскільки цих послуг немає в Додатку 1 (і як сказав Сергій: вони і надаватися не будуть). А також вказати, що перелік послуг зазначений в Додатку 1.
3. Пункт 3.4.1 (перелік предметів, що ми не маємо права вивішувати чи використовувати без погодження з ЖУС) - прибрати предмет "прапори". Тут правка спірна: з однієї сторони я не хочу запитувати дозволу у ЖУС, щоб під час певних подій в державі вичепити державний прапор; з іншої ж сторони потрібно убезпечитися від тих, хто цим буде маніпулювати.
4. Пункт 4.1 (Оплата спожитих послуг) - для часткового убезпечення себе і внесення певної відповідальності ЖУС, додати фразу: "У випадку, якщо Виконавець (ЖУС) надав квитанції для оплати послуг пізніше 10-го числа місяця, що настає за розрахунковим, то кінцевий термін внесення платежу Споживачем (нами) переноситься на ту кількість днів, на яку було затримано надання квитанції". Тобто, якщо квитанція надійшла 14 числа, то і оплатити послуги ми зобов'язані до 24 числа, а не до 20-го.
5. Пункт 9.1 (термін дії договору) - зменшення терміну дії договору з 31 грудня 2020 року до 31 грудня 2015 року (це вже обговорювалося на зборах)
6. Блок 6 (щодо відповідальності сторін, там де ми маємо виплатити штраф у розмірі 5х від суми збитків) - Сергій сказав, що на зборах буде наполягати на залишенні цього штрафу, щоб люди не псували майно. І я з ним згоден! Але я думав, думав, що ж не так з цим блоком?.. і зрозумів: потрібно цей штраф залишити тим, хто не звернувся до ЖУС самостійно з повинною, типу: "Так, протаранив клумбу автомобілем, знаю, що винен. Дозвольте відшкодувати!". Тобто якщо ЖУС спіймав мешканця, що натворив біду - стягувати з нього штрафи, а якщо мешканець сам звернувся - то він лише відшкодовує собівартість (оплачує ремонт/заміну, матеріали і т.п.).
7. Додаток 3 (вказані вимоги до кріплення каркасу під кондиціонери) - записати в договір мінімально-дозволену висоту від підлоги для встановлення кондиціонеру. Я вже раніше писав про ситуацію, коли я буду стояти на відстані 2м від вікна і бачитиму сусідський кондиціонер зверху. Уже казали, що доносили цю інформацію до Сергія. Але я вказав на "заборону установки кондиціонеру нижче певного рівня"
- Договір про участь у витратах по утриманню житлового будинку і прилеглої до нього території
1. Блок 2.2 (Споживач має право на:) - додати право затримувати оплату квитанції на термін, на який було затримано її надання (пункт 4.1 попереднього договору)
2. Пункт 2.1.3 (про усунення виявлених неполадок, що виникли з вини Споживача, пов'язаних з отриманням послуг) - Вказано, що Виконавець (ЖУС) може вимагати від нас своєчасного проведення робіт з усунення неполадок, або ж відремонтувати усе самостійно і потім виставити нам рахунок, який ми маємо оплатити протягом 15 календарних днів. Так от, щоб не було ситуації, коли ЖУС самостійно і без нашого відома щось ремонтує і виставляє нам рахунки - можна внести в цей пункт такі уточнення: Виконавець має право так вчиняти лише після погодження з Споживачем або у випадку аварійної ситуації і необхідності оперативного втручання.
Хто що думає про це?
chip23
c
Постійний користувач
445
06 березня 2013
20 серп 2014 11:24
Цитата "sng":
Есть элементарные шаги с которых начинается ремонт:
-установить унитаз и не бегать в общий
-сделать временное освещение и электроснабжение
-иметь понятие, что и зачем.

Shaytan
S
Постійний користувач
458
11 червня 2013
20 серп 2014 11:47
Цитата "Mozart+Foxy":
...
Хто що думає про це?
Все довольно аргументированно.
С флагом действительно спорный вопрос, не считаю что данный пункт стоит изменять.
По поводу срока договора, на сайте есть оф. отказ в изменении срока. Логика в нем есть, но тогда надо предусмотреть штрафные санкции для ЖЭК-а за некачественно предоставленные услуги. Потому как для нас их уж очень много, а с них и спрашивать нечего.
vardik
v
Користувач
55
06 серпня 2013
20 серп 2014 13:39
Привет соседи. Сегодня смотрели размещение кондиционеров в трешке. И что я Вам скажу - выходит дороговатенько, притом тянуть магистрали с балконов, плюс слив, либо просто невозможно, либо очень дорого. По моему проекту за три кондера (правда сплит система), с работой 3400 и это не гривен...
Если кто уже думал по этому поводу, буду рад пообщаться, а то на следующей недели нужно уже определится...
Если кто уже думал по этому поводу, буду рад пообщаться, а то на следующей недели нужно уже определится...
Sasha2805
S
Користувач
92
01 квітня 2014
20 серп 2014 14:07
Цитата "chip23":
Да не запрещено ничего. Мы уже стены вынесли. Проводку делаем, водоразводку.
Вот насчет трубки кондишена думаем. 7* угловое отклонение. Мне что то подсказывает, что если с 2,5 метров вертикально по трубе будет стекать конденсат, то уж какие то 2 метра по полу с мин уклоном она тоже потечет. Это вот спец придет - скажет.
А по планировке - кому интересно могу скинуть наш план перепланировки 1Г - бабочки.
chip23,а Ви узгоджували перепланування з БТІ, чи зараз вже це не потрібно? Я нікому не скажу

chip23
c
Постійний користувач
445
06 березня 2013
20 серп 2014 14:14
Цитата "Sasha2805":
chip23,а Ви узгоджували перепланування з БТІ, чи зараз вже це не потрібно? Я нікому не скажу
Не потрiбно!
val72
v
Користувач
41
16 серпня 2013
20 серп 2014 14:42
Я вот вообще не пойму ваш всех ход мыслей по поводу доп. услуг. Как платить по количеству проживающих или по метрам квадратным. Что за бред? Кто навязывает
оплачивать дополнительные услуги отдельно???. Извините, доп. услуги должны быть включены в стоимость оплаты ЖЭКУ за метры квадратные, т.е в эти четыре гривны. Иначе куда будут идти эти деньги? На какие статьи затрат???????????????????????????
оплачивать дополнительные услуги отдельно???. Извините, доп. услуги должны быть включены в стоимость оплаты ЖЭКУ за метры квадратные, т.е в эти четыре гривны. Иначе куда будут идти эти деньги? На какие статьи затрат???????????????????????????
Sasha2805
S
Користувач
92
01 квітня 2014
20 серп 2014 14:52
Цитата "chip23":
Не потрiбно!
?Якщо не чіпати несучі стіни?І це по закону?

val72
v
Користувач
41
16 серпня 2013
20 серп 2014 14:53
Кто то вообще смету смотрел? Штатное расписание?
Sasha2805
S
Користувач
92
01 квітня 2014
20 серп 2014 14:54
Цитата "val72":Я вот вообще не пойму ваш всех ход мыслей по поводу доп. услуг. Как платить по количеству проживающих или по метрам квадратным. Что за бред? Кто навязывает
Охорона, відеонагляд, консьєрж, вище про це писали
manchester
m
Новачок
12
13 червня 2014
20 серп 2014 16:03
Хтось чув інформацію, що перелік доп. послуг не остаточний і можливо буде ще коригуватися? Доречі, сьогодні оформилися, з 9 до 15, вся затримка була в Наталі, довго добиралася з Оп до нотаріуса, щоб поставити підпис. Доречі за моїм спостереженням було десь 10 оформлень, і ми десь в соточці, так що тепм пристойний. Дякую ОП і нотаріусу за роботу.
Shaytan
S
Постійний користувач
458
11 червня 2013
20 серп 2014 16:20
Цитата "chip23":
Не потрiбно!
Ну это кому как...
Рішення Броварської міської ради
від 15.09.2011 р.№ 339-13-06
Про затвердження Порядку перепланування та/або переобладнання житлових та нежитлових приміщень у багатоквартирних житлових будинках, гуртожитках, а також об’єктів громадського призначенням. Бровари .
https://rada.pravo-znaty.org.ua/index.php%5Eoption=com_content&view=article&id=4598&catid=4&Itemid=33.htm
ludyn
l
Постійний користувач
165
25 вересня 2013
20 серп 2014 18:36
Цитата "vardik":Привет соседи. Сегодня смотрели размещение кондиционеров в трешке. И что я Вам скажу - выходит дороговатенько, притом тянуть магистрали с балконов, плюс слив, либо просто невозможно, либо очень дорого. По моему проекту за три кондера (правда сплит система), с работой 3400 и это не гривен...
Привет, 3400 ни о чем не говорит, дайте модели кондиционеров и цену, может помогу купить дешевле.
cmulder
c
Користувач
61
28 травня 2014
20 серп 2014 18:48
Цитата "Shaytan":
Ну это кому как...![]()
Про затвердження Порядку перепланування та/або переобладнання житлових та нежитлових приміщень у багатоквартирних житлових будинках, гуртожитках, а також об’єктів громадського призначенням. Бровари .
https://rada.pravo-znaty.org.ua/index.php%5Eoption=com_content&view=article&id=4598&catid=4&Itemid=33.htm
Исходя из этого решения даже спутниковую тарелку нельзя поставить без согласования. Бред....
freefly
Ветеран
1 226
17 грудня 2013
20 серп 2014 18:58
Цитата "cmulder":
Исходя из этого решения даже спутниковую тарелку нельзя поставить без согласования. Бред....
Нафиг она надо? Сейчас пристойный список каналов не хуже чем со спутника можно дешевле в сети взять.
STROYTEL
S
Старожил
855
23 січня 2013
20 серп 2014 19:42
Цитата "Mozart+Foxy":Вчора отримали право власності. 8 годин 40 хвилин (з перервами, очікуваннями).
Хто що думає про це?
Поддерживаем
chip23
c
Постійний користувач
445
06 березня 2013
20 серп 2014 20:06
Цитата "Sasha2805":
?Якщо не чіпати несучі стіни?І це по закону?
А что бти еще есть? По моему вместо них теперь гос регистратор.
Я спрашивал в ОП. Согласовать с жеком, что при перепланировке не трогаются несущие стены и коммуникации. При продаже - если покупатель и его нотариус/брокер потребуют - заказать новый тех паспорт. Никаких узаканиваний, разрешений несуществующих больше бти не неужно. Да, за новый тех паспорт придеться заплатить там что то. Но можно и по старому продать, если покупатель согласен. Сам так продал квартиру.
chip23
c
Постійний користувач
445
06 березня 2013
20 серп 2014 20:09
Цитата "Shaytan":
Ну это кому как...![]()
Это устарело. Новый закон Украины про упразднение бти приняли позже. А местные советы только своим ком хоз-вом командуют, а не частной собственностью. Нас не касается, короче.
chip23
c
Постійний користувач
445
06 березня 2013
20 серп 2014 20:10
Цитата "freefly":
Нафиг она надо? Сейчас пристойный список каналов не хуже чем со спутника можно дешевле в сети взять.
А что кто то еще тв смотрит? Все давно в сети в куда как лучшем качестве!

Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
- ЖК Європейські Липки | PROGROUP development | Софіївська Борщагівка, вул. Соборна13.027
- ЖК Happy 7 | Софіївська Борщагівка, вул. Боголюбова, 3313.022
- ЖК Luxberry Lakes & Forest | BudCapital, Forum Capital | Обухівський р-н, Козин13.0223
- ЖК Park Lake City | DIM | Підгірці, вул. Київскьа, 1513.02181
- ЖК River Port | Відважних | Ірпінь, Гостомельське шосе, 4913.0221
- ЖК Scandia | БК Триумф | Бровари, вул. Анатолія Луценка, 2712.023 032
- ЖК Отрада | Київміськбуд, bUdCapital | Київ, просп. Відрадний, 93/212.022 756
- S1 Нивки | Standard One | Київ, вул. Рене Декарта, 3/812.022
- S1 Позняки | Standart One | Київ, вул. Срібнокільська12.022
- S1 Obolon | Standard One | Київ, просп. Оболонський, 1812.022
- Нужны или не нужны риэлторы? Не понимаю!03.021 503
- Lviv Build Forum | Декілька слів з власного досвіду30.011
- Планую оренду квартири в районі Подолу27.014
- Чи варто зараз купувати нерухомість?24.014 998
- Купівля квартири в новобудові коли сусудні квартири не будуть заселені16.012
- Двоповерхові квартири в новобудовах, переваги та недоліки, враження?30.1213
- Походження грошей на купівлю квартири при її продажу27.126
- Застройщик предлагает только дарственную вместо купли-продажи. Насколько это популярно?23.1210
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы16.1115 264
- Болит спина11.0274
- Отзывы о кондиционерах. Какой кондиционер лучше26.01280
- Выбор ноутбука. Отзывы о ноутбуках24.0180
- Генеральне прибирання після ремонту23.012
- Постройка бани20.1218
- Кухонные столешницы. Отзывы о практичных и неубиваемых вариантах13.11111
- Где найти качественные полотенца?04.092
- Орхидеи. Как ухаживать за орхидеями29.0818
- Выбор пылесоса. Отзывы о ваших пылесосах26.0866
- Апарт-комплекс Тиса Renovation | Ужгород. вул. Сергія Мартина, 429.013
- Львів, вул. Бережанська, 54 | Інтергал-Буд26.0133
- ЖК Grand Palace | Хмельницький, вул. Подільська, 11521.0116
- ЖК Sakura | Свалява, пров. Достоєвського, 418.016
- Львів, вул. Трускавецька | Галжитлобуд11.016
- ЖК Lazur Sky | Львів, вул. Зелена, 115д02.013
- Зламалася частина крана на трубі для води. Потрібна порада11.022
- Выбор межкомнатных дверей. Отзывы о материалах и производителях11.02141
- Шумоизоляция. Отзывы о материалах для звукоизоляции06.02169
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах03.02436
- Куплю проект дома TMV-10027.011
- При подключении Экофло на выходе горит две фазы14.012
- Як можна прочистити або покращити вентиляцію в квартирі?07.018
- Напольные покрытия - чтобы было тепло, красиво и недорого29.1219
- Допоможіть перебрати щиток29.121
- Клінінг Київ: професійне прибирання від Partner Clean (20+ років досвіду)10.021
- Как можно избавиться от запаха сигарет в квартире?01.025
- Как удалить различные пятна с пола из ламината23.0115
- Как вернуть хороший вид деревянной посуде14.014
- Уборка квартиры при помощи натуральных средств07.0145
- Что подарить мужчине?22.12352
- Електрична тепла підлога28.111
- Продам фонарик шокер ОСА 928 Power plus04.111
- Как отвечать на How are You?04.102
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше