Подать объявление

Отзывы о застройщике Гефест

Ваше враження про забудовника:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы.
0/0%
0/0%
0/0%
0/0%
0/0%
10 дек 2021 17:16

Отзывы о застройщике Гефест


Новостройки Гефест


10 дек 2021 17:17

Компанія про себе:


"Будівельна компанія «Гефест» почала свою діяльність на українському ринку в 1997 році, в місті Одеса. Засновник Пантелеймон Васильович Бумбурас оцінив перспективність розвитку нашого міста, його зростаючі потреби у житлі та інфраструктурі в сукупності з нестачею будівельних компаній в регіоні.


Професіоналізм, відданість справі, повага до суспільства та оточення, а найголовніше – любов до втілених об’єктів були та є секретом успіху і основною причиною, з якої «Гефест» заслужив довіру й повагу як місцевих, так і іноземних інвесторів та громадськості.


Сьогодні, більш ніж через 20 років безперервної роботи, будівельна компанія «Гефест» – це синонім якості, стабільності, витонченого смаку і швидко-зростаючого будівельного об’єднання. Торгові та офісні центри, житлові будинки, лікарні, ресторани, навчальні заклади, збудовані компанією, прикрашають вулиці Києва, Одеси, Ялти, Севастополя і Маріуполя.


Будівельна компанія «Гефест» постійно піклується про безперервне поліпшення якості і контролю на кожній стадії будівельно-монтажних робіт, має власну матеріально-технічну базу виробництва і обробки будівельних матеріалів. А саме: виробництво найвищої якості бетону, виготовлення алюмінієвих вікон і дверей, імпорт і обробка мармуру, виробництво декоративних елементів фасаду, виготовлення металоконструкцій.


Як результат такої стратегії – можливість компанії «Гефест» відповідати усім сучасним технічним вимогам.


Мета нашої компанії – задоволені клієнти, а також підтримання довіри і поваги споживачів. Її перспектива – створення сильної будівельної організації на міжнародному рівні, що характеризується високою якістю, повагою до навколишнього середовища та соціальних аспектів.


Будуємо, дивлячись в майбутнє!"

Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее