Подать объявление

Отзывы о застройщике Будова

Ваше враження про забудовника:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы.
0/0%
0/0%
0/0%
0/0%
0/0%
10 дек 2021 17:29

Отзывы о застройщике Будова


Новостройки Будова


10 дек 2021 17:31

Компанія про себе:


«Будова» — одна з найбільших будівельних компаній на півдні України, визнаний лідер житлового будівництва в Одесі. За 30 років роботи «Будова» здобула довіру тисяч одеських родин і побудувала > 60 об’єктів, з яких більше половини — житлові комплекси.


«Будова» вже понад 30 років займається будівництвом на півдні України. Ми побудували 60 об'єктів загальною площею 800 000 м², серед яких не тільки житлові комплекси, а й православні храми, синагога, арабський культурний центр, торгові та офісні центри.


Ми не просто будуємо житлові комплекси, але беремо на себе відповідальність за їх подальше обслуговування. Створена нами керівна компанія «Наш Дом» обслуговує 435 269 м² житла. Це приблизно 7 000 квартир, в яких живе близько 30 000 одеситів.


«Будова» об'єднує більш ніж 2200 професіоналів галузі, першою в Одесі застосовуючи інноваційні програмні та інженерні будівельні рішення: BIM-моделювання, touch-столи для демонстрації квартир у відділах продажів, система вентиляції з рекуперацією тепла, тришарові вогнетривкі фасадні панелі, геліосистеми, енергоефективні котельні, «Умный дом» тощо. Загалом в діяльність нашої компанії, з урахуванням підрядних організацій і разових проєктів, залучено близько 10 000 осіб.

Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее