Подать объявление

Довірче управління нерухомістю: у кого є досвіт?

07 окт 2015 09:02
Довірче управління нерухомістю, а точніше - поки гуглю інформацію по темі управління орендованою нерухомістю.
Суть, знаходити власників нерухомості, заключати з ними договора управління нерухомістю на 1 рік. Ми знаходимо орендонаймачів, контролюємо оплату компослуг, ітд. отримуємо 10% (як варіант) від місячної вартості оренди.
Поки тільки вглиблююся в тему, та цікавить думка тих, хто уже стикався на практиці - гра варта свічок, чи кількість підводних каменів принеме лиш головну біль?
07 окт 2015 09:22
Кто будет устанавливать плату? Как будет при простоях? Кто будет делать текущий ремонт?
07 окт 2015 09:46
Халепа, почав з помилки в заголовку - "досвіт", а зредагувати не можу)

1)власник ставить свій мінімум, кінечна ціна оренди на наш розсуд.
2)треба, напевно, вибирати ті об'єкти, по яких не буде простою.Це і є наша основна робота.
3) також обирати ту нерухомість, де, як мінімум, на 1 рік не буде потрібен ремонт. А різні дрібні деталі можна узгодити з наймачем.
Це все приблизно, тема для мене ще досить сира.
07 окт 2015 10:42
Знаю риєлтора, которая без договора управляет арендой: нескольких квартир (хозяева в России и Польше, при сдаче приезжают). Арендную плату конвертирует в $ и переводит собственникам (как не знаю).
Одни арендаторы уже 4 года, цена прежняя (риэлтор не влияет).
Думаю, если б собственникам не надо было приезжать при сдаче и кто-то от их имени мог отрегулировать арендную плату и решить текущие потребности, им было бы удобней.
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее