Подать объявление

Дом "Sky" (Скай), ул. Университетская, 1с, микрорайон "Фрешсити" - "NovoSell Invest"

ЗастройщикNovosell Invest
Сдача ЖК2019 г.
Планировки
от 21 000 Грн/м²
Карточка Домик
ЖК сдан
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 21.
4/19%
4/19%
2/10%
5/24%
6/29%
1. . .1113. . .18
31 авг 2017 08:28
це або таунхауси від новосел, або вид з нашого будинку..) вгадав ?)
31 авг 2017 09:38
:up: :up: :up: :hi: :yes: :yes: :yes:
03 сен 2017 16:48
03.09
04 сен 2017 14:03
Прекрасно!!! :ura: :ura: :ura:
05 сен 2017 13:17
Новое видео строительства нашего дома.

23 сен 2017 16:41
23 09
05 ноя 2017 13:19
Всем привет :hi:
Застройщик добавил новые фото. :wow:
Как думаете, до Нового Года успеют выкласть наружные стены?
05 ноя 2017 16:08
я думаю що 100% повинні встигнути :)
05 ноя 2017 17:42
При желании, их уже давно можно было закончить!
05 ноя 2017 18:22
Спасибо за фото. Кладку делают очень быстро. Молодцы. Думаю, что весной уже будут утеплять минватой, делать фасад.
06 ноя 2017 11:12
Для майбутніх інвесторів, ну і тих хто вляпався..
ТП у власності забудовника, що викликає постійні перебої із електрикою. На даний момент вже другу добу відсутня електрика в комплексах Суворов/Київський/Янтарний/Фрешсіті, саме в такій послідовності йде підключення. Люди мерзнуть, дітей відправляють до родичів, будівництво стоїть. Київобленерго вже проводило відключення підстанції за борги забудовника (це не перше й не останнє), зараз же це "поломка" на тп забудовника, яку він за власні кошти має усунути (що він не визнає), тому київенерго знімає з себе будь-яку відповідальність і відмовляється навіть реєструвати заяви. Забудовник вже давно мав передати підстанцію на баланс обленерго, та поки кормить інвесторів (київського, потім янтарного, скоро фреш розпочне) байками - добудую віддам... і кормиться з жильців за рахунок приватних тп та жеку.
06 ноя 2017 14:47
Цитата "янтарний":
ТП у власності забудовника, що викликає постійні перебої із електрикою. На даний момент вже другу добу відсутня електрика в комплексах Суворов/Київський/Янтарний/Фрешсіті, саме в такій послідовності йде підключення. Люди мерзнуть, дітей відправляють до родичів, будівництво стоїть. Київобленерго вже проводило відключення підстанції за борги забудовника (це не перше й не останнє), зараз же це "поломка" на тп забудовника, яку він за власні кошти має усунути (що він не визнає), тому київенерго знімає з себе будь-яку відповідальність і відмовляється навіть реєструвати заяви. Забудовник вже давно мав передати підстанцію на баланс обленерго, та поки кормить інвесторів (київського, потім янтарного, скоро фреш розпочне) байками - добудую віддам... і кормиться з жильців за рахунок приватних тп та жеку.

Вы в данном случае не туда все это пишите, потому что здесь другой застройщик - "NovoSell Invest", а вы как я понимаю имеете ввиду печально известную БГМ
06 ноя 2017 14:52
Називатись вони можуть по різному. Та якщо вони повязані із Пешим старшим чи молодшим, бгм, нові горизонти... то якраз туди пишу.
06 ноя 2017 15:04
Цитата "янтарний":

Может Вы перенесете это сообщение в чат застройщика БГМ, чтоб не создавать панику у инвесторов "Novosell Invest" ?!
06 ноя 2017 15:18
якщо ви впевнені, що ваш забудовник ніяк не пов'язанні із даними людьми (Пеший, Ростолопа) та компаніями (БГМ, новігоризонти, офіс фреш сіті біля київського) то ок.
Тоді це вас не стосується. Єдине, раджу уточнити яким чином подаватиметься електрика до вас.
06 ноя 2017 16:33
до ЖК Sky і новосела взагалі, це не відноситься..
06 ноя 2017 17:36
Цитата "Denys_N":
Может Вы перенесете это сообщение в чат застройщика БГМ, чтоб не создавать панику у инвесторов "Novosell Invest" ?!
Модератор уберет, думаю.
07 ноя 2017 10:06
Лише модератор може видалити мої повідомлення, я вже не маю до них доступу. Та не думаю, що вони сильно вносять "галасу", якщо ви наскільки впевнені в своїх забудовниках. Вважаю їх навпаки корисними для вас, так як вас лише чекає підключення комунікацій.
09 ноя 2017 11:53
Всем привет!
Подскажите, все ли по документам нормально у данного объекта (может у кого-то перечень доступных документов предоставленных компанией больше)?

Перечитывал те документы которые мне прислали, а именно:
-предварительный договор
-декларация о начале строительных работ
-утвердительный документ
- документ о смене данных в декларации

Никто не обратил внимание на то, что не хватает экспертной оценки объекта, и то что в кадастровой карте эти 2 участка, которые взяты в аренду, предназначены не для такого типа постройки?

Я ни в коем случае не хочу наводить панику.
09 ноя 2017 13:14
а Ви не задавали ці питання забудовнику ?
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее
1. . .1113. . .18
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее