Подать объявление

Дно рынка недвижимости и влияющие факторы

1. . .487489. . .763
01 сен 2011 17:49
Цитата "777wer":
когда мы уже нормально жить будем....ну хотя бы как в Швейцарии

коли влада буде відчувати очком, що за вибади і витребеньки її посадять на кіл
01 сен 2011 18:49
Цитата "Xenon":
Цитата "niv76":
Цитата "Xenon":
niv76

не говорите глупости

каких 2,5 лимона приезжих и 250 тысяч квартир в аренде?

у Вас в доме где живете что, каждая 3я-4я квартира в аренду сдается?

В Киеве по постоянно проживает около 2,7 милллиона
дневное население около 3,1 миллиона (т.е это с пригородов приезжают на работу еще)

и еще раз повторяю , в аренду сдается около 50 тысяч кварир по Киеву. 250 а темболее 500 тысяч - полный бред

Я снимаю гостинку возле метро, у нас приезжих больше, чем хозяев. У соседки была проблема собрать подписи других соседей, т.к. кругом одни квартиранты.
На нашей площадке из 6 квартир 4 в аренде.
Но я понимаю, что мой дом не показатель, т.к. он идеален под сдачу (одни однокомнатные квартиры). Но все равно 50тыс это слишком мала. Не поверю, что сдается меньше 100 тыс квартир.
ПС. В сводках суслика объявлений о сдаче в аренду на прошлой неделе было около 4тыс...

ну так по гостинкам и не судят естественно.
в обычных домах где в основной массе 2-3комнатные квартиры (а таких домов БОЛЬШИНСТВО) сдается от силы 3-5% квартир.

в базе Суслика НАВЕРНЯКА достаточно много дублей "замаскированных" разными этажами, названиями улиц, метражем и тп + левые варианты заманухи.

так что 50тыс квартир в аренед вполне вменяемая цифра.

Не сказала бы. У нас в доме на каждом этаже есть квартира в аренде - это 1 из 5. А на первом и втором этаже сдаются 3 из 5. Каков процент? кстати однушек в доме нет.
01 сен 2011 19:33
Цитата "flyman":
Цитата "777wer":

коли влада буде відчувати очком, що за вибади і витребеньки її посадять на кіл

8-) Зважаючи на події 20 століття, цього не буде ніколи 6-)
01 сен 2011 22:22

Точно не будет как в Швейцарии
//objectiv.tv/270611/57589.html

02 сен 2011 04:12
Цитата "flyman":
Я думаю, буде з податком буде простіше, буде або ліцензія, або ФОП або що інше так щоб платити щоразу як мінімум 80юсд. Щоб і государств мало і бабульки на пенсію.

Не нужно ни чего придумывать - все есть в налоговом кодексе. Хочешь получать доход - регистрируй чп и спокойно работай. Но при всем при этом вводят массу косвенных налогов типа дополнительного сбора в пф с мобильной связи - налог на имущество и тем самым хотят бабки со всех чуть чуть и так лучше чем искать нелегально сдающих жилье и требовать с них 15% с дохода.
02 сен 2011 05:33
Цитата "Xenon":

так что 50тыс квартир в аренед вполне вменяемая цифра.

Если допустить что в аренде 50 тыс квартир а постоянно живущих "понаехавших" 500 тыс, то в среднем получается что в одной квартире живет по 10 человек 6-). Хотя но верно нужно еще учитывать живущих в общагах и пригород.
02 сен 2011 06:56
Цитата "777wer":

В неньке бесполезно расклад менять, проще Швейцарию в такую же дупу загнать... Осталось только придумать, как этих крестоносцев топить...
02 сен 2011 09:40
Нужно учитывать также далекий пригород,когда люди ездят за 1-1,5 часа электричками тока до первой станции метро плюс еще по киеву.
02 сен 2011 11:39
Цитата "777wer":
Нужно учитывать также далекий пригород,когда люди ездят за 1-1,5 часа электричками тока до первой станции метро плюс еще по киеву.

Ну ці або "сутки через троє", або "тиждень через тиждень".
А так 2 години туда + 2 сюда, так не кожен витримає.
02 сен 2011 12:18
Ну ви порівняли Україну та Швейцарію...хоча б з чехами якимись порівняли б для початку.
А думаю, що в найближчий час (років так з 50), Україна не буде жити як швейцарія. тому що дуже різні поки що люди, чи як воно там називається....менталітети...о, а можливо й ніколи не буде.
В принципі навіть при кризі, якщо все валиться, в кінці краще з неї виходять ті, хто звик працювати, мовчки та ефективно. В європі це мабуть шо скандинави, німці, голандія, швейцарія, Австрія. Всі інші в порівнянні з ними, це ледарі. Наприклад моя фірма не дуже відрізняється "дисципліною", але й тут доволі добре видно різницю в підходах. Тут працівнику щось сказали - він виконує без зайвої "рефлексії та роздумів". Як приклад в нас була обовязкова система обліку робочого часу. Потім керівництво зробило такий собі жест: сказали можете записувати тільки той час, який витрачаєте на вже "законтрактовані" проекти, а інше, як то адміністративні витрати часу, пошук нових проектів, переговори по потенційних проектах, та інш, можете не записувати. Коротче місцевим як сказали, так вони й зробили, а Україна, Росія, Болгарія, Бразилія та інш, зрозуміли це "на свій лад" й взагалі перестали записувати (потім знайшовши 10 відмазок від "я такий зайнятий, шо немає часу це робити, до "дуже незручна програма запису, дуже багато часу відбирала". Тобто "європейцям" дали послаблення (менше записувати) вони ним свідомо скористалися, а "несвідомий" народ забив відразу...все закінчилося тим, що керівницто ввело знову обовязкове внесення всіх витрат часу :clap: Отже свідомі постраждали від несвідомих...
Й видно що ті ж швейцарці менш шаряться по інтернетах в робочий час (в багатьох фірмах це завжди заборонено - нема доступу до багатьох сайтів), просто вони поважають работодавця й використовують свій час ефективно, але як тільки пробило 17.30 наприклад, щоб не сталося, працівник все виключив побажав всім гарного вечора/вихідних й тільки його бачили, отже й роботодавець поважає свого працівника. А от вже в таких міксованих фірмах як моя, хтось пізніше приходить пізніше уходить,

Коротше поки німці/швейцарці/Австрійці/Скандинави працюють як "заведені", греки, португальці/іспанці ходять на мітинги аби утримати "соц допомогу", яку знову ж таки платять їм ті що працюють. Цікаво як довго це буде продовжуватится? (в Іспанії безробіття - 20% 8-() а наприклад в Швейцарії було донедавна 2.5% (хоча це й не ЄС, але все ж)
02 сен 2011 12:38
они есть и их немало
02 сен 2011 13:44
Цитата "777wer":
они есть и их немало

кока? 50 тыс, 500 тыс, 2,5 лимона?
02 сен 2011 14:26
Цитата "Deka":
Ну ви порівняли Україну та Швейцарію...хоча б з чехами якимись порівняли б для початку.
А думаю, що в найближчий час (років так з 50), Україна не буде жити як швейцарія. тому що дуже різні поки що люди, чи як воно там називається....менталітети...о, а можливо й ніколи не буде.
В принципі навіть при кризі, якщо все валиться, в кінці краще з неї виходять ті, хто звик працювати, мовчки та ефективно. В європі це мабуть шо скандинави, німці, голандія, швейцарія, Австрія. Всі інші в порівнянні з ними, це ледарі. Наприклад моя фірма не дуже відрізняється "дисципліною", але й тут доволі добре видно різницю в підходах. Тут працівнику щось сказали - він виконує без зайвої "рефлексії та роздумів". Як приклад в нас була обовязкова система обліку робочого часу. Потім керівництво зробило такий собі жест: сказали можете записувати тільки той час, який витрачаєте на вже "законтрактовані" проекти, а інше, як то адміністративні витрати часу, пошук нових проектів, переговори по потенційних проектах, та інш, можете не записувати. Коротче місцевим як сказали, так вони й зробили, а Україна, Росія, Болгарія, Бразилія та інш, зрозуміли це "на свій лад" й взагалі перестали записувати (потім знайшовши 10 відмазок від "я такий зайнятий, шо немає часу це робити, до "дуже незручна програма запису, дуже багато часу відбирала". Тобто "європейцям" дали послаблення (менше записувати) вони ним свідомо скористалися, а "несвідомий" народ забив відразу...все закінчилося тим, що керівницто ввело знову обовязкове внесення всіх витрат часу Отже свідомі постраждали від несвідомих...
Й видно що ті ж швейцарці менш шаряться по інтернетах в робочий час (в багатьох фірмах це завжди заборонено - нема доступу до багатьох сайтів), просто вони поважають работодавця й використовують свій час ефективно, але як тільки пробило 17.30 наприклад, щоб не сталося, працівник все виключив побажав всім гарного вечора/вихідних й тільки його бачили, отже й роботодавець поважає свого працівника. А от вже в таких міксованих фірмах як моя, хтось пізніше приходить пізніше уходить,

Коротше поки німці/швейцарці/Австрійці/Скандинави працюють як "заведені", греки, португальці/іспанці ходять на мітинги аби утримати "соц допомогу", яку знову ж таки платять їм ті що працюють. Цікаво як довго це буде продовжуватится? (в Іспанії безробіття - 20% а наприклад в Швейцарії було донедавна 2.5% (хоча це й не ЄС, але все ж)

ну не надо ляля про лiнивих словян, краще читаємо про те як у нас "захищене" право власності
//obkom.net.ua/news/2011-09-02/1301.shtm l
02 сен 2011 14:44
Коли вже украiнцi навчаться гарно працювати на пана?!
02 сен 2011 14:57
02 сен 2011 15:09
Ага, також й про право власності. Наприклад в європі приватна власність це "ого-го", це стосується й заводів й мобільних телефонів. Тільки велосипедів чомусь не стосується :lol:

Що стосується Швейцарія наближається до України. Ага....нашому теляті та вовка б зїсти :winky:
Звичайно в глобальному світі швейцарці не можуть залишатися постійним перменентним раєм, так й тут люди скаржаться на те що зявилася велика різниця між бідними та богатими, й взагалі бідні зявилися...але...якщо подивитись на туж україну, то місцеві "проблеми", то взагалі смішно. Також країна розвивається ну дуже вже повільно (тому що дуже консервативна й тут на все уходять роки щоб щось вирішити). Таж Азія, шейхи розвиваються значно швидше....але там мільярди людей...
А про банківську таємницю...ну так не так й що, з того, що будуть там якісь пару мільярдів віддавати німцям, головне вони відстояли право не показувати клієнтів своїх, то що клієнти віддадуть за це немалйи процент - так, але яка альтернатива - віддати 25% через швіц або ж 50% німцям? чи на якись вірджинськи острови?
Флаймане, А чому йде такий переділ власності? бо ніхто ії не поважає, не поважає ні чужу працю ні свою, в нашому розумінні той хто багато працював той лох, й в нього можна все що він напрацював з такими же ледацюгами ментами забрати, а в європі (в швейцарії) тепер (не знаю як було 300 років назад) праця та розум все же таки більше в ціні, тому й ніхто не віджимає один у одного активи.
Мені це нагадало репліку з оповідання Л.Подеревянськог "Герой нашого часу", коли герої (Савка та Афанасій) перебили кучу народу, й один одному каже "от так в нашому житті, кто розумніший той й правий" (ну щось таке, може наплутав щось, але зміст передав)

Савка (мєтко подитожує). В етой жизні так, Ваня: хто умнєє, тот і прав. :ded:
03 сен 2011 07:37
Цитата "Deka":
Ага, також й про право власності. Наприклад в європі приватна власність це "ого-го", це стосується й заводів й мобільних телефонів. Тільки велосипедів чомусь не стосується :lol:

Що стосується Швейцарія наближається до України. Ага....нашому теляті та вовка б зїсти :winky:
Звичайно в глобальному світі швейцарці не можуть залишатися постійним перменентним раєм, так й тут люди скаржаться на те що зявилася велика різниця між бідними та богатими, й взагалі бідні зявилися...але...якщо подивитись на туж україну, то місцеві "проблеми", то взагалі смішно. Також країна розвивається ну дуже вже повільно (тому що дуже консервативна й тут на все уходять роки щоб щось вирішити). Таж Азія, шейхи розвиваються значно швидше....але там мільярди людей...
А про банківську таємницю...ну так не так й що, з того, що будуть там якісь пару мільярдів віддавати німцям, головне вони відстояли право не показувати клієнтів своїх, то що клієнти віддадуть за це немалйи процент - так, але яка альтернатива - віддати 25% через швіц або ж 50% німцям? чи на якись вірджинськи острови?
Флаймане, А чому йде такий переділ власності? бо ніхто ії не поважає, не поважає ні чужу працю ні свою, в нашому розумінні той хто багато працював той лох, й в нього можна все що він напрацював з такими же ледацюгами ментами забрати, а в європі (в швейцарії) тепер (не знаю як було 300 років назад) праця та розум все же таки більше в ціні, тому й ніхто не віджимає один у одного активи.
Мені це нагадало репліку з оповідання Л.Подеревянськог "Герой нашого часу", коли герої (Савка та Афанасій) перебили кучу народу, й один одному каже "от так в нашому житті, кто розумніший той й правий" (ну щось таке, може наплутав щось, але зміст передав)

Савка (мєтко подитожує). В етой жизні так, Ваня: хто умнєє, тот і прав. :ded:

Да Леся можно цитировать и цитировать, а ведь многое писал тогда, когда я ещё не родился. Пророк конкретный, як той Самуїл з його оповідання...
03 сен 2011 11:07
Азаров придумал, как бороться с бедностью.

Кабинет министров утвердил общегосударственную программу преодоления и предотвращения бедности к 2015 году. Соответствующее решение было принято на заседании правительства 31 августа, сообщает пресс-служба Минсоцполитики.

Уже со следующего года планируется выделить из госбюджета около миллиарда гривен на программу борьбы с бедностью. В частности, планируется создание специального мобильного отряда по борьбе с бедностью при Минсоцполитики Украины. Для этих целей планируется закупка 250 автомобилей Toyota Land Cruiser для борьбы с бедностью на местах. Во всех областях Украины, АО Крым, а также в Киеве и Севастополе будут сформированы специальные выездные группы, которые будут заниматься предотвращением и дальнейшим нераспостранением бедности среди населения регионов.
Лицо, которое желает, чтобы его признали бедным - должно написать соответствующее заявление в органы местного самоуправления по месту жительства. Как обещает премьер, реакция государства не заставит себя долго ждать.
Таким образом, правительство намерено к 2015-му году довести количество заявлений про бедность до нуля, победив бедность в Украине раз и навсегда!
03 сен 2011 11:15
P.S.
У нас один местный житель написал заявление про бедность.
Пошёл, сдал в райсовет, получил порядковый номер, сказали ждать.
Через неделю к нему подъехал чёрный Ленд Крюзер, вышло 4 человека, назвались отрядом по борьбе с бедностью (показали корочки). Вобщем, пошли они в хату, полчаса никто не входил и никто не выходил, один из них стоял у входных дверей.
Не знаю, что они там с ним делали, но через полчаса вышли все вместе с хозяином, он был чёрный как туча, шёл весь шатаясь, а руки дрожали. Едва мог говорить. Но подтвердил, что он уже не бедный, о чём написал собственноручно заявление и сдал оперативной группе на регистрацию.
Оперативники небрежно закинули чёрный дипломат в багажник, попрощались, напомнили хозяину, что недельку ещё желательно не садиться на стул, укатили.

Так что, программа есть и она реально работает! Бедность скоро будет искоренена.
03 сен 2011 15:59
Ізя, тим там часом не радник в уряді, по складанні пргограм як би загнобити населення Уркаїни?
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
1. . .487489. . .763
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Подробнее
+34624407828xxxx