Дно рынка недвижимости и влияющие факторы
Цитата "flyman":...У мене виникає питання, який ж то висока культура дозволяє, будувати кучу ядерних реакторів у сейсмічно активних зонах?
Возможно, вы видите для Японии альтернативу, вроде больших и стремительных рек с условиями для создания большого перепада уровня воды и постройки мощных ГЭС, или приличные запасы углеводородов, или что-то еще для выработки электроэнергии, без которой нет развития высокотехнологичного общества? А давайте пойдем немного дальше, как та высокая культура позволяет вообще жить в сейсмоопасной зоне, к которой относится вся Япония? Вот у нас: нет опасной сейсмики, есть и чернозем, и ископаемые, заводы/пароходы, фабрики/комбинаты, выход к морю, Труба в конце концов. Что это нам дало? Где Украина, и где Япония? Я не говорю, что наша нация неспособна к созиданию и развитию, но и для воплощения в реальность украинского чуда не хватает малости - волшебной палочки...

Цитата "Купчиха":Народ в большинстве озлоблен, завистлив, разобщен и труслив. И, конечно, моя хата крайняя.
https://blogs.korrespondent.net/journalists/print/vitaliysych/a33686
Цитата:Украинцы - инфантильная, консервативная, перепуганная, озабоченнная материальными ценностями нация

Цитата "Раптор":Цитата "flyman":...У мене виникає питання, який ж то висока культура дозволяє, будувати кучу ядерних реакторів у сейсмічно активних зонах?
Возможно, вы видите для Японии альтернативу, вроде больших и стремительных рек с условиями для создания большого перепада уровня воды и постройки мощных ГЭС, или приличные запасы углеводородов, или что-то еще для выработки электроэнергии, без которой нет развития высокотехнологичного общества? А давайте пойдем немного дальше, как та высокая культура позволяет вообще жить в сейсмоопасной зоне, к которой относится вся Япония? Вот у нас: нет опасной сейсмики, есть и чернозем, и ископаемые, заводы/пароходы, фабрики/комбинаты, выход к морю, Труба в конце концов. Что это нам дало? Где Украина, и где Япония? Я не говорю, что наша нация неспособна к созиданию и развитию, но и для воплощения в реальность украинского чуда не хватает малости - волшебной палочки...
Нема національної еліти. В тому і біда.
Була спочатку партноменклатура, а потім - комса, тепер - шлёпери.
Еволюція влади, так сказати.
А еліти нема, тої, щоб була у 20ті- 30ті роки.
Тодіж винищували господарів, яких обізвали куркулями і відправили кого в Сибір, кого в табори, а кого просто обібрали і залишили на голодну смерть.

Цитата "LonelyCruiser":Цитата "Купчиха":Народ в большинстве озлоблен, завистлив, разобщен и труслив. И, конечно, моя хата крайняя.
Цитата:Украинцы - инфантильная, консервативная, перепуганная, озабоченнная материальными ценностями нация
Ну простітутки від журналістики від скромності не помруть.
Їх завдання - писати на замовлення власників ЗМІ статті, щоб прививати комплекс неповноцінності читачам жовтої преси.

Цитата "flyman":Цитата "Купчиха":Цитата "flyman":Пан Кос65 хоче сказати, що те що він пише було у нас після 1986?
Я б не переносив особисті якості шлёперів на весь народ.
В критических ситуациях культурный уровень нации проявляется как никогда. Народ в большинстве озлоблен, завистлив, разобщен и труслив. И, конечно, моя хата крайняя. Вот соседа подпалить или стырить чегойто под шумок - боюсь, это самое оно... Если мы с вами примерно одного возраста, вы должны помнить "Нахимов", где по свидетельствам очевидцев крепкие мужики выпихивали из шлюпок детей и беременных теток, не забыв сорвать с них ценности. Нехороший народ у нас, оглянитесь вокруг. Лучше, если обойдется без форс-мажора. Дисциплинированные японцы сметают полки в супермаркетах все-таки через кассу и за деньги.
Я дивуюсь, як такий народ до цього часу ще вижив?
За рахунок чого, якої внутрішньої сили?
Якщо слухати песимістів, то по ідеї, українці мали б виздихати, як відстала, тупа і немічна нація, чого не спостерігається, не дивлячись на всяких монголів/татар/ляхів/кацапів/жидів і т.д. Може досить займатись приниженням нації.
п.с.
цитати про "досягнення сучасної японської науки"
//lb.ua/news/2011/03/18/88668_YApo ... atast.html
В Советском союзе предлагали пить йод, красное вино и вытирать радиоактивную пыль с мебели. Японцам предлагают пить йод и не открывать окна. Видимо, это на сегодняшний день и есть вершина научной мысли в плане борьбы с радиацией.
У мене виникає питання, який ж то висока культура дозволяє, будувати кучу ядерних реакторів у сейсмічно активних зонах?
У нас, як би не сварили владу, за незалежної вистачило духу і "високої культури та інтелекту" закрити Чорнобильську АЕС і позбутись ядерної зброї (не забуваєм, що про побудову реакторів вирішувала інша влада, комуно-радянська при СРСР).
Флайман жгет. Да будут Украинцы жить: бедно, лениво и матерно, НО БУДУТ!
Ви так лаєте кацапів і жидів

П. С. У Японии нет другой территории. Вот и получается, что высокоразвитая, трудолюбивая нация с минимальными ресурсами занимает первые строчки в списке стран производителей, стран движущих прогресс.
Другое дело Украина - ничего не строят ..... то..ка п....ть ... делят (сей форум тому подтверждение: цену на недвигу складывают не сложат) и воруют друг у друга

Цитата "flyman":
В Советском союзе предлагали пить йод, красное вино и вытирать радиоактивную пыль с мебели. Японцам предлагают пить йод и не открывать окна. Видимо, это на сегодняшний день и есть вершина научной мысли в плане борьбы с радиацией.
Насправді за 20 років все змінилось кардинально. У нас після Чорнобиля дітей погнали напівоголених на першотравневу демонстрацію. А в Японії людей перевіряють на рівень випромінювання і роздали всім маски і йод.

Цитата "Comrade":
Ви так лаєте кацапів і жидівПоясніть будь ласка - хто такі ці українці ? І звідки вони з'явилися ? Чия в них кров ?
П. С. У Японии нет другой территории. Вот и получается, что высокоразвитая, трудолюбивая нация с минимальными ресурсами занимает первые строчки в списке стран производителей, стран движущих прогресс.
Другое дело Украина - ничего не строят ..... то..ка п....ть ... делят (сей форум тому подтверждение: цену на недвигу складывают не сложат) и воруют друг у другаКстати есть серьезные исследования: страны бывшего Совка, включая Украину - потребляют ресурсы самым неэффективным способом в мире, т. е. "просирают" попросту. И сравнение шло не с Японией, а с Чили, Колумбией, Мексикой, Африкой .....
Ну, скажімо українці живуть на $100 в місяць.
Давай помірємо, скільки споживають у інших країнах, і хто є ефективним у спалюванні ресурсів, тобто де найбільш розвинуте суспільство потребляцтва.
Знову, коли пишемо "українці", уточняємо, про кого мова, про 95% населення України, чи про решту 5%, які заграбастали виключне право на володіння національним багатством.
У мене є великі сумніви, що 5% тих відсотків - українці, так як достатньо подивитися національний склад у ВР. Виявиться, що більшість - нацмени, і Україною керують не українці, а представники національних меншин.

Цитата "flyman":Цитата "Comrade":
Ви так лаєте кацапів і жидівПоясніть будь ласка - хто такі ці українці ? І звідки вони з'явилися ? Чия в них кров ?
Другое дело Украина - ничего не строят ..... то..ка п....ть ... делят (сей форум тому подтверждение: цену на недвигу складывают не сложат) и воруют друг у другаКстати есть серьезные исследования: страны бывшего Совка, включая Украину - потребляют ресурсы самым неэффективным способом в мире, т. е. "просирают" попросту. И сравнение шло не с Японией, а с Чили, Колумбией, Мексикой, Африкой .....
Ну, скажімо українці живуть на $100 в місяць.
Давай помірємо, скільки споживають у інших країнах, і хто є ефективним у спалюванні ресурсів, тобто де найбільш розвинуте суспільство потребляцтва.
Знову, коли пишемо "українці", уточняємо, про кого мова, про 95% населення України, чи про решту 5%, які заграбастали виключне право на володіння національним багатством.
У мене є великі сумніви, що 5% тих відсотків - українці, так як достатньо подивитися національний склад у ВР. Виявиться, що більшість - нацмени, і Україною керують не українці, а представники національних меншин.
Розрахунок ефективності використання ресурсів був такий = ВВП/доступні ресурси.
Гірше користується безмежними ресурсами тільки Росія.

Цитата:Или новая власть закрыла АЭС? Построила что-то в замен?
Что значит или новая власть закрыла АЭС?

А должна была закрыть?

И что можно "построить взамен"?
Построили взамен. Вернее достроили (на иностранные кредиты 2 энергоблока). Будут строить ещё.
А японцы вообще похоже

Электричества у них не было водичку закачать, чтобы реактор поливать?

А примитивненькую дизельную мини-электростанцию приволокти - не?

(Пусть Раптор ответит, он вроде разбирается в этом)

Цитата "GONY":Цитата "flyman":
Насправді за 20 років все змінилось кардинально. У нас після Чорнобиля дітей погнали напівоголених на першотравневу демонстрацію. А в Японії людей перевіряють на рівень випромінювання і роздали всім маски і йод.
Знову питання ж іде, про тих хто при владі, а не про сам народ.
Чомусь дуже багато охочих, видати українців за придурків, якими тре якась стороння сила, щоб ними керувати, ніби вони не можуть самі собі дати ради.
Зрозуміло, що тут в Україні - земля обітована, із родючими грунтами, помірним кліматом,
із малою імовірністю всяких локальних ката-клізмів. І тому є ласим шматком для інших націй. А так як світ тепер "цивілізований", то воюють не дубинами, а з допомогою ЗМІ і інших "цивілізованої" зброї. А людство загалом із часів Різдва Хтристова не змінилось радикальним чином. Кому цікаво, прочитайте книгу "Гола мавпа".
Там було про дещо про виживання культур і націй. І якщо нація виживає і продовжує рід, значить її культура відповідає викликам. А культури і цівілізації із збоченнями гинуть.
В цьому суть природнього відбору. Щодо японців, скажу так, якщо певна група мавп вирішила, що вона сама прогресивна, і їй начхати на природу, що технолігіїї досягли рівня 7 неба. Наскільки пам"ятаю, гординя один із смертних гріхів. То і прочухани від матінки природи, щоб не думали мавпи, що стали богами.

Цитата "Иззет Кизиларслан":
А японцы вообще похоже![]()
Электричества у них не было водичку закачать, чтобы реактор поливать?![]()
А примитивненькую дизельную мини-электростанцию приволокти - не?![]()
(Пусть Раптор ответит, он вроде разбирается в этом)
Ну вони ніби дохуа їх набудували, але ж хто чекав 10м цунамі, при висоті хвилерізів 2,5 м.
При чому дизель-генератори були в одному місці, зручному для того, щоб їх разом всіх змило.
Нема серед них інвесторів, точніше ризик-менеджерів, ті хоч би порадили не класти всі яйця в одну корзину.
А сьогодні пишуть, що нарешті дотягнули кабель, щоб під"єднати електрику до системи охолодження. 3 дні чухались.
Моє власне враження із азітів: ходити строєм і виконувати накази старших вони можуть, передерти чиюсь думку і відточити її до досконалості також, а креативного мислення в них мало.
Думаю притягнути кабель їм підказав якийсь пробігаючий мимо експерт, і то вони ще кілька днів тягнули, бо гордість не дозволяє, що є хтось розумніший.
п.с.
зі слів знайомого. Презентація. Питання до слухачів - японців, кому що не зрозуміло - питайте. Тиша. Якщо слухач задасть питання, вийде що він тупий, і його репутація підмочиться (як чесний самурай має зробити собі харакірі). Але якщо він задасть питання, а лектор не зможе дати на нього зрозумілу відповідь, то вийде, що лектор лопух і слухач опозорив не тільки себе а й сінйора гуру. І харакірі тепер мусять робити обоє.

Цитата "Comrade":Ви так лаєте кацапів і жидів
Ну, так процесс взаимный. Вы ругаете украинцев, приписывая ми все смертные грехи: жадность, лень, воровитость и т.д. Украинцы отвечают вам такими же взаимными чувствами.
Я удивляюсь почему вы мучаетесь, живете среди этих жадных, ленивых, воровитых украинцев и не едете куда-нибудь к развитым народам.
Кстати, я хорошо помню Чернобыль. Помню как люди работали на заводах в внеурочное время, потому что надо было сдать что-то для чернобыля. Не за премию, просто чтобы помочь ликвидировать аварию.

Цитата "flyman":... достатньо подивитися національний склад у ВР. Виявиться, що більшість - нацмени, і Україною керують не українці, а представники національних меншин.
Это верно, возразить нечего.
Уважаемые, давайте все таки к теме "дна" на рынке недвижимости, а то ща начнем тут про политику, реакторы, инопланетян и предназначение людей. Каюсь, сам слегка нафлудил.

Цитата "flyman":Цитата "Раптор":Цитата "flyman":...У мене виникає питання, який ж то висока культура дозволяє, будувати кучу ядерних реакторів у сейсмічно активних зонах?
Нема національної еліти. В тому і біда.
Була спочатку партноменклатура, а потім - комса, тепер - шлёпери.
Еволюція влади, так сказати.
А еліти нема, тої, щоб була у 20ті- 30ті роки.
Тодіж винищували господарів, яких обізвали куркулями і відправили кого в Сибір, кого в табори, а кого просто обібрали і залишили на голодну смерть.
Флаймане, я б не "нажимав" на національне питання.
Згідно Вікі, в Україні проживають люди наступних національностей: украинцы, русские,
белорусы, крымские татары, молдаване, болгары, венгры, румыны, поляки, евреи, греки,
армяне, татары, цыгане, азербайджанцы, грузины, немцы, гагаузы.
Всі ці люди мають рівні права та однаково гідні жити в цій країні! Вони навіть абсолютно однакові Українці!
А якщо "нажимати" на національне питання, то демократичніше булоб провести плебісцит, щодо кордонів (як інколи бувало в омріяній Європі), бо сучасні кордони були скоріше Сталіним-Хрущовим намальовані. А якщо його провести, то від сучасної України мало чого б залищилося. Деякі області би відокремився хто до Польші, хто до Румунії, хто й до Росії. І я не впевнений, що оплот "свідомих українців" залишився би

Цитата:Уважаемые, давайте все таки к теме "дна" на рынке недвижимости, а то ща начнем тут про политику, реакторы, инопланетян и предназначение людей.
Так мы ж это... без отрыва от основной темы

Что Япония теперь подарит миру "дно"

Цитата "Vlinvest":Цитата "flyman":... достатньо подивитися національний склад у ВР. Виявиться, що більшість - нацмени, і Україною керують не українці, а представники національних меншин.
Это верно, возразить нечего.
Уважаемые, давайте все таки к теме "дна" на рынке недвижимости, а то ща начнем тут про политику, реакторы, инопланетян и предназначение людей. Каюсь, сам слегка нафлудил.
Тема дна давно обговорена, і ясно, що забудовники будують у збиток, а тому $400м.кв. це фантастика. Київ - скоро стане Нью-Токіо. А після колонізації Землі марсіанами - столицею Галактики. І вкладання грошей в нерухомість - самий надійний бізнес. І що пів-України живе в Києві. Може ще щось забув.
А згадав. Українці ліниві, а якби працювали краще, тоді б мали гроші на житло. А так як праювати не хочуть, то будуть без житла. А хто хоче працювати (питання, чи то українець, чи яка мутація, так я нація лінива), то й уже подалі поїхав звідси - у Грецію, Італію, США, Ізраїль, ФРН, одним словом туди, де платять краще.

Цитата:Ну вони ніби дохуа їх набудували, але ж хто чекав 10м цунамі, при висоті хвилерізів 2,5 м.
При чому дизель-генератори були в одному місці, зручному для того, щоб їх разом всіх змило.
Нема серед них інвесторів, точніше ризик-менеджерів, ті хоч би порадили не класти всі яйця в одну корзину.
А сьогодні пишуть, що нарешті дотягнули кабель, щоб під"єднати електрику до системи охолодження. 3 дні чухались.
На мой взгляд, лохи они конкретные.
1. Можно и нужно было предусмотреть круговую запитку (ко всем станциям проложить обратный кабель), чтобы АЭС не работая была "со светом"
2. Если лень ложить кабель, почему проблема автономная дизель-электростанция и запас солярки на неделю работы?
3. Уровни защиты слабенькие. На Хмельницкой АЭС и то выше.
После того, как все эти бока МАГАТЭ разгребёт - атомная энергетика, уверен, выйдет на качественно новый уровень и безопасности, и технического оснащения.
А Закрыть сейчас все АЭС в мире - это капец человечеству.
Мат в три хода самим себе.

Цитата "flyman":Цитата "LonelyCruiser":Цитата "Купчиха":Народ в большинстве озлоблен, завистлив, разобщен и труслив. И, конечно, моя хата крайняя.
Ну простітутки від журналістики від скромності не помруть.
Їх завдання - писати на замовлення власників ЗМІ статті, щоб прививати комплекс неповноцінності читачам жовтої преси.
Тому мужику, может, и приплачивают за негатив, но меня на эту денежную панель не приглашали

Цитата "GONY":Цитата "Comrade":Ви так лаєте кацапів і жидів
Ну, так процесс взаимный. Вы ругаете украинцев, приписывая ми все смертные грехи: жадность, лень, воровитость и т.д. Украинцы отвечают вам такими же взаимными чувствами.
Я удивляюсь почему вы мучаетесь, живете среди этих жадных, ленивых, воровитых украинцев и не едете куда-нибудь к развитым народам.
Кстати, я хорошо помню Чернобыль. Помню как люди работали на заводах в внеурочное время, потому что надо было сдать что-то для чернобыля. Не за премию, просто чтобы помочь ликвидировать аварию.
Начал таки не я! Как только увидел фразу "кацапы и жиды" я ответил Флайману. Я не считаю себя себя этническим украинцем и никогда не считал, поэтому т. н. национальный вопрос меня всегда немного возмущает.
Так вы с Флайманом таки не ответили: кто такие Украинцы, что за этнос ??? Вам не кажется что ругая "кацапов и жидов", украинцы как обычно сами себя стегают

А на счет чегобы не уехать. Я отвечу так ... а почему бы и нет ? Быстро у меня не получится, потому что "место насидел". Но мечтаю о том, чтобы мои дети учились не в туземных вузах за мешок картошки получали сертификат, а потом трудоустройство за за сало. А уж как-то прогрессивнее надо.

офтоп.
//uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A3%D0% ... 1%86%D1%96
про те хто такі українці
Онука питає в діда:
- Діду! Хто такі євреї та жиди?
- О, дорогесенький, поміж ними велика різниця: євреї розбудували на каміннях та пустелі свою державу, створили квітучі сади, міцну армію, відбилися від ста мільонів арабів. А жиди - це ті, що мешкають в нашій Вкраїні та будують нам нашу незалежність.
- Діду! Хто а хто такі росіяни та москалі?
- О, дорогесенький, поміж ними велика різниця: росіяни теж розбудовують свою нову державу, відбиваються від чеченців, дещо досягли в демократії та таке інше. А москалі - це ті жлоби, що мешкають в нашій Вкраїні та будують нам нашу незалежність.
- Діду! Хто а хто такі українці та хохли?
- О, дорогесенький, поміж ними велика різниця: українці мешкають у Канаді, з жебраків вийшли в мільонери,зберегли та розвинули мову, культуру, совість. Завдяки їм українець - не соромно. А хохли - це ті жлоби, що мешкають в нашій Вкраїні та заважають жидам та москалям будувати нам нашу незалежність.

- ЖК Aquamarine | Really Building | Українка, просп. Днепровський, 2717.0771
- ЖК Sense City | Prostir | Софіївська Борщагівка, вул. Соборна, 77а17.0725
- ЖК Wellspring | Edelburg Development | Вишневе, вул. Остапа Вишни, 117.0790
- ЖК Chalet | Standard Development | Київ, вул. Львівська, 18-б17.07115
- ЖК Сирецькі Сади | ІнтерГал-Буд | Київ, вул. Івана Виговського (Маршала Гречка), 10б16.074 836
- ЖК Трояндовий | Бровари, вул. Фельдмана, вул. Спортивна16.07729
- Київ, вул. Євгена Маланюка, 101 | Міськбудінвест16.07318
- ЖК Paradise Avenue | ZIM Group | Крюківщина вул. Чорновола16.072 501
- ЖК Озерний Гай | ІнтерГал-Буд | Гатне, вул. Свободи, 115.074 054
- ЖК Terracotta | Perfect Group | Київ, вул. Чернігівська, 815.07822
- Чи варто зараз купувати нерухомість?17.074 567
- Про агентство Атлант-А25.0620
- Допоможіть розібратись з податками08.053
- Планую оренду квартири в районі Подолу01.052
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Лучший район Киева29.031 685
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034
- Помогите! Вопрос раздела имущества18.0120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?20.1212
- Болит спина13.0772
- Стоит ли покупать кофе-машину13.07154
- Декоративные элементы в интерьере. Советы и отзывы о их сочетании12.0716
- Декор окна без штор, варианты и советы12.0746
- Идеи для декора пола в квартире, ваши отзывы и мнение экспертов12.0712
- Как выбрать подходящую раковину. Отзывы о мойках и раковинах09.0746
- Выбор гранитной мойки24.0631
- Отзывы об ортопедических матрацах. Матрасы для комфортного сна04.0689
- Лифт в частном доме28.057
- ЖК "Sakura", Свалява, пров. Достоєвського, 409.074
- ЖК Father | РіЕЛ | Львів, вул. Промислова, 50/5208.071
- ЖК Ріел Сіті | РІЕЛ | Львів, вул. Рудненська, 807.0750
- ЖК Велика Британія | РІЕЛ | Львів, вул. Шевченка, 1707.0750
- ЖК Manhattan | Blago developer | Івано-Франківськ, вул. Романа Левицького, вул. Ленкавського02.0514
- Котеджне містечко SEVEN | біля Львову в Солонці11.023
- Блимає світло коли вмикається LED від 100w 12v блоку живлення в поєднанні з zigbee switch модулем10.072
- Капітальний ремонт +-40кв.м09.075
- Крыша дома. Отзывы о кровельных материалах06.0725
- Какой потолок лучше? Натяжной или из гипсокартона?03.077
- Какие лаки лучше всего использовать для деревянных полов?24.069
- Шумоизоляция. Отзывы о материалах для звукоизоляции19.06168
- Пластиковые окна, какие лучше - поделитесь отзывами22.05240
- Під час встановлення плати, пошкодив її шурупом. Чи можна якось її відновити?18.051
- Допоможіть вибрати бочковий перфоратор13.052
- Натяжні стелі, продаж та встановлення14.0718
- Духи, которые будут звучать дорого!13.071
- Продам видовую квартиру, г.Вышгород, ЖК "Зіркова Вежа"07.061
- Переуступлю квартиру ЖК Эврика07.061
- Детектор радона для дома, квартиры, офиса, гаража13.051
- Встановлення сонячних панелей "під ключ". Якісно, швидко, з гарантією11.051
- Своя машина или такси?29.04537
- Юридические услуги любой сложности24.043
- Продам строительный инструмент16.041