Подать объявление

ЖК "Зелёный квартал", Бровары, ул. Черновола

ЗастройщикАльянс Новобуд
Сдача ЖК2014 - 2016 г.
Планировки
ЖК сдан
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 251.
19/8%
26/10%
63/25%
83/33%
60/24%
1. . .261263. . .1092
10 апр 2014 13:32
Цитата "deen":
Народ, в своей будущей квартире хочу поставить стеклопакеты с электрообогревом, пишут, что потребляют немного, а работают лучше чем обогреватели.
Вот тут увидел: //www.stroimdom.com.ua/forum/showthread. php?t=151146 извините за ссылку .
Кто-то слышал об этих стеклопакетах раньше?

Я бы советовал больше уделить монтажу окон, ведь с таким стеклопакетом при плохом монтаже, когда дует с монтажных швов, сложно говорить о каком то энергосбережении. Данный вид стеклопакета отлично работает при комплексном подходе.
10 апр 2014 13:39
Цитата "Rembo":

На дуже простих і очевидних фактах. Згадані вами шановні панове- всього лиш бариги,які ніколи і нічого не роблять за так. Відповідно,у випадку втрати рентабельності проектів барига ніколи не буде займатись благодійністю і виймати гроші з своїх банків,магазинів,страхових компаній і т.д. щоб компенсувати нерентабельність будівництва.Барига підставить "зиц-председателя" і включить узбека.І ЗК -не його і він-не він.
І вже мене вибачайте,але це ви профан в політичних ситуаціях. Спитайте у Олійника.До речі,а де він? А на такому хорошому місці в політиці був... Як і Добкін-Царьов-Путін,якому вчора пику набили..Просипайтесь,ви в Україні-Новій Гвінеї!
І якби ваші шановні бариги дали на зуба по срокам здачі будинків- були б вже без зубів. Я не за хабар пропхату здачу недострою маю на увазі.
Отже не треба так гарцювати за баригу - він викрутиться. Роками ж викручувався,дурив,пристосовувався. По іншому він і не був би "шановним" паном в Новій Гвінеї.

От мені, особисто, не зрозуміло одне, Шановний!
Якщо ви так добре обізнані у всіх політичних чварах, та так добре розповідаєте нам усім, який в нас недобросовісний "барига", якого, вибачте, дідька, ви вклалися в цей проект і поклали свої гроші цим "негідникам" до кишені??? І чому ви досі ще не в прокуратурі із заявою з приводу здачі недобудови за хабар??? А сидите тут і спокійно так чекаєте коли ж це "барига" опиниться на грані банкрутства??? Мерщій біжіть до прокуратури!!!!
10 апр 2014 13:54
Надєнька,не нервуйтесь так. В мене все добре. Баригу притиснути ми успіємо. Хай ще пововтузиться. Риторичні питання :"Why?" залишаю без відповіді. Ми живемо в такому світі...
10 апр 2014 13:56
Бідний нещасний барига... Всі на нього нападають,вимагають тримати слово... А він же золота людина! Бреше не більше за інших бариг...
10 апр 2014 14:00
Цитата "Rembo":
Надєнька,не нервуйтесь так. В мене все добре. Баригу притиснути ми успіємо. Хай ще пововтузиться. Риторичні питання :"Why?" залишаю без відповіді. Ми живемо в такому світі...

Голову в пісок??? Молодець, оце гідний борець за справедливість!!! Це в нашому стилі, по Ново-Гвінеівські :super:
10 апр 2014 14:45
Сегодня на заправке мужик заправил 20 канистр дизеля
И упаковал в свой джип
10 апр 2014 14:47
Та ні. Я зараз кинусь в дурні перепалки. :smoke:
10 апр 2014 14:51
Цитата "Lorrd":
Сегодня на заправке мужик заправил 20 канистр дизеля
И упаковал в свой джип

Це не наш барига на лижі став?
10 апр 2014 15:06
Ваш, ваш берiть лижи та за ним.
10 апр 2014 16:14
Цитата "a83345":

Я такого не говорил :)

Я говорил, что ключи дадут в мае-июле, а Вы - в сентябре.
Но в случае форс-мажора (как-то вторжение России, например) - спор уже не актуальный более становится, ибо это является обстоятельством непреодолимой силы, что во всех контрактах прописано.
По рукам? 8-)

предлагаю наш спор перевести в плодотворную работу...
10 апр 2014 16:15
Это не барыга.Это местный фермер для трактора брал.
10 апр 2014 16:18
Цитата "sng":
Это не барыга.Это местный фермер для трактора брал.

Не думаю что так смешно. Сказали диз. топливо будет по 17 грн.
Вспомните пару месяцев назад сколько стоял дизель?
10 апр 2014 16:20
На всю жизнь не напасешься.
10 апр 2014 16:24
Межбанк закрылся курсом 13.2? Катастрофа!!!! Как жить, как платить за всё? 6-)
10 апр 2014 16:25
Почему мы не обсуждаем цену цемента,песка,разных видов штукатурки и других стройматериалов,которые нам в скором времени понадобятся?
10 апр 2014 16:26
А Вы переводите все в сало и жизнь наладится.
10 апр 2014 16:27
Цитата "sng":
А Вы переводите все в сало и жизнь наладится.

то что и требовалось доказать
10 апр 2014 16:34
Давайте прекратим эти дебаты -они не относятся к данному форуму.
10 апр 2014 16:34
Европа нас не поддерживает и не подержит А Россия просто разорвет на части
То что сейчас и происходит
Посмотрим что будет через два месяца. Власть только увеличиваю налоги и уменьшают соц. выплаты
10 апр 2014 16:44
дорогие форумчане что известно насчет счетчиков тепла?
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
1. . .261263. . .1092
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее