Подать объявление

Жулянский путепровод отложили до лучших времен

10 апр 2009 08:02

Секция градостроительного совета при Глав-киевархитектуре отказалась согласовать проект реконструкции Жулянского путепровода. И хотя необходимость его реализации неоспорима — он включен в программу подготовки к Евро-2012, а госбюджет готов профинансировать большую часть работ, — камнем преткновения оказался земельный вопрос.



Читать дальше >>

10 апр 2009 08:02
Ну конечно, нельзя беспокоить ООО Комсервис, весь Киев пусть стоит в пробках, что нам больше всех надо ...
02 сен 2010 15:43
Шановні кияни та всі люди доброго гумору,дозвольте "висвітлити"ситуацію з реконструкцією Жулянського шляхопроводу. Живу я майже біля мосту, на Ватутіна,104 і вже більше 40 років мене разом з хатою трусить і труїть "Окружна" як ворога народу. А в кого хати старіші, той зовсім непериливки. І дивлюся та слухаю наших державників тай дивуюсяЧому на автомобіль під дупу міністра транспорту, мвд,та інш. є в державному гаманці гроші. а на відселення будинків, що дотрощує "Окружна" не вистачає. А мені мудрі люди кажуть вся ця опера для рабського бидла, що товчеться,мучиться, але не ремигає, мовчить, бо знає вся тая ВЛАДА від бога і йому вирішувать- кому чад нюхать, а кому чартером на лазурні береги "тіла" возить.
Надіюсь панове не перегрузив Вас цією пробкою, і в кого ще залишились сили та коні пишіть дзвоніть на передову, ми так їм не здамося, у всякому випадку Платіні буде пертися від сміху, але так і не зрозуміє- чому його Доля звела з цим Світом.мій тел.0673239620
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее