Подать объявление

ЖК Виноградный | ранее Синеозерный | ул. Правды

ЗастройщикКиевбуд
Планировки
Карточка Домик
Индекс надёжности
-255из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 254.
180/71%
12/5%
33/13%
9/4%
20/8%
1. . .203205. . .270
21 апр 2016 13:12
На такси в отдел продаж деньги находятся. Мы оплаты прекратили после того, как пошли в милицию и просрочка по договору стала уже год, до этого платили исправно.
Оля из отдела продаж зачем вы на собрании говорите что первая секция заходит на ремонт в августе, а сами в то же время даёте объявления на олх, что сдача первой секции 2-й квартал 2017? Оля ваша брехня легко раскусывается, как вам не стыдно.
25 апр 2016 08:41
Подскажите что происходит на стройке, вебкамеры отключены? В четверг собрание будет?
25 апр 2016 09:37
Вчера проезжал мимо, ни одного человека не видел работающего на стройке, может быть у них по воскресеньям выходной.
25 апр 2016 10:13
Цитата "Uzhviy":
Вчера проезжал мимо, ни одного человека не видел работающего на стройке, может быть у них по воскресеньям выходной.

У неділю у них вихідний. У суботу активність була. Збори в четвер будуть. Директор ще Карпов.
25 апр 2016 10:16
Цитата "Siniy":
В четверг собрание будет?

На УКО-Афере ЖК Мозаика "инвесторы" добились чтоб на собрание пришел сам лидер ОПГ - Войцеховский ! :umnik:

В итоге аферист нарасказывал таких увлекательных историй, что большинство жертв аферы теперь полностью поддерживают Войцепрохвостова и свято верят в его честность и невиновность ! :faceoff:


Требуйте и на аферу Синеозерную на четверг обеспечить явку Афериста Войцепрохвостова !
Пусть Дядя Толя проведет и вам мастер - класс по одурачиваю ! :umnik:
25 апр 2016 12:52
Нужно будет поднять вопрос встречи с этим типом на собрании, пусть объяснится перед инвесторами.
25 апр 2016 12:58
Цитата "Siniy":
Нужно будет поднять вопрос встречи с этим типом на собрании, пусть объяснится перед инвесторами.

Ви зробите це в четвер?
25 апр 2016 13:01
Цитата "Siniy":
Нужно будет поднять вопрос встречи с этим типом на собрании, пусть объяснится перед инвесторами.

Так звони сейчас в ОфисКидалова и требуйте шулера уже на четверьг ! :winky:
Подключай остальных пострадавших, пусть звонят в офис кидалова и требуют шулера на пятницу !!!
Там наверняка будет кто-то и от Пайщиков Консоль, пусть Толян в глаза объяснит людям как их квартиры не проданы по второму разу !!! :umnik:

Он вам такого понарасказует, как ему тяжело и какие сволочи все вокруг и как он все для вас робить, а ему не дають ! :faceoff:
Плакать будете неделю...
Валидол с собой возьмите :winky:
25 апр 2016 13:02
Цитата "Kyiv_Kyiv":
Ви зробите це в четвер?

А вы как сотрудник ОПГ Войцеховского, уже вычисляете, кто такой Синий ? :faceoff:
25 апр 2016 13:23
Если инвесторы меня поддержат, то конечно.
25 апр 2016 14:10
Цитата "marksill":

А вы как сотрудник ОПГ Войцеховского, уже вычисляете, кто такой Синий ? :faceoff:

Олег, та розслабтесь Ви вже! я не працівник ВП. як би Вам цього не хотілось. Я реальний інвестор, який відвідує збори, періодично заходить на буд.майданчик, у свою квартиру, і кінцева мета якого, все ж таки, квадратні метри, а не "остановить "аферистов" всевозможными путями".
Доречі, до мене дійшла інформація, що декілька інвесторів Консолі перепідписали договір у цьому році(начеб-то аж троє!). мабуть, Вам це не дуже приємно було...
25 апр 2016 14:11
Цитата "Siniy":
Если инвесторы меня поддержат, то конечно.

Думаю, у цьому питанні підтримають всі присутні!
25 апр 2016 21:06
Торжественно заявляю, что ехала сегодня в 16.30 мимо, и оба крана были повернуты на 180 градусов от предыдущего положения (которое длилось месяца два, чтобы не соврать), а в люльке со стороны дороги сидело два мужика...что бы это значило :notsure:
а еще хочу сказать за цвет :P очень красивый переход цветов на том жалком куске, что покрашен от дороги...шторы себе такие хочу...
26 апр 2016 06:26
Цитата "Партизанка":
Торжественно заявляю, что ехала сегодня в 16.30 мимо, и оба крана были повернуты на 180 градусов от предыдущего положения (которое длилось месяца два, чтобы не соврать), а в люльке со стороны дороги сидело два мужика...что бы это значило :notsure:
а еще хочу сказать за цвет :P очень красивый переход цветов на том жалком куске, что покрашен от дороги...шторы себе такие хочу...


Торжественно отвечаю!
Мы, пайщики Консоли, через это уже проходили.
По регламенту положено кран время от времени разворачивать, что бы не портился.
Консоль тоже так делала, пока не забила окончательно.
Так что все по плану, ждем дальше.
26 апр 2016 06:46
Цитата "Kyiv_Kyiv":
до мене дійшла інформація, що аж троє! інвесторів Консолі перепідписали договір ... мабуть, Вам це не дуже приємно було...

:faceoff:
Три человека из 100 !!!
Жесть ...

Рекомендую ОфисуКидалова еще понять, почему эта часть переподписала договора ! :winky:
Вот смеху то будет !!! :faceoff:
26 апр 2016 06:53
Юрист КиевКидалова проиграл и слил очередной суд ! :clap:

Спасибо тебе, дорогой Коломіец Сергій Володимирович, за твой вклад в борьбу с Аферой Синеозерной ! :alc:

АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 758/11445/15
№ апеляційного провадження: 22-ц/796/5161/2016

У Х В А Л А

15 квітня 2016 року суддя Судової палати в цивільних справах Апеляційного суду м. Києва Ратнікова В.М., перевіривши матеріали апеляційної скарги представника відповідача Товариства з обмеженою відповідальністю «Управляюча компанія «Київбуд» Коломійця Сергія Володимировича на ухвалу Подільського районного суду м. Києва від 09 лютого 2016 року про зупинення провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_4 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Управляюча компанія «Київбуд» про розірвання договору та стягнення грошових коштів, -
в с т а н о в и в:
Ухвалою Апеляційного суду м. Києва від 01 березня 2016 року апеляційну скаргу скарги представника відповідача Товариства з обмеженою відповідальністю «Управляюча компанія «Київбуд» Коломійця Сергія Володимировича на ухвалу Подільського районного суду м. Києва від 09 лютого 2016 року було залишено без руху та надано п'ятиденний строк для усунення недоліків апеляційної скарги, а саме: подання на адресу Апеляційного суду м.Києва оригіналу документу про сплату судового збору в сумі 1378 грн. 00 коп.

Ухвалу Апеляційного суду м. Києва від 01 березня 2016 року було надіслано на адресу, вказану апелянтом в апеляційній скарзі.

З повідомлення про вручення поштового відправлення вбачається, що копію ухвали Апеляційного суду м. Києва від 01 березня 2016 року уповноваженою особою Товариства з обмеженою відповідальністю «Управляюча компанія «Київбуд» отримано 14 березня 2016 року.

Проте, в установлені в ухвалі Апеляційного суду м. Києва від 01 березня 2016 року строки, недоліки апеляційної скарги апелянтом не усунено.

у х в а л и в:


Апеляційну скаргу представника відповідача Товариства з обмеженою відповідальністю «Управляюча компанія «Київбуд» Коломійця СергіяВолодимировича на ухвалу Подільського районного суду м. Києва від 09 лютого 2016 року про зупинення провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_4 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Управляюча компанія «Київбуд» про розірвання договору та стягнення грошових коштів - визнати неподаною та повернути.
26 апр 2016 08:54
В чём причина судебного разбирательства с Киевбудом? Конкретно по этому делу что вы написалИ?
26 апр 2016 09:18
Цитата "Siniy":
В чём причина судебного разбирательства с Киевбудом? Конкретно по этому делу что вы написали ?

Обоснование практически ВСЕХ судов против Аферистов следующее:
Під час підписання договору намірів позивачу було надано недостовірну інформацію, а саме: у відділі продажу позивача поінформували про те, що ведеться будівництво ЖК «Синьоозерний», який складається із декількох секцій висотою 24 поверхи та було повідомлено, що всі дозвільні документи на будівництво даного об'єкту оформлені відповідно до законодавства. З метою укладання договору купівлі-продажу майнових прав на квартиру позивачем до відповідача було направлено заяву про надання можливості до 10.07.14 р. вивчення та опрацювання з фахівцями у галузі права документів на об'єкт будівництва, проте такої можливості позивачу надано не було, в зв'язку з чим позивачем самостійно збиралася інформація та було встановлено, що під час підписання договору мене свідомо було введено в оману. Лише 12.08.14 р. відповідач проінформував позивача про те, що земельна ділянка під об'єктом будівництва орендується у ТОВ «Будівельна компанія «Кроун» на умовах договору орендної земельної ділянки від 21.11.03 року. Також відповідач письмово підтвердив інформацію, викладену в мережі Інтернет, про те, що квартири у будинку, що зводиться на цьому ж місті, вже продано ТОВ «Консоль Лтд» іншим особам, що може призвести у майбутньому до судових позовів, а отже перешкоджатиме реалізації права власності позивача на квартиру, яку той мав намір придбати та оплатив частково. Також, позивачем було встановлено, що договір оренди земельної ділянки під об'єктом будівництва сплинув ще у 2008 році. Крім того, позивачем було одержано листа Департаменту розвитку будівельної діяльності, ціноутворення та економіки будівництва Мінрегіонбуду про те, що позитивний висновок на даний об'єкт будівництва видано у 2006 році, при чому відповідно до техніко-економічних показників проектної документації передбачалося будівництво даного об'єкту із етажністю від 12 до 22 поверхів, а інформація щодо проектної документації на ЖК Синьоозерний та проведення повторної комплексної державної експертизи відсутня. Зазначене також є доказом того, що квартири у вищезгаданому ЖК «Синьоозерний» будуються всупереч проектній документації, що свідчить про обман покупців квартир та можливі негативні наслідки для життя людей, пов'язані із порушенням технології будівництва. Письмове прохання позивача про повернення суми завдатку у зв'язку із невідповідністю будівництва законодавству залишилося без реагування з боку відповідача, що унеможливило укладення з боку позивача договору купівлі-продажу майнових прав.
26 апр 2016 14:31
Нас тоже ввели в оману менеджеры Киевбуда, тут не поспоришь...Вопрос в другом, если уже пошли такие обвинения, то куда смотрят городские власти(кроме своего кармана), почему они ничего не делают. Вопрос риторический, можно не отвечать.
В подольской милииции уже пачка заявлений лежит от инвесторов на Киевбуд.
26 апр 2016 14:57
Цитата "Siniy":
Нас тоже ввели в оману менеджеры Киевбуда, тут не поспоришь...

Аферисты, Вам просто продали воздух ! :protest:

Цитата "Siniy":
Вопрос в другом, если уже пошли такие обвинения, то куда смотрят городские власти

По Афере Синеозерной сейчас идут активные действия и властей и правоохранительных органов !
:winky:
Аферисты об этом знают, но специально скрывают эти факты от Вас ! :protest:
Задайте к примеру вопрос на собрании: почему аферисты препятствуют проведению проверок по якобы честной и законной стройке ? :faceoff:

Цитата "Siniy":
В подольской милиции уже пачка заявлений лежит от инвесторов на Киевбуд.

Тут виноваты Вы в первую очередь - следователей нужно постоянно заставлять что-то делать, требовать от них пояснений о проделанной работе и т.д.
Просто так, они не будут активно работать.
Кроме того, нужно от следователей требовать начинать задержания Аферистов !
:umnik:

Нужно писать им конкретные ходатайства о задержании аферистов из отдела продаж и заключения их в СИЗО !
Так же требовать перед этим наложить арест на все имущество Аферистов из офиса кидалова !
Пусть продавцы воздуха из отдела кидалова продают квартиры своих родителей и родственников и возвращают Вам деньги, а сами пусть заходят "инвесторами" в аферу синеозерную ! :umnik:

Звони инвесторам Консоли - поможем и подскажем, что именно и как писать следователям ! :call:
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx
1. . .203205. . .270
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее