Подать объявление

ЖК "Almond Apartments Boryspil", Борисполь, ул. Вокзальная, 2 - "КНЛ Девелопмент"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 10.
8/80%
0/0%
0/0%
0/0%
2/20%
16 авг 2017 22:44

Отзывы о жилом комплексе


Архив акций и новости ЖК:
В Борисполе прошла презентация ЖК Almond Apartments Boryspil



ЖК "Almond Apartments Boryspil"
Борисполь, ул. Вокзальная, 2
Застройщик: "КНЛ Девелопмент"
Дата окончания: 4 кв. 2020
18 сен 2017 15:26
📢Старт продаж квартир в ЖК "Almond Apartments Boryspil"!
💥💥💥Долгожданная новость! Продажи открыты!💥💥💥
18 сен 2017 23:28
19 сен 2017 06:56
Доброго дня, Шановні відвідувачі форуму ЖК «Almond Apartments Boryspil» в м.Бориспіль.
«Компанія Надійних Людей та Розвитку» веде прозору будівельну діяльність і завжди відкрита для своїх інвесторів, що підтверджується великою кількістю вдячних відгуків від наших клієнтів. Будемо раді особистому знайомству з нашими клієнтами і думаємо що ЖК буде відповідати Вашим побажанням!
Ми будемо старатися надавати актуальну та достовірну інформацію та відповіді на усі питання, які можуть виникати у вас стосовно нашого ЖК «Almond Apartments Boryspil».
Будь-ласка, звертайтесь з запитаннями, пишіть Ваші пропозиції або пропонуйте цікаві теми для обговорення!
А поки що, надсилаємо Вам концепцію ЖК «Almond Apartments Boryspil»:
01 окт 2017 16:38
Добрый день, уважаемый застройщик КНЛ.Вы красиво пишете и говорите,но свои обещания не выполняете (подключение воды и канализации в Гатном). Сделали вы там ошибку или специально такое сделали, но страдаем мы жельци. Если не хотите портить свою репутацию и не хотите чтобы у вас упал процент продаж на ваших новых проектах, из за наших отзывов и доводов, просьба исправить свои ошибки с АРМАДОЙ.
01 окт 2017 20:31
Что то очень похоже внешне на проэкт Sky City,яблоки не одного дерева случайно?
03 окт 2017 13:14
Цитата "deozar":
Добрый день, уважаемый застройщик КНЛ.Вы красиво пишете и говорите,но свои обещания не выполняете (подключение воды и канализации в Гатном). Сделали вы там ошибку или специально такое сделали, но страдаем мы жельци. Если не хотите портить свою репутацию и не хотите чтобы у вас упал процент продаж на ваших новых проектах, из за наших отзывов и доводов, просьба исправить свои ошибки с АРМАДОЙ.

Доброго дня, deozar!
Дякуємо що Ви приділили нам час і написали свій відгук про комунікації ЖК Almond apartments в с.Гатне. Ми ретельно перевірили дану інформацію з цього питання у співробітників компанії забудовника КНЛ Девелопмент, які відповідають за ці напрямки робіт і повідомляємо Вам що комінікації такі як водопостачання та водовідведення в ЖК підключено централізовані.На сьогоднішній день Забудовник КНЛ девелопмент вирішує питання з Армадою по заключенню договору з ОСББ.Тобто, ми робимо все можливе щоб вам було краще!Нам дуже шкода що Ви не володієте достовірною інформацією, тому якщо у Вас виникли додаткові питання ми будемо раді Вам допомогти в їх вирішенні,напишіть або зателефонуйте вашому менеджерові.
04 окт 2017 07:35
Цитата "QIWIT":
Что то очень похоже внешне на проэкт Sky City,яблоки не одного дерева случайно?

Доброго дня, шановний QIWIT!
Дякуємо що Ви звернули увагу на архітектуру нашого житлового комплексу. Хочемо Вам повідомити, що проект «Sky City» немає ніякого відношення до компанії забудовника «КНЛ Девелопмент». Єдине можлива схожість - може бути, яку Ви побачили - це кольорова гама.
Так як місто Бориспіль асоціюється з аеропортом, польотами, небом - саме тому були обрані кольору фасаду і корпоративні кольори ЖК «Almond Apartments Boryspil»

Наша компанія працює з одними з кращих проектантів міста Києва - це Архітектурне бюро «МОДУС», проект ЖК «Almond Apartments Boryspil» представлено на офіційному сайті проектантів: //moduscg.com/ru/object/appartment-compl ex-on-borispol-?m=orange

Хочемо також зазначити, що один з останніх проектів цього проектного бюро - Житловий комплекс "Urban Ranch" в с. Чубинське (забудовник наша компанія «КНЛ Девелопмет») відзначений дипломом на конкурсі «Премія Національної спілки архітекторів України 2017» в номінації «Багатоквартирні житлові будинки (проект)».

Будемо завжди раді відповісти на Ваші запитання!
04 окт 2017 07:54
На сьогоднішній день Забудовник КНЛ девелопмент вирішує питання з Армадою по заключенню договору з ОСББ.
Слова как всегда красивые, но только вопрос не решается. Армада под вашим руководством или в результате вашей ошибки пытается заставить подписать договор. По закону, на многоквартирные дома, лимит по подаче воды и канализации - не выставляется (он выставляется для частных структур). Лимит приводит к тому, что жильцы должны платить за часть подачи воды и отвод - по 3000 грн. Это нормально вы зделали?
12 окт 2017 13:57
Доброго дня, шановні форумчани!
Поспішаємо Вам повідомити про АКЦІЮ яка діє на сьогоднішній день в ЖК Almond apartments Boryspil:
- Забудовник КНЛ девелопмент надає без% розстрочку на 3 роки, з можливим першим внеском від 30%. Умови оплати розглядаються індивідуально у Офісі продаж ЖК.
- Встигніть в 10 щасливих власників квартир лише по 10 000 грн за кв.м. *Акція діє до 10.11.2017 року.
- Оплата від 3200 гривень в місяць по умовам розстрочки!
Запрошуємо Вас до нашого Офісу продаж, за адресою: м.Бориспіль, вул.Вокзальна,2.Будемо раді знайомству з Вами!
17 окт 2017 21:39
В Борисполе прошла презентация ЖК Almond Apartments Boryspil

Введение в эксплуатацию нового жилого комплекса комфорт-класса запланировано на III квартал 2019 года.
23 окт 2017 14:18
Доброго дня! Фотозвіт з будівельного майданчика 23.10.17.Підготовчі роботи на будівельному майданчику ЖК Almond apartments Boryspil продовжуємо не покладаючи рук:
1.Облаштування побутового містечка на будівельному майданчику;
2.Облаштування виїздів і в'їздів для транспортних засобів;
3.Встановлення пунктів мийки колес транспортних засобів;
4. Демонтаж існуючих будівель на території будівельного майданчика;
5. Освітлення будівельного майданчика.
Наступний етап земельні роботи!
25 окт 2017 07:52
Добрый день, будущие инвесторы. Я как обманутый инвестор компанией КНЛ, не рекомендовал бы вам покупать у него квартиры. У данного застройщика только красивые картинки, а все остальное ЛОЖ. Проекты свои он не завершает, это вам прийдется делать за свой счет, качество коммуникаций - аварийное, без тех. документации. Кто сомневается приезжайте с. Гатное, ул. Абрикосовая 12,14
25 окт 2017 09:34
Цитата "deozar":
Добрый день, будущие инвесторы. Я как обманутый инвестор компанией КНЛ, не рекомендовал бы вам покупать у него квартиры. У данного застройщика только красивые картинки, а все остальное ЛОЖ. Проекты свои он не завершает, это вам прийдется делать за свой счет, качество коммуникаций - аварийное, без тех. документации. Кто сомневается приезжайте с. Гатное, ул. Абрикосовая 12,14

Доброго дня, шановний інвестор deozar! Дякуємо що приділили нам свій час і написали Вашу думку! Так картинки ЖК у нас і дійсно гарні і що головне що в реальності ЖК виглядає ще гарніше ніж на фото (прикріплено візуалізацію ЖК і фото реальне ЖК). Проект ЖК Almond apartments в с.Гатне завершено ще в 4 кварталі 2016 року. Підскажіть будь-ласка, нам дуже цікаво, що саме ви зробили за свій рахунок? Ми не згодні з Вами що комунікації в аварійному стані, адже обладнання все монтувалося нове і на це є відповідні сертифікати якості, і звичайно ж вся технічна документація. deozar, ми запрошуємо Вас до офісу компанії КНЛ девелопмент, ми із задоволенням покажемо Вам всі дозвільні документи, проекти, технічну документацію, можете взяти із собою по бажанню спеціаліста. Нам дуже прикро що Ви не можете знайти спільної мови із Забудовником. Якщо у Вас виникнуть запитання, телефонуйте або пишіть нам, будемо раді Вам відповісти!
25 окт 2017 09:49
Вы обманули 81 одну семью. Всем писали что вы решили проблемы с водой и канализацией - ВСЕ это ЛОЖ!!! А по поводу звонить, то вы сами звоните и начинайте передавать дом, а то только завтраки. Вы дом на баланс уже 5 месяцев передать не можете.
За все ваши бездействие и недоделки нам все придется заплатить от 1 млн. грн. до 2 млн. грн.
Уважаемые будующие инвесторы приезжайте в с. Гатное, ул. Абрикосовая 12, 14 - проведем экскурсию.
25 окт 2017 11:24
Так, шановні майбутні інвестори приїзжайте в с.Гатне, Забудовник із задоволенням проведе Вам екскурсію! Ми пишаємося нашим ЖК в с.Гатне, а ще більше ЖК Almond apartments Boryspil що в м.Бориспіль. Хоча проект знаходиться поки що на стадії будівництва, ми впевнені в нашому ЖК, адже це вишуканий ландшафтний дизайн, архітектура ЖК спроектована одними з найкращих проектантів України проектним бюро «Модус», сучасні дитячі та спортивні майданчики, дизайнерський фонтан у власному дворі ЖК. А майбутнім інвесторам ми радимо при купівлі квартири завжди звертати увагу на наявність документів на будівництво, проект, та вже введені ЖК Забудовника в експлуатацію.
Так ось:
Документи на будівництво в наявності. Зможе ознайомитися кожен бажаючий;
Проект ЖК відноситься до 5 категорії будівництва, а це означає проходження державної експертизи на відповідність всі нормам та правилам будівництва;
Введені ЖК Забудовника на сьогоднішній день це більше 9 будинків.
27 окт 2017 15:16
Цитата "КНЛ девелопмент ":

Доброго дня, шановний інвестор deozar! Дякуємо що приділили нам свій час і написали Вашу думку! Так картинки ЖК у нас і дійсно гарні і що головне що в реальності ЖК виглядає ще гарніше ніж на фото (прикріплено візуалізацію ЖК і фото реальне ЖК). Проект ЖК Almond apartments в с.Гатне завершено ще в 4 кварталі 2016 року. Підскажіть будь-ласка, нам дуже цікаво, що саме ви зробили за свій рахунок? Ми не згодні з Вами що комунікації в аварійному стані, адже обладнання все монтувалося нове і на це є відповідні сертифікати якості, і звичайно ж вся технічна документація. deozar, ми запрошуємо Вас до офісу компанії КНЛ девелопмент, ми із задоволенням покажемо Вам всі дозвільні документи, проекти, технічну документацію, можете взяти із собою по бажанню спеціаліста. Нам дуже прикро що Ви не можете знайти спільної мови із Забудовником. Якщо у Вас виникнуть запитання, телефонуйте або пишіть нам, будемо раді Вам відповісти!


А фото подвалов 12 дома (Гатне) прикрепите , пожалуйста!Хотя, сфотографировать их проблема - там воды по-колено.А еще шахту лифта сюда же.И почему отчетные фото с Гатного ,только с фасада?Покажите будущим инвесторам обратную сторону дома.И не забудьте разрекламировать ОКНА.Стоя у них,полностью можна насладиться мягким морозиком матушки зимы.

Возле ЖК Almond Apartments Boryspil запланировано благоустроить придомовую территорию с парковочными местами, зеленой зоной с ландшафтным озеленением, местами для отдыха и занятий спортом, детскими игровыми площадками
Источник: domik.ua


ОООО,и тут благоустройство тоже....Класс..У нас тоже оно есть,только плюс ко всему есть еще горы мусора(которые оставили за год их строители) ,Туалет (который воняет ,и который обещали убрать) и много,много всякого ,,благоустройства,,
А какое у нас ланшафтное АЗЭЛЕНЕНИЕ , блин, я словами не передам.
Приезжайте к нам в гости.Все увидите,еще и чаем угостим,если воду не отключат.Она у нас выкл-вкл не по графику,а как захочет Армада.Короче,ждем Всех жела :drink: ;) ющих
27 окт 2017 17:19
Застройщик не надёжный!!!, дома в срок никогда не здаются стройка может быть и 5 лет,как уже писали выше застройщик может только красиво говорить и обещать. Так что 100 раз подумайте чем покупать здесь квартиру.
27 окт 2017 18:43
Добрый день.
К сожалению, имеем опыт покупки квартиры (ЖК Алмонд, с. Гатное) у этого застройщика. Застройщик не просто ненадежный, это не то слово. Эти люди не думают о своих покупателях, не думают о том, в каком состоянии сдают дом, и как там потом жить. (К слову - лично свои квартиры то быстро распродали) Все бутафория, проект, который Вам обещают, Вы, к сожалению не получите.
Не можем принять на баланс ОСББ дома уже почти полгода. Они сознательно подписали договор с АРМАДОЙ (так называемый поставщик воды), с невероятными тарифами, лимитами!, это нонсенс... Затоплены подвалы, шахты лифтов. И это не все проблемы. Я не удивлюсь, если это только начало. Люди копили деньги на квартиры, возможно, одалживали, а получили ЭТО. И теперь сидят без воды. Застройщик на контакт не идет, и никто даже и пальцем не шевелит. "Разбирайтесь сами".
Категорически НЕ советую покупать что либо у этого застройщика. Поберегите деньги и нервы.
27 окт 2017 21:11
Цитата "КНЛ девелопмент ":
Так, шановні майбутні інвестори приїзжайте в с.Гатне, Забудовник із задоволенням проведе Вам екскурсію!

Олено, може одразу і покажете прибудинкову територію, яку ваш колега фактично подарував власнику комерційного приміщєння? Чи може ліфти, які досі не працюють, хоча будинок вже рік як "введено" в експлуатацію? Чи може воду у підвалі та шахті ліфта? Чи може ідеально зроблені сходи висотою більше 20см? Ми ж дійсно вважали що ви команда надійних людей і чекали коли ви передасте будинки на баланс ОСББ, але щось кожного разу в вас проблеми з документами. То їх нема, но це якісь ксерокопії, то їх вкрали. Тепер ми маємо повне право попереджати майбутніх інвесторів ваших забудов про ті проблеми які є в нас, і які з високою ймовірністю будуть в них. А на рахунок водопостачання - в вас було ТУ на під’єднання до мережі Київводоканалу, але чогось ви вирішили зекономити (а може ще і наварити) та приєднали будинки до ТОВ "Профцентр "Армада"" які зараз виставляють ліміт на воду у 16,5 кубів в день (81 квартира та комерційні приміщєння). То ж залюбки зустрінемо вас з усмішкою та водою по 3000 грн за куб :super:

P.S. Хоча загалом якість будівельних робіт була вищою за колег по ринку, через що я і придбав там житло. І частковий благоустрій території радував око. Я до початку осені думав що мені дійсно пощастило з забудовником :'(
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx