Подать объявление

Відгуки про забудовника Франківський Дім

Ваше враження про забудовника:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы.
0/0%
0/0%
0/0%
0/0%
0/0%
16 дек 2021 10:28

Відгуки про забудовника Франківський Дім


Новобудови забудовника Франківський Дім

16 дек 2021 10:35

Компанія про себе:


"Кажуть, обов'язково десь повинне бути місце з міцними стінами і впевненістю в завтрашньому дні. Саме таку надійність втілює будівельна компанія Франківський дім. Ми сучасна компанія, яка стрімко розвивається з великим потенціалом і вірними помічниками, які допомагають в досягненні задуманого з любов’ю і відданістю своїй справі.


На чолі команди – професіонал з великої літери. Саме під його керівництвом і контролем відбувається вся робота. Міцний «фундамент» «Франківського дому», для якого пріоритет – будувати якісно і надійно, як для себе. Саме з такою метою можна зібрати команду, яка буде працювати з вірою в себе, в свою справу і для рідного міста, роблячи його ще кращим і комфортним для життя.


«Франківський Дім» будує житло в дусі нашого міста, доповнюючи давню архітектуру і додаючи нотку сучасності, беручи до уваги найвибагливіші смаки та вимоги різних поколінь. При цьому всі види будівництва та оздоблення виконуються з використанням передових технологій і екологічних матеріалів. Постійний професійний розвиток та стійкі позиції на ринку нерухомості, з упевненістю дозволяють заявити, що будівельна компанія Франківський дім виправдає ваші очікування та гарантує компетентний і серйозний підхід до вирішення всіх ваших житлових потреб!


Якісно збудований та вчасно зданий будинок по вулиці Довгій, зарекомендував себе високою якістю, та швидким терміном здачі. Декілька проектів зараз на стадії будівництва. Ми не зупиняємось на досягнутому. І будівництво в рідному місті не межа. В планах ще безліч цілей, які ми обов’язково реалізуємо для розвитку нашого краю і Західної України.


Ми прислухаємося до потреб клієнтів і дбаємо про затишок не тільки в домі, але й на прилеглій території, здійснюємо благоустрій, облаштовуємо дитячі майданчики з думкою про ваше майбутнє! Обираючи Франківський дім ви обираєте комфортне житло та надійного партнера.


Будуємо з розумом і душею… для Вас, як для себе!"

Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее