Подать объявление

Регионы переплюнули столицу по тарифам!

21 фев 2007 08:52
Вам интересно, в каких регионах Украины платят по самым высоким тарифам за услуги ЖКХ? Как оказалось, вовсе не в украинской столице! Так, по словам вице-премьер-министра Украины Дмитрия Табачника, самые высокие тарифы на жилищно-коммунальные услуги зафиксированы в Черновцах, Ужгороде, Кировограде и Полтаве.

Читать дальше >>
21 фев 2007 08:52
ПАН Табачнык повнністю не табачить по тарифам у ДЕРЖАВІ. Саме дорожче (шаленно) в м. Красний Лиман Донецької області. Тут загартовані за 13 років одновласнного викупленого у конкретних нардепів (їх вотчина)керування братани затвердили не зважаючи на протест прокурора на сесії, ще 20.12.2005р. аж по 5,29грн.на опалення за квадрат гнилої площі у будинках навіть 1938 р. будівництва. Всі писчать, але мовчать бо як і вкраїні Україна їм прийде ПОВНИЙ ГАПЛИК. Надія тільки на УКРАЇНЦІВ НА О!!!. ЛуценкО!!!, ТимошенкО!!!, КатеренчукєнкО!!!, Кіриленко та ще дуже багато з ВР та АП і на містах які чогось тянуть піднятися, обєднятися та захистити країну УКРАЇНА від ПОВНОГО ГАПЛИКА, а її народ ВІД Повної ПУСТОЇ ТОРБИ.
21 фев 2007 09:01
Моє Ім*я ПАВЛО До коментаря без імені доданий як доповненя до коментаря 1055 Павло 21.02.2007 1052
21 фев 2007 09:13
Шановний ПАН Табачник!!!. Пропоную не довіряти, особливо данних від братанів, пошастайте по ДЕРЖАВІ і можливо знайдите значно більше ніж у Красному Лимані. Наше місто не має ні районів ні райадміністрації, керує неіснуючим районом, заробітню платню отримує по самій низчий категорії, а апалюеться, п*є та живе по самій вищщій. Ще те місто донецької Швейцарії про яке балакали у ВР з приводу заводу селікатної щегли. Про цей завод знає і висловлювався ПАН Кучма, що буцімто його розконсірувати як два пальця ...., в той час коли він уже був зрівняний з рівнем місцевого піску.
21 фев 2007 09:25
ПАН Табачнык повнністю не табачить по тарифам у ДЕРЖАВІ. Саме дорожче (шаленно) в м. Красний Лиман Донецької області. Тут загартовані за 13 років одновласнного, викупленого у конкретних нардепів (це їх вотчина для збагатчення) у власне, під їхнім контролем керування. Так от пацани затвердили, не зважаючи на офіційний протест прокурора на сесії, ще 20.12.2005р. аж по 5,29грн.на опалення за квадрат гнилої площі у будинках навіть 1938 р. відбудови. Всі писчать, але мовчать, бо їм як і вкраїні Україна прийде або зроблять ПОВНИЙ ГАПЛИК. Надія тільки на УКРАЇНЦІВ НА О!!!. ЛуценкО!!!, ТимошенкО!!!, КатеренчукєнкО!!!, КіриленкО!!! та ще дуже багато на О!!! з ВР та АП і є на містах, які чогось тянуть, замість щоб негайно піднятися,згуртуватися, обєднятися та захистити країну УКРАЇНА від ПОВНОГО ГАПЛИКА, а її народ ВІД Повної ПУСТОЇ ТОРБИ.
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее