Подать объявление

Прикарпаття: рiелтори переконанi, що ринку нерухомостi нiчого не загрожує

23 июль 2008 08:20

Прикарпатськi рiелтори прогнозують, що ринок нерухомостi працюватиме бiльш-менш стабiльно. Говорять, що «падiння» вартостi житла, принаймнi в Iвано-Франкiвьку, немає. I додають, що, правда, є такi будiвельнi компанiї, що дещо зменшують вартiсть квадратного метра.



Читать дальше >>

23 июль 2008 08:20
Мир в панике - Молдавия взвинтила цены на укроп!
Иванофранкивськи риэлторы страдают от невозможности освоить средства - кв.м. слишком дешев, и не позволяет оприходовать всю сумму, а очередь инвесторов уже не умещается между Быстрицами, а тянется далеко в сторону Львова
23 июль 2008 12:29
майзель - гарне прізвище, ще франко писав про людей таких прізвищ і їхніх методів діяльності - оповідання "ріпник". а "всім зацікавленим у стабільності ринку" варто згадати київ 1113 року (точно не пам"ятаю, може 1111)
01 авг 2008 06:47
Ріелтори переконані скоріше що треба полегки підшуковувати іншу роботу, тому що покупець з середнім доходом 2000 грн в місяць реально не може з такими цінами і банківськими відсотками дозволити собі навіть помріяти про житло. Подумайте панове якщо хочете щось заробити чи варто дерти ціну вищу ніж в розвинутих (по заробітках) країнах. Думайте банкіри... чому в Канаді надають житло під 4% на 25 років? Може там жителі менш забезпечені? Нам же покупцям залишається лише споглядати спокійно збоку і чекати коли і ми станемо "розвинутою" країною.
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее