Подать объявление

ЖК на пр. Отрадный, 2 | Житлоінвестбуд-УКБ

ЗастройщикЖитлоинвестбуд-УКБ, ТОЛОКА
Сдача ЖК2019 - 2022 г.
Планировки
от 30 000 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
46из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 138.
12/9%
12/9%
35/25%
55/40%
24/17%
1. . .435437. . .515
04 июль 2019 08:39
Цитата "quelly551":
А зачем нужно идти на встречу с жэком?Они ж его не приняли еще.

Наразі чіткої відповіді на це питання немає.
04 июль 2019 09:17
Цитата "Ramms_eta0":
Епоха песимізму, здається, підходить до завершення, в серпні очікуємо заселення 1-2 секцій і відновлення робіт по 3-4 (які вже дійсно заскучали без міцних рук наших будівельників, але все по порядку :) ).

подскажите, пожалуйста, чем подкреплены эти даты? неужто новыми обещаниями и залитым асфальтом?
04 июль 2019 10:54
Цитата "quelly551":
А зачем нужно идти на встречу с жэком?Они ж его не приняли еще.

це не обов'язково а по бажанню. Зустріч не для нас, а згідно процедури ЖЕК покинен прийти і наглядно побачити те, що він приймає. Для інвесторів це можливість побачити в лице керівників компанії, яка згодом буде роздавати нам ключі, займатись облагородженням території, приймати оплату за комунальні послуги, а також з якою власне і буде проводитись основний військовий конфлікт з метою прогнати їх з нашого будинку і повністю перейти на управління ОСББ. Те що ми боремось зараз за добудову це квіточки високогірного едельвейсу, головний батл буде за управління нашим будинком, і в цьому питанні боюсь доведеться пролити багато крові.

Цитата "macchiatow":
подскажите, пожалуйста, чем подкреплены эти даты? неужто новыми обещаниями и залитым асфальтом?

будучи присутнім на численних зустрічах з ким-тільки-можна і отримуючи інформацію з різних джерел багато з нас вже навчились самостійно відсіювати полову від зерен і бачити де "чешуть" а де звучить щось схоже на правду. Залитий асфальт лише додатковий доказ що ми відчуваємо реальну ситуацію. Знати щось на 100% точно не може ніхто, тому що на це впливає багато факторів - курс валюти, висока пропозиція нерухомості на ринку, період відпусток, атмосфера на цьому форумі, незаплановані сюрпризи у вигляді виявлення зношених комунікацій водопостачання в районі (на ремонт яких треба більше грошей чим заплановано а вимога міста "все зробити пучком" залишається незмінна) і тд.
Але ми вважаємо діючим правило: є проблема - значить є її вирішення. До цього вирішення іноді треба підштовхнути, звідси зустрічі з Непопом, передача прав на продаж у ЖІБ, ідея з воїнами АТО, листи в КМДА за підписом народних депутатів, тимчасове призупинення оформлення переуступок в Толоці, розпродаж паркінгу на Донця 2а. Если долго мучиться что нибудь получится.
04 июль 2019 18:36
Цитата "Ramms_eta0":
Те що ми боремось зараз за добудову це квіточки високогірного едельвейсу, головний батл буде за управління нашим будинком, і в цьому питанні боюсь доведеться пролити багато крові. 

Не совсем согласна. Борьба за постройку дома - это не цветочки, это основное сражение, которое мы должны выиграть. Можно 20 раз проиграть жеку от застройщика и не забрать дом в управление ОСББ, можно жаловаться на драконовские тарифы при плохой уборке мопов, редком вывозе мусора, частой поломке лифтов, игнорировании жеком просьб жильцов и т.д. и т.п , но при этом жить в собственной квартире с документами на право собственности.
И что будет, даже страшно подумать, при проигрыше "цветочков" и не достройке дома в ближайший период, а затягивание на энное количество лет? И кому тогда нужен будет бой за "высокогорный эдельвейс"? Война с жеком - это такие мелочи по сравнению с тем, что происходит сейчас. Опыт показывает, что основная масса бывших инвесторов даже и думать не будет ни о каких осбб/жеках при наличии документов на квартиру на руках.
04 июль 2019 19:44
согласен. если ключи все же когда то выдадут, жэк и все остальное меня уже мало будет волновать.
04 июль 2019 20:23
Цитата "Ramms_eta0":

тимчасове призупинення оформлення переуступок в Толоці
Прошу, якщо можна, докладніше.Якщо це дійсно буде якийсь період "мораторію" на заробітки підприємців від будівельного бізнесу, то це величезний здобуток ІГ, оскільки всі ми розуміємо, що це поза Законом.І поки скривджені будуть в судах відстоювати своє право вільно розпоряджатися своєю приватною власністю, нові інвестори змушені будуть викуповувати площі через ЖІБ.Для нас, тих, хто брав житло для себе, це дуже вигідно.А після введення в експлуатацію наступить період "права власності", коли найближчі 3 роки будуть оподатковуватись 7,5%.Може бути безліч позовів про "втрачену вигоду", але це до Толоки та ЖІБу, хай потім викручуються.Ви впевнені, що ЖІБ та Толока на таке підуть?
05 июль 2019 06:19
Цитата "Flaff":
Война с жеком - это такие мелочи по сравнению с тем, что происходит сейчас. Опыт показывает, что основная масса бывших инвесторов даже и думать не будет ни о каких осбб/жеках при наличии документов на квартиру на руках.

Здача будинку і заселення звичайно важливіші за ЖЕК. Але боротись за здачу це як за наступання зимових морозів - вони ітак настануть коли їм треба, скільки не танцюй з бубном біля гідрометцентру. А от побороти ЖЕК, ще й в такому будинку як наш (новий і великий, з якого можна гарненько надоїти) це вже задачка непроста. В тому числі по причині як пише пан "жэк и все остальное меня уже мало будет волновать.". Ще не настали в нас ті часи, коли люди відстоюють те що їм належить. Але нічого, Москва не за день будувалась (хоча і горіла цілком собі оперативно).

Цитата "hmelyuk28":
І поки скривджені будуть в судах відстоювати своє право вільно розпоряджатися своєю приватною власністю

не спеціаліст, але гуляє думка, що квадратні метри в нашому будиночку це ще не наша власність іпоки що ми всі володіємо лише правами на отримання цієї власності колись в майбутньому. І суди тут не поможуть, яка втрачена вигода? З кожним днем ціна метра в нашому ЖК лише росте, суд ще навпаки припише віддати Толоці % за додатковий прибуток :yes:
05 июль 2019 08:07
Так в том и дело, что нет еще права собственности, а есть имущественные права на объект незавершенного строительства. И чтобы эти права переоформить, нужно согласие ФФС, как третьей стороны. А ФФС временно не может оформить договор переуступки в силу разных причин, юристы найдут весомые, можно не сомневаться. Не отказывает, а переносит время сделки. Имеет право. Все законно.
05 июль 2019 10:31
Тим часом на майданчику вкатали другий шар асфальту. :up:
Ми чекали лише чорновий варіант проїзду, а нам зробили все одразу - хоч на роликах катайся :smile:
05 июль 2019 14:25
Продовження станом на 17:00
06 июль 2019 22:06
Дуже приємно дивитись на асфальт, але ми стурбовані темпами будівництва 3-4 секції.
4-го числа цього місяця, Андрієвський проводив агітаційну роботу в садочку навпроти будинку. ІГ скористалася можливістю та прийналя участь. Був присутній Непоп від нього пролунала обіцянка отримання Сертифікату на наступному тижні (для мене це фантастика).
07 июль 2019 11:51
Я тоже очень обеспокоена темпами строительства 3-4 секций, однако есть большая надежда, что после введения части дома в эксплуатацию начнут более активно покупать квартиры в последних секциях, и появится хоть какое-то финансирование, чтобы завершить стройку. Как считаете, уважаемые инвесторы и ИГ?
07 июль 2019 12:44
Цитата "_Ira":
однако есть большая надежда, что после введения части дома в эксплуатацию начнут более активно покупать квартиры в последних секциях, и появится хоть какое-то финансирование, чтобы завершить стройку. Как считаете, уважаемые инвесторы и ИГ?

Так і є. Це розуміють як інвестори, так і забудовник. Єдиний і дієвий механізм відновлення темпів продаж, будівництва та, відповідно, залучення коштів інвесторів це якнайшвидше введення в експлуатацію 1 і 2 секцій.
08 июль 2019 10:51
Сегодня начали подготовку работ к замене строительного забора со стороны НАУ- копают ямки под установку столбов, металлические секции забора находятся на строительной площадке. Вдоль ул.Гарматной электрики засыпают траншею после укладки кабелей.
08 июль 2019 14:39
Это какой забор будет?Решетка?
09 июль 2019 08:50
На Комарова возле НАУ разрыли дорогу, довольно большой кусок, оставили одну полосу. Возможно это тоже как-то связано с нашим домом.
09 июль 2019 10:05
Цитата "Часс":
Сегодня начали подготовку работ к замене строительного забора со стороны НАУ- копают ямки под установку столбов, металлические секции забора находятся на строительной площадке. Вдоль ул.Гарматной электрики засыпают траншею после укладки кабелей.


Цитата "АН-135":
На Комарова возле НАУ разрыли дорогу, довольно большой кусок, оставили одну полосу. Возможно это тоже как-то связано с нашим домом.


Хотелось бы видеть фотки, если есть такая возможность...
09 июль 2019 12:29
інформація станом на сьогодні:

- цього тижня буде підписано Договір між забудовником і управляючою компанією про прийняття будинку на баланс. Ім'я нашого ЖЕКа - "Основа Комфорт", вул.Золотоустівська, 16. Зустріч 18.07 біля будинку відбудеться як заплановано.
- наступного тижня подача на Сертифікат про введення в експлуатацію.
- вимоги Київводоканалу задоволені. Фізично роботи по цьому пункту ще виконуються але необхідні папери для подачі на Сертифікат готові.
- наприкінці цього місяця почнеться видача ключів інвесторам 1-2 секцій для початку ремонтів. Поки що тимчасово по графіку: з 8:00 до 20:00, без ночівлі ремонтних бригад.
- в будинку буде доступна електрика, вода і каналізація.
- Житлоінвестбуд-УКБ від сьогодні реалізує квартири нашого будинку. Нагадаю доступні в основному 1к в 3 та 4 секціях. "Налетай торопись" (с)

Паралельно ініціативна група проводить репетиції та підготовку до масових акцій, на випадок якщо описані вище тенденції дадуть збій.
09 июль 2019 15:41
Цитата "Jamen":

Хотелось бы видеть фотки, если есть такая возможность...

просто ремонтні роботи проїзджої частини
09 июль 2019 17:06
Цитата "Ramms_eta0":
інформація станом на сьогодні:

- цього тижня буде підписано Договір між забудовником і управляючою компанією про прийняття будинку на баланс. Ім'я нашого ЖЕКа - "Основа Комфорт", вул.Золотоустівська, 16. Зустріч 18.07 біля будинку відбудеться як заплановано.
- наступного тижня подача на Сертифікат про введення в експлуатацію.
- вимоги Київводоканалу задоволені. Фізично роботи по цьому пункту ще виконуються але необхідні папери для подачі на Сертифікат готові.
- наприкінці цього місяця почнеться видача ключів інвесторам 1-2 секцій для початку ремонтів. Поки що тимчасово по графіку: з 8:00 до 20:00, без ночівлі ремонтних бригад.
- в будинку буде доступна електрика, вода і каналізація.
- Житлоінвестбуд-УКБ від сьогодні реалізує квартири нашого будинку. Нагадаю доступні в основному 1к в 3 та 4 секціях. "Налетай торопись" (с)

Паралельно ініціативна група проводить репетиції та підготовку до масових акцій, на випадок якщо описані вище тенденції дадуть збій.
Спасибо за приятные новости :up:Интересно как дела с обмерами БТИ как то не вяжется с выдачей ключей?
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
1. . .435437. . .515
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее