Подать объявление

Повінь ще не прийшла, а підвали київських будинків уже підтоплені

22 март 2010 09:39

Мешканці багатоповерхівок страждають від вологості у підвалах. До міського сall-центру на це поскаржилися понад півсотні киян. Підтоплення будинків стало серйозною проблемою цієї весни. Люди занепокоєні не так вогкістю, як її наслідками — руйнуються стіни, розводяться грибок, комахи, інфекції. Санепідемстанція обіцяє перевірити стан усіх підвалів у столиці. Міська влада планує закласти потрібні кошти в програму "Мій дім, моє подвір'я". А киянам радять не обмежуватися телефонним дзвінком у ЖЕК, а звертатися до міських служб, аж поки проблему буде розв'язано.



Читать дальше >>

22 март 2010 09:39
У Києві підтоплені 50 підвалів? Ха-ха-ха! 80 відсотків!!! Там сморід, гризуни бездомні люди й коти! Позор ! Поки не впаде багатоповерхівка хоч одна, царі не ворухнуться!!!
22 март 2010 09:49
Ворухнуться коли на когось з них упаде.
22 март 2010 09:59
Согласна на все 100% с Галиной!!! Наши подвалы довели до такого состояния, что зайти в парадное надо закрывшись шарфом. О том какие звери бегают в нем мы уже даже не озвучиваем. Зато плату за комунальные платежи мы повышаем регулярно, тллько не понятно за что !!!!! Зайдите в любой дом на Русановке и вы почувствуете с первой минуты вонь из подвалов за которую мы платим ежемесячно. И как обычно нет крайних!!!!! Страна беззакония, которая начинается с самых элементарных проблем.!
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее