Подать объявление

Между «стареет» и «вымирает» — большая разница

27 окт 2010 08:16

Сегодняшняя власть, после того как смогла занять все ключевые позиции в государстве, перешла от деклараций о необходимости реформ к попыткам их осуществления.



Читать дальше >>

27 окт 2010 08:16

Выдержка из интернетаЧимало списів учасники «круглого столу» зламали довкола розміру мінімальної заробітної платні в Україні. Західні експерти вважають, що вона може зростати лише паралельно з підвищенням продуктивності праці. Вітчизняні – не згодні в країнах Східної Європи продуктивність праці така сама, як в Україні, однак зарплати там учетверо більші. Найменшу мінімальну зарплатню в Євросоюзі отримують у країнах Балтії (123 євро), найбільшу – в Люксембурзі (1600 євро). Дивно, але в Україні на душу населення припадає лише вчетверо менша частка ВВП, ніж у Європі, однак зарплати – у 22 рази нижчі. Секрет у тому, що доля платні в собівартості продукції у нас становить лише 6 відсотків.
//www.viche.info/journal/2039/
Дайте нам зарабатывать, а не только работать, и мы изменим страну. Обеспокоенные искусством обворовывать нас, олигархи превращают людей в сознательных лентяев, ибо работая больше ты обогащаешь кого угодно, но не себя.

Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее