Подать объявление

Кондиционеры в офисе: вред или польза

24 июль 2010 10:58

Офис — это, конечно же, не заводское помещение и не строительная площадка: чистенько, комфортно и удобно для сотрудников. Однако… и офис таит в себе массу опасностей.



Читать дальше >>

24 июль 2010 11:25
Проблема не в кондиционере, а отсутствии вентиляции. Это разные вещи и автор просто не компетентен. С влажностью тоже передергивает.
24 июль 2010 12:05
Приміщення потрібно вентилювати з подачею 60м3/год свіжого повітря на 1 людину.Рекомендований перепад температур між зовнішнім і внутрішнім повітрям по гігієнічних нормах 8 градусів.Такий перепад людський організм витримує.Рухомість повітря максим. 0.3м/с, що теж дуже важливо для нормального відчуття комфортності.Сама температура, не визначає комфортності, а співвідношеня температури, вологості, рухомості повітря, наявність іонізованих частинок, чистота повітря.Сукупність всіх факторів і визначає комфорт. Може бути 22 градуси і вологість 85 відсотків і буде дискомфорт.Повинно бути автоматичне регулювання кондиціонера, щоб параметри не виходили за зону комфортності.Якщо брати до уваги спліт-системи, то в більщості випадків вони експлуатуються неправильно, через некомпетентність господарів, і створюють не комфорт, а дискомфорт.
30 июль 2010 20:36
это Александр не компетентен. Все правильно нормпльная влажность 60%, а кондиционер хорошо забиает влажность (у нас в квартире кондиц. работает пол дня и влажность 30%).
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее