Подать объявление

Експерти департаменту економічної політики Львівської міськради вважають, що капіталізація майна та землі у Львові лише зростатиме

07 фев 2007 12:25
Експерти департаменту економічної політики Львівської міської ради вважають, що капіталізація майна та землі у Львові лише зростатиме. Про це повідомив керівник департаменту Олег Синютка сьогодні, 1 лютого, на прес-конференції.

Читать дальше >>
07 фев 2007 12:25
Тобто департамент економічної політики Львівської міської ради зацікавлений у зростанні ціни на житло??? "У 2014 році один квадратний метр нерухомості буде коштувати 1130 євро, а землі – 178 євро...при вищому зростанні ціни ми отримуємо ще кращу дельту ефективності використання запозичень" Ганьба керівнику Департамент економічної політики міськради Олегу Синютці!!! Це так ви дбаєте за народ??? Скільки вже нерухомості придбали??? Мільйонерами та мільярдерами вже поставали??? Ну, багатійте, все вам віддасться сторицею.
07 фев 2007 14:11
В этой же ленте новостей с неделю назад этот же кадр был возмущен, что они задирают цены на львовские земли на аукционах, а покупатели не покупают... Типа "цены у нас правильные, а покупатель дурак - не готов еще. Но если он не купит сегодня, то завтра будет дороже, т.к. мы в бюджет 2007 заложили еще больший объем поступлений, чем в 2006" Вообще мне всегда нравились экспериментаторы, как тот "ветеринар" из анекдота - пробуют все пробуют свои светлые идеи на живых людях...
20 фев 2007 16:43
Здивований! я хочу сказати що у Львові як для другої культурної столиці україни смішні ціни нажитло! у києві середня вартість метра ужесягає до 2800 у.о. а ви хочете жити у дишевому житлі. і щоб вас могли купити усі хто забажають! 1130 євро це навіть не 1500 у.о. такщо поки ми самі не піднімемо наші прибуки і вартість житла з нами навіть ніхто рахуватись не буде! і виїхати з місталева хіба у село і те не київськоїобласті можна буде! працювати і ще раз працювати, а не плакати що нас ніхто ьнелюбить ніхто не п.........!
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее