Подать объявление

ЖК Синергия 3 | Ирпень, ул. Григория Сковороды, 11

ЗастройщикСинергия
Сдача ЖК2017 г.
Планировки
от 20 200 Грн/м²
Карточка Домик
ЖК сдан
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 178.
9/5%
6/3%
45/25%
45/25%
73/41%
1. . .236238. . .593
15 май 2017 15:49
6-) 6-) 6-)
верим в более ранние сроки)
15 май 2017 16:00
🤗🤗🤗🤗
16 май 2017 08:01
Мы тоже верим в лучшее,что в сентябре уже ремонт будем делать
16 май 2017 09:14
По 7 дому на почту пришли предложения (котел, штукатурка, електрика) для информации соседям!
16 май 2017 10:19
Добрый день, уважаемые инвестора.
Я хочу купить однокомнатную в первом доме. Скажите пожалуйста, всё ли в стройке идёт нормально? Нет ли каких серьёзных проблем?
16 май 2017 10:23
Цитата "elvira777":
Добрый день, уважаемые инвестора.
Я хочу купить однокомнатную в первом доме. Скажите пожалуйста, всё ли в стройке идёт нормально? Нет ли каких серьёзных проблем?

а почему именно в первом? вам кирпичные не нравятся?
16 май 2017 10:59
Мне предложили первый дом или 6 дом, по подходящему метражу. Сказали что 8 дом пока не в продаже. По первому понравилась планировка однушки. Вот и выбрала первый дом.
16 май 2017 11:04
Цитата "elvira777":
Мне предложили первый дом или 6 дом, по подходящему метражу. Сказали что 8 дом пока не в продаже. По первому понравилась планировка однушки. Вот и выбрала первый дом.

На скільки я знаю, то в першому будинку не буде газу, а по будівництву наче все ок.
16 май 2017 11:06
Щодо 8 будинку то нам теж відразу сказали що в ньому квартири покищо продавати не будуть, бо забудовник хоче на ньому більше заробити. Тому напевне там квартири будуть продавати коли введуть в експлуатацію.
16 май 2017 11:09
А с документами всё нормально? Кто-нибудь проверяли через юристов?
Просто я уже вложилась в одну стройку в Киеве, и как видно сейчас прогорела 100%, так что ещё раз такого повтора не хочу.
16 май 2017 11:12
Цитата "elvira777":
А с документами всё нормально? Кто-нибудь проверяли через юристов?
Просто я уже вложилась в одну стройку в Киеве, и как видно сейчас прогорела 100%, так что ещё раз такого повтора не хочу.

Я сама юрист, але не не спеціалізуюсь на таких питаннях. Тому зверталась за порадою до колег. Перевіряли документи на землю - все ок. І документи на 6 будинок - теж ок. Думаю і в першому все має бути нормально.
16 май 2017 12:54
По 9 дому пришли коммерческие предложения по штукатурке, электрике
16 май 2017 12:58
Только что пришло коммерческое предложение по штукатурке и электрике 9 дом.
16 май 2017 22:36
Цитата "mini_mary":
На скільки я знаю, то в першому будинку не буде газу, а по будівництву наче все ок.

Нам менеджер в ОП говорил, что в 1м доме также будет индивидуальное отополение (2хконтурный котёл) и газ, соответственно.
17 май 2017 06:27
Цитата "AndrewStarikov":

Нам менеджер в ОП говорил, что в 1м доме также будет индивидуальное отополение (2хконтурный котёл) и газ, соответственно.

Газ вище 10 поверху не може бути. Наскільки я знаю технічні норми не дозволяють використання газу вище 10 поверху. Тому рекомендую уточнити це питання (як варіант - пошукайте в законодавстві)
17 май 2017 06:47
Цитата "mini_mary":

Газ вище 10 поверху не може бути. Наскільки я знаю технічні норми не дозволяють використання газу вище 10 поверху. Тому рекомендую уточнити це питання (як варіант - пошукайте в законодавстві)

Нормы можно обойти,в Ирпене уже не один дом выше 10 этажей имеет индивидуальное отопление. Я видел документы на ввод в эксплуатацию 1 и 6 дома, там везде указано автономное отопление
17 май 2017 07:07
індивідуальне опалення - так. Але котел може бути електро, а не газ. В будь якому випадку раджу це питання уточнити, щоб потім не було проблем :yes:
17 май 2017 08:24
Цитата "mini_mary":
індивідуальне опалення - так. Але котел може бути електро, а не газ. В будь якому випадку раджу це питання уточнити, щоб потім не було проблем :yes:

Котел газовый, во вложении часть декларации о готовности дома № 1
17 май 2017 11:05
Друзі, вітаємо Вас. Раді представити Вам фотозвіт за 17 травня 2017 року, про те, як зростає комплекс «Синергія 3».
В Будинку №1 будівельною бригадою розпочато роботи по влаштуванню покрівлі, паралельно із цим розпочато роботи по влаштуванню підлоги на цокольному поверсі. Далі продовжуються роботи по штукатурці стін вже на 17 поверсі.
В будинку №2 будівельники продовжують штукатурні роботи з 7-го по 2-й поверхи.
Будинок №3. Будівельниками на 50% виконано роботи для влаштування пандусів до парадних входів, для людей о обмеженими можливостями пересування. Ведуться роботи по фарбуванню фасадів.
В Будинку №4 продовжуються роботи по замуровці ніш для внутрішньої каналізаційної системи та системи внутрішнього водовідведення.
Будинок №5
Будівельної бригадою завершено роботи по влаштуванню штукатурки з 10-го по 6-й поверхи та продовжуються. Завершено роботи по влаштуванню комор на цокольному поверсі.
Для будинку №6
Будівельна бригада продовжує роботи по чистовій стяжці підлоги з 5-го по 1-й поверхи, паралельно із цим ведуться фасадні роботи та продовжуються роботи по влаштуванню комор на цокольному поверсі.
Для будинку №7 вже встановлено вікна з 1-го по 4-й поверхи, а також продовжуються роботи по будівництву стін 10-го поверху.
В Будиноку №8 будівельники працюють над влаштуванням монолітного залізобетонного поясу над 10 поверхом. На завершальному етапі роботи по цегляній кладці міжкімнатних стін на 9-му поверсі. Встановлено вікна з 1-го по 10-й поверхи.
17 май 2017 11:11
і ще трохи фото:
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
1. . .236238. . .593
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее