Подать объявление

ЖК Синергия 3 | Ирпень, ул. Григория Сковороды, 11

ЗастройщикСинергия
Сдача ЖК2017 г.
Планировки
от 20 200 Грн/м²
Карточка Домик
ЖК сдан
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 178.
9/5%
6/3%
45/25%
45/25%
73/41%
1. . .232234. . .593
10 май 2017 06:40
Цитата "Mr.Sergio":
термостаты к котлу что-ли предлагают, и по чем?

Предлагают. Два варианта - по 1500 и по 2000 грн./шт. (Бошевские).[/quote]

А модели не подскажите?
10 май 2017 07:13
Цитата "temposys":

По 9 дому сказали через недели 3 будут только предложения (кроме котла, по нему уже есть), а он достроен. Думаю, по 7му точно позже.

9-й будинок. Є пропозиція по:
-Електриці.
-штукатурці.
-опаленню.
-сантехнічні виходи.
Ці пропозиції мені скинули коли я проплачував котел, і нагадав що інших пропозицій небуло.
То ж не соромтесь, телефонуйте, нагадуйте про своє існування, перевірте чи є ваш мейл у них і тд і тп.
П.С.
Більше того, на прийняття рішення по розводці опалення, мені дали 2-3 тижні, так як планують заливати поли.
10 май 2017 07:25
Цитата "Dmitriy_001":

термостаты к котлу что-ли предлагают, и по чем?

Бош cr10 за 1450
Cr50 за 1970
10 май 2017 07:40
Цитата "ua_sash":

9-й будинок. Є пропозиція по:
-Електриці.
-штукатурці.
-опаленню.
-сантехнічні виходи.
Ці пропозиції мені скинули коли я проплачував котел, і нагадав що інших пропозицій небуло.
То ж не соромтесь, телефонуйте, нагадуйте про своє існування, перевірте чи є ваш мейл у них і тд і тп.
П.С.
Більше того, на прийняття рішення по розводці опалення, мені дали 2-3 тижні, так як планують заливати поли.

Мы сами с 5 дома ) уже все заказали и проплатили, то знакомый с 9го есть. За него узнавали. Но он на днях сам поедет. Спасибо за информацию. Передам. )
10 май 2017 08:16
Цитата "илья21":

Бош cr10 за 1450
Cr50 за 1970

тот что за 1450 грн - это просто комнатный регулятор, вещь довольно бесполезная, на мой взгляд, если сравнивать с программаторами. он больше подойдет пенсионерам - всяким бабушкам, которые 24 часа в сутки сидят дома, и которым нужен самый простой и понятный интерфейс :) с таким же успехом можно купить любой универсальный механический термостат грн за 200 - их полно на Хотлайне.
второй - уже с функциями программатора, но судя по всему недавно поступил в продажу - я не могу найти подробных характеристик - какой гистерезис, шаг задаваемой температуры, сколько программ (временных промежутков) на день? и то же самое - если это проводной программатор, в инете можно купить универсальный за 500-600 грн с тем же набором функций. или взять беспроводной Салюс с Ауратоном за те же деньги, или даже дешевле :) .
10 май 2017 10:04
На выходных были в Клиент-сервисе, проплачивали за штукатурку и котел. Заходили в 3 дом в студийку - мне понравилось.
Серьезно, думала будет тесно и темно (с учетом, что от соседних домов на камере частенько видна тень).
Солнце в окно не било, но было светло. Все же юг. Просторно, ширина хорошая. Так что вдруг у кого тоже студийка - там все норм. :)
Проводили без проблем, интересно порассказывали про стройку - что касается нашей студийки. Аллея будет, да :)
Так что поездка была удачной. :super:
10 май 2017 10:10
Есть кто-то из квартир студий по 26 кв? Вы были в своих квартирах? Интересует вопрос газовых труб. Я так понимаю что через всю квартиру по стене идет труба, которую нельзя прятать. Если ошибаюсь, поправьте меня. Спасибо.
10 май 2017 10:37
також на вихідних були з чоловіком у клієнт-сервісі. проплатили опалення і сантех. виходи. з Ігорем все що хотіли узгодили, всім задоволені. на цьому або наступному тижні будемо оплачувати гіпсову штукатурку. до речі вони дають розстрочку платежу на роботи (для кого це актуально), можна внести часткову передплату, а решту доплатити коли зможете.

а хто знає у 2-ому будинку в цоколі будуть кладові?
10 май 2017 10:59
Цитата "ДобрОе уТро":
Ребята, по 7 дому кому то уже приходили придложения по квартире??!

мне приходило, 3 этаж студийка. В квартире были с Игорем общались без проблем.
10 май 2017 11:16
Цитата "Сок":
На выходных были в Клиент-сервисе, проплачивали за штукатурку и котел. Заходили в 3 дом в студийку - мне понравилось.
Серьезно, думала будет тесно и темно (с учетом, что от соседних домов на камере частенько видна тень).
Солнце в окно не било, но было светло. Все же юг. Просторно, ширина хорошая. Так что вдруг у кого тоже студийка - там все норм. :)
Проводили без проблем, интересно порассказывали про стройку - что касается нашей студийки. Аллея будет, да :)

Теж чув інформацыю про алею. Її планують робити між 9-м будинком та дит.садочком)))
10 май 2017 11:18
Цитата "Барбариска":
також на вихідних були з чоловіком у клієнт-сервісі. проплатили опалення і сантех. виходи. з Ігорем все що хотіли узгодили, всім задоволені. на цьому або наступному тижні будемо оплачувати гіпсову штукатурку. до речі вони дають розстрочку платежу на роботи (для кого це актуально), можна внести часткову передплату, а решту доплатити коли зможете.

а хто знає у 2-ому будинку в цоколі будуть кладові?

Підкажіть будь ласка, розташування сантехнічних виходів Ви узгоджували? Чи їх роблять якось стандартно?
10 май 2017 11:30
Цитата "ua_sash":

Підкажіть будь ласка, розташування сантехнічних виходів Ви узгоджували? Чи їх роблять якось стандартно?

я намалювала схему розташування сантехніки у ванній у програмі для планування інтер`єру, роздрукувала її і привезла Ігорю. вони роблять виходи під сантехніку у тих місцях де ви будете ту сантехніку розміщувати. можете просто приїхати у клієнт-сервіс, вам роздрукують ваше планування і ви пальцем покажете де ви хочете щоб у вас була ванна, унітаз і т. д. тільки перед тим як вирішити краще попередньо сходіть у свою квартиру, бо я змінила планування після того як зайшла у свою ванну)) мене в квартиру пустили, просто зайшла в ВП і дуже попросила
10 май 2017 13:57
Друзі, вітаємо Вас. Раді представити Вам фотозвіт за 10 травня 2017 року, про те, як зростає комплекс «Синергія 3».
В Будинку №1 будівельною бригадою розпочато роботи по штукатурці стін на 18-му поверсі, паралельно із цим ведуться фасадні роботи та роботи по влаштуванню входу до цокольного поверху.
В будинку №2 розпочато підготовку до штукатурних робіт з 10-го по 7-й поверхи.
Будинок №3. Будівельники продовжують фасадні роботи (фарбування фасадів), паралельно будівельна бригада розпочала роботи для влаштування пандусів до парадних входів, для людей о обмеженими можливостями пересування.

В Будинку №4 завершено роботи по зовнішній обв’язці будинку газопроводом, а також, розпочато роботи по замуровці ніш для внутрішньої каналізаційної системи та системи внутрішнього водовідведення.

Будинок №5
Будівельної бригадою ведуться роботи по штукатурці стін з 2-го по 5-й поверхи, продовжуються фасадні роботи та роботи з облаштування вхідної групи цокольного поверху, а також роботи по влаштуванню комор на цокольному поверсі.

Для будинку №6
Будівельники завершили роботи по чистовій стяжці підлоги з 10-го по 6-й поверхи та розпочали 5-го по 1-й поверхи, паралельно із цим ведуться фасадні роботи та продовжуються роботи по влаштуванню комор на цокольному поверсі.

В Будинку №7 розпочаті роботи по перекриттю над 9-м поверхом та цегляній кладці стін 10-го поверху.

В Будиноку №8 будівельники працюють над влаштуванням монолітного залізобетонного поясу над 10 поверхом. На завершальному етапі роботи по цегляній кладці міжкімнатних стін на 9-му поверсі.

В будинку №9 ведуться роботи по влаштуванню «м’якої» покрівлі.
В дитячому садочку «Колібрі», будівельники розпочали підготовчі роботи під фарбування фасадів.
Команда девелопера «Синергія» всім бажає гарного настрою!
10 май 2017 13:59
І ще трохи фото :winky:
10 май 2017 14:00
Спасибо))!
10 май 2017 14:01
Цитата "Отдел продаж СФ "Синергия"":
І ще трохи фото :winky:

Дякуємо
10 май 2017 14:08
Цитата "Сок":

Я,вот тоже был на днях, ширина впечатлила 3.85 -) (26.39) .и заходил соседям (в среднею)так она визуально уже мне показалась.
А какой у вас этаж ?
10 май 2017 14:41
Цитата "Opera26":
Я,вот тоже был на днях, ширина впечатлила 3.85 -) (26.39) .и заходил соседям (в среднею)так она визуально уже мне показалась.
А какой у вас этаж ?

4.
Мне кажется, они одинаковые - там разница всего в пару сантиметров должна была быть :)
Труб по всей комнате, как там вверху спрашивали, пока нет.
10 май 2017 14:47
Цитата "Сок":

4.
Мне кажется, они одинаковые - там разница всего в пару сантиметров должна была быть :)
Труб по всей комнате, как там вверху спрашивали, пока нет.

Я тоже доволен )думал что коридорчик будет какой-то,а не все норм ,сойдёт !))) у вас по середине?
10 май 2017 14:55
Цитата "Opera26":
Я тоже доволен )думал что коридорчик будет какой-то,а не все норм ,сойдёт !))) у вас по середине?

Нет, у меня 26,41 - это крайняя из студий. Коридорчик и я бы хотела чуть больше, но ничего, развернемся и там :)
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
1. . .232234. . .593
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Подробнее
+34624407828xxxx