Подать объявление

ЖК Паркова Оселя | Мелиоратор | Буча, вул. Ярослава Мудрого, 10

ЗастройщикМелиоратор
Сдача ЖК2015 - 2022 г.
Планировки
от 21 000 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
-11из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 78.
4/5%
14/18%
32/41%
15/19%
13/17%
1. . .164166. . .186
14 ноя 2017 09:35
и то,что вы все ещё на коммерческом тарифе по энергии(если я правильно поняла)
Відповідаємо на питання . :umnik:
Всі власники Ж.К. "Паркова Оселя" оплачують електроенергію по тарифу як для звичайних споживачів. По комерційному тарифу ніхто ніколи не платив, навіть коли будинок №2 був ще не підключений на ОблЕнерго. Завжди різницю в тарифі доплачував за покупців забудовник. На цей час в кварталі працює підключена Трансформаторна Підстанція, яка є на балансі ОблЕнерго. З електрикою немає ніяких проблем ні по оплаті, ні по постачанню.
Ласкаво просимо до Ж.К. "Паркова Оселя".
:thanks:
14 ноя 2017 09:46
Цитата "Житловий Комплекс":
и то,что вы все ещё на коммерческом тарифе по энергии(если я правильно поняла)
Відповідаємо на питання . :umnik:
Всі власники Ж.К. "Паркова Оселя" оплачують електроенергію по тарифу як для звичайних споживачів. По комерційному тарифу ніхто ніколи не платив, навіть коли будинок №2 був ще не підключений на ОблЕнерго. Завжди різницю в тарифі доплачував за покупців забудовник. На цей час в кварталі працює підключена Трансформаторна Підстанція, яка є на балансі ОблЕнерго. З електрикою немає ніяких проблем ні по оплаті, ні по постачанню.
Ласкаво просимо до Ж.К. "Паркова Оселя".

Все верно, НО мы например хотим 2х тарифный счетчик, и НЕ можем это сделать пока нас не "возьмет" на баланс Обл энерго - так что дискомфорт в этом вопросе ЕСТЬ!!!
14 ноя 2017 09:51
Цитата "fox87":
Добрый вечер, жильцы Парковой осели!хочу инвестировать в ваш жк,но есть ряд вопросов.То что застройщик проваливает сроки,это я уже поняла исходя из форума и то,что вы все ещё на коммерческом тарифе по энергии(если я правильно поняла).Хотелось бы еще услышать,жилье какого качества сдается застройщиком:нет ли трещин в стенах,нормально ли установлены окна и двери,радиаторы,выведены ли под розетки и выключатели выходы,работает ли лифт сразу.Буду очень признательна за любые комментарии.Всем спасибо!

В целом мы довольны.

Окна и двери печаль. Сразу закладывайте, что надо менять
Радиаторы переносили, но оставили местные
Электрика - мы почти все меняли, что не поменяли сгорело (хорошо, что на этапе ремонта) и тоже заменили. Выводы под розетки - по ГОСТу))) так что все переносили и увеличивали кол-во в разы.
Лифт сначала работал через раз. Год спустя наладили)))
14 ноя 2017 10:57
Всем большое спасибо за информацию! :thanks: Будем с мужем думать) :hi:
14 ноя 2017 14:04
Добридень, чи є інформація щодо виселення останнього мешканця приватного сектору та початку робіт з руйнування приватного будинку?
14 ноя 2017 14:26
Вітаємо ще раз. :winky:
Тільки но отримали від Головного Інженера звіт по роботам за минулий тиждень .
Роботи станом на 13.11.2017.
Викладаємо на форум . На пошту буде надісланий завтра. :bye:
15 ноя 2017 07:24
Нда... роботи неопчатий край, здача десь у квітні-травні 2018, Звіт то добре, але мої очі мене теж не підводять, дві бесідки стоять ненакриті вже місяць, територія- взагалі нічого не зроблено, скління без руху теж тижні три, вікна на фасаді стоять без руху. Гідроізоляцію на даху зробили після дощів. не заздрю покупцям 9 і 8 поверхів... Забудовник! Коли здача будинку? тільки без брехні що у грудні!!
16 ноя 2017 18:41
Вітаємо ще раз. :winky:
Тільки но отримали від Головного Інженера звіт по роботам за минулий тиждень .
Роботи станом на 13.11.2017.
Викладаємо на форум . На пошту буде надісланий завтра. :bye:

Уважаемый застройщик, спасибо за отчет - но крайне неудобно сравнивать док-файл с предыдущим файлом. Предлагаю формат exel-таблички, из которой понятна динамика. Я уже немного потрудилась и внесла данные за 4 и 13 ноября - главному инженеру осталось только продолжать. Уверена, остальные инвесторы меня поддержат.
16 ноя 2017 18:53

Посмотрела ваш документ (датированный маем 2016 года) "Графік завершення будівельних робіт" - в нем есть прекрасная структура:

Введення будинку в експлуатацію
Пусконалагоджувальні роботи
Благоустрій
Монтаж обладнання ліфту
Зовнішні мережі (вода, електро, каналіз, газ)
Внутрішні мережі (газо-постач., газо-відвод)
Внутрішні мережі (вода, каналізація)
Внутрішні електричні мережі
Внутрішні оздоблювальні роботи
Утеплення та оздоблення фасаду
Встановлення вікон та дверей
Облаштування даху та терас будинку

На самом деле нам вовсе не нужны подробности вроде "Улаштування утеплення та оздоблення стін цокольного поверху" - достаточно "Утеплення та оздоблення фасаду".
Файл из мая 2016 прилагаю.
17 ноя 2017 05:04
Цитата "Нездешняя":
[attachment=0]Звiт_4.xlsx[/attachment]

Уважаемый застройщик, спасибо за отчет - но крайне неудобно сравнивать док-файл с предыдущим файлом. Предлагаю формат exel-таблички, из которой понятна динамика. Я уже немного потрудилась и внесла данные за 4 и 13 ноября - главному инженеру осталось только продолжать. Уверена, остальные инвесторы меня поддержат.

Спасибо, действительно, очень удобно
17 ноя 2017 07:13
Супер табличка!!! але забудовнику зовсім не вигідна :faceoff: зразу видно що майже нічого не робиться, роботи на одному рівні. З такими темпами робіт по 5 відсотків в середньому на місяць, то ще нам чекати і чекати. Забудовник, що зі строками здачі? Коли можна оглянути квартиру?
20 ноя 2017 13:45
Всім доброго дня. А у нас на форумі як завжди тиша? Все тишком нишком, і як завжди ніхто нічого не знає.
20 ноя 2017 17:20
Добрий вечір. :winky:
Публікуємо звіт від Головного інженера по проведеним роботам за минулий тиждень. Завтра буде проводитись надсилання всім на пошту.
21 ноя 2017 14:50
Добрий вечір. :winky:
Публікуємо звіт від Головного інженера по проведеним роботам за минулий тиждень. Завтра буде проводитись надсилання всім на пошту.

Дякую! Дуже зручна форма)
22 ноя 2017 12:25
Доброго дня всім покупцям. :hi:
Як і повідомляли раніше на цьому форумі, розпочався процес демонтажу будівль та споруд на земельній ділянці де буде розташована 2 та 3 секція багатоквартирного будинку. :thanks:
22 ноя 2017 12:29
І ще додатково фото.
22 ноя 2017 16:12
Доброго вечора. Дякую за фото, але з них навіть не зрозуміло що було знесено. Приїхав​ подивитися і побачив що житлові будинки як стояли так і стоять, в них навіть ще люди живуть, бо світиться світло. Дайте відповідь КОЛИ РОЗПОЧНЕТЬСЯ БУДІВНИЦТВО????
24 ноя 2017 10:28
Доброго дня. Підкажіть, невже я задав важке питання, на яке ніхто не в змозі мені відповісти.
24 ноя 2017 11:13
Добрий день. :hi: Зараз триває відселення людей в приватному будинку, та як і повідомлялось раніше розпочатий демонтаж споруд і будівль . Після демонтажу ми зможемо розпочати роботи з облаштуванню котловану під будинок.
1.Про хід робіт будемо інформувати через форум.
2.Поки буде тривати будівництво фундаменту та цокольного поверху будинку - фото звіт буде надсилатись 1 раз в місяць.
3. Після початку будівництва 1 поверху будинку - фото-звіт буде надсилатись та публікуватись кожні 2 тижні.
4. На наступному тижні Головним інженером буде завершений графік проведення будівельних робіт, який до 30.11.17. надішле покупцям відділ післяпродажного обслуговування.
24 ноя 2017 11:15
Шановні покупці ЖК "Паркова Оселя"! У зв'язку з придбанням ПАТ "Альфа-Банк" ПАТ "Укрсоцбанк", у забудовника - ПрАТ "Меліоратор" - змінились банківські реквізити. За старими реквізитами (рахунок в ПАТ "Укрсоцбанк").
Ви зможете здійснювати оплату лише до грудня 2017 р.
Нові реквізити для оплати - р/р 26003016781901 в ПАТ "АЛЬФА-БАНК", МФО 300346.
Також додатково повідомляємо, що інформація про зміну реквізитів додатково буде Вам надіслана по електронній пошті. Всі додаткові питання ви можете задати по тел. 068-306-70-82, 093-867-28-85 (відділ післяпродажного обслуговування) або 098-484-63-13 (юридичний відділ).
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее
1. . .164166. . .186
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее