Подать объявление

ЖК Академ Парк | Киевгорстрой, Укрбуд | бул. Академика Вернадского, 24

ЗастройщикКиевгорстрой
Сдача ЖК2017 - 2022 г.
Планировки
от 25 405 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
133из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 122.
21/17%
6/5%
54/44%
27/22%
14/11%
1. . .1820. . .314
27 дек 2015 21:04
Цитата "Korabel":

Не совсем понимаю, как они(УКРБУД) в рамках правового поля могут посекционно вводять дом на одном адресе. Пример "Министерский" - полностью сделанные секции не получают ключи пока последние секции в доме не сданы (коллега купил)
Может кто розяснит последний пункт? Спасибо :thanks:

Посекционно УБ сдавал Садовый, если интересно перечитайте ветку. Народ не только получил ключи, но и документы на право собственности. Сейчас весь комплекс сдан и с доками. У нас в Слободе тоже должны посекционно сдавать, т. е. конец года 1 и 2 секции, но по договору имеют право на задержку в три месяца, видимо этим и пользуются.
27 дек 2015 21:26
Люди добрі ну Ви блін даєте! Пару послідніх сторінок почитав і прямо 6-) Яйця відривають, адрес вичисляють, на місце ставлять, а ще навіть в ЖК не заселились! Прям броньовані труси купляти і скло з броні на вікна :)
Народ давайте краще дружити :beer:
28 дек 2015 07:26
Цитата "lesya55":
Еще один вопрос,который необходимо решить инвесторам. Я понимаю,что еще масса времени до заселения,но все же его прийдется решать. Вопрос касается мусоропровода-если жильцы решат им не пользоваться( как делают в других домах,например,ж.к."Козацкий"),то его не будут устанавливать(если установят,то запломбируют). Если же"аромат",тараканы и возможное загорание не повод,что бы выносить мусор из дома-тогда будем жить"с мусором в одном доме". Понятно,что вопрос будут решать жильцы каждой секции отдельно.

Поддерживаю поднятый вопрос касательно мусоропровода (сразу возникают ассоциации с панельными гостинками и их "ароматами" от мусоропровода - бррррр). Считаю, что вынести каждое утро уходя на работу мусор - не проблема. Думаю, что наступило время создать закрытый форум инвесторов нашего ЖК для принятия совместных решений по подобным вопросам.
28 дек 2015 19:50
Підкажіть, а це нормально що план квартири не прикріплюють до договору?
28 дек 2015 20:06
Цитата "HeatFlex":
Підкажіть, а це нормально що план квартири не прикріплюють до договору?

На мою думкі ні! Я вважаю, що на сайті також потрібно виставляти детальні розміри квартири, а не так, як зараз :no-no:
Якщо представник Укрбуда читає форум, то бажано на сайті ЖК підправити інформацію і добавити детальні розміри квартир!
28 дек 2015 20:08
Так, якось не дуже...
Але у всіх немає плану квартири прикріпленого до договору?
28 дек 2015 20:20
Цитата "HeatFlex":
Так, якось не дуже...
Але у всіх немає плану квартири прикріпленого до договору?

У мене є план квартири який я взяв у менеджера перед підписанням договору. Але якщо я би сам не попросив, мені би його не прикріпили.
28 дек 2015 20:26
Цитата "I75":

У мене є план квартири який я взяв у менеджера перед підписанням договору. Але якщо я би сам не попросив, мені би його не прикріпили.

У нас так саме. Але в такому вигляді він носить чисто інформаційний характер.
28 дек 2015 22:01
Цитата "YurIrina":

У нас так саме. Але в такому вигляді він носить чисто інформаційний характер.

Аналогічно! Надіюсь реальні розміри нас не 8-()
28 дек 2015 22:37
Цитата "I75":

В тому то й фокус (раніше в форумі я вже писав про певне шахрайство/хитропопість зі сторони УКРБУДА). Я робив перепланування у архітектора, як підтвердження робіт - в мене на руках креслення квартири з повними розмірами - всі розміри стін, без інженерних систем. Розміри відрізняються від того що купляли, в першу чергу реальна площа квартир по проекту більша чим оплачували; на мої 44 квадрати - є ще "лишні" 1-1,5 кв (залежно від товщини штукатурки); ця пропорція зберігалась і для інших планувать. Ці допквадрати будуть десь по 25(ціна на момент здачі). У архітектора позаглядав по конструкції будинку - планування на сайті дуже схожі на креслення, відмінності в пропорціях якщо і є без лінійки не помітив
28 дек 2015 23:03
Прикріпив креслення однушки на 44,02 - є деякі типові розміри вікон, дверей, товщини стін - думаю може згодитись
29 дек 2015 07:32
Цитата "I75":

До речі коли ми взяли план, де були зазначені розміри приміщень квартири, прорахували площу - то не вийшли на ті площі, які були ж на цьому плані зазначені як підсумкові - ні на площу кімнати, ні на площу кухні і т.д, відповідно й на загальну площу квартири ми також не вийшли! З цим питанням ми звернулися до менеджера у відділі продажу на Раскової та вона не змогла пояснити цю оказію та відповіла, що план приблизний і розміри зазначені архітектором. Якось не зрозуміло, архітектор нашого ЖК користується якоюсь формулою розрахунку площі, відмінною від розрахунку площі прямокутника (виходячи з плану у нас усі приміщення прямокутні)?
29 дек 2015 08:43
Цитата "YurIrina":

Якось не зрозуміло, архітектор нашого ЖК користується якоюсь формулою розрахунку площі, відмінною від розрахунку площі прямокутника (виходячи з плану у нас усі приміщення прямокутні)?

Я відсканував план квартири не повністю - обрізав де підписи, номер квартири і т д. Під планом написані площі приміщень. Приблизно площі обчислені як добуток сторін мінус 1,5% (мабуть на штукатурку, хз). Можливо формула інша.

Що ще важливого по площі - засклений балкон обчислюється з коефіцієнтом 1, незасклений 0,45 - коефіцієнт вказано в явному виді
29 дек 2015 08:54
Під планом написані площі приміщень. Приблизно площі обчислені як добуток сторін мінус 1,5% (мабуть на штукатурку, хз).

Можливо дійсно закладено якийсь коефіцієнт, але дивно що це не в змозі пояснити менеджер
16 янв 2016 10:15
Над первой секцией строится какая-то надстройка.Неужели для автономной котельни.Может кто знает,или поделится своими мыслями.Фото за 15.01.2016
16 янв 2016 12:17
Цитата "sosed00":
Над первой секцией строится какая-то надстройка.Неужели для автономной котельни.Может кто знает,или поделится своими мыслями.Фото за 15.01.2016

обычная лифтовая шахта
16 янв 2016 15:52
Цитата "sosed00":

Поправка, не шахта, а машинное (лифтовое) помещение где размещаются две лебедки с двигателями для двух лифтов, и вся электроника для управления ними. Стандартное для любого ЖК.

Автономная котельня, насколько мне известно, в ЖК эконом-класса таком как наш не устанавливается.
16 янв 2016 21:46
Спасибо,видать не так рассмотрел.Не настаиваю на своём
19 янв 2016 14:17
Камеру трохи поправили і тепер видно повністю першу секцію.
Нажаль 2-у секцію зовсім не видно. Хтось знає на етапі якого поверху там справи ?
20 янв 2016 10:52
Приветствую. А кто-нибудь разбирался, что будут делать со стыками между секциями? Будет ли организован нормальный деформационный шов? У каждой секции свой фундамент, своя усадка. Если между ними образуется щель, то будет, мягко говоря, неприятно.
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
1. . .1820. . .314
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx