Подати оголошення

ЖК "Ворзель парк", Ворзель, ул. Ленина, 45

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 70.
4/6%
1/1%
20/29%
29/41%
16/23%
1. . .6870. . .127
01 вер 2016 20:55
А навіщо така висока стеля? Яка з неї користь?
02 вер 2016 12:28
Цитата "LaraS":
А навіщо така висока стеля? Яка з неї користь?

Почему высокая? Вроде стандарт. В Ворзель Парке заявленная высота потолка 2,75, я думаю разница в 5см не существенна.
Моя знакомая, которая тоже хотела покупать квартиру в Ворзель Парке, но впоследствии отказалась, получила 1-го числа такую смс.

Вроде дело идет к завершению, ждем.
Все известные мне соседние стройки, которые сдаются в 4-м квартале 2016 года, начале 17-го, с 1-го сентября повышают стоимость квадратного метра, наверное из-за курса доллара, а может повышают ближе к концу стройки, в Ворзель Парке пока тишина.
05 вер 2016 06:54
Привіт всім)
Народ, хтось був найближчим часом біля будинку другої черги? Як там з благоустроєм території, щось робиться?
Ніхто не має часом інформації про готовність технічних паспортів на квартири і збори інвесторів?
05 вер 2016 07:08
Доброго дня!
Як там справи з ТРЕТЬОЮ чергою, хто може дати інформацію про стан будівництва!
Щиро дякую!
05 вер 2016 07:27
Цитата "Jaroxa":
Доброго дня!
Як там справи з ТРЕТЬОЮ чергою, хто може дати інформацію про стан будівництва!
Щиро дякую!

Кран вде встановили. 1 секція вже викладають перший поверх кирпичем. 2 секція зробили фундамент і підвальні приміщення. 3 секцію, я так зрозумів, постигла участь фонтану. навіть котлован не риють. мабуть геть погано у забудовника з продажем квартир, що вирішили 3 секцію не будувати зовсім )))
05 вер 2016 07:37
Цитата "uascorpion":
Привіт всім)
Народ, хтось був найближчим часом біля будинку другої черги? Як там з благоустроєм території, щось робиться?
Ніхто не має часом інформації про готовність технічних паспортів на квартири і збори інвесторів?

Були у суботу, заглянули через забор (довелось піднятись на дитячу гірку) - площадка перед 8 сектором розчищена на 90% (там де стояв кран - був великий земляний насип, зараз все вирівняли), на піддонах стоїть якась нова плитка (чи то в коридор, чи то тротуарна - невидно бо була запакована у плівку). Відділ продажу каже, що день відкритих дверей буде одназу як покладуть асфальт. Тех. паспотра теж мають скоро бути готові. Отож, попередній прогноз - за тижні 2 пустять нас до наших гніздечок.
05 вер 2016 19:41
Вопрос к обладателям квартир первой очереди - надежно ли изолируют от шума перекрытия и стены, насколько слышно соседей над вами и сбоку? Как думаете, не будет ли жарко в квартире на последнем этаже второй очереди (которая, в отличие от первой очереди имеет плоскую крышу)?
06 вер 2016 06:51
Цитата "Namsmleh":
Вопрос к обладателям квартир первой очереди - надежно ли изолируют от шума перекрытия и стены, насколько слышно соседей над вами и сбоку? Как думаете, не будет ли жарко в квартире на последнем этаже второй очереди (которая, в отличие от первой очереди имеет плоскую крышу)?

сусідів чутно дуже добре. в мене знизу живуть з маленькими дітками, то я чую як вони там тупотять. ну й чудово чутно фоновий шум від розмов .... зверху і по бокам поки що сусідів немає :)
06 вер 2016 09:57
Цитата "Tymoha":

сусідів чутно дуже добре. в мене знизу живуть з маленькими дітками, то я чую як вони там тупотять. ну й чудово чутно фоновий шум від розмов .... зверху і по бокам поки що сусідів немає :)

А ви робили шумоізоляцію підлоги і стін?
06 вер 2016 10:19
Цитата "_re1":

А ви робили шумоізоляцію підлоги і стін?

гіпсокартон це є шумоізоляція? чи потрібно було ще щось додаткове викладати?
06 вер 2016 13:55
Цитата "Tymoha":

гіпсокартон це є шумоізоляція? чи потрібно було ще щось додаткове викладати?

на тему шумо/віброізоляцій можна писати не переписати, але 1 лист гіпсокартону - це не шумоізоляція. Є багато спеціальних матеріалів і номенклатур на будь-який гаманець. Існує навіть обгрунтована тема, коли краще вибрати гарну підкладку під чистову підлогу сусіду зверху, ніж шумоізолювати свою стелю - бо це набагато дорожче.
Цікавить ще питання, яка товщина стін та міжповерхових плит? В технічному паспорті мали б указуватись дані параметри.
06 вер 2016 14:02
Цитата "_re1":
яка товщина стін та міжповерхових плит?

Посмотрел кладочный план, толщина межквартирных стен - 38см, межкомнатных - 68мм.
Про панели не скажу, такой информации нету.
06 вер 2016 14:06
Доброго дня!
Може хтось зробити фотки ТРЕТЬОЇ черги?
Дякую!
06 вер 2016 14:09
Цитата "nse_sergey":

Посмотрел кладочный план, толщина межквартирных стен - 38см, межкомнатных - 68мм.
Про панели не скажу, такой информации нету.

Ооо.. Дуже дякую. Треба буде глянути на скільки цегла товщиною 38 см має здатність до звуконепроникності, і чи треба буде додатково щось вигадувати.. А от якщо чутно сусідів знизу, то швидше всього на підлогу потрібно буде робити шумоізоляцію...
06 вер 2016 14:35
Цитата "_re1":

на тему шумо/віброізоляцій можна писати не переписати, але 1 лист гіпсокартону - це не шумоізоляція. Є багато спеціальних матеріалів і номенклатур на будь-який гаманець. Існує навіть обгрунтована тема, коли краще вибрати гарну підкладку під чистову підлогу сусіду зверху, ніж шумоізолювати свою стелю - бо це набагато дорожче.
Цікавить ще питання, яка товщина стін та міжповерхових плит? В технічному паспорті мали б указуватись дані параметри.

OMG :faceoff:
чомусь відразу азірова згадав ... своя капуста, своя міліція, свій лікар ... своя шумоізоляція .... хоч щось в цій країні буде не з мого гаманця???
07 вер 2016 05:32
щось ніяк не виходить в мене фотку 3-ої черги прикріпити :(
отже - вона по ссилці :)
07 вер 2016 05:48
Дякую!
07 вер 2016 06:49
День добрий. Підкажіть, господарі з першої черги, коли вам включили ліфт? Чи запрацює він одразу, як "здадуть" будинок?
07 вер 2016 07:02
Цитата "8yana":
День добрий. Підкажіть, господарі з першої черги, коли вам включили ліфт? Чи запрацює він одразу, як "здадуть" будинок?

Добрый

Нет, не сразу, далеко не сразу - где-то пару месяцев спустя примерно. Пусть соседи поправят, если ошибаюсь, но мы через месяц после ключей начали ремонт делать, но еще и признака по запуску не было :)
07 вер 2016 07:09
Народ, а може хтось сфотографувати з висоти територію другої черги зараз?

Хтось з сусідів другої черги дзвонив в відділ продажу? Що там нового обіцяють?
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
1. . .6870. . .127
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
+34624407828xxxx