Подати оголошення

ЖК "Версаль Парк", Ирпень, ул. Тургеневская, 50 - "Linevich Group"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 96.
5/5%
7/7%
9/9%
41/43%
34/35%
1. . .157159. . .369
22 лип 2016 09:33
Цитата "Jeka86":

когда планируется подача?

К концу этого месяца
22 лип 2016 09:36
Цитата "Service_LinevichGroup":

К концу этого месяца

спасибо
а с лифтом какие прогнозы?
свет и вода уже есть?
22 лип 2016 10:07
Цитата "Jeka86":

спасибо
а с лифтом какие прогнозы?
свет и вода уже есть?

Вода и свет есть.
По лифтам 3 Секция - 3 недели и будет пуск
5 Секция - 2 недели.
4 Секция - 1-3 дня
22 лип 2016 10:45
Добрый день! Свет в квартирах? Позавчера вечером счетчики в 3 секции еще не подавали признаков жизни.
22 лип 2016 10:50
Цитата "Mia Walless":
Добрый день! Свет в квартирах? Позавчера вечером счетчики в 3 секции еще не подавали признаков жизни.

Электричество на квартиры было подано ещё в понедельник .
Для пользования им надо включить автоматы в общ.коридоре и у себя в квартире.
22 лип 2016 17:05

Звернення громадян Ирпеня проживаючих по вул.Українскій

Шановний, Линевич Виталий Викторович.

Ми, жители будинків по вул. українскій просимо Вас віднестись с повагою до стареньких людей, дітей, які в страху

просинаюсться від звуків машини (Вібромолот), яку включають підрядчики за вашими наказами, і припинити будівництво за допомогою даної техніки.
А також просимо Вас звернути увагу на те, що вібраціїї якї надходять від цієї машини можуть пошкодити фундаменти наших будинків, а також підземні коммунікації, які проходять по вулиці українській.
Ми просимо Вас діяти згідно нормам будівництва і не перевищувати допустимий рівень шумів та вібрацій.

Просимо контролючі органи перевірити рівень вібрацій, та шумів на данному будівництві.
Видео 4

Ми надіїмся на Вашу порядність, і на мирне вирішення данної проблеми.
Дуже просимо Вас допомогти в складній ситуації.
Чесно кажучи думали що буде озеро як у вашому проекті.

також читайте:
20 липня, забудовник Linevich Group для своєї забудови використав вібромолот в 10 м. від жилого будинку, шум і вібрація при цьому перевищували всі нормативи. При такому "землетрусі" в одній із квартир появилася тріщина, визвали наряд поліції і склали акт огляду наших будівель.
На дзвінки в офіс компанії, і скарги, ніякої реакції не було. Після того як приїхав наряд, дану машину здвинули на 200 метрів. На сьогодні 22 липня, було вбито близько 5 свай, немає сумніву в тому, що ніхто припиняти згубну дію даної машини не збирається, просимо Вас якось вплинути на забудовника і заборонити використання даної машини в щільно населеному пункті, також виникає сумнів що такий «землетрус» витримають комунікаційні системі які проходять під землею.

22 лип 2016 20:23
Цитата "buildings":

Видео 4

видео не рабочее, вот правильная ссылка...кино инетресное

22 лип 2016 20:31
Цитата "buildings":

А також просимо Вас звернути увагу на те, що вібраціїї якї надходять від цієї машини можуть пошкодити фундаменти наших будинків, а також підземні коммунікації, які проходять по вулиці Українській.

Статус развалится, он и так построен тяп-ляп, и трещины там уже раньше были.
23 лип 2016 07:43
Цитата "buildings":
Звернення громадян Ирпеня проживаючих по вул.Українскій

Шановний, Линевич Виталий Викторович.

Ми, жители будинків по вул. українскій просимо Вас віднестись с повагою до стареньких людей, дітей, які в страху

просинаюсться від звуків машини (Вібромолот), яку включають підрядчики за вашими наказами, і припинити будівництво за допомогою даної техніки.
А також просимо Вас звернути увагу на те, що вібраціїї якї надходять від цієї машини можуть пошкодити фундаменти наших будинків, а також підземні коммунікації, які проходять по вулиці українській.
Ми просимо Вас діяти згідно нормам будівництва і не перевищувати допустимий рівень шумів та вібрацій.

Просимо контролючі органи перевірити рівень вібрацій, та шумів на данному будівництві.
Видео 4

Ми надіїмся на Вашу порядність, і на мирне вирішення данної проблеми.
Дуже просимо Вас допомогти в складній ситуації.
Чесно кажучи думали що буде озеро як у вашому проекті.

також читайте:
20 липня, забудовник Linevich Group для своєї забудови використав вібромолот в 10 м. від жилого будинку, шум і вібрація при цьому перевищували всі нормативи. При такому "землетрусі" в одній із квартир появилася тріщина, визвали наряд поліції і склали акт огляду наших будівель.
На дзвінки в офіс компанії, і скарги, ніякої реакції не було. Після того як приїхав наряд, дану машину здвинули на 200 метрів. На сьогодні 22 липня, було вбито близько 5 свай, немає сумніву в тому, що ніхто припиняти згубну дію даної машини не збирається, просимо Вас якось вплинути на забудовника і заборонити використання даної машини в щільно населеному пункті, також виникає сумнів що такий «землетрус» витримають комунікаційні системі які проходять під землею.

Очень странно читать не чем не аргументированные обвинения.
О нарушениях норм , о 10 метрах от дома и так далее.
Это не более чем ваши предположения и фантазия .
Тем более странно это слышать от сотрудника "Синергии"
Я бы на вашем месте с концентрировал лучше всё внимание и приложил больше усилий для улучшения качества ваших объектов.

buildings :В синергия 2 сегодня вышла акционная цена на 5 квартир на первых этажах по 8500грн.

buildings :ЖК Синергия -2 Цоколь: 8 200 грн. 1 секция: 11 000 грн. 2 секция: 10 000 грн. 3 секция: 9 900 грн. 4 секция: 9 500 грн. СРОКИ РЕАЛИЗАЦИИ ПРОЕКТА: 1-я секция ЖК «Синергия – 2» - июль 2015 г. 2-я секция ЖК «Синергия-2» - декабрь 2015 г. 3-я секция ЖК «Синергия-2» - июль 2016 г. 4-я секция ЖК «Синерги...
Так же вы можете просмотреть профиль данного пользователя и убедиться в том что он сотрудник "Синергии"
23 лип 2016 08:26
Люди стараються хоть якось відстояти свої права на нормальне життя та їх здоровья.
Порушення є, шум не повинен бути вище 55 дБ, їм потрібна єкологічна єкспертиза, яка це підтвердить.
А фантазуете по моєму Ви, так як на Вашому сайті проект передбачає озеро, а у Вас щас там ні деревяця, ні озерця. Одним словом китайський квартальчик. І ще, якщо ви важаєте будівництво із газобетону якісним, то я в цьому сумніваюсь.
23 лип 2016 08:36
Я буду вам очень признателен если вы мне покажите Наш проект с озером как вы говорите.
И я не буду повторяться аргументируйте свои претензии. Очень интересно что появился новый пользователь и так сразу стал на защиту пользователя buildings ...
Сколько у вас ещё будет новых аккаунтов?
24 лип 2016 15:01
Никита, скажите уже есть определенность какой продуктовый магазин откроют в 1й секции и когда ориентировочно?
24 лип 2016 20:16
Я за Сильпо!
25 лип 2016 04:46
Цитата "Buvalui":
Я за Сильпо!

Я тоже! Вот только, как показывает практика, в Ирпень многие сети, включая торговые, не могут (или не хотят) зайти. Здесь сплошные монополии.
25 лип 2016 05:05
Печально.
Зато "лотков" и "пчёлок" наоткрывают,ну пчёлка еще так,но лоток это кошмар у нас на октябрьской открыли (скажу Вам это жах) персонал-ОТБОРНЫЙ :(
25 лип 2016 05:57
Цитата "Buvalui":
Печально.
Зато "лотков" и "пчёлок" наоткрывают,ну пчёлка еще так,но лоток это кошмар у нас на октябрьской открыли (скажу Вам это жах) персонал-ОТБОРНЫЙ :(

Согласен полностью. Лоток это кошмар
Поддерживаю идею сильпо
25 лип 2016 06:02
Цитата "Iryna_Star":

Я тоже! Вот только, как показывает практика, в Ирпень многие сети, включая торговые, не могут (или не хотят) зайти. Здесь сплошные монополии.

а как же эко маркет, фора и атб которые присутствуют в Ирпене?!
25 лип 2016 07:10
У Сильпо нет формата "магазин у дома". Точнее, есть, но называется он "Фора". :yes: Согласна, что это был бы оптимальный вариант. АТБ -жах... Лоток - ну, такоэ... :notsure:
Кстати, да, может представитель застройщика порадует нас информацией о том, что еще откроется в 1 очереди?
25 лип 2016 07:19
Цитата "Mia Walless":
У Сильпо нет формата "магазин у дома". Точнее, есть, но называется он "Фора". :yes: Согласна, что это был бы оптимальный вариант. АТБ -жах... Лоток - ну, такоэ... :notsure:
Кстати, да, может представитель застройщика порадует нас информацией о том, что еще откроется в 1 очереди?

Пока есть информация только о продуктовом- Это не Лоток и не АТБ это точно.
Так же будет Пиццерия. Как только узнаю ещё что то. Сказу же сообщу .
25 лип 2016 07:35
Цитата "Service_LinevichGroup":

Пока есть информация только о продуктовом- Это не Лоток и не АТБ это точно.
Так же будет Пиццерия. Как только узнаю ещё что то. Сказу же сообщу .

А какой? это секретная информация?)))
Когда планируется запуск?
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
+34624407828xxxx
1. . .157159. . .369
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
+34624407828xxxx