Подати оголошення

ЖК Малахит | ИнтерГал-Буд | ул. Богдановская

ЗабудовникІнтергал-Буд
Здача ЖК2014 - 2020 р.
Планування
від 28 700 Грн/м²
ЖК зданий
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 194.
25/13%
28/14%
51/26%
58/30%
32/16%
1. . .227229. . .274
08 трав 2018 20:16
Взагалі, на даху і так є купа конструкцій, необов'язково робити дірки у стелі чиєїсь квартири, антену можна встановити й, наприклад, на ліфтове приміщення. Щодо електромагнітного випромінювання, то правильно підключений екранований кабель — і не буде проблем. Кабелів інтернет-провайдерів й кабельнього телебачення ви ж не боїтесь. Я б на вашому місці, Бант, більше б думав про низькочастотні завади від потужних ліфтових двигунів, якщо вже „электромагнитной байды“ стережетесь.
08 трав 2018 21:28
Хорошо сказано, и полностью согласен...
09 трав 2018 19:09
Я може й думав би там дещо перепланувати, але оскільки в мене розсрочка зробити мені це не дозволять.

Если вы не будете трогать несущие конструкции-зачем вам спрашивать разрешение?(например чтобы увеличить проем в двери)
09 трав 2018 21:35
Цитата "Sinclair":
Я б на вашому місці, Бант, більше б думав про низькочастотні завади від потужних ліфтових двигунів, якщо вже „электромагнитной байды“ стережетесь.

В секциях, на которых расположена лаунчзона есть технический этаж, если мне правильно объясняли в ОП. А вот в высотных башнях технического этажа нет. Что касается лифтов и соседей - я планирую делать обесшумливание панелями.

Ну и многое упирается в слово "правильный" - правильный кабель, правильная установка, правильная антенна и т.п. Глядя на посты многих джентельменов в ветке становится ясно, что им бы подешевле и побыстрее, а мое здоровье и мое имущество им безразлично. Так что нужна антенна - вот и ставьте ее на стенку СВОЕЙ квартиры.

А дешевый развод про облучение передающей антенны и ноутбука на коленках оставьте для блондинок, которые физику в школе не учили.
09 трав 2018 21:59
Цитата "Sinclair":
Плюс опалення кондиціонером.

А имеется ли выгода от обогревания кондиционером таких огромных площадей, особенно того же коридора? Я вот планирую в критических зонах (прихожая, обеденный стол/кухня, балкон) поставить теплый пол, а в остальных вариантах либо электроодеяло либо теплее одеваться.

Кроме того, Киевэнерго ввело правило, что если на счетчике тепла ноль то оно считает расчет тепла по среднему - вроде как вашу квартиру обогревают соседи вокруг. Так что все равно хоть немного, но обогреваться придется.

Соседи конечно да, вопрос сложный. К сожалению на нашем этаже из живых есть еще люди только в одной квартире, да и то там строители стучат перфораторами. Еще одна однокомнатная кажется вообще не продана. Остальных двоих и вовсе не было. Обидно будет, что по переезду эти как раз начнут стучать молотками. Одна надежна на обесшумливание.
09 трав 2018 22:06
Цитата "Sinclair":

Ну и многое упирается в слово "правильный" - правильный кабель, правильная установка, правильная антенна и т.п. Глядя на посты многих джентельменов в ветке становится ясно, что им бы подешевле и побыстрее, а мое здоровье и мое имущество им безразлично. Так что нужна антенна - вот и ставьте ее на стенку СВОЕЙ квартиры.

На фасад вішати антени заборонено. Вище йдеться, наскільки я розумію, про колективну антену, вона одна (ну, може кілька) прослідкувати, що її встановлять правильно немає жодної проблеми. Особисто мені вона не непотрібна, я не дивлюсь ТБ, але це якраз привід сказати „хлопці — робіть, якщо вам треба“, а не перешкоджати.

Цитата "Бант":
А дешевый развод про облучение передающей антенны и ноутбука на коленках оставьте для блондинок, которые физику в школе не учили.

Так телевізійна антена не передає нічого на відміну від вашої та сусідських мобілок, вай-фай роутерів та мікрохвильовок. Там є питання тільки щодо кабеля, роз'ємів.
09 трав 2018 22:16
Цитата "MSS":
Если вы не будете трогать несущие конструкции-зачем вам спрашивать разрешение?(например чтобы увеличить проем в двери)

Там якщо вже переплановувати, то треба стіни совати. У відділі продажів сказали що будть яку зміну, яка відбивається на плані квартири, вони затвердити не зможуть. „Не для протоколу“ вони говорять, що не лізуть сильно, якщо не чіпати моноліт чи ще якусь дурню не робити, але це лише слова. Підставлятись якось не дуже хочеться.
09 трав 2018 23:21
Цитата "Бант":

А имеется ли выгода от обогревания кондиционером таких огромных площадей, особенно того же коридора? Я вот планирую в критических зонах (прихожая, обеденный стол/кухня, балкон) поставить теплый пол, а в остальных вариантах либо электроодеяло либо теплее одеваться.

Якщо порівнювати обігрів електрикою та центральне опалення, в теорії центральне опалення має бути дешевшим (адже ми гріємось від ТЕЦ де тепло взагалі послід виробництва, хоча взимку й врубають додаткові водогрійні котли — ККД нашої ТЕЦ 28% на електрику, все інше — це теплове забруднення). На практиці залежить від того, як-куди накрутять тарифи. Крутять зазвичай так, щоб Ахмєтка не схуд, але ж він продає і тепло, і електрику — тож крутять все. Не берусь передбачати, що вони накрутять завтра чи через три роки.

Якщо порівнювати опалення електрикою, то тут залежить від ефективності системи опалення:

Всі звичайні системи опалення (бойлер, конвектор, масляний радіатор, тепла підлога) перетворюють на тепло рівно 100% спожитої електроенергії. На відміну від них кондиціонер (як і холодильник) працює як обернена теплова машина і може гріти приміщення з більшою тепловою потужність.

Не знаю, чи буде тут видно. На первому малюнку — звичайна теплова машина, яка „від'їдає“ частину теплового потоку на корисну роботу, на другому — обернена, яка створює тепловий поток більший ніж витрачає корисної роботи (електрики).

Тобто в теорії кондиціонер мусить бути вигіднішим. На практиці — треба дивитись конкретні умови. По-перше, хоч, наприклад, у MSZ-GF60VE/MUZ-GF60VE і заявлено 6.8 кВт теплової потужності на обігрів при 1.8 електричної, але це буде за ідеальних умов, зі збільшенням різниці між зовнішньою і внутрішньою температурами ефективність його сильно падає — це стосується всіх кондиціонерів. Кондиціонер, який краще працює за низьких температур ще й може коштувати дорожче, не факт що тут вийде щось десь зекономити, але з іншого боку так чи інакше кондиціонер однаково потрібен, можна й докласти до дорожчого.

У теплої підлоги її теплова потужність така сама як і електрична, не більша. Це мінус. З плюсів, у відповідному ДБН написано, що температуру в приміщені з теплою підлогою можна приймати на 1.5 чи 2.5 градуси (забув) менше ніж зі звичайним опаленням. Вважається, що підігрів знизу забезпечує комфорт при менших температурах. Це плюс. Але мінус — тепловий спротив ламіната, навіть спеціального ламіната для теплої підлоги, виходить десь таким, як тепловой спротив стяжки, я рахував. Тобто гріти воно буде перекриття так само як і квартиру. Варіант демонтувати стяжку і покласти теплоізоляцію (питання ще яку!) я для себе відкинув, тож буду класти теплу підлогу (якщо буду) тільки під плитку в санвузлі та на кухні. Інша проблема, якщо під плитку, пишуть, кабель можна класти прямо в клей, то під ламінатом доведеться ще підіймати рівень підлоги, а в нас і так стяжка 8 см заявлена. Існують плівкові теплі підлоги, але вони всі, які я бачив, не відповідають ДБН та ПУЕ оскільки не мають заземлення — на вдало вбитий в підлогу цвях вийде 220. А самий тільки диф-автомат не вважається достатнім захистом згідно ПУЕ.

Коротше, в усього є купа своїх плюсів та мінусів. Ідеального рішення, на жаль, не існує. В підсумку я вирішив зупинитись на кондиціонерах та радіаторах для загально опалення і теплу підлогу залишити для місцевого.
10 трав 2018 06:15
Цитата "Бант":

Кроме того, Киевэнерго ввело правило, что если на счетчике тепла ноль то оно считает расчет тепла по среднему - вроде как вашу квартиру обогревают соседи вокруг. Так что все равно хоть немного, но обогреваться придется.

Можете сдать источник информации по этому вопросу?

Цитата "Бант":

Соседи конечно да, вопрос сложный. К сожалению на нашем этаже из живых есть еще люди только в одной квартире, да и то там строители стучат перфораторами. Еще одна однокомнатная кажется вообще не продана. Остальных двоих и вовсе не было. Обидно будет, что по переезду эти как раз начнут стучать молотками. Одна надежна на обесшумливание.

К сожалению, любой новострой первые два года для жилья мало пригоден. А уж такой огромный и подавно. И стучать будут круглосуточно и пылища будет кругом и потопы на 10-ть этажей тоже.

Интергалу респект за запрет носить материалы и мусор через холл.
10 трав 2018 07:32
В воскресенье была в отделе продаж, говорят что застройщик сейчас готовится дать официальное письменное объяснение почему именно такое место для установки кондиционеров было выбрано, в т.ч. установки решеток, и менять они ничего не собираются. Кроме этого, судя по всему, на доме 4 решетки будут расположены точно так же, т.е. закрывать часть панорамного окна. В 405 секции точно такие же панорамные окна как и в 3 доме, в 406 секции через этаж.
10 трав 2018 08:47
Цитата "Sinclair":

Там якщо вже переплановувати, то треба стіни совати. У відділі продажів сказали що будть яку зміну, яка відбивається на плані квартири, вони затвердити не зможуть. „Не для протоколу“ вони говорять, що не лізуть сильно, якщо не чіпати моноліт чи ще якусь дурню не робити, але це лише слова. Підставлятись якось не дуже хочеться.

Мы хотим демонтировать только НЕ несущие проемы между кухней и комнатой и увеличить проем двери в коридор ,т.е совсем убрать для расширения пространства-
теперь думаем-надо ли это согласовывать(у нас тож рассрочка на 3 года)
10 трав 2018 09:11
Цитата "MSS":

Мы хотим демонтировать только НЕ несущие проемы между кухней и комнатой и увеличить проем двери в коридор ,т.е совсем убрать для расширения пространства-
теперь думаем-надо ли это согласовывать(у нас тож рассрочка на 3 года)

#############
Житловий Кодекс Української РСР (ЖКУ),
Стаття 100
Виконання наймачем робіт з переобладнання та перепланування жилого будинку і жилого приміщення, які не передбачають втручання в несучі конструкції та/або інженерні системи загального користування, не потребують отримання документів, що дають право на їх виконання. Після завершення зазначених робіт введення об’єкта в експлуатацію не потребується.

Виконання робіт, визначених частиною першою цієї статті, внаслідок яких змінюється площа, кількість чи склад приміщень у будинках державного чи громадського житлового фонду, допускається за письмовою згодою наймодавця (орендодавця), якщо інше не передбачено договором найму (оренди). (https://urist-ua.net/%D0%BA%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%B8/%D0%B6%D0%B8%D1%82%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%B9_%D0%BA%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%BA%D1%81_%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%97%D0%BD%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%BE%D1%97_%D1%80%D1%81%D1%80/%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%82%D1%82%D1%8F_100/)
######################################
Похоже что при рассрочке нужно согласовывать перепланировку с арендодателем, тоесть Интергалом.
10 трав 2018 09:15
Спасибо,тогда будем согласовывать.
10 трав 2018 21:17
Тут еще всплывает фактор жадности управляющей компании. Кабельного ТВ провайдера в доме нету т.к. очевидно не могут договорится про оплату за вход провайдера в дом. Само собой никто не даст поставить антенну просто так. Есть IPTV но к примеру спорт смотреть не удобно.
11 трав 2018 17:05
Красотище!
11 трав 2018 19:30
Здравствуйте соседи. Вот тоже хотел показать сегодняшние фотки бокса. Какой-то он огромный, а точнее 110 см по ширине. Для чего в однушке такой бокс? Причем и для спальни и для студии с лоджией?

Замерял стандартный домашний внешний блок от кондиционера - 70 см. Получается, лишних останется не использованные 40 см? Кажется видел боксы поменьше размером, для чего ставить было такие громадины. Особенная жесть видеть такую же громадину в верхней части окна. Кароче трындец. Если у кого-то есть идеи, как улучшить ситуацию без больших боталий, пишите.

11 трав 2018 20:19
Бокс перед саоим окном в нижней части это еще пол беды но бокс соседа сверху ролный капец.... соседи если не повлияем на ситуацию и застройщика сейчас перессоримся между собой в будущем...надо действовать...у кого какие идеи? И про парковку вместо пятого дома также нужно спорить с застройщиком...
11 трав 2018 20:23
Знаменитая фраза соответствующая решению застройщика с боксами - ...дебилы бля...
11 трав 2018 20:32
Кондиционер соседа сверху будет шуметь и гудеть и если я захочу открыть свое окно без кондиционера, весь шум будет у меня в комнате. Какой калек-архитектор из Архиматики такое утвердил????
11 трав 2018 21:39
Зрізати. Встановлювати кондиціонери на глухій стіні з боку від вікна яке відкривається. Домовлятися з сусідом зверху , робити так само. Як закрити конд. такою ж сіткою, не знаю.
Шукаю сусіда 3к. кв. з 21 пов. для узгодження цього всього
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше
1. . .227229. . .274
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше