Подати оголошення

ЖК Славутич | bUd development | ул. Заречная, 16

ЗабудовникbUd development
Здача ЖК2018 - 2021 р.
Планування
від 27 150 Грн/м²
ЖК зданий
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 218.
7/3%
9/4%
47/22%
61/28%
94/43%
1. . .6466. . .631
07 вер 2016 07:52
прайс старый
07 вер 2016 08:03
Цитата "Наталиии":
А Вы наш ---Славутиченский? :winky:

Так, з першого будинку
07 вер 2016 08:14
Цитата "TNN":
Скорее всего после ввода дома в эксплуатацию и передачу ключей создается отдельная, закрытая тема где и происходит обсуждение различных вопросов инвестровами.

З того, як я зрозумів правила, вже зараз можна, головне бажання двох інвесторів
//forum.domik.ua/polozhenie-ob-informaci i-v-soobshheniyax-polzovatelej-foruma-t2 3044.html#p998001
07 вер 2016 08:30
Цитата "Moriarty1":

З того, як я зрозумів правила, вже зараз можна, головне бажання двох інвесторів
//forum.domik.ua/polozhenie-ob-informaci i-v-soobshheniyax-polzovatelej-foruma-t2 3044.html#p998001

Да, можно, но что мы там будем обсуждать? Провайдеров интернета и как от ЖЕКа отказаться или кто за охрану или за консьержа Людвига Аристарховича? Через год можно будет сделать это
07 вер 2016 13:55
Цитата "Наталиии":
Вот про такую табличку я говорила...Мы---инвесторы пользовались ей 1.5 года. :yes:

Проглянув табличку, принцип мені зрозумілий. Поки важко сказати, коли візьмусь робити, поки зайнятий, якщо є інші етузіасти, можете робити раніше.
Також виникає питання, яким чином перевіряти, чи людина дійсно інвестор? У вказаній формі, як я розумію, це робилося за допомогою паролю входу в персональний кабінет на сайті Аркади. У когось є ідеї, за допомогою якої текстової інформації можна точно перевірити, що людина є інвестором в Славутичі?
Також можете продумати які запитання для форми для нас є актуальними? З того що я поки бачу, можливо варто задуматися над звукоізоляційним бар'єром від траси.
07 вер 2016 14:18
Цитата "Moriarty1":

У когось є ідеї, за допомогою якої текстової інформації можна точно перевірити, що людина є інвестором в Славутичі?
Також можете продумати які запитання для форми для нас є актуальними? З того що я поки бачу, можливо варто задуматися над звукоізоляційним бар'єром від траси.

Ник на форуме и предоставить фото договора или его части (без личных данных), где виден объект инвестирования и печать.
07 вер 2016 14:32
Цитата "Stalleon":
Ник на форуме и предоставить фото договора или его части (без личных данных), где виден объект инвестирования и печать.

Планувалося робити це опитування через гугл форми, де користувачі б давали лише текстові відповіді. А так це доведеться додатково просити ще на пошту надсилати фото договору. Але, якщо кращих варіантів не буде, то так і доведеться робити.
08 вер 2016 12:27

Тем временем на нашей стройке уже поставили первые окна.
Источник: страничка Архиматики на FB.

08 вер 2016 12:33

Предполагаю, что это окно планировки 1C на третьем этажа 1-го дома.

08 вер 2016 12:35
мои "молитвы" услышали :pop: уряя )
08 вер 2016 12:47
Цитата "VIAN":

мои "молитвы" услышали :pop: уряя )

Не обольщайся, подозреваю, что учли траблы Заречного и могут сделать несколько демонстрационных квартир, а может и целый этаж :ded:
08 вер 2016 12:54
Цитата "vikpis":

Не обольщайся, подозреваю, что учли траблы Заречного и могут сделать несколько демонстрационных квартир, а может и целый этаж :ded:

Даже если так, то тоже неплохо )) Хотя в отделе продаж говорили, что вряд ли до введения в эксплуатацию будут просмотры. Может что-то поменялось.
08 вер 2016 12:57
:notsure: Мне одному кажется что окна как и в Заречном нифига не тонированные (хотелось бы как в риверстоуне) :wow:
08 вер 2016 13:01
У відділі продажу говорили щось про якесь бронзове покриття. Але на цьому фото щось я його не бачу.
08 вер 2016 13:02
Кто рядом живет, придется прогулятся позаглядывать )) Мне далеко ехать, к сожалению, но интересно.
08 вер 2016 13:06
Цитата "Moriarty1":
У відділі продажу говорили щось про якесь бронзове покриття. Але на цьому фото щось я його не бачу.

вікна: металопластикові, зовні ламіновані або фарбовані у відповідності до паспорту фасадів
профільні системи типу REHAU Euro Design 70 з енергозберігаючим склом та двокамерним
склопакетом. Фурнітура з функцією мікропровітрювання;
- скління лоджій: ламіновані або фарбовані у відповідності до паспорту фасадів металопластикові
профільні системи типу REHAU Euro Design 70 з енергозберігаючим склом та двокамерним
склопакетом. Фурнітура з функцією мікропровітрювання;

.... как бы ничего не говорится про "тонировку", то че мы пристали к BUD`у )
08 вер 2016 13:09
Летом можно окна отлично тонировать газетой или фольгой ! :thanks: :super: :faceoff:
08 вер 2016 14:03
Интересно, снаружи окна белые или коричневые?
08 вер 2016 14:17
Никто не знает технологии установки лифтов, на каком этапе их ставят? А то в 3 доме странная возня, я уже там установку лифта нафантазировал.
08 вер 2016 14:35
Цитата "vikpis":
Никто не знает технологии установки лифтов, на каком этапе их ставят? А то в 3 доме странная возня, я уже там установку лифта нафантазировал.

Согласен, возня странная) То что лифт устанавливают точно не, может не могут опалубку поставить))) :drink: :drink: :drink:
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
1. . .6466. . .631
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше