Подати оголошення

ЖК Синергия Сити | Ирпень, ул. Достоевского, пер. Озерный

ЗабудовникСинергія
Здача ЖК2021 - 2023 р.
Планування
від 18 800 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
171з 220
Ваше загальне враження про об'єкт і компанію:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 5.
2/40%
1/20%
0/0%
0/0%
2/40%
1. . .8910
20 бер 2024 06:22

Собівартість зросла на 40-60%, а не в десятки разів.  

25 бер 2024 15:17

spodik

Собівартість зросла на 40-60%, а не в десятки разів.  

Малася на увазі собівартість всього будівництва, але не в тому суть. Точної цифри я вам не скажу, я не фахівець в цьому питанні, але бачу як значно зросли ціни на все, не лише на будматеріали, на продукти, одяг і тд. От подорожчання на 40-60% це хіба мало? Це дуже значна сума, тому мені  зрозуміло за що була доплата і я з нею змирилася. Якщо щось не сподобається, я зможу в будь-який момент продати квартиру і по значно вищій ціні чим купувала. Щей зароблю на цьому. А що я отримала б якби відмовилася доплатити? Вірно- нічого

12 трав 2024 15:27

підкажіть у всіх нормально працює цей сайт? чи в одної мене не вдається часом написати чі проголосувати(

20 черв 2024 15:32

підкажіть чи продає забудовник квартири з ремонтом? цікавить варіант для переселенців.ТРеба щоб було готове вже для проживання. Може хтось свою продає квартиру?

28 черв 2024 11:58

bydtcnjh1990

підкажіть чи продає забудовник квартири з ремонтом? цікавить варіант для переселенців.ТРеба щоб було готове вже для проживання. Може хтось свою продає квартиру?

так, були квартири з ремонтом і навіть з меблями та технікою. Є і люди продають, але таких варіантів не багато і швидко розбирають. Вам треба їхати дізнаватися. 

20 серп 2024 15:36

Кравець Ольга

так, були квартири з ремонтом і навіть з меблями та технікою. Є і люди продають, але таких варіантів не багато і швидко розбирають. Вам треба їхати дізнаватися. 

ожого: 

• Добрий день!дякую за відповідь. Їздили у відділ продажів, вирішили брати від забудовника в розстрочку, дуже сподобалися умови та розміри платежів. Вийде і на ремонт відкласти. Підкажіть ви з якого будинку? 

26 серп 2024 11:09

Кравець Ольга

ви ж розумієте, що тут питання не в тому чи починали будувати чи ні? А в тому що після 22 лютого собівартість зросла в десятки разів через ріст цін на будівельні матеріали. Від таких подій в державі не був ніхто застрахованим.

Так, тяжко шукати доплату ( знаю по собі) і краще б ці кошти пішли на ремонт. Але як на мене я краще доплачу і матиму своє житло, а не недобудову як в більшості забудовників зараз

Якраз в тому і було питання...щоб почали будувати. Так я чудово розумію що коли я купував квартиру долар був за курсом 22.. і ця квартира була в небі, це мої ризики, зараз курс 40 і це теж моі ризики, тоді які ризики забудовника? І я не чув такого по Ірпеню, щоб інші забудовники почали вибивати з тебе гроші як колектори погрожуючи розірвати договір (при 100% оплаті). при цьому не давши ніякого кошторису звідки і куди ці гроші просто сума зі стелі. 100 разів подумайте перш ніж купувати квартиру в цьому ЖК.

28 серп 2024 08:08

mixa33-1990

Якраз в тому і було питання...щоб почали будувати. Так я чудово розумію що коли я купував квартиру долар був за курсом 22.. і ця квартира була в небі, це мої ризики, зараз курс 40 і це теж моі ризики, тоді які ризики забудовника? І я не чув такого по Ірпеню, щоб інші забудовники почали вибивати з тебе гроші як колектори погрожуючи розірвати договір (при 100% оплаті). при цьому не давши ніякого кошторису звідки і куди ці гроші просто сума зі стелі. 100 разів подумайте перш ніж купувати квартиру в цьому ЖК.

забудовник також несе велику відповідальність, бо дорожить напрацьованою репутацією і для нього головне виконати всі зобов'язання. По Ірпеню і досі є багато будівницт де темпи будівництва ну дуже повільні і неясно коли люди дочекаються своєї квартири, а поки будуть чекати,то курс ще зросте і ремонт буде втридорога, ще на більшу суму здорожчає чим вам довелося доплатити. Я вже мовчу про оренду за яку платиш поки чекаєш свою квартиру

13 вер 2024 14:57

Кравець Ольга

забудовник також несе велику відповідальність, бо дорожить напрацьованою репутацією і для нього головне виконати всі зобов'язання. По Ірпеню і досі є багато будівницт де темпи будівництва ну дуже повільні і неясно коли люди дочекаються своєї квартири, а поки будуть чекати,то курс ще зросте і ремонт буде втридорога, ще на більшу суму здорожчає чим вам довелося доплатити. Я вже мовчу про оренду за яку платиш поки чекаєш свою квартиру

Тут ви Ольго праві цілком! Ми вже заселилися, а наш друг , що купив в іншого розпіареного забудовника досі чекає…

18 вер 2024 09:42

Кравець Ольга

Яку відповідальність Вони несуть? Якщо вони з людей вимогають доплачувати додаткові гроші, не надаючи жодних кошторисів нічого.. (тобто собі у карман).Як шахрайство нічого в цьому не бачу.

Єдиний плюс цього ЖК, що вони користуються війною, і шантажують людей. І ще раз попереджаю, хто хоче купити квартиру у забудовника в незданому будинку, подумайте сто разів, почитайте багато відгуків в інтернеті з доказами та листуваннями і ви все зрозумієте. Також спостерігається багато працівників самого жк, які пишуть хороші відгуки та виправдовують ці дії шахрайства. Думайте.... 

19 вер 2024 14:03

Яна Інвестоо

Тут ви Ольго праві цілком! Ми вже заселилися, а наш друг , що купив в іншого розпіареного забудовника досі чекає…

• от і я про те! Краще так, аніж чекати роками

19 вер 2024 14:03

mixa33-1990

Яку відповідальність Вони несуть? Якщо вони з людей вимогають доплачувати додаткові гроші, не надаючи жодних кошторисів нічого.. (тобто собі у карман).Як шахрайство нічого в цьому не бачу.

Єдиний плюс цього ЖК, що вони користуються війною, і шантажують людей. І ще раз попереджаю, хто хоче купити квартиру у забудовника в незданому будинку, подумайте сто разів, почитайте багато відгуків в інтернеті з доказами та листуваннями і ви все зрозумієте. Також спостерігається багато працівників самого жк, які пишуть хороші відгуки та виправдовують ці дії шахрайства. Думайте.... 

та не там ви копаєте, мисліть ширше трохи) є основні поняття такі як репутація і тд, і відповідальність за здачу будинку також шалена. Ви реально думаєте, що хтось ваші кошти в карман поклав і забудовник ні з того ні з сього вирішив саме при відновленні будівництві зробити доплату? 

як на мене це логічно. Порівняйте ціни , які були і які стали в момент відновлення будівництва. 

Зараз для нових інвесторів немає жодних доплат, бо закладається собівартість будівництва по нинішнім цінам. Коли будували наш будинок ніхто не знав що нас чекатиме війна… 

Так мені теж це не сподобалося, так краще б я за ті кошти зробила б щось по ремонту чи пралку якусь докупила. Але говорити про шахрайство це вже занадто. Будинки будуються та здаються!

23 вер 2024 16:15

Кравець Ольга

та не там ви копаєте, мисліть ширше трохи) є основні поняття такі як репутація і тд, і відповідальність за здачу будинку також шалена. Ви реально думаєте, що хтось ваші кошти в карман поклав і забудовник ні з того ні з сього вирішив саме при відновленні будівництві зробити доплату? 

як на мене це логічно. Порівняйте ціни , які були і які стали в момент відновлення будівництва. 

Зараз для нових інвесторів немає жодних доплат, бо закладається собівартість будівництва по нинішнім цінам. Коли будували наш будинок ніхто не знав що нас чекатиме війна… 

Так мені теж це не сподобалося, так краще б я за ті кошти зробила б щось по ремонту чи пралку якусь докупила. Але говорити про шахрайство це вже занадто. Будинки будуються та здаються!

Перше. Ви так поводитеся як ви маєте з цього вигоду (не нащо не натякаю)!!! Цей відгук Людям щоб не потрапили у пастку, а не тим хто вже відав шахраям кошти. По-друге, якщо, як ви кажете, це не обман і не шахрайство, то вони надають оцінки, на що і як були витрачені кошти з відповідними документами, це чистої води шахрайство і шантаж.Третє поки що немає доплат.. завтра долар будить по 50 і будуть доплати, вам хтось дасть цю горантію? На момент інвестори платили теж у валюті не забувайте про це курс був теж інший. Були у друзів інвістиції в нерухомість і в Києві та Одесі ні хто нічого не вимагав не шантажував.

Тому не раджу мати справи з цим забудовником у вас у будь-який момент можуть вимагати додаткові гроші та не віддати вашу власну квартиру порушивши договір... Усім миру та добра,та русні піз** Хай шахраї вас обходять стороною. 

27 вер 2024 16:52

mixa33-1990

Перше. Ви так поводитеся як ви маєте з цього вигоду (не нащо не натякаю)!!! Цей відгук Людям щоб не потрапили у пастку, а не тим хто вже відав шахраям кошти. По-друге, якщо, як ви кажете, це не обман і не шахрайство, то вони надають оцінки, на що і як були витрачені кошти з відповідними документами, це чистої води шахрайство і шантаж.Третє поки що немає доплат.. завтра долар будить по 50 і будуть доплати, вам хтось дасть цю горантію? На момент інвестори платили теж у валюті не забувайте про це курс був теж інший. Були у друзів інвістиції в нерухомість і в Києві та Одесі ні хто нічого не вимагав не шантажував.

Тому не раджу мати справи з цим забудовником у вас у будь-який момент можуть вимагати додаткові гроші та не віддати вашу власну квартиру порушивши договір... Усім миру та добра,та русні піз** Хай шахраї вас обходять стороною. 

цікаво , яка в мене може бути вигода?) відмінять оплату прибудинкової (жартую)

для мене шахрайство це коли купив квартиру і її не збудували і з вашими грошенями втекли за кордон. типу схеми войцеховського. А ви шахрайством називаєте незначну доплату при відновленні будівництва у воєнний час

Я залишусь при своїй думкці , бо вже живу тут і дуже люблю це місце)

02 жовт 2024 11:18

Оскільки забудовник у своїх соцмережах може видаляти негативні коментарі, хочу залишити свій відгук тут.

Цей ЖК не є безпечним для вас і для вашої родини. По території вільно вигулюється агресивна зграя песиків із будівництва. Ні обслуговуюча компанія, ні будівельна компанія ніяких мір не приймають. Ніяких конструктивних бесід із будівельниками не проведено, нехай ті песики живуть собі але за парканом, а не вільно курсують територією ЖК. Вони кидаються на машини, створюючи при цьому аварійні ситуації, агресивно нападають на велосипеди/самокати на яких окрім дорослих катаються і діти, нападають на домашніх песиків. По одинці вони не страшні, а от коли кучкуються у зграю це дуже небезпечна історія, яка може завершитись трагічно.

У випадку якщо будуть прийняті якісь міри, хоча б закрити будівельних псів цілодобово за парконом і не випускати їх вільно атакувати усе що рухається, я зміню/доповню свій відгук. А до того моменту якщо ви, або ваша дитина, або хтось із вашої родини боїться песиків, або ж якщо у вас є/планується песик у родині - я не раджу цей ЖК.

07 жовт 2024 15:52

mixa33-1990

Доброго дня

Підкажіть, а коли ви купували квартиру і який будинок? Теж хочемо інвестувати, але зважуємо тепер все

19 лист 2024 08:04

Вітаю.Планую купувати квратиру в цьому ЖК. Підкажіть які мінуси є зараз. Чи варто вкладатись? Що можете порекомендувати перевірити? Чи є тут інвестори котрі вже заселились?

Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx
1. . .8910
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше