ЖК Синергия 3 | Ирпень, ул. Григория Сковороды, 11
Забудовник | Синергія |
Здача ЖК | 2017 р. |
Планування | від 20 200 Грн/м² |
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 178.
9/5% | ||
6/3% | ||
45/25% | ||
45/25% | ||
73/41% |
Stas_dom8
S
Постійний користувач
220
25 січня 2018
17 бер 2018 16:34
Цитата "pozitiv1881":
уже трое! Почти бригада)
Потом можно будет шабашить по квартирам наших домов 😁
Denson

Постійний користувач
222
14 червня 2016
17 бер 2018 18:22
Цитата "Katarina1958":Добрый день дорогие соседи!
Моя квартира в 4 доме.У кого одно окно на куухне бьется в газовый счетчик и газовую трубу,а второе вообще не открывается из-за близости штукатурки стены,так это еще не поштукатурено начисто.Если у кого такая еть проблема напишите как справились с ней?
И второй вопрос есть юристы хорошо разбирающиеся в **переуступке** Читала на сайте,что возможны проблемы в дальнейшем ?Так это или нет.Спасибо всем за ответ.
Всем желаю терпения !!
У меня в четвертом доме, рама криво поставлена и окно открывается еле под 90 градусов так как мешает откос сбоку.
Владимир Ларченко
ВЛ
Постійний користувач
129
27 грудня 2017
18 бер 2018 08:58
Кто уже оформлял право собственности, расскажите про переуступку: плюсы и минусы? То что это дешевле, конечно плюс, но может есть какие-то подводные камни?
mini_mary
m
Постійний користувач
281
22 квітня 2017
18 бер 2018 12:26
Привіт всім) вчора була на будівництві та спілкувалась з керівництвом:
1) газ в 5 буд мають підключати у вівторок, в 6 буд приблизно через тиждень
2) в 6 буд є всі лічильники на воду (сама перевірила наявність кожного), в усіх електрощитових стоять автомати (лічильники встановлюють вже після прийняття квартири)
3) вже завезли ліфт для 6 буд (знаходиться в самому будинку на першому поверсі, завтра мають приступати до монтажу)
4)сказали що котли теж завезли і вони на складі (але особисто я їх не бачила, казали що теж завтра починають монтаж котлів)
5) на 10 поверсі 6 буд мокрі стіни і розводи на потолку (скоріше всього проблеми з дахом)
6) непорадував факт наявності на даху котельні для садка (я вперше про це дізналася)
7) загалом керівництво пообіцяло ключі в 6 до кінця березня
2) в 6 буд є всі лічильники на воду (сама перевірила наявність кожного), в усіх електрощитових стоять автомати (лічильники встановлюють вже після прийняття квартири)
3) вже завезли ліфт для 6 буд (знаходиться в самому будинку на першому поверсі, завтра мають приступати до монтажу)
4)сказали що котли теж завезли і вони на складі (але особисто я їх не бачила, казали що теж завтра починають монтаж котлів)
5) на 10 поверсі 6 буд мокрі стіни і розводи на потолку (скоріше всього проблеми з дахом)
6) непорадував факт наявності на даху котельні для садка (я вперше про це дізналася)
Vadzikoz
V
Користувач
89
19 лютого 2018
18 бер 2018 17:37
Цитата "mini_mary":Привіт всім) вчора була на будівництві та спілкувалась з керівництвом:
А как руководители объяснили влагу на потолках?
Мы тоже с 10го этажа, и беспокоит это как и Вас)
Semsot
S
Гість
3
16 жовтня 2017
18 бер 2018 17:56
Цитата "mini_mary":
Добрый вечер. Если можно, объясните, что это значит. Какие проблемы могут из-за этого возникнуть. Мы тоже с шестого дома.
Alex Sh
AS
Користувач
49
26 квітня 2017
18 бер 2018 20:35
Цитата "mini_mary":Привіт всім) вчора була на будівництві та спілкувалась з керівництвом:
Добрый вечер! Странно что Вы застали в субботу руководство. Я например только вчера застал одну сотрудницу в клиент сервисе, которую по моему мнению посадили туда работать с возражениями. При общении с ней у меня не сложилось впечатление, что она может разбираться в штукатурке, электрике, отоплении и т.д. Разве счетчики воды не в закрытом коробе, что у Вас к ним был доступ? Как то это не безопасно.
Nata-Nataly
N
Користувач
27
30 серпня 2017
18 бер 2018 20:47
почитала ветки других ЖК, в которых смотрела квартиру, и поняла что у нас не так все и плохо.И соседи не орут друг на друга в переписке) надеюсь также дружно и жить будем)Кстати, есть кто-то с 1 дома, 14 этаж?
ДобрОе уТро

Постійний користувач
342
27 травня 2016
18 бер 2018 21:11
Цитата "Alex Sh":
Добрый вечер! Странно что Вы застали в субботу руководство. Я например только вчера застал одну сотрудницу в клиент сервисе, которую по моему мнению посадили туда работать с возражениями. При общении с ней у меня не сложилось впечатление, что она может разбираться в штукатурке, электрике, отоплении и т.д. Разве счетчики воды не в закрытом коробе, что у Вас к ним был доступ? Как то это не безопасно.
Доброй ночи, а вы случайно когда были, не чего не слышали по поводу очередности задачи домов после 6 дома?
Alex Sh
AS
Користувач
49
26 квітня 2017
18 бер 2018 21:42
Цитата "ДобрОе уТро":
Доброй ночи, а вы случайно когда были, не чего не слышали по поводу очередности задачи домов после 6 дома?
Ну мне не удалось переговорить с руководством) я заходил в первый дом. Там частично на третьем и четвертом этажах поставили входные двери. В доме было много работников. На первом этаже в будущей Форе работа тоже вовсю кипела
Елена123456
Е
Користувач
59
01 квітня 2017
18 бер 2018 21:45
Цитата "Nata-Nataly":почитала ветки других ЖК, в которых смотрела квартиру, и поняла что у нас не так все и плохо.И соседи не орут друг на друга в переписке) надеюсь также дружно и жить будем)Кстати, есть кто-то с 1 дома, 14 этаж?
1 дом, 7 этаж)
NatA161
N
Гість
4
05 вересня 2017
18 бер 2018 22:47
Цитата "Nata-Nataly":почитала ветки других ЖК, в которых смотрела квартиру, и поняла что у нас не так все и плохо.И соседи не орут друг на друга в переписке) надеюсь также дружно и жить будем)Кстати, есть кто-то с 1 дома, 14 этаж?
Доброй ночи.
1-ый дом 15 этаж

alex_am
a
Постійний користувач
207
27 січня 2017
19 бер 2018 08:35
Цитата "mini_mary":
Был на подписании смотрового 14го марта, так в клиент сервисе который в 4м доме, около двери самого клиент сервиса стояло около, ну я не знаю, 30ти может больше котлов в упаковках. При условии что в 5м доме котлы висят а 6й следующий, предполагаю что то были Ваши отопительные приборы.
mini_mary
m
Постійний користувач
281
22 квітня 2017
19 бер 2018 08:50
Цитата "Alex Sh":
Нажаль, у мене обмежена можливість публікування тому відписю всім одночасно:
1) Про зустріч було домовлено заздалегідь (тому керівництво було)
2) Лічильники дійсно в закритих щитових, тому мені дали ключ, щоб я могла пересвідчитись що дійсно всі лічильники є (бо вже неодноразово ловила на брехні у звітах). Перевірила наявність всіх лічильників особисто.
3) Щодо мокрих стін та розводів на 10 поверсі - в кс сказали що можливо це конденсат - проте це точно проблеми з дахом ( я їм про це сказала). Сама я з 3 поверху, тому дах мене не так сильно турбує, а з керівництвом я спілкувалась до того як була на будівництві
4) Черговість 432561789 (так сказав Оверко), перший планують доробити до травня.
5) Щодо котельні - я не знаю чим це загрожує нам. Я в цьому не шарю. Але сам факт мене смущає, раптом котельня вийде з ладу - чи не буде у нас проблем. Та й взагалі це істосні умови - нас були зобовязані попередити про це. Котельня знаходиться в надстройці на даху (раніше нам казали що це шахта ліфту)
6) щодо котлів біля кс в 4 буд - теж їх бачила, проте кс сказав що це на продаж, а не для 6 будинку.
7) щодо оформлення
Нотаріальне оформлення:
- документом, що дає право власності є витяг з державного реєстру (договір тільки підстава для отримання витягу).
- всі відомості про власність містяться на електронних серверах державного реєстру (не в Україні);
- вартість по закону 1-2% від суми договору
- фактична вартість 8,5% від суми договору, так як сплачуєте податки за продавця (в суботу казали що оцінка 6000грн - тобто 510грн за метр квадратний)
Оформлення по переуступці:
- документом, що дає право власності є витяг з державного реєстру (підстава - пакет документів визначених законом)
- всі відомості про власність містяться на електронних серверах державного реєстру (не в Україні)
- вартість за законом в районі 250грн якщо час очікування 5 днів, якщо дві години - в районі 9000грн
- фактична вартість - 250грн за квадрат
Переуступка - заміна однієї сторони договору. По документах інвестор - Оверко. Якщо оформлюється переуступку то вам дають договір за яким ви купуєте майнові права, тобто стаєте інвестором, а потім на підставі договору про майнові права та низку інших документів (які подають представники забудовника) державний реєстратор реєструє право власності і видає витяг з державного реєстру вам (хоча його можна і самому роздрукувати з інтернету - вартість 23грн.)
Детальніше розписано було десь сторінок 50-70 тому
ДобрОе уТро

Постійний користувач
342
27 травня 2016
19 бер 2018 09:46
Факт переноса 7 дома на более поздний период ОЧЕНЬ огорчил (((
amigo24
a
Новачок
17
19 жовтня 2017
19 бер 2018 09:54
4) Черговість 432561789 (так сказав Оверко), перший планують доробити до травня.
[/quote]
Чем аргументируют задержку?
[/quote]
Чем аргументируют задержку?
Vadzikoz
V
Користувач
89
19 лютого 2018
19 бер 2018 10:09
Жители 10х этажей, у Вас проблем с влагой нет? потолки сухие?
natali22nn
n
Гість
5
27 травня 2015
19 бер 2018 10:12
Цитата "Ромчик2017":Были сегодня в 9 доме с последнего посещения произошли изменения (установили поручни и двери в кладовках) вот все что они сумели сделать примерно за 1,5 месяца.
Они эти поручни ещё в январе установили.Лично видела!
pozitiv1881
p
Постійний користувач
183
07 липня 2017
19 бер 2018 10:23
Цитата "ДобрОе уТро":Факт переноса 7 дома на более поздний период ОЧЕНЬ огорчил (((
9 дом уже раза три переносили, я уже привык. Я надеюсь что дома они буду здавать хоть как то параллельно, а не поочередно.Во всяком случае хочю в это верить и очень сильно надеюсь на это.
Denson

Постійний користувач
222
14 червня 2016
19 бер 2018 11:20
Цитата "Vadzikoz":Жители 10х этажей, у Вас проблем с влагой нет? потолки сухие?
у меня сухие вроде как, ну явных подтеков в перекрытиях нет, хотя люди писали что просверливали дыры и сливали воду. Вода попадала туда на этапе стройки.
А так кроме 1 кривого окна, свистящих дверей(при сильном ветре)- порядок ))

Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
- ЖК Урловский-1 | Киевгорстрой, bUdCapital | ул. Причальная, 1106.053 747
- ЖК Orange City | Оранж Сити | GEOS | Лысогорский спуск, 26а06.055 706
- ЖК Diadans | Диаданс | ENSO | ул. Евгения Коновальца06.05262
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская06.05114
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова06.05725
- ЖК Теремки | ИнтерГал-Буд | ул. Академика Заболотного, 1505.052 291
- ЖК Star City | Стар Сити | bUdCapital, Киевгорстрой | Каунасская, 2705.05431
- ЖК Сырецкие Сады | ИнтерГал-Буд | ул. Маршала Гречко, 10б05.054 834
- ЖК Русановская гавань | Ковальская | ул. Евгения Маланюка05.052 002
- ЖК Форест | Спецжитлофонд | ул. Милютенко, ул. Шолом-Алейхема03.052 020
- Чи варто зараз купувати нерухомість?06.054 320
- Планую оренду квартири в районі Подолу01.052
- Допоможіть розібратись з податками11.042
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Найкращий район Києва29.031 685
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034
- Помогите!!! Вопрос раздела имущества18.0120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?20.1212
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Болит спина26.0470
- Занимательный Хэллоуин. Поделки и идеи для праздника22.0429
- Нужен ли измельчитель мусора? Отзывы о необходимости в наших условиях11.0487
- Идеи для дизайна и комфорта ванных комнат21.0350
- Декор окна без штор, варианты и советы21.0345
- Выбор гранитной мойки21.0331
- Орхидеи. Как ухаживать за орхидеями21.0317
- Лучшие цветовые сочетания в гостиной21.032
- Отзывы о кондиционерах. Какой кондиционер лучше10.03277
- ЖК Manhattan | Blago developer | Івано-Франківськ, вул. Романа Левицького, вул. Ленкавського02.0514
- Котеджне містечко КМ SEVEN | Елітний котеджний комплекс в Солонці11.023
- ТИСА RENOVATION25.011
- ЖК Чотири сезони | Будова | м. Одеса, просп. Гагаріна, 1916.018
- Львів, вул. Спортивна | Галжитлобуд05.013
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а30.124
- Капітальний ремонт +-40кв.м05.051
- Стерся захисний шар ламінату18.044
- Помогите выбрать хороший шуруповерт18.0439
- Протягування ввідного кабелю квартири до електрощитової будинку18.041
- Тёплый пол, отзывы и советы17.04204
- Продам строительный инструмент16.041
- Балони та Обладнання06.04
- Делаем экран под ванной из гипсокартона11.0311
- Фундамент УШП: сучасне рішення для енергоефективного будинку05.031

Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше