ЖК San Francisco Creative House | Сан Францизско | SAGA | пр. Победы, 67
Забудовник | SAGA Development |
Здача ЖК | 2020 - 2021 р. |
Планування | від 44 582 Грн/м² |
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 31.
2/6% | ||
11/35% | ||
6/19% | ||
4/13% | ||
8/26% |
dm-d
d
Користувач
21
02 вересня 2018
08 груд 2018 15:15
Цитата "Емельян":Да!
Аппартаменты возможно переведут в квартиры,
А вот корзин для кондиционеров я не вижу даже на макете в ОП.
Если квартира три комнаты, на две стороны, то сколько кондеев будет на балконе?
Почему сразу не продумать кондиционирование всего комплекса, как в гостиницах
Часть придомовой територии это вход в магазины вдоль проспекта, внутренний двор это пандуз к лавочкам на крыше магазинов
Паркоместа для гостей где?
Фасад 99% даю, что будет ШТУКАТУРКА - хорошо сэкономят на такой площади
Уважаемый, а Вы представитель, собственно, какого застройщика?
Medvedzyanya
Користувач
49
21 червня 2018
08 груд 2018 15:41
Цитата "kazmazovsky":
Вам кто-то разве говорил что будет вент фасад?
Я не рассчитываю за такие деньги вент фасад, а на рендере видно что сделают штукатурочку и вперед делать новый Хэппи Хаус с той же штукатуркой.
А те кто рассчитывает на вент фасад.. ну что же.. удачи!
Цитата из описания комплекса. Что будет на самом деле - не знаю, неплохо было бы представителям застройщика прояснить этот вопрос.
"Строить San Francisco Creative House будут по монолитно-каркасной технологии, с заполнением наружных и межквартирных стеновых проемов кирпичом, а внутриквартирные перегородки обещают выполнить из газоблока. Фасады домов утеплят минеральной ватой и облагородят навесной вентилируемой системой. Все коммуникации будут централизованными."
Medvedzyanya
Користувач
49
21 червня 2018
08 груд 2018 15:46
Цитата "dm-d":
С таким успехом вы слона не продадите
Вот я бы с застройщиком пободался за корзины и централизованное однотипное остекление балконов. Кто участвует?
Корзины - неплохо, но зачем вообще стеклить балконы ? Хотя , если кто-то все равно стеклить будет , то да, пусть уж лучше одинаково...
dm-d
d
Користувач
21
02 вересня 2018
08 груд 2018 18:24
Ну я, например, не вижу смысла в балконе и хотел бы сделать там кабинет. Думаю стеклить по разным причинам захотят многие.
Емельян
Е
Новачок
13
06 грудня 2018
10 груд 2018 09:01
Цитата "dm-d":
Уважаемый, а Вы представитель, собственно, какого застройщика?
К застройщикам я отношения не имею.
SAGA Development
SD
Старожил
807
02 квітня 2018
11 груд 2018 08:59
Цитата "kazmazovsky":
Вам кто-то разве говорил что будет вент фасад?
Я не рассчитываю за такие деньги вент фасад, а на рендере видно что сделают штукатурочку и вперед делать новый Хэппи Хаус с той же штукатуркой.
А те кто рассчитывает на вент фасад.. ну что же.. удачи!
Цитата "Medvedzyanya ":
Цитата из описания комплекса. Что будет на самом деле - не знаю, неплохо было бы представителям застройщика прояснить этот вопрос.
"Строить San Francisco Creative House будут по монолитно-каркасной технологии, с заполнением наружных и межквартирных стеновых проемов кирпичом, а внутриквартирные перегородки обещают выполнить из газоблока. Фасады домов утеплят минеральной ватой и облагородят навесной вентилируемой системой. Все коммуникации будут централизованными."
Вітаємо! На перших поверхах, де будуть розташовані комерційні приміщення, фасад будівлі буде вентильованим. А починаючи із третього поверху – мокрим та фарбованим.
Емельян
Е
Новачок
13
06 грудня 2018
11 груд 2018 15:04
Мне в отделе продаж говорили вент фасад!
Хорошо, что не повёлся
В итоге даже корзин под кондеи нет
И это за такие деньги
Хорошо, что не повёлся
В итоге даже корзин под кондеи нет
И это за такие деньги
SAGA Development
SD
Старожил
807
02 квітня 2018
11 груд 2018 15:38
Дайджест будівництва SAN FRANCISCO Creative House.
Перша черга: Виконуються роботи з влаштування цегляної кладки на 14-15 поверхах. Триває влаштування з/б конструкцій 17-го поверху. Монтаж вікон з 3-го по 10-ий поверхи. Триває монтаж парапетів у секції 1.3. Завершуються монолітні роботи.
Друга черга: У секції 2.2 завершено роботи по влаштуванню з/б горизонтальних конструкцій 13-го поверху, завершено влаштування горизонтальної плити на 13-му поверсі. Триває кладка стін та перегородок на 8 поверсі. У секції 2.1 на 3-4 поверхах відбувається монтаж світлопрозорих огороджуючих конструкцій.
Третя черга: Завершено монолітні роботи у секціях 3.2, 3.3. Триває монтаж світлопрозорих огороджуючих конструкцій.
Виконуються роботи з влаштування алюмінієвих світлоогороджувальних конструкцій з боку просп. Перемоги.
З боку просп. Перемоги тривають роботи з благоустрою.
Також ми підготували для вас нові фото:
Перша черга: Виконуються роботи з влаштування цегляної кладки на 14-15 поверхах. Триває влаштування з/б конструкцій 17-го поверху. Монтаж вікон з 3-го по 10-ий поверхи. Триває монтаж парапетів у секції 1.3. Завершуються монолітні роботи.
Друга черга: У секції 2.2 завершено роботи по влаштуванню з/б горизонтальних конструкцій 13-го поверху, завершено влаштування горизонтальної плити на 13-му поверсі. Триває кладка стін та перегородок на 8 поверсі. У секції 2.1 на 3-4 поверхах відбувається монтаж світлопрозорих огороджуючих конструкцій.
Третя черга: Завершено монолітні роботи у секціях 3.2, 3.3. Триває монтаж світлопрозорих огороджуючих конструкцій.
Виконуються роботи з влаштування алюмінієвих світлоогороджувальних конструкцій з боку просп. Перемоги.
З боку просп. Перемоги тривають роботи з благоустрою.
Також ми підготували для вас нові фото:
Domik-Inform
forum bot
11 482
03 квітня 2017
11 груд 2018 22:43
Влaдислав
В
Користувач
23
07 грудня 2018
12 груд 2018 13:46
Цитата "SAGA Development":
Вітаємо! На перших поверхах, де будуть розташовані комерційні приміщення, фасад будівлі буде вентильованим. А починаючи із третього поверху – мокрим та фарбованим.
Вітаю, значит ви нагло абманювали інвесторів. Бо менеджери у відділі продаж обіцяли на житлових!!! секція вентфасад, корзини під кондиціонери, штукатурку на стінах, повністю зроблене опалення з батареями, розводка електрики, розумний дім. Не мало бути лише розводки холодної води. В чому ще ваші менеджери збрехали, щоб отримати бонуси до зарплати??
dm-d
d
Користувач
21
02 вересня 2018
13 груд 2018 15:10
Цитата "Влaдислав":
менеджери у відділі продаж обіцяли на житлових!!! секція вентфасад, корзини під кондиціонери, штукатурку на стінах, повністю зроблене опалення з батареями, розводка електрики, розумний дім. Не мало бути лише розводки холодної води. В чому ще ваші менеджери збрехали, щоб отримати бонуси до зарплати??
Мне про штукатурку никто не говорил, да и про разводку электричества - бред. Про корзины и остекление - сказали, что предмет обсуждения с застройщиком - в процессе, решаемо. Вот хотел бы поучаствовать в решении.
Medvedzyanya
Користувач
49
21 червня 2018
13 груд 2018 16:15
Цитата "dm-d":
Мне про штукатурку никто не говорил, да и про разводку электричества - бред. Про корзины и остекление - сказали, что предмет обсуждения с застройщиком - в процессе, решаемо. Вот хотел бы поучаствовать в решении.
+1, я тоже ничего не слышала про штукатурку/разводку. Я лично не поддерживаю остекление балконов, но если будут стеклить, а скорее всего будут , то пусть уж лучше одинаково. Вопрос в том , где планируется кондиционер ? На балконе застекленном нельзя же- нагреваться будет (я так думаю), а если на фасаде , нужны корзины ! Думаете ещё не поздно пытаться вытребовать корзины от саги?
dm-d
d
Користувач
21
02 вересня 2018
13 груд 2018 16:31
Уже нужно поднимать решение этого вопроса - пока не начали монтаж утеплителя. Чтобы сделать закладные на фасад - качественно и по одному подобию!
А с остеклением - позднее можно.
А с остеклением - позднее можно.
Medvedzyanya
Користувач
49
21 червня 2018
13 груд 2018 16:47
Окей, с чего начать ? Для начала ,наверное ,нужно бы собрать N количество людей/мнений , которые тоже заинтересованы в корзинах , затем обратиться в ОП? Или сначала спросить в ОП , что им нужно , чтобы рассмотрели возможность установки корзин ?
SAGA Development
SD
Старожил
807
02 квітня 2018
14 груд 2018 10:12
Цитата "Влaдислав":
Вітаю, значит ви нагло абманювали інвесторів. Бо менеджери у відділі продаж обіцяли на житлових!!! секція вентфасад, корзини під кондиціонери, штукатурку на стінах, повністю зроблене опалення з батареями, розводка електрики, розумний дім. Не мало бути лише розводки холодної води. В чому ще ваші менеджери збрехали, щоб отримати бонуси до зарплати??
Назвіть, будь ласка, ім'я менеджера, який надав вам таку інформацію та уточніть, коли саме ви зверталися до відділу продажів? Ці дані допоможуть нам прояснити ситуацію та розібратися з нею.
Gugarman
G
Користувач
57
02 листопада 2018
14 груд 2018 14:34
Назвіть, будь ласка, ім'я менеджера, який надав вам таку інформацію та уточніть, коли саме ви зверталися до відділу продажів? Ці дані допоможуть нам прояснити ситуацію та розібратися з нею.
"Это не мы виноваты, это все менеджер, который самостоятельно что-то придумал, мы его обязательно найдем и накажем"
AnnaGo
A
Користувач
23
14 листопада 2017
15 груд 2018 20:06
на сайте объекта есть CLIENT TECHNICAL CONTROL, нужно к ним обращаться, наверно
Влaдислав
В
Користувач
23
07 грудня 2018
18 груд 2018 09:41
Марина. До речі, по словам менеджера у вент фасаді має бути окрема труба під стік конденсату. Тому надіюсь вона буде. Але згідно договору ми купуємо відступлення прав а не квартиру, без конкретики що там буде. Тому діємось лише на добросовісність забудовника, а по факту судячи, як вийшов фасад в
ЖК Bristol Comfort House то я розумію що будинок буде нажаль уродський(((
LiLee
L
Користувач
48
07 березня 2017
18 груд 2018 21:17
Цитата "Влaдислав":
Марина. До речі, по словам менеджера у вент фасаді має бути окрема труба під стік конденсату. Тому надіюсь вона буде. Але згідно договору ми купуємо відступлення прав а не квартиру, без конкретики що там буде. Тому діємось лише на добросовісність забудовника, а по факту судячи, як вийшов фасад в
ЖК Bristol Comfort House то я розумію що будинок буде нажаль уродський(((
Да ладно вам, в Бристоле фасад точно такой как архитектор его задумал. Может и у вас будет совпадение с картинкой)
Влaдислав
В
Користувач
23
07 грудня 2018
21 груд 2018 17:50
Цитата "LiLee":Да ладно вам, в Бристоле фасад точно такой как архитектор его задумал. Может и у вас будет совпадение с картинкой)
От для прикладу взяти вікно, но рендерах воно з темного профілю, і на кожному вікні мала бути декоративна решітка в нижній частині. Відтінок фасаду інший, я впевнений , що фойє буде максимально спрощене в порівнянні з проектом. А взагалі біля Брістоля я часто проїжджаю, будинок вийшов в "кращих" традиціях Познякижитлобуд. Боюсь що б у нас так не вийшло, але щось підказує мені що вийде((
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше
- ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна26.11991
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская26.11105
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7426.112 196
- Коттеджи "Паларис", Борисполь, ул. Ясная, 1526.118
- ЖК Polaris Home & Plaza | Полярис | Perfect Group, Citex Development | ул. Семьи Кульженков, 2225.11488
- ЖК GL Club | Green Life | Ірпінь, вул. Лисенка, 2125.1114
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова25.11710
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а25.113 075
- ЖК Оболонский бриз | ИнжПромБудСервис | Оболонский проспект, 30а24.112 953
- ЖК Причал 8 | ИнтерГал-Буд | ул. Канальная, 823.11159
- Чи варто зараз купувати нерухомість?26.113 830
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Найкращий район Києва29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Видеокамеры на даче25.1123
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349
- Послуги Електрика Кам'янець-Подільський13.071
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше