Подати оголошення

Жилой квартал Rybalsky | Рыбальский | SAGA, Perfect Group | ул. Набережно-Рыбальская 3,9

ЗабудовникSAGA Development, Perfect Group, Riverside Development
Здача ЖК2019 - 2024 р.
Планування
від 51 771 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
84з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 87.
7/8%
17/20%
26/30%
20/23%
17/20%
1. . .646567
20 січ 2022 20:58

Nakone

Поздравляем SAGA с открытием продаж 15го дома )))
Успехов вам. Держим за Вас кулаки.
Что б все шло по плану👊👊👊
К потенциальным инвесторам
Как Вам дизайн 15го дома?
Какой дизайн дома считаете лучшим ??? Кроме 1го 😆😆

Дякуємо за довіру!

26 січ 2022 15:57

Зустрічайте перший дайджест 2022-го! Змін на будмайданчику RYBALSKY відбулося чимало, тож не гаємо часу, а розповідаємо про новини:

Будинок № 1

• Влаштування котловану
  • Спорудження огорожі будмайданчика

Будинок № 5

• Влаштування підсвічування підшивки у секції 3
  • Монтаж ствольних решіток навколо будинку

Будинок № 7

• Влаштування вертикальних елементів підвалу в секції 3
  • Спорудження плити перекриття 6-го поверху в секціях 1 і 4

Будинок № 11

• Монтаж навісного вентильованого фасаду в секціях 3 та 4
  • Монтаж навісного вентильованого фасаду з фіброцементних панелей у секції 5
  • Влаштування світлопрозорих віконних конструкцій у секції 7
  • Влаштування теплотраси вздовж будинку № 11 з боку секції 5

Фото із будівельного майданчика прикріплюємо нижче

22 лют 2022 06:52

Добрый день. В ноябре прошлого года, в отделе продаж нам рассказывали про концепцию Рыбальского "создание комплекса без свечек" и заявляли про максимальную высоту в 10 этажей. Сегодня на сайте увидел что 17й дом полностью поменялся и теперь там будет два здания, одно из которых на 20+ этажей, это действительно так, застройщик решил поменять концепцию? Если да, то какая она теперь?

16 жовт 2022 16:39

Щось тут тихо на форумі.

19 черв 2024 15:29

Йшов 2024 рік. Чи може пояснити Saga Development що відбувається з будівництвом дому №11? Останні гарні новини від 2022, якось не райдужно. 

20 черв 2024 15:32

А що відбувається? Все дуже просто, продали будинок, отримали кошти, витратили кошти на фасад для фото для сайту, щоб продавати за таким же сценарієм інші будинки.

21 черв 2024 06:37

А якщо хтось буде на місці може зробити фото, а то цікаво чи щось змінилось взагалі (цікавить саме будинок №11)?

22 черв 2024 06:28

Христина Авраменко

А якщо хтось буде на місці може зробити фото, а то цікаво чи щось змінилось взагалі (цікавить саме будинок №11)?

Не проблема. На днях пришлю, самому цікаво проїхатись і подивитись, як з 2022 нічого не змінилось. 

23 черв 2024 13:07

Я теж інвестор в 11 домі, нарешті чат ожив. Пропоную написати офіційний запит до забудовника (Вавриша) можливо вони зможуть прокомунікувати та дати нові дати щодо відновлення та завершення будівництва?

24 черв 2024 07:14

Марина Бондаренко

Я теж інвестор в 11 домі, нарешті чат ожив. Пропоную написати офіційний запит до забудовника (Вавриша) можливо вони зможуть прокомунікувати та дати нові дати щодо відновлення та завершення будівництва?

Гарна ідея. Небайдужі власники квартир з 11 дому вже почали над цим працювати. Подивимось чи все вийде. Триматимемо тут в курсі.

24 черв 2024 12:47

Я взагалі розчарован своєю інвестицією! Не найдешевший комплекс, щоб просто взяти і все заморозити і недобудовувати! Я вже мовчу, що це все були порожні обіцянки стосовно дат! Я розумію, що в країні війна, але ж будівництво комплексу йде, а 11 будинок стоїть мертвим ГРУЗОМ! Знав би не купляв!

25 черв 2024 10:12

А хтось спілкується з представниками SAGA DEVELOPMENT? Що кажуть?
Нарешті форум трошки прокидається, може звернуть увагу, що покупці все ще в Україні, чекають на квартири і готові економіку країни підіймати і робити ремонти… Раніше Сага тут відповідала, ау!

18 лип 2024 18:13

Хочу апдейтнути інформацію стосовно будівництва 11 дому. Його походу знову перенесли наперед!!!

Група інвесторів 11 будинку зверталась до забудовника, але чіткої відповіді стосовно відновлення будівництва немає. На жаль, тут, як ми бачимо, ніхто відповідати нам теж не збирається (мабуть немає що сказати публічно). 

Абсурдно, що будуються нові дома та йде їх активний продаж ЗА НАШІ КОШТИ! 

19 лип 2024 07:26

Анатолій Бардін

Хочу апдейтнути інформацію стосовно будівництва 11 дому. Його походу знову перенесли наперед!!!

Група інвесторів 11 будинку зверталась до забудовника, але чіткої відповіді стосовно відновлення будівництва немає. На жаль, тут, як ми бачимо, ніхто відповідати нам теж не збирається (мабуть немає що сказати публічно). 

Абсурдно, що будуються нові дома та йде їх активний продаж ЗА НАШІ КОШТИ! 

Перепрошую, а які нові будинки будуються в даного забудовника?

19 лип 2024 07:26

Хочу закликати й інших інвесторів і 11 дому, і майбутніх домів долучитись до проблематики комплексу, ми ж всі сусіди. Добудують ваш дім, а недобудова посередині комплексу залишиться прям навпроти школи. Перспектива райдужна)

20 лип 2024 11:39

Христина Авраменко

Попереджувальне зібрання групи інвесторів 11 будинку на фоні недобудованих квартир. Ваші вікна куди виходять? Бо я перевірив, мою квартиру то палить сонце, то заливає дощ…

https://drive.google.com/file/d/1dv1A1C1lkgh-92jepgDm6I8jFuKF2bEp/view?usp=sharing

20 лип 2024 11:39

andrew___

Перепрошую, а які нові будинки будуються в даного забудовника?

7 та 1 будинки, що виходять прям на Дніпро наразі активно щоденно будуються  Біля них стоїть техніка та йдуть активні роботи. В той час як 11 дім, що глибше комплексу просто кинутий, огороджений та недобудований протягом 3 років вже стоїть. 

21 лип 2024 14:05

Анатолій Бардін

Попереджувальне зібрання групи інвесторів 11 будинку на фоні недобудованих квартир. Ваші вікна куди виходять? Бо я перевірив, мою квартиру то палить сонце, то заливає дощ…

Підкажіть чи після такої акції виходили до вас на комунікацію? Пропоную масштабувати події та зробити петицію, зібрати підписи та взагалі притягнути САГУ до відповідальності. Бо пеню в мільйони нарахували за несплату своєчасну, а самі по строках провисають.

28 серп 2024 10:13

Що стосовно мого запитання?

29 серп 2024 08:38
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
1. . .646567
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше