Подати оголошення

ЖК Паркова Оселя | Мелиоратор | Буча, вул. Ярослава Мудрого, 10

ЗабудовникМеліоратор
Здача ЖК2015 - 2022 р.
Планування
від 21 000 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
-11з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 78.
4/5%
14/18%
32/41%
15/19%
13/17%
1. . .2426. . .186
21 бер 2015 17:40
Ми -покупці першої черги, на жаль, не були на зустрічі, - сусіди навіщо нам той нав"язаний ЖЕК - давайте створимо свій ОСББ. "Жек - це безальтернативна катастрофа" - слова нашої сусідки пані Монтян на Осокорках, яка створила чудовий ОСББ в сусідньому будинку. Будь-ласка, погугліть інформацію про це. Маю чимало прикладів таких катастроф серед знайомих власників новобудов. Такі моменти з часом вилазять... І ще - вже на форумі писала щодо ЖЕКу і ОСББ - дописи були чомусь видалені?
21 бер 2015 20:03
1. Тоже подумали про временные рамки: акт приема 04.04.15 а ввод в эксплуатацию - 15.05.15...Как-то не соотносится...что принимать-то если еще дом не ввели в эксплуатацию?
2. На встрече было общее описание продвижения стройки. По каждому инвестору все равно рекомендовали писать письменные вопросы. Так что смысла и правда как такового не было. Все равно буду писать письменно ряд вопросов напрямую.
3. По ЖЕКу так же тарифов не услышали,обещали на следующей встрече. Но так рассписывали... что будет нам СЧАСТЬЕ)!!!

В целом: организовали, пригласили, спасибо! Но хотелось бы больше конкретной информации. Замеры по БТИ, тарифы по ЖЕКу, перерасчеты по договору и т.д.
21 бер 2015 20:05
А, я спешила к дитю, и не успела пойти на стройку к менеджерам! Что там было? На стройку пускали? Квартиры показывали? Что делали?
21 бер 2015 20:07
DoReMiFa, скажіть, про які перерозрахуки по договору йде мова?
21 бер 2015 20:09
Перерасчет суммы договора по индексу инфляции или по курсу доллара. ДОПЛАТА( :???:
21 бер 2015 20:12
Дякую за відповідь. Вже переживала, що ще щось придумали для повного щастя :winky:
21 бер 2015 20:17
Тут и без новинок счастья хватает)!
22 бер 2015 07:51
Всем привет!Впечатления от собрания!Балконы стеклить не будут ,перерасчет денег по оплате в индивидуальном порядке,выдача ключей 04.04 а сдача дома в експлуатацию в мае.Ув.застройщик а можна оплатить 100% сумму за квартиру в мае ,а не в марте согласно договора .Сдача дома не в графике ,а значит и оплату можна не в график погасить!Думаю акт приема передач не стоит подписывать 04.04! :umnik: :hi:
22 бер 2015 08:40
Также пользуясь случаем, хочу передать привет застройщику, который во второй половине февраля обещал по телефону что дом будет сдан по графику (до 30 марта).
22 бер 2015 10:23
Цитата "IrynaDr":
Ми -покупці першої черги, на жаль, не були на зустрічі, - сусіди навіщо нам той нав"язаний ЖЕК - давайте створимо свій ОСББ. "Жек - це безальтернативна катастрофа" - слова нашої сусідки пані Монтян на Осокорках, яка створила чудовий ОСББ в сусідньому будинку. Будь-ласка, погугліть інформацію про це. Маю чимало прикладів таких катастроф серед знайомих власників новобудов. Такі моменти з часом вилазять... І ще - вже на форумі писала щодо ЖЕКу і ОСББ - дописи були чомусь видалені?

Що Ви конкретно пропонуєте? Порядок дій?
22 бер 2015 11:11
Цитата "Milashechka":
DoReMiFa, скажіть, про які перерозрахуки по договору йде мова?

А, и еше не забывайте, что может быть доплата по замерам БТИ :hi: :yes:
22 бер 2015 11:15
Цитата "bro-2":

Що Ви конкретно пропонуєте? Порядок дій?

Да, ОСББ это хорошо, когда есть человек, который хорошо знает всю законодательную базу и который будте этим ПОСТОЯННО заниматься...пока не раззнакомились, кто это будет...Может стоить попробовать предложенный ЖЕК, с их заманчивыми предложениями, а если не подойдет, то тогда рассматривать вопрос ОСББ. Да и кроме того, пусть покажут вначале свои тарифы...И есть вопросы по предложенным обязательным услугам, их "расшифровкам")
22 бер 2015 12:10
Цитата "DoReMiFa":

Да, ОСББ это хорошо, когда есть человек, который хорошо знает всю законодательную базу и который будте этим ПОСТОЯННО заниматься...пока не раззнакомились, кто это будет...Может стоить попробовать предложенный ЖЕК, с их заманчивыми предложениями, а если не подойдет, то тогда рассматривать вопрос ОСББ. Да и кроме того, пусть покажут вначале свои тарифы...И есть вопросы по предложенным обязательным услугам, их "расшифровкам")

В любом случае есть время подумать, т.к. сдача в эксплуатацию планируется в мае, но это только планируется. А как мы видим по вопросу с балконами застройщик обещать умеет :smoke:

Пункт з 7 розділу договору "Покупець зобовязується":
Протягом 5 календ. днів після реєстрації права власності на обєкт укласти договір з експлуатуючою організіцією або взяти участь в ОСББ

А право собственности это уже после введения в эксплуатацию
22 бер 2015 14:44
Доброго всім здоров'я. Напевне і я відпишусь по зборам першої черги. І справді ніякої корисної інформації сказано не було. Реально можна було зустрітися 4.04 і коротко розповісти все там. Щодо ОСББ ми категорично не згодні з тим, що це добре. Справа в томі, що виглядає все дуже непогано, а на практиці це просто "РАЗВОДНЯК"!!! Моя кума юрист вже не перший рік має справи і суди по справам пов'язаним з ОСББ. Будинок новий і якихось ремонтних робіт по комунікаціям і самому будинку найближчих 10 років проводитись не буде, лише якісь мілкий ремонт. А от гроші на ремонти будуть входити в оплати по комуналці. А коли прийде час ремонтувати щось велике і серйозне, повірте, ви нікого не знайдете! Там величезні суми і люди з такими сумами як правило пропадають безвісті і довести щось дуже складно!!! Та і в кого ви будете замовляти вивіз сміття, постачання та відведення води та інше? Ви думаєте що в маленькому місті Буча у вас буде великий вибір і ви зможете за рахунок конкуренції знизити ціну? Я КАТЕГОРИЧНО ПРОТИ ОСББ! Давайте дочекаємося тарифів від Меліоратора, щоб принаймні порівняти їх з тарифами місцевого ЖЕКу.
22 бер 2015 15:02
Щодо пані Монтян мені теж є що сказати. Ви попитайте в неї при зустрічі про те, як вона 2 роки назад віджимала автомобільні стоянки на Позняках за допомогою чоловіків спортивного вигляду з вогнепальною зброєю. І це я також не з газет вичитав.
22 бер 2015 15:43
Добрий день,всім сусідам 2 черги :hi:
Давно читаю форум, ось тільки вирішила зареєструватися :yes:
22 бер 2015 16:18
Цитата "mekola":
Доброго всім здоров'я. Напевне і я відпишусь по зборам першої черги. І справді ніякої корисної інформації сказано не було. Реально можна було зустрітися 4.04 і коротко розповісти все там. Щодо ОСББ ми категорично не згодні з тим, що це добре. Справа в томі, що виглядає все дуже непогано, а на практиці це просто "РАЗВОДНЯК"!!! Моя кума юрист вже не перший рік має справи і суди по справам пов'язаним з ОСББ. Будинок новий і якихось ремонтних робіт по комунікаціям і самому будинку найближчих 10 років проводитись не буде, лише якісь мілкий ремонт. А от гроші на ремонти будуть входити в оплати по комуналці. А коли прийде час ремонтувати щось велике і серйозне, повірте, ви нікого не знайдете! Там величезні суми і люди з такими сумами як правило пропадають безвісті і довести щось дуже складно!!! Та і в кого ви будете замовляти вивіз сміття, постачання та відведення води та інше? Ви думаєте що в маленькому місті Буча у вас буде великий вибір і ви зможете за рахунок конкуренції знизити ціну? Я КАТЕГОРИЧНО ПРОТИ ОСББ! Давайте дочекаємося тарифів від Меліоратора, щоб принаймні порівняти їх з тарифами місцевого ЖЕКу.

Ой не знаю, в нашому будинку якраз такий ремонт і назрів - вибити щось в ЖЕКу - нереально, хоча вони були якраз зобов"язані зробити ремонт - в результаті ремонт збирали самі сусіди і самі за свій кошт робили ремонт. В нас ЖЕК взагалі навколо і всередині будинку не прибирає (при тому що якраз розташовується в нашому будинку на цілий район обслуговування), нічого не ремонтує. Єдине - це вивозять сміття. А гроші по платимо і за прибирання, і за ремонт... Я - за ОСББ, але займатися цим не можу у зв"язку з тим, що найближчий рік будемо жити не в Україні - а підтримати - тільки ЗА!
22 бер 2015 17:32
Цитата "mekola":
Щодо пані Монтян мені теж є що сказати. Ви попитайте в неї при зустрічі про те, як вона 2 роки назад віджимала автомобільні стоянки на Позняках за допомогою чоловіків спортивного вигляду з вогнепальною зброєю. І це я також не з газет вичитав.

До чого автомобільні стоянки до ОСББ?
22 бер 2015 17:40
Цитата "IrynaDr":

Ой не знаю, в нашому будинку якраз такий ремонт і назрів - вибити щось в ЖЕКу - нереально, хоча вони були якраз зобов"язані зробити ремонт - в результаті ремонт збирали самі сусіди і самі за свій кошт робили ремонт. В нас ЖЕК взагалі навколо і всередині будинку не прибирає (при тому що якраз розташовується в нашому будинку на цілий район обслуговування), нічого не ремонтує. Єдине - це вивозять сміття. А гроші по платимо і за прибирання, і за ремонт... Я - за ОСББ, але займатися цим не можу у зв"язку з тим, що найближчий рік будемо жити не в Україні - а підтримати - тільки ЗА!

До речі, ще не чула ніколи, щоб ЖЕК ремонтував щось велике і серйозне, на великі кошти і за свій рахунок - вся історія закінчується довгими проханнями і об"єднанням сусідів, які за свій рахунок усувають проблему (як ЖЕКу за гроші таке доручити, то вийде таке з ремонтом, як двері за 2000 грн). Чомусь не думаю, що буде проблемою найняти вивізника сміття і все решта перераховане, ці послуги всі існують на ринку і їх купують або через ЖЕК або безпосердньо через свій ОСББ.
22 бер 2015 18:42
Цитата "IrynaDr":

До чого автомобільні стоянки до ОСББ?

Автостоянка тут до того, що пані Монтян в приклад яку ви вказали, і яка зробила ОСББ ще та аферистка і я маю конкретні приклади.
"..."Жек - це безальтернативна катастрофа" - слова нашої сусідки пані Монтян на Осокорках, яка створила чудовий ОСББ в сусідньому будинку...."
Наскільки цей ОСББ чудовий покаже лише час.
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше
1. . .2426. . .186
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше