ЖК Паркова Оселя | Мелиоратор | Буча, вул. Ярослава Мудрого, 10
Забудовник | Меліоратор |
Здача ЖК | 2015 - 2022 р. |
Планування | від 21 000 Грн/м² |
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 78.
4/5% | ||
14/18% | ||
32/41% | ||
15/19% | ||
13/17% |
IrynaDr
Користувач
58
13 травня 2014
21 бер 2015 17:40
Ми -покупці першої черги, на жаль, не були на зустрічі, - сусіди навіщо нам той нав"язаний ЖЕК - давайте створимо свій ОСББ. "Жек - це безальтернативна катастрофа" - слова нашої сусідки пані Монтян на Осокорках, яка створила чудовий ОСББ в сусідньому будинку. Будь-ласка, погугліть інформацію про це. Маю чимало прикладів таких катастроф серед знайомих власників новобудов. Такі моменти з часом вилазять... І ще - вже на форумі писала щодо ЖЕКу і ОСББ - дописи були чомусь видалені?
DoReMiFa
Користувач
66
11 липня 2014
21 бер 2015 20:03
1. Тоже подумали про временные рамки: акт приема 04.04.15 а ввод в эксплуатацию - 15.05.15...Как-то не соотносится...что принимать-то если еще дом не ввели в эксплуатацию?
2. На встрече было общее описание продвижения стройки. По каждому инвестору все равно рекомендовали писать письменные вопросы. Так что смысла и правда как такового не было. Все равно буду писать письменно ряд вопросов напрямую.
3. По ЖЕКу так же тарифов не услышали,обещали на следующей встрече. Но так рассписывали... что будет нам СЧАСТЬЕ)!!!
В целом: организовали, пригласили, спасибо! Но хотелось бы больше конкретной информации. Замеры по БТИ, тарифы по ЖЕКу, перерасчеты по договору и т.д.
2. На встрече было общее описание продвижения стройки. По каждому инвестору все равно рекомендовали писать письменные вопросы. Так что смысла и правда как такового не было. Все равно буду писать письменно ряд вопросов напрямую.
3. По ЖЕКу так же тарифов не услышали,обещали на следующей встрече. Но так рассписывали... что будет нам СЧАСТЬЕ)!!!
В целом: организовали, пригласили, спасибо! Но хотелось бы больше конкретной информации. Замеры по БТИ, тарифы по ЖЕКу, перерасчеты по договору и т.д.
DoReMiFa
Користувач
66
11 липня 2014
21 бер 2015 20:05
А, я спешила к дитю, и не успела пойти на стройку к менеджерам! Что там было? На стройку пускали? Квартиры показывали? Что делали?
Milashechka
M
Користувач
41
21 березня 2015
21 бер 2015 20:07
DoReMiFa, скажіть, про які перерозрахуки по договору йде мова?
DoReMiFa
Користувач
66
11 липня 2014
21 бер 2015 20:09
Перерасчет суммы договора по индексу инфляции или по курсу доллара. ДОПЛАТА(
Milashechka
M
Користувач
41
21 березня 2015
21 бер 2015 20:12
Дякую за відповідь. Вже переживала, що ще щось придумали для повного щастя
DoReMiFa
Користувач
66
11 липня 2014
21 бер 2015 20:17
Тут и без новинок счастья хватает)!
kalambur
k
Постійний користувач
152
15 жовтня 2014
22 бер 2015 07:51
Всем привет!Впечатления от собрания!Балконы стеклить не будут ,перерасчет денег по оплате в индивидуальном порядке,выдача ключей 04.04 а сдача дома в експлуатацию в мае.Ув.застройщик а можна оплатить 100% сумму за квартиру в мае ,а не в марте согласно договора .Сдача дома не в графике ,а значит и оплату можна не в график погасить!Думаю акт приема передач не стоит подписывать 04.04!
ikeu11
Новачок
14
18 лютого 2015
22 бер 2015 08:40
Также пользуясь случаем, хочу передать привет застройщику, который во второй половине февраля обещал по телефону что дом будет сдан по графику (до 30 марта).
bro-2
Користувач
71
12 серпня 2014
22 бер 2015 10:23
Цитата "IrynaDr":Ми -покупці першої черги, на жаль, не були на зустрічі, - сусіди навіщо нам той нав"язаний ЖЕК - давайте створимо свій ОСББ. "Жек - це безальтернативна катастрофа" - слова нашої сусідки пані Монтян на Осокорках, яка створила чудовий ОСББ в сусідньому будинку. Будь-ласка, погугліть інформацію про це. Маю чимало прикладів таких катастроф серед знайомих власників новобудов. Такі моменти з часом вилазять... І ще - вже на форумі писала щодо ЖЕКу і ОСББ - дописи були чомусь видалені?
Що Ви конкретно пропонуєте? Порядок дій?
DoReMiFa
Користувач
66
11 липня 2014
22 бер 2015 11:11
Цитата "Milashechka":DoReMiFa, скажіть, про які перерозрахуки по договору йде мова?
А, и еше не забывайте, что может быть доплата по замерам БТИ
DoReMiFa
Користувач
66
11 липня 2014
22 бер 2015 11:15
Цитата "bro-2":
Що Ви конкретно пропонуєте? Порядок дій?
Да, ОСББ это хорошо, когда есть человек, который хорошо знает всю законодательную базу и который будте этим ПОСТОЯННО заниматься...пока не раззнакомились, кто это будет...Может стоить попробовать предложенный ЖЕК, с их заманчивыми предложениями, а если не подойдет, то тогда рассматривать вопрос ОСББ. Да и кроме того, пусть покажут вначале свои тарифы...И есть вопросы по предложенным обязательным услугам, их "расшифровкам")
bro-2
Користувач
71
12 серпня 2014
22 бер 2015 12:10
Цитата "DoReMiFa":
Да, ОСББ это хорошо, когда есть человек, который хорошо знает всю законодательную базу и который будте этим ПОСТОЯННО заниматься...пока не раззнакомились, кто это будет...Может стоить попробовать предложенный ЖЕК, с их заманчивыми предложениями, а если не подойдет, то тогда рассматривать вопрос ОСББ. Да и кроме того, пусть покажут вначале свои тарифы...И есть вопросы по предложенным обязательным услугам, их "расшифровкам")
В любом случае есть время подумать, т.к. сдача в эксплуатацию планируется в мае, но это только планируется. А как мы видим по вопросу с балконами застройщик обещать умеет
Пункт з 7 розділу договору "Покупець зобовязується":
Протягом 5 календ. днів після реєстрації права власності на обєкт укласти договір з експлуатуючою організіцією або взяти участь в ОСББ
А право собственности это уже после введения в эксплуатацию
mekola
m
Користувач
28
14 червня 2014
22 бер 2015 14:44
Доброго всім здоров'я. Напевне і я відпишусь по зборам першої черги. І справді ніякої корисної інформації сказано не було. Реально можна було зустрітися 4.04 і коротко розповісти все там. Щодо ОСББ ми категорично не згодні з тим, що це добре. Справа в томі, що виглядає все дуже непогано, а на практиці це просто "РАЗВОДНЯК"!!! Моя кума юрист вже не перший рік має справи і суди по справам пов'язаним з ОСББ. Будинок новий і якихось ремонтних робіт по комунікаціям і самому будинку найближчих 10 років проводитись не буде, лише якісь мілкий ремонт. А от гроші на ремонти будуть входити в оплати по комуналці. А коли прийде час ремонтувати щось велике і серйозне, повірте, ви нікого не знайдете! Там величезні суми і люди з такими сумами як правило пропадають безвісті і довести щось дуже складно!!! Та і в кого ви будете замовляти вивіз сміття, постачання та відведення води та інше? Ви думаєте що в маленькому місті Буча у вас буде великий вибір і ви зможете за рахунок конкуренції знизити ціну? Я КАТЕГОРИЧНО ПРОТИ ОСББ! Давайте дочекаємося тарифів від Меліоратора, щоб принаймні порівняти їх з тарифами місцевого ЖЕКу.
mekola
m
Користувач
28
14 червня 2014
22 бер 2015 15:02
Щодо пані Монтян мені теж є що сказати. Ви попитайте в неї при зустрічі про те, як вона 2 роки назад віджимала автомобільні стоянки на Позняках за допомогою чоловіків спортивного вигляду з вогнепальною зброєю. І це я також не з газет вичитав.
Arnold147258
A
Гість
2
22 березня 2015
22 бер 2015 15:43
Добрий день,всім сусідам 2 черги
Давно читаю форум, ось тільки вирішила зареєструватися
Давно читаю форум, ось тільки вирішила зареєструватися
IrynaDr
Користувач
58
13 травня 2014
22 бер 2015 16:18
Цитата "mekola":Доброго всім здоров'я. Напевне і я відпишусь по зборам першої черги. І справді ніякої корисної інформації сказано не було. Реально можна було зустрітися 4.04 і коротко розповісти все там. Щодо ОСББ ми категорично не згодні з тим, що це добре. Справа в томі, що виглядає все дуже непогано, а на практиці це просто "РАЗВОДНЯК"!!! Моя кума юрист вже не перший рік має справи і суди по справам пов'язаним з ОСББ. Будинок новий і якихось ремонтних робіт по комунікаціям і самому будинку найближчих 10 років проводитись не буде, лише якісь мілкий ремонт. А от гроші на ремонти будуть входити в оплати по комуналці. А коли прийде час ремонтувати щось велике і серйозне, повірте, ви нікого не знайдете! Там величезні суми і люди з такими сумами як правило пропадають безвісті і довести щось дуже складно!!! Та і в кого ви будете замовляти вивіз сміття, постачання та відведення води та інше? Ви думаєте що в маленькому місті Буча у вас буде великий вибір і ви зможете за рахунок конкуренції знизити ціну? Я КАТЕГОРИЧНО ПРОТИ ОСББ! Давайте дочекаємося тарифів від Меліоратора, щоб принаймні порівняти їх з тарифами місцевого ЖЕКу.
Ой не знаю, в нашому будинку якраз такий ремонт і назрів - вибити щось в ЖЕКу - нереально, хоча вони були якраз зобов"язані зробити ремонт - в результаті ремонт збирали самі сусіди і самі за свій кошт робили ремонт. В нас ЖЕК взагалі навколо і всередині будинку не прибирає (при тому що якраз розташовується в нашому будинку на цілий район обслуговування), нічого не ремонтує. Єдине - це вивозять сміття. А гроші по платимо і за прибирання, і за ремонт... Я - за ОСББ, але займатися цим не можу у зв"язку з тим, що найближчий рік будемо жити не в Україні - а підтримати - тільки ЗА!
IrynaDr
Користувач
58
13 травня 2014
22 бер 2015 17:32
Цитата "mekola":Щодо пані Монтян мені теж є що сказати. Ви попитайте в неї при зустрічі про те, як вона 2 роки назад віджимала автомобільні стоянки на Позняках за допомогою чоловіків спортивного вигляду з вогнепальною зброєю. І це я також не з газет вичитав.
До чого автомобільні стоянки до ОСББ?
IrynaDr
Користувач
58
13 травня 2014
22 бер 2015 17:40
Цитата "IrynaDr":
Ой не знаю, в нашому будинку якраз такий ремонт і назрів - вибити щось в ЖЕКу - нереально, хоча вони були якраз зобов"язані зробити ремонт - в результаті ремонт збирали самі сусіди і самі за свій кошт робили ремонт. В нас ЖЕК взагалі навколо і всередині будинку не прибирає (при тому що якраз розташовується в нашому будинку на цілий район обслуговування), нічого не ремонтує. Єдине - це вивозять сміття. А гроші по платимо і за прибирання, і за ремонт... Я - за ОСББ, але займатися цим не можу у зв"язку з тим, що найближчий рік будемо жити не в Україні - а підтримати - тільки ЗА!
До речі, ще не чула ніколи, щоб ЖЕК ремонтував щось велике і серйозне, на великі кошти і за свій рахунок - вся історія закінчується довгими проханнями і об"єднанням сусідів, які за свій рахунок усувають проблему (як ЖЕКу за гроші таке доручити, то вийде таке з ремонтом, як двері за 2000 грн). Чомусь не думаю, що буде проблемою найняти вивізника сміття і все решта перераховане, ці послуги всі існують на ринку і їх купують або через ЖЕК або безпосердньо через свій ОСББ.
mekola
m
Користувач
28
14 червня 2014
22 бер 2015 18:42
Цитата "IrynaDr":
До чого автомобільні стоянки до ОСББ?
Автостоянка тут до того, що пані Монтян в приклад яку ви вказали, і яка зробила ОСББ ще та аферистка і я маю конкретні приклади.
"..."Жек - це безальтернативна катастрофа" - слова нашої сусідки пані Монтян на Осокорках, яка створила чудовий ОСББ в сусідньому будинку...."
Наскільки цей ОСББ чудовий покаже лише час.
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше
- ЖК Синергия Киев | ул. Ивана Кочерги, 17а29.1132
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7429.112 200
- ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна29.111 013
- ЖК Perfect Town LikoGrad | Лико Град | Perfect Group | ул. Михаила Максимовича27.11508
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая27.111 980
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская27.11106
- Коттеджи "Паларис", Борисполь, ул. Ясная, 1526.118
- ЖК Polaris Home & Plaza | Полярис | Perfect Group, Citex Development | ул. Семьи Кульженков, 2225.11488
- ЖК GL Club | Green Life | Ірпінь, вул. Лисенка, 2125.1114
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова25.11710
- Чи варто зараз купувати нерухомість?29.113 832
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Найкращий район Києва29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Видеокамеры на даче25.1123
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349
- Послуги Електрика Кам'янець-Подільський13.071
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше