Подати оголошення

ЖК Паркова Оселя | Мелиоратор | Буча, вул. Ярослава Мудрого, 10

ЗабудовникМеліоратор
Здача ЖК2015 - 2022 р.
Планування
від 21 000 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
-11з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 78.
4/5%
14/18%
32/41%
15/19%
13/17%
1. . .168170. . .186
05 січ 2018 17:20
Забудовник!? коли буде інформація і відповіді по піднятих на форумі питаннях?
06 січ 2018 11:08
Та наш забудовник включив "мороз" і не хоче з нами спілкуватися!!!!! Я так розумію, що тепер хоч би до літа отримати документи і ключі😬😬😬
07 січ 2018 20:34
УК, скажите, почему не выполнено заземление альтанок 10-го этажа, на которых установлены красивые пики для приема молний. В отличии от дома первой очереди, на котором с каждой стороны дома с крыши спускается по 2 шины заземления, итого 8 шин заземления. А в остальных домах этого нет, почему? Если туда попадет молния то от импульса сгорит электроника не только на 9-ом и 8-ом этаже!
08 січ 2018 16:24
Как оказалось, открыв глаза, заземление есть!!! За что спасибо. Оно спрятано под утепление.
09 січ 2018 09:32

Звоню по контактам с сайта
//melyorator.com.ua/contacts/

там, там воздушные ответы,и сказки для дураков....

п.с. звоните может вам что годное ответят

09 січ 2018 13:30
Та нічого вони не кажуть, крім загальних фраз. Я так зрозуміла, що ніякої здачі до весни не буде!!! Нам, тобто інвесторам, треба об'єднуватись і брати весь процес в свої руки. Скільки вже можна чекати?😬
09 січ 2018 13:54
Як це не буде? Давайте збори організуємо...
09 січ 2018 18:19
Давайте. Я за збори!!!
12 січ 2018 14:13
Дорогі сусіди, а хтось вже платив індекс інфляції?
12 січ 2018 19:04
Нам нарахували і вислали на пошту ще перед новим роком. Але... за що платити??? подзвонили у відділ там щось лепетали про те що це попередні розрахунки і типу можна не поспішати. Нахабству забудовника на мій погляд немає меж.
13 січ 2018 20:18
Нам теж надіслали на електронку ще перед Новим Роком, але ми нічого не платили і поки, що платить не збираємось!!!
13 січ 2018 20:21
Декілька днів назад телефонувала у відділ після продажу, ніякої відповіді по здачі будинку, по зборах я не почула!!! Вони сказали, що нічого не знають, чекають вказівок від керівництва!!!
13 січ 2018 20:45
заходила на гілку сонячної оселі. начеб то у них 20.01 о 10.00 збори на майданчику. Думаю варто і нам підїхати. Від нас уже ховаються схоже...
15 січ 2018 15:34

Якось так.
15 січ 2018 15:40
Почали рити. Знесли. Як не буде сильних морозів, то може подушку заллють для інших секцій. Всіх виселили, непогано заробили ті, хто жили у тих трущобах. Навіть дуже добре, а все через вдале розміщення і попит на землю, яка навіть не належала власникам трущоб) Інсайдери розказали) може збрехали, а може і правду сказали)
15 січ 2018 16:10
Цитата "ParkovaO":
заходила на гілку сонячної оселі. начеб то у них 20.01 о 10.00 збори на майданчику. Думаю варто і нам підїхати. Від нас уже ховаються схоже...

Доброго дня! Я розумію Ваші прагнення отримати відповіді на нагальні питання щодо здачі будинку Паркової оселі. Але! Цю зустріч організовували ми. І ми б хотіли, щоб мова там йшла лише про Сонячну оселю. Тому, велике прохання, якщо Ви хочете зустрітись з Яцюком, то домовляйтесь з ним про зустріч, будь ласка, окремо від нашої... Надіюсь на розуміння...
16 січ 2018 10:40
Доброго дня покупцям 4 черги будівництва. :hi:
Публікуємо фото з будівництва будинку.
1 секція : Розпочато встановлення покращених вхідних дверей до квартир. Установлено з 1 по 4 поверхи. Ведуться роботи у шахтах ліфта.
2 секція : Розпочатий монтаж газової труби по периметру будинку з подальшим підключенням до ГРП кварталу.
Тривають роботи з облаштуванню території навколо будинку. Мощення тротуарної плитки, встановлення бордюрів.
Питання стосовно дати зборів буде опубліковано додатково.
:thanks:
16 січ 2018 10:50
Доброго дня всім покупцям 5 черги. :hi:
Завершений демонтаж фундаменту приватного будинку. Продовжуються роботи з облаштуванню котловану під 2 та 3 секцію будинку. Фото додаємо.
:thanks:
16 січ 2018 13:35
Добрый день, соседи, УК и Мелиоратор.

Ранее получал дискомфорт от выключения света в вечернее время, думал прекратилось, а не совсем, сегодня утром выключили свет в 7:30 утра, в то время когад многие собираются на работу, а на улице еще темно. То что мне пришлось завтракать с телефонной подстветкой, это еще пол беды. А вот куда обратится? Если УК работает в строгом графике до 18:00, если конечно не делает счета на оплату (присылали после 23:00 на емейл).
Дайте контакты ответственного, который может сказать что происходит и как надолго это? После того как через пол часа включили свет, было еще одно выключение, но об этом я узнал от домашних и к времени не могу привязать это. Дайте аварийный номер, к кому можно обращатся!

Вопрос № 2
Камеры, почему мы платили за камеры, если по ним никто ничего не смотрит? Возле второго дома было ДТП и если бы человек (виновник) не признался, то никто ничего ответить не может. Ограбили магазин, сново доступ к камерам никто не дал (по последней информации). Сламали парковочный барьер, который стоит палкой подперты, сново никто ничего сказать не может.

Я читал выше, что не у всех есть доступ к камерам, значит у кого то он все таки есть? Раз на камеры скидывались все, то и доступ будет правельно предоставить всем, а не избранным.

Пожалйста, возьмите на заметку и исправьте ситуацию. Оень не приятно когда нельзя ни к кому дозвонится, да еще и без света и без камер и без того комфорта за который платишь и платил деньги.

Кстати, всем на заметку, у меня как то выбило счетчик и моя квартира осталась без электричкства, благо электрик которого нужно вызывать за 250 грн в выходной день, оказался нормальным человеком и по телефону россказал как можно перезагрузить счетчик. А выбило из за высокого напряжения, но почему то только у меня он не включился сам.
Для таких же "Щасливчиков" подскажу, на счетчеке есть кнопка в верхнем правом углу, она перезапускается, если на счетчике выбивает ерор. И почему я должен это выяснять пост фактум - непонятно. Все удачи, следите за чистотой и не паркуйтесь на бардюрах.
16 січ 2018 13:38
Просто капец а не отчёт,других слов нет уж извините!показали крупным планом три фотографии двери это конечно спасибо вам,но я так понимаюсь что ни газа ни лифтов ещё и в помине нет,а сообщить и иметь мужественность назначить собрание ,это надо зреть пол года!да соберите уже нас наконец-то совесть имейте
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx
1. . .168170. . .186
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше