Подати оголошення

ЖК Паркова Оселя | Мелиоратор | Буча, вул. Ярослава Мудрого, 10

ЗабудовникМеліоратор
Здача ЖК2015 - 2022 р.
Планування
від 21 000 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
-11з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 78.
4/5%
14/18%
32/41%
15/19%
13/17%
1. . .163165. . .186
30 жовт 2017 08:57
Доброго дня всім покупцям.Стосовно проведених робіт за тиждень.
Звіт по проведеним роботам надається Головним інженером ПрАТ "Меліоратор" щотижнево у післяпродажний відділ. А ми в свою чергу робимо розсилку всім покупцям. Сьогодні чекаємо на отримання звіту для розсилки . Тоді зможемо коментувати проведені роботи. :thanks:
30 жовт 2017 09:19
Добрий день покупцям 5 черги. :hi: Дякуємо за запитання.
1. На будівельному ринку Київської області 90 % забудовників при будівництві багатоквартирних багатоповерхових будинків не використовують власні баштові крани. Володіння і обслуговування подібною будівельною технікою не є економічно обгрунтованим. Тому майже всі забудовники використовують ресурсні можливості 4-5 компаній з оренди баштових кранів.
2. Стосовно крану який вивезли : Баштовий кран ( який вивезли) був встановлений більше 3 років тому. Він збудував 2 чергу Паркової Оселі та після завершення робіт був переведений на будмайданчик 4 черги. Після завершення робіт на майданчику 4 черги прийшов час провести обов'язковий тех.огляд та кап.ремонт крану, також завершився термін оренди цього крану.
3. Стосовно будівництва Вашого будинку. 5 черга Паркової Оселі повністю відрізняється від 2 черги чи 4 черги. Ваш будинок іншої конфігурації, має інши показники по площі, будівельному об'єму, має 3 секції та ряд інших особливостей. Відповідно будівництво буде проводитись іншим баштовим краном, який буде встановлений після будівництва фундаменту та цокольного поверху. Зазначені роботи ПрАТ "Меліоратор" проводить власною будівельною технікою і автокранами. :winky:

Дякуємо , та на зв'язку. :thanks:
30 жовт 2017 10:02
Дякую за надану інформацію.
31 жовт 2017 08:15
Почему качество отчетов для покупателей Солнечной осели на порядок лучше чем у Парковой? Застройщик ведь один.
Неужели тяжело выкладывать аналогичные видеоролики в нашей ветке?
31 жовт 2017 11:30
Доброго дня . :winky:
Вчора відділом післяпродажного обслуговування був надісланий всім на пошту звіт від Головного інженера за минулий тиждень по проведеним роботам по 4 черзі будівництву.
Додатково звіт публікуємо і на форумі. :thanks:
31 жовт 2017 11:51
Мені не прийшов, чому?
31 жовт 2017 14:56
Хто не отримав звіту. Зателефонуйте у післяпродажний відділ. Уточнемо ще раз Вашу пошту. :call:
31 жовт 2017 15:01
Для чього уточнювати пошту якщо Ви туди нещоодавно надсилали запрошення на збори і потім витяг з протоколу зустрічі з покупцями? Пошта у всіх та сама, що і була. А от із розсилкою звітів, працює не добре, мені дуже часто не доходить, як і цей останній звіт не дійшов. Зробіть щось з вашим сервісом розсилки імейлів.
03 лист 2017 12:18
Сьогодні заїхали подивитися на обіцянку... Жах. За два тижні нічого не зроблено. Бесідки на даху стоять напівнакриті, дві накриті ОСБ плитою, дві взагалі не накриті ....іде дощ, страшно уявити навіть, що там з верхніми поверхами, мабуть замокло все. Скління відбувається за якимось дивним принципом, деякі поверхи взагалі не засклені, стіни мокрі, забиває дощ. Враження опустилося нижче плинтуса, ніякої здачі до нового року не буде.
03 лист 2017 19:44
Я повністю згодна з попереднім коментарем!!! Будівництво майже стоїть на одному місці. Думаю на Новий Рік ніякої здачі не буде...(((
04 лист 2017 06:52
Шановні сусіди коли забудовник на форумі прочитав що в нас є думки подати в суд то швиденько зібрав збори і як завжди щось було наобіцяно. коментарі були позитивні від тих хто був еа зборах. ми не були але те що я вчора побачила це поосто шок. Замокла недобудована коробка. За два тижні зима...Робимо висновки і знову піднімаємо питання позову.
04 лист 2017 15:06
Доброго дня . :winky:
Відділом післяпродажного обслуговування проводиться розсилка всім на пошту звіту від Головного інженера за поточний тиждень по проведеним роботам по 4 черзі будівництву.
Додатково звіт публікуємо і на форумі. :winky:
:bye:
07 лист 2017 07:38
Шановний забудовник, якщо роздрукувати всі ваші звіти то можна побудувати паперову квартиру. Де реальні роботи на будинку??? Сьогодні вранці знову заїхали, витратили час, звірити ваш звіт з реальністю. Нічого не зроблено! Бесідки недороблені вже місяць! О 9 ранку жодного робітника. Скоро впаде сніг, опуститься температура і ви скажете що погода заважала.
07 лист 2017 16:57
А ми ввечері, сьогодні, проїжали біля будівництва так людей багато працює, що нас дуже порадувало)))))))
10 лист 2017 18:26
Добрый вечер, жильцы Парковой осели!хочу инвестировать в ваш жк,но есть ряд вопросов.То что застройщик проваливает сроки,это я уже поняла исходя из форума и то,что вы все ещё на коммерческом тарифе по энергии(если я правильно поняла).Хотелось бы еще услышать,жилье какого качества сдается застройщиком:нет ли трещин в стенах,нормально ли установлены окна и двери,радиаторы,выведены ли под розетки и выключатели выходы,работает ли лифт сразу.Буду очень признательна за любые комментарии.Всем спасибо!
12 лист 2017 12:26
Поїхав глянути на зраду. Як і думав нічого жахливого там і близько немає, працюють нормально.
12 лист 2017 17:53
Спасибо за фото
12 лист 2017 19:22
Добрый день, соседи! мы тоже сегодня были, правда не фоткали. был дождь, работы велись внутри.
12 лист 2017 21:21
Мы переделывали/выравнивали все, окна, стены, потолки, проводку... пол оставили, но жалею, нужно было выравнять, ламинат в некоторых местах еще хлопает (стяжка неровная, потрескалась, демферной ленты между стеной и стяжкой не было). В общем поклеить обои и заехать не получится. Но расположение хорошее, детская площадка, магазин (даже два) :) , еще бы аптеку быстрей открыли и развивалки для детей. Есть камеры на территории на которые деньги собирали все, но жаль что доступ к ним не у всех.
14 лист 2017 09:22
Доброго дня всім нашим покупцям. :hi:
Публікуємо фото-звіт з будівництва. Фото зроблені 10.11.17.
Детально зможете ознайомитись у письмовому звіті, які надаються головним інженером в суботу. Цей звіт післяпродажний відділ надішле 18.11.17.
:thanks:
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше
1. . .163165. . .186
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx