Подати оголошення

ЖК "ParkLand" - питання і проблеми юридичного характеру

1. . .1012. . .21
21 бер 2017 19:06
Цитата "NikolaForsa":

І да, у випадку чого будуть мітинги сотень і тисяч, і да в будинки ми заселимось.

В мене лише одне питання - чому проблеми створив забудовник - а на мітинги доведеться бігати обманутим ним інвесторам?
21 бер 2017 19:11
Якщо Ви так старанно хочете спасти інвесторів, то коли вони зможуть з вами зустрітись?
Раз Ви захищаєте наші права, то давайте знайомитись.
Досить руйнувань і поцілунків, нехай наш спаситель "рішає" що робити.
21 бер 2017 19:19
Раз ви всі мої питання прогнірували ну ок. Я від вас багато не чекаю, але відповім на ваше.

Бо є будівельні рейдери, в особі догадуєтесь кого? Ось тому і в теорії може прицдеться захищати своє.

Знаєте що таке рейдерство? Це коли цілком законно через суди і скарги, безкінечні перевірки, через правду,напів правду і брехню, забираю підприємства, фірми, компанії ітд. В будь яких масштабах.
А так як у нас нічого не ідеально, навіть ви у своєму офісі рішаєте кожен рік з інспекцією, так і +- ведеться весь бізнес. Абсолютно весь, просто хтось більше хтось менше.це факт.

І знаєте, може вас би і інвестори зрозуміли і може хоча б постарались і хоча б якось взаємодіяли щоб ту хату переробили на садочок, але ваша позиція це просто аут. Ви по всіх форумах лякакаєте сотні людей які тяжкою працею і роками ті кошти відклали, на квартиру на окраїні міста, а ви тут хочете це у них забрати.
Да з таким підходом вам не то що ніхто не буде допомагати чи вас зрозуміти, а навпаки ці тисячі будуть гризти землю і рвати, але квартири отримають.
Тому якщо ви приходите з мечом в чужий дім (а саме це ви робите), а не за стіл сідаєте і говорите, то як правило ночого доброго в тому немає.
21 бер 2017 19:53
Цитата "kiev4you":
Тому що ви інвестори (як і мій клієнт) - є лише жертвами шахрайства, обману і беззаконня з боку забудовника.
Скажіть будь ласка - на що можуть вплинути інвестори?
Яка практична суть зустрічі з вами?
А забудовник, якби хотів, уже давно зустрівся б, телефони мого клієнта забудовник має.
Забудовник раніш (ще до мене) вже пару років їздив по вухах мого клієнта - і як завжди з обманом та з обіцянками - "я тєбя потом поцелую, можєт бить, когда нібудь".
Якби він хотів вирішити проблему він це вже давно зробив би.
Але, я натуру таких людей знаю.
Пам'ятаєте Маркса - якщо прибуток складає 30% капітал починає шевелитись, якщо 50 % - капітал зацікавлений, якщо 100 % - він зверне гори, а якщо прибуток складе 300 % - немає того злодіяння на яке не піде капітал.
Витрати на викуп будинку мого клієнта - це чисті витрати для забудовника.
Витрати несуть, якщо вони окупляться доходом.
Забудовник розраховує, що завдяки агресивній рекламі і бригаді ботів на цьому форумі, які затюкують будь яку критику він і так продасть всі 100 % квартир - ну нафіга йому тратитись на вирішення конфлікту з моїм клієнтом?
А коли він продасть всі 100% квартир - то проблема того будинку у ваших дворах - то вже буде ваша проблема, на яку йому наплювати.
Тому забудовник обманював його, обманював і обманює вас і бреше, бреше, бреше.
До речі, якби забудовник хоча б трохи думав про своїх інвесторів і як їм потім буде житись - то він дійсно був би зацікавлений викупити той будинок і не лише тому - щоб він не мозолив там очі.
Справа в тому, що його площа 466 кв.м, по всіх параметрах з нього можна було б чудово реконструювати дитячий садок - вже навіть пораховано - на 9 груп.
І знаєте, що відповіли представники забудовника? - а нах.... нам здався той дитячий садок!!!

Уважаемая администрация форума, обратите внимание!Писали что разные люди, а тут пишет как один человек в лице дядюка, хотя какбы защиал интиресы клиента дядюк, а киев4ю "громадська організація"
Цитата "kiev4you":
Це ЗІМу начхати на інтереси і долю інвесторів.
Йому головне продати всі 100% - а як потім люди там житимуть і чи взагалі житимуть і чи отримають документи на квартири - забудовника це взагалі не цікавить.
Його метот - брехня, брехня і ще раз брехня - про законність документів, про дозволи на збільшення поверховості про які тут всім брехав анонім Муххамед Алі і яких, як виявилось не існує, про дитячий садок, якого ніхто тут будувати навіть не збирався і все для того - щоб втюхати квартири ще іншим нещасним - а далі хоч трава не рости.
Тим паче, що наступні обьєкти, наприклад на Павлика Морозова забудовник вже збирається втюхувати під іншою вивіскою - "Марвел" - хоча хазяїн той самий.

если ЗИМУ начхать на будущих инвесторов, то зачем они поменяли котлы и бытовую технику по адресам Практичная 2,4,6 после скачка напряжения в сети?
21 бер 2017 20:05
Разбомбили Дядюка в пух и прах!! начали они на форуме "за здравие", а закончили "за упокой". Не удержали вы одной позиции!! Вы распылились на кучу разных "претензий" к застройщику! ЗАБРЕХАЛИСЯ! Вам уже в лицо говорят, что определитесь за что вы боретесь: или за "клиента" на территории застройки, или за незаконность Кристал тауэрса, или за судьбу несчастных инвесторов (половина с которых уже с правами собственности, с коммуникациями живет в первых 4-х домах! :umnik: ) А вы дальше несете ахинею! На что ставка? на людей, которые вы думаете вообще ни в чем не разбираются? угомонитесь! Сейчас все умные! Люди умеют читать и понимать о чем идет речь! Вас сами же инвесторы и разбомбили!!! Клоуны! и Да! а с чего это целая ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ взялась добиваться справедливости по защите какого-то собственника дома на территории стройки?
21 бер 2017 20:13
Взрослые "умные" мужики, а палитесь конкретно! уципились за какое-то целевое назначение и ноете, ноете, ноете! одно и то же! По форуму конкретные вопросы по укр буду, а в ответ тишина.... жим жим сунуться туда или от туда заказ? ответ и тот и тот правильный!

Второе! По факту вы ничего сделать не можете! ЗИМ реально делает дело и делает это для людей (результаты есть!) Вы вот выше одного места прыгнуть не можете, вся ваша деятельность заканчивается на обращениях ко всем кроме деда мороза и писульками на форуме! пишите, пишите, а мы вас тут разбиваем в пух и прах! Идите работайте как мы, что бы заработать за годы на квартиру! Это тоже хороший способ зарабатывать деньги!
22 бер 2017 07:51
Ну якщо ви розбомбили Дядюка в пух і прах - то чого такіх нєрвов? чого така істерика?
22 бер 2017 07:54
Цитата "irro4ka":
Відміна декларацій і всі опубліковані папірці -фейк!
Ці документи не існують,доказова база відсутня.
А брехня і паплюження забудовника, а тепер вже і інвесторів ОРГАНІЗАЦІЄЮ ПО ЗАХИСТУ КИЯН, дуже схожа на путінську російську технологію пропаганди.
Методи такі самі. На біле кажуть чорне, у Києві хунта,нацики ,фашисти та жидобендерівці. Люблять крутити заказні відеоролики про "розап"ятого українськими військовими хлопчика"
Так і наші друзі бризкають злобою, та крім злоби не мають ніяких логічних доказів, крім необгрунтованих заяв.

Серйозно? Не існують?
ПАле на відміну від менеджерів відділу продажів забудовника ми жодного разу не пропонували вірити нам на слово - навпаки ми запропонували нікому не вірити на слово і запропонували РЕАЛЬНИМ інвесторам зробити самим запити по закону Про доступ до публічної інформації і самим отримати офіційні відповіді.
До речі - ви ж бачили відео на якому виконуючий обовязки Департаменту з Питань Держархбуконтролю м. Києва підтверджує скасування 4 декларацій
22 бер 2017 07:57
Цитата "irro4ka":

Аргументація вичерпана?
Повторюєте , неначе ПОПКА-ДУРАК ,цільове призначення ,цільове призначення. Тільки на світ народились?
Стосовно цільового призначення,є достатня кількість механізмів для зміни цільового призначення.
Правда переможе.Однозначно.

І назвіть їх мені - я знаю лише один - рішення власника землі Київради - але тут вам однозначно нічого не світить!
22 бер 2017 08:02
Цитата "HikHame":
Взрослые "умные" мужики, а палитесь конкретно! уципились за какое-то целевое назначение и ноете, ноете, ноете! одно и то же! По форуму конкретные вопросы по укр буду, а в ответ тишина.... жим жим сунуться туда или от туда заказ? ответ и тот и тот правильный!

Второе! По факту вы ничего сделать не можете! ЗИМ реально делает дело и делает это для людей (результаты есть!) !

Повірте - Войцеховський "сдєлал для людєй" набагато більше чим ЗІМ - він збудував в десятки раз більше будинків чим ЗІМ у багатьох з них уже живуть люди (до речі - ряд будинків досить гарненькі).
Я ж завжди звертав увагу на те - що будь яка фінансова піраміда (в тому числі у будівництві) ефективно діє до тих пір - поки приплив грошей від нових "клієнтів" перевищує витрати на обслуговування піраміди.
Перші вкладники МММ також були в шоколаді - отримали баслословні прибутки і особливо повезло тих - хто встиг вчасно змитись.
Але будь яка піраміда пізно чи рано рущиться - і горе тим хто не встиг злиняти
22 бер 2017 08:04
Цитата "NikolaForsa":
Раз ви всі мої питання прогнірували ну ок. Я від вас багато не чекаю, але відповім на ваше.

Бо є будівельні рейдери, в особі догадуєтесь кого? Ось тому і в теорії може прицдеться захищати своє.
.

Так скажіть кого? Якщо я вважаю, що Зім це проект Войцеховського - то я прямо про це сказав.
Якщо ви вважаєте, що я працюю на якихось будівельних рейдерів - назвіть їх прямо
22 бер 2017 08:31
Ой скільки понахотив інфи по цій компашці. І стиль в них завжди був один і такий же - все не законно, ми вас виселим, ми всьо - ви нічого.
Працювали вони дійсно вибірково, вивалювали тони бруду і обману за що були заблоковані назавжди.
І так, вони обявляли не законними будови в яких вже живуть всі люди і є доки, причисляли цв компанії до аферистів, але дуже і дуже вибірково працювали і тільки на замовлення (хороші бабки платили).
І так на думку них це аферисти:
- GEOS . Жк Амурський, жк Сохо ресіденс.
Жк Sherwood
Жк энергия+
Жк артемида Укбуд
Интеграл буд
А методи не змінились взагалі, просто вибивання грошей.
22 бер 2017 08:37
Ми знаємо, що не подобаємось ботам забудовників, але ми не красни дєвіци щоб їм подобатись :)
22 бер 2017 08:40
Перепутали акаунты?
От Киев4Ю по плану должен писать Владимир с просьбой целовать в *****. :faceoff:
22 бер 2017 08:48
Цитата "NikolaForsa":

І так, вони обявляли не законними будови в яких вже живуть всі люди і є доки, причисляли цв компанії до аферистів, але дуже і дуже вибірково працювали і тільки на замовлення (хороші бабки платили).
Жк Sherwood
Жк энергия+
Жк артемида Укбуд
Интеграл буд

Качественный удар. :yes:
22 бер 2017 08:49
Цитата "nkls":
Перепутали акаунты?
От Киев4Ю по плану должен писать Владимир с просьбой целовать в *****. :faceoff:

Склалося враження, що Олександр пише з цих двох аккаунтів, і, якби була така змога, то створив би ще 10 і з усіх них писав би.
22 бер 2017 08:49
Цитата "kiev4you":
Уже не в усадьбе дело. Есть юрист Дядюк , а есть общественная организация "Кияни об'єднуємось" ,самое ценное у которой её репутация! Когда мы решили узнать с кем имеем дело, то как обычно направили запросы во все необходимые инстанции. Полученные ответы мы не сочли возможным держать в тайне от потенциальных инвесторов и опубликовали их на форуме.Мы не состоим в клиентских отношениях ни с застройщиками ни с клиентами Дядюка. Только в Ваших руках решение принять ко вниманию нашу информацию или нет!
С уважением, координатор проектов Владимир Бондарь.

Шановна адміністрація форума! Як Ви можете спостерігати - за весь останній час своє оплатне замовлення по дискредитації ZIM пан Дядюк виконує за допомогою облікового запису kiev4you, хоча раніше (див цитату) вони відмежовувалися один від одного. Наскільки я пам'ятаю, в правилах форуму немає такого, щоби один користувач строчив мессиджі з різних аккаунтів. Прошу Вас заблокувати аккаунт kiev4you, оскільки пан Дядюк використовує його у власних цілях на декількох форумах. Також учора Ви могли ідентифікувати дійсно упереджене ставлення пана Дядюка виключно до однієї компанії, так як наводилися конкретні приклади дійсно глобальних порушень на сусідніх забудовах. Неприємно читати відверту брехню та наклеп на забудовника, який на сьогодняшній час відповідально виконує всі свої зобов'язання. Сподіваюся на врегулювання даної ситуації.
22 бер 2017 09:09
А писати неправду нехарашо (але для ботів ЗІМа неправда - це норма).
Дядюк ніколи не відмежовувався від акаунту ГО "Киян"
Акаунт Дядюк Александр - це є мій особистий приватний акаунт з якого пишу виключно я Дядюк Олександр.
А акаунт kiev4you - це є акаунт Громадської організації "Кияни обьєднуємось", з якого пише Дядюк, Бондар і можуть писати інші члени нашої організації.
Ми ніколи цього не заперечували і не відмежовувались
22 бер 2017 09:17
Цитата "NikolaForsa":
Ой скільки понахотив інфи по цій компашці. І стиль в них завжди був один і такий же - все не законно, ми вас виселим, ми всьо - ви нічого.
Працювали вони дійсно вибірково, вивалювали тони бруду і обману за що були заблоковані назавжди.
Жк Sherwood
Жк энергия+
Жк артемида Укбуд
Интеграл буд

Заспамилм таку цікаву тему. Ех... А скільки ще можна начитатись в інтернеті про рейдедерські атаки на забудови...
Оце особливо ))
22 бер 2017 09:20
Цитата "NikolaForsa":
Жк Sherwood
Жк энергия+
Жк артемида Укбуд
Интеграл буд

) Вибачте! Теж із задоволенням почитав. І запроси не треба нікуди відправляти. Одразу видно "С кем имеешь дєло"...
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
1. . .1012. . .21
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше