Подати оголошення

ЖК ParkLand | Паркленд | ZIM Group | ул. Практичная, 1

ЗабудовникZIM Group
Здача ЖК2015 - 2021 р.
Планування
Карточка Домік
Індекс надійності
39з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 360.
31/9%
27/8%
56/16%
153/43%
93/26%
1. . .250252. . .897
18 січ 2017 08:37
Забит теплообменник в котле,вызывайте сервисную службу.
И не включайте гар.воду до промывки.это чревато выходом теплообменника из строя.
18 січ 2017 08:46
І ще таке питання. У мене квартира 47 кв. м. В кого приблизно така сама квадратура скільки ви платите за опалення?Ходжу одягнута, в кімнаті не жара,та за грудень заплатила за опалення 1300.00. Це нормально?
18 січ 2017 08:50
Цитата "Дама з камеліями":
І ще таке питання. У мене квартира 47 кв. м. В кого приблизно така сама квадратура скільки ви платите за опалення?Ходжу одягнута, в кімнаті не жара,та за грудень заплатила за опалення 1300.00. Це нормально?

Много, мы на 64м спалили на 800 грн
18 січ 2017 08:59
Здравствуйте.Кто то подписывал договор по 9 дому, вносили какие то правки?Присматривает квартирку в этом доме,переживаем что б все было нормально,комплекс очень нравится.
18 січ 2017 09:15
Цитата "Дама з камеліями":

у мене на 34м2 350 грн. у вас забагато
18 січ 2017 09:26
Цитата "DillyDream":

Извините, я такой "документ" за 5 минут в таблице в Excel напечатаю....

Ми не малюємо,а надаємо документи.
Раніш уже показувались копії містобудівних умов, згідно яких тут дозволено
будувати не вище 4 поверхів.
А зараз публікуємо Декларації про початок будівельних робіт по 4-7 будинкам,які були
подані САМИМ забудовником.
І в них також вказано - лише 4 поверхи.
Дозволів на збільшення поверховості нема.
Все це може створити в подальшому значні проблеми
18 січ 2017 11:03
Цитата "kiev4you":

Вы как владелец квартиры во 2м поделитесь своими мнениями:
- что заставило Вас купить квартиру в Этом ЖК;
- получение документов на Ваш дом шло тоже по той же схеме? сначало 4 этажа, а потом 7?
- Вы довольны сданым Вам жильем во 2м доме? какие были недочеты в сданной Вам квартире?
18 січ 2017 12:03
Цитата "Stas_b":

- получение документов на Ваш дом шло тоже по той же схеме? сначало 4 этажа, а потом 7?
- Вы довольны сданым Вам жильем во 2м доме? какие были недочеты в сданной Вам квартире?

Это пишет не собственник , а тролль
Я собственник в третьем доме, права собственности получил.
копмлекс хороший.
18 січ 2017 12:30
Цитата "Jackfan":

Я знаю! Просто с в первых сообщениях он представлялся владельцем квартиры во 2м доме.
Вот и интересен его ответ на эти вопросы, тк если ЖК такой плохой и неправильный, то как юрист мог сам в нем купить квартиру???
18 січ 2017 12:32
Цитата "Stas_b":

Я знаю! Просто с в первых сообщениях он представлялся владельцем квартиры во 2м доме.
Вот и интересен его ответ на эти вопросы, тк если ЖК такой плохой и неправильный, то как юрист мог сам в нем купить квартиру???

Насправді це була відповідь на повідомлення з цитуванням іншого користувача, інвестора 2-го дому. На форумі не зовсім коректно відображаються такі повідомлення в історії.
18 січ 2017 12:34
Цитата "kiev4you":

Ми не малюємо,а надаємо документи.
Раніш уже показувались копії містобудівних умов, згідно яких тут дозволено
будувати не вище 4 поверхів.
А зараз публікуємо Декларації про початок будівельних робіт по 4-7 будинкам,які були
подані САМИМ забудовником.

А звідки ви знаєте, що дозволів на збільшення поверховості нема? Де ви перевіряли?
18 січ 2017 13:01
Цитата "aria277":

А звідки ви знаєте, що дозволів на збільшення поверховості нема? Де ви перевіряли?

На першій сторінці цієї гілки є лист Мінрегіонбуду про погодження на збільшення поверховості по перших трьох будинках. Проте, в цьому листі Мінрегіонбуду вказано, що цей лист дійсний лише за умови погодження з Департаментом містобудування та архітектури КМДА. ми отримали офіційний лист з Департаменту (він уже тут розміщався - треба ще раз скан розмістимо), що Департамент містобудування та архітектури КМДА такого збільшення поверховості не погоджував - до них навіть ніхто не звертався з цього питання
18 січ 2017 13:04
Цитата "aria277":

Самый лучший способ портивостоять тролям - не реагировать на их посты. Все инвсеторы знают что этих разрешений нет и я когда инвестировал их небыло, но так-же все знают, что такие вопросы застройщик решает в п-ссе стройки, - мы же в Украине живем... :smoke:
Главное результат - право собственности у меня на руках, дом сдали в срок, как в договоре прописано, все выполнили, комплекс превзошел ожидания по качеству и красоте. А готовая квартира с док-тами в нем сейчас продается по цене на 30% большей чем то что я заплатил на этапе 4-го этажа.. Как вы думаете, я о чем-то жалею?
P.s. Не реагируйте на тролей, они скоро сами поймут что тут им не обломится и пойдут искать другую дойную корову, где можно результативно попугать будущих инвесторов... :protest:
18 січ 2017 13:09
Шановний наш опоненте. Всі наші твердження ми підтверджуємо документами.
Чи можна побачити ваші документи - як забудовник "в процесі" вирішує питання поверховості?
18 січ 2017 15:10
Ну совсем надоело. Если у Вас есть вопросы/претензии к застройщику, решайте их с застройщиком (в кабинете, в суде, в конце концов в лесу) ... По-моему, пользователи этого форума Вам ничего не должны, хватит ко всем приставать. Идите в суд, и застройщик сам все туда принесет.
Прям как Паниковский: "Дай скан (миллион) да дай скан (миллион)"...
18 січ 2017 15:48
питання до забудовника - хто прийняв таке геніальне (читай ідіотське) рішення включити в комплексі домофони не перевіривши їх працездатність??
А тепер третій тиждень не можна дочекатись майстра!
і кожен день по 5 разів бігаєш і відкриваєш гостям двері.

При тому що оплачую за робочий домофон уже 3 місяці!

назвіть ім"я цього генія, тому що в жекі не в курсі.
18 січ 2017 17:37
Цитата "Александр Дядюк":
Шановний наш опоненте. Всі наші твердження ми підтверджуємо документами.
Чи можна побачити ваші документи - як забудовник "в процесі" вирішує питання поверховості?

ваші документи нічого не варті, як наприклад постановлення прокуратури з підписом і без печатки, вам як юристу повинно бути відомо що такий документ нічого не вартий... І ідіть захистіть Андріївський Узвіз від нового театру, краще...
18 січ 2017 17:51
Цитата "finansist9999":
питання до забудовника - хто прийняв таке геніальне (читай ідіотське) рішення включити в комплексі домофони не перевіривши їх працездатність??
А тепер третій тиждень не можна дочекатись майстра!
і кожен день по 5 разів бігаєш і відкриваєш гостям двері.

При тому що оплачую за робочий домофон уже 3 місяці!

назвіть ім"я цього генія, тому що в жекі не в курсі.

Добрый вечер, уважаемый finansist9999!
Домофоны, перед включением и выставлением первых счетов на оплату были настроены и неоднократно протестированы. Все функции и процессы были в рабочем состоянии.
Но есть несколько "НО".
1. Когда дверь закрыта и человек её дёргает, тем самым ломает место язычка замка, который впоследствии при открывании дистанционно, естественно "клацает" для открывания, издавая характерный звук, но в связи с тем, что его выгнули, открыть дверь не может. К кому данный вопрос?? уж явно не к замку, т.к. ни один магнитный замок не выдержит подобного обращения.
2. Когда дверь раскрывают на излом и ещё подпирают чем то, это тоже не проблема замка, а использования не по назначению!!!
3. Месяц назад, фирмой-подрядчиком было принято решение и также месяц назад в пункте охраны на въезде, было выделено место для мастера по домофонам, где он уже месяц дислоцируется. Зовут его Александр, который также, по горячему номеру телефона принимает заявки от жильцов комплекса, номер телефона 050 883 50 95.
4. Обслуживающая компания, принимающая под роспись заявления, а также онлайн - моментально реагирует на данные вопросы и устраняет их. Можно получить копию Вашего заявления трёх недельной давности??
18 січ 2017 18:07
Цитата "Muhammad_Ali":

Добрый вечер, уважаемый finansist9999!
Домофоны, перед включением и выставлением первых счетов на оплату были настроены и неоднократно протестированы. Все функции и процессы были в рабочем состоянии.
Но есть несколько "НО".
1. Когда дверь закрыта и человек её дёргает, тем самым ломает место язычка замка, который впоследствии при открывании дистанционно, естественно "клацает" для открывания, издавая характерный звук, но в связи с тем, что его выгнули, открыть дверь не может. К кому данный вопрос?? уж явно не к замку, т.к. ни один магнитный замок не выдержит подобного обращения.
2. Когда дверь раскрывают на излом и ещё подпирают чем то, это тоже не проблема замка, а использования не по назначению!!!
3. Месяц назад, фирмой-подрядчиком было принято решение и также месяц назад в пункте охраны на въезде, было выделено место для мастера по домофонам, где он уже месяц дислоцируется. Зовут его Александр, который также, по горячему номеру телефона принимает заявки от жильцов комплекса, номер телефона 050 883 50 95.
4. Обслуживающая компания, принимающая под роспись заявления, а также онлайн - моментально реагирует на данные вопросы и устраняет их. Можно получить копию Вашего заявления трёх недельной давности??

дуже радий такій швидкій відповіді. І добре що по пунктам
п. 1 і 2 до мене не відносяться. При виклику номеру моєї квартири - домофон дзвонить у сусідній, думаю тут проблема в криво скручених проводах, а не дверях які підпирають цеглиною джумшути.
3. По номеру 0977059584 я зв"язувався 4 рази з майстром по домофонам Паркленду. Поки що тільки сніданки, а віз і нині там (домофон не працює).
4. Кожен раз коли я телефонував в ваш ЖЕК (три рази), мені чемно відповідали що заявку прийняли, записали і передадуть майстру. На моє уточнення - можливо треба прийти і написати заяву - чемно відповідали що заявку прийняли і передадуть майстру і в цьому немає необхідності. Спілкуватись чемно ви їх навчили, але нажаль практичної користі від цього мало.
PS поясніть будь ласка що означає залишити заявку онлайн? де це можна зробити? (дайте посилання).
Написав електронний лист на адресу prodgekt2015@gmail.com. Це буде вважатись заявкою? Чи потрібно обов"язково іти в ЖЕК і писати заяву власноруч?
18 січ 2017 18:24
Цитата "finansist9999":

дуже радий такій швидкій відповіді. І добре що по пунктам
п. 1 і 2 до мене не відносяться. При виклику номеру моєї квартири - домофон дзвонить у сусідній, думаю тут проблема в криво скручених проводах, а не дверях які підпирають цеглиною джумшути.
3. По номеру 0977059584 я зв"язувався 4 рази з майстром по домофонам Паркленду. Поки що тільки сніданки, а віз і нині там (домофон не працює).
4. Кожен раз коли я телефонував в ваш ЖЕК (три рази), мені чемно відповідали що заявку прийняли, записали і передадуть майстру. На моє уточнення - можливо треба прийти і написати заяву - чемно відповідали що заявку прийняли і передадуть майстру і в цьому немає необхідності. Спілкуватись чемно ви їх навчили, але нажаль практичної користі від цього мало.
PS поясніть будь ласка що означає залишити заявку онлайн? де це можна зробити? (дайте посилання).
Написав електронний лист на адресу prodgekt2015@gmail.com. Це буде вважатись заявкою? Чи потрібно обов"язково іти в ЖЕК і писати заяву власноруч?

В личном кабинете есть кнопка заявка онлайн, все они фиксируются и хранятся и принимаются к исполнению.
Относительно кривоскрученных и т.д. Тут больше вопрос КТО им крутил кабеля, т.к. перепутав у себя кабеля в домофоне, нарушается ВСЯ система домофонизации - это ж замкнутая система и это логично, что если в одной цепи, кто то что то нахимичил, то ложится вся цепь.
Какая Ваша квартира, дом и номер телефона, завтра Ваш вопрос решим.
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше
1. . .250252. . .897
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше