Подати оголошення

ЖК ParkLand | Паркленд | ZIM Group | ул. Практичная, 1

ЗабудовникZIM Group
Здача ЖК2015 - 2021 р.
Планування
Карточка Домік
Індекс надійності
39з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 360.
31/9%
27/8%
56/16%
153/43%
93/26%
1. . .229231. . .897
15 груд 2016 06:48
Цитата "Ghoast08":
І все ж деякі питання залишилися без відповідей:

1. Які наразі справи з дозволами на 10 поверхів для 5 го будинку?

2. Чи дійсно не вдалося викупити один із приватних будинків і тепер будуть суди з дадюком? Уже всі зрозуміли, що це не бот сусідніх ЖК, а приватний юрист, що захищає власника дому біля 9-11 будинків.

3. Як описане в п. 2 може повпливати на здачу 5-го і наступних будинків.

Наперед вдячний.

P.S. Успішна здача 4-го дому повинна багатьох заспокоїти.

Вы меня извините, но как я писал выше, комментировать данного персонажа и его вбросы не имею желания.
15 груд 2016 08:52
Цитата "Muhammad_Ali":

Вы меня извините, но как я писал выше, комментировать данного персонажа и его вбросы не имею желания.

Кажется Вам очень удобно транслировать все на происки дадюка и НА. Никто не просит Вас комментировать дадюка. Человек от себя задал вполне конкретные вопросы, которые многих интересуют:
1. Есть ли уже разрешение на 10-ти этажную высотность для 5-го дома?
2. Действительно ли на территории Паркленда остался чей-то частный дом?
Спасибо за ответ!
15 груд 2016 09:06
Цитата "L-e-o":

Кажется Вам очень удобно транслировать все на происки дадюка и НА. Никто не просит Вас комментировать дадюка. Человек от себя задал вполне конкретные вопросы, которые многих интересуют:
1. Есть ли уже разрешение на 10-ти этажную высотность для 5-го дома?
2. Действительно ли на территории Паркленда остался чей-то частный дом?
Спасибо за ответ!

Я про НА ни разу не написал, не нужно это к нам добавлять.
1. В процессе получения
2. да, остался
15 груд 2016 09:08
Уважаемые клиенты!!!

15 груд 2016 09:16
Цитата "Muhammad_Ali":

1. В процессе получения
2. да, остался

Спасибо за ответ!
15 груд 2016 09:17
Цитата "Muhammad_Ali":

1. В процессе получения
2. да, остался

2. Прикольная ситуация. И чем больше зим строит вокруг, тем выгодней ситуация для хозияна этого дома. Думаю, он не против будет подзаработать на этом как можно больше, и спихнуть свой дом как можно дороже, но только после того как потрепает нервы. Т.к. если человек вменяемый, то жить среди многоэтажек он не захочет.
Надеюсь это не будет преградой для развития комплекса.
15 груд 2016 09:22
Цитата "Renatvrv":

2. Прикольная ситуация. И чем больше зим строит вокруг, тем выгодней ситуация для хозияна этого дома. Думаю, он не против будет подзаработать на этом как можно больше, и спихнуть свой дом как можно дороже, но только после того как потрепает нервы. Т.к. если человек вменяемый, то жить среди многоэтажек он не захочет.
Надеюсь это не будет преградой для развития комплекса.

Спасибо Вам, за адекватный коммент :super:
15 груд 2016 09:50
Видел этот дом своими глазами: там никто не живет и вряд ли собирается жить.
Возможно, стало проблемой найти хозяина в принципе (умер/подался в бега).
15 груд 2016 10:46
Цікава країна і народ.
Прикріпив на фото Нову Англію і Паркленд. (це знімок 2015р)
Пустота, закинуті будівлі, сміттєзвалища. Фактично край міста.
Знайшлися забудовники які вирішили будувати житло якого так НЕ ВИСТАЧАЄ в Києві, та ще й візуально гарне, енергоощадне і доволі доступне. Ну радість та й годі?
Також інвестори (забудовник) платять в державу 2% податків з кожної квартири. Якщо приблизно порахувати що в комплексі до 900 квартир і середня площа 50м2, то це 18000 з квартири і 16 000 000 грн. з усього комплексу в державу. Також забудовник платить пайовий внесок в бюджет міста (а це декілька мільйонів). Аналогічно кожен такий комплекс це до 2000 робочих місць. І це тільки непрямі податки, а ПДВ з матеріалів і послуг ще на декілька мільйонів. А сюди ще можна додати ті тисячі створені від необхідності закупати меблі, плитку, техніку в кожну квартиру, та й робити там ремонт.
Це кошти громадян які не лежать під подушками, а вливаються в нашу захудалу економіку. І зараз щоб не було дефолтів і долара по 40, кожна така інвестиція надзвичайно важлива.

Але все ж таки знаходять індивідууми які всім незадоволені, все не так, все не то. Ще й хоче зупинити проект.
І це в той час коли в країні повна попа. Та держава і громадяни повинні бути вдячними за кожну гривню інвестицій в економіку і створені робочі місця.
Я впевнений що забудовник знайде компроміс і з місцевою владою, і з "незадоволеним" який має на меті тільки відкусити кусок від "пирога" і нічого більше, і з інвесторами які також мають зв*язки, значну чисельність, достатню фінансову і моральну силу ітд.
15 груд 2016 10:54
:super: :super: :super:
При этом называя себя - борцом за правду... :faceoff:
15 груд 2016 12:28
Цитата "Muhammad_Ali":
:super: :super: :super:
При этом называя себя - борцом за правду... :faceoff:

Наскільки я розумію, власник приватного будинку цілком законно збудувався там і має всі підстави захищати свої інтереси. Тому ЗІМ має з ним домовлятись. Не перебільшуйте соціальне значення будов ЗІМа, він реалізує комерційний проект.
15 груд 2016 14:40
Цитата "Vsevolod-V":

Наскільки я розумію, власник приватного будинку цілком законно збудувався там і має всі підстави захищати свої інтереси. Тому ЗІМ має з ним домовлятись. Не перебільшуйте соціальне значення будов ЗІМа, він реалізує комерційний проект.

Так а дом там всё ещё стоит? Или как?
15 груд 2016 14:42
Привет соседи.Мои мысли по поводу частного дома, если он построен по всем нормам, с документами, мне кажется там хозяин такую цену назвал не реальную, что можно 10 таких купить - типо Зим вынужден его выкупить, можно пользоваться ситуацией по полной программе. Но пока он вроде не мешает ни кому, а со временем хозяин одумается и продаст за реальную цену :notsure: .Там ни кто не живет, силой не выгоняли ни кого, все решают мирно, думаю проблем быть не должно.
15 груд 2016 14:52
Цитата "Руляна":
Привет соседи.Мои мысли по поводу частного дома, если он построен по всем нормам, с документами, мне кажется там хозяин такую цену назвал не реальную, что можно 10 таких купить - типо Зим вынужден его выкупить, можно пользоваться ситуацией по полной программе. Но пока он вроде не мешает ни кому, а со временем хозяин одумается и продаст за реальную цену :notsure: .Там ни кто не живет, силой не выгоняли ни кого, все решают мирно, думаю проблем быть не должно.

Дык, а если он там организует приют для бомжей или наркозависимых, или просто гендель откроет?? Разбираться с этим прийдётся не ЗИМу, а жильцам. В недалёком ЖК Акцент тоже стоит такой себе дрмик, хозяин бродячих собак подкармливает...
15 груд 2016 15:04
Мы - инвесторы дома №9 (сделка была 3 дня назад).
Сегодня Таня (начальник ОП) нас огорошила новостью о том, что неизвестно будут ли кладовые в 9-м доме.
Как потенциальному инвестору неделю назад нам рассказывали противоположное: кладовые точно будут (высота 4 м; планировка не известна).

Muhammad_Ali, не могли бы Вы пролить свет на эту ситуацию?
15 груд 2016 15:10
Цитата "sauron13":
Мы - инвесторы дома №9 (сделка была 3 дня назад).
Сегодня Таня (начальник ОП) нас огорошила новостью о том, что неизвестно будут ли кладовые в 9-м доме.
Как потенциальному инвестору неделю назад нам рассказывали противоположное: кладовые точно будут (высота 4 м; планировка не известна).

Muhammad_Ali, не могли бы Вы пролить свет на эту ситуацию?

Добрый вечер.
В 9 и 10-м домах в цокольном этаже будут исключительно кладовки.
В 11 доме, будет часть коммерции, часть кладовок.
Не нервничайте, всё хорошо.
15 груд 2016 15:17
ОК, спасибо.
Прошу наказать Татьяну общественным порицанием. :)
15 груд 2016 17:42
Соседи с 3-го дома у кого на какой стадии ремонт?) когда планируете закончить?)) особенно верхние этажи :ne figa sebe:
15 груд 2016 17:52
Цитата "Jackfan":
Соседи с 3-го дома у кого на какой стадии ремонт?) когда планируете закончить?)) особенно верхние этажи :ne figa sebe:
мы уже живём. Холодно и шумно, пока только такие впечатления.
15 груд 2016 18:01
Цитата "mistersneg":
мы уже живём. Холодно и шумно, пока только такие впечатления.

Мы заселились 5 дней назад, вы с какого этажа?
У нас не холодно на 6, но шумно жесть
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx
1. . .229231. . .897
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше