ЖК ParkLand | Паркленд | ZIM Group | ул. Практичная, 1
Забудовник | ZIM Group |
Здача ЖК | 2015 - 2021 р. |
Планування |
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 360.
31/9% | ||
27/8% | ||
56/16% | ||
153/43% | ||
93/26% |
Dudchik
D
Користувач
74
20 серпня 2018
05 жовт 2018 11:13
Цитата "Smartkiev":Их раскупали, т.к. обещали быстро поистроить и обещали другие расходы на оформление.
А теперь уже задержали на 2 месяца и судя по всему до весны ждать.
Уже не так привлекательно, сомневаюсь что после такого остальные дома так же разлетятся.
Согласен с вами, вот и я присматриваюсь, столько тут нюансов узнал на форуме, а в ОП приходишь -у них все отлично, дома строятся, сдаются, все счастливы

Golodniy Krolik

Постійний користувач
316
26 березня 2017
05 жовт 2018 11:31
Цитата "Smartkiev":Их раскупали, т.к. обещали быстро поистроить и обещали другие расходы на оформление.
А теперь уже задержали на 2 месяца и судя по всему до весны ждать.
Уже не так привлекательно, сомневаюсь что после такого остальные дома так же разлетятся.
Может и не так привлекательно как раньше но все равно очень привлекательно.Я уверен,что не найдется даже 1 человек,который откажется от смарта и будет возвращать деньги) И это сейчас люди жалуются и злятся,а когда получат свои ключи и свой смарт,то забудут обо всем,что было до этого и будут счастливы)
Havand

Постійний користувач
404
13 березня 2017
05 жовт 2018 11:57
Цитата "Dudchik":
Согласен с вами, вот и я присматриваюсь, столько тут нюансов узнал на форуме, а в ОП приходишь -у них все отлично, дома строятся, сдаются, все счастливы
Коли здавали наш Скайленд2, то почитавши форум і внутрішню групу, а ще потім собі щось "накрутивши", були думки що будинок ніколи не здасться :-)
Так само і у жильців Кубика і 9-10 будинків.
Але по факту все будувалось і вирішувалось. Приїхав на будівництво, подивився, заспокоївся і поїхав додому.
Форуми то цікаво, але вони часто накручують більше чим допомагають.

Leon_PL
L
Постійний користувач
135
11 грудня 2017
05 жовт 2018 12:10
Згоден все будується і вирішується, але зараз уже зовсім не в ті строки в які це має бути!!! Я живу в ПЛ давно, спостерігав за будівництвом кубіка, потім за будівництвом наступних будинків, все було наче непогано тому вирішив інвестувати в смарт. Особисто за моїми спостереженнями зараз ЗІМ уже не той, темпи будівництва ПЛ суттєво знизились і знижуються. Особливо після старту будівництва нових комплексів... Можливо по тій причині, що частину будівельників із ПЛ перевели на той самий Парадайз.
JiJong
J
Постійний користувач
108
23 лютого 2018
05 жовт 2018 12:17
не знаю я коли приїжаю то завжди наче робота кипить так і візуально видно що будується, те що із смартами тупняк то це більше мабуть із за юридичних проблем, будівництво якщо із знизило темп то не суттєво начебто
Leon_PL
L
Постійний користувач
135
11 грудня 2017
05 жовт 2018 12:29
Я спостерігаю за будівництвом півтора роки кожного дня в силу того, що живу в ПЛ. А Ви як часто буваєте на будівництві?
Про які юридичні проблеми Ви говорите? Я як і всі інвестори смартів готовий оплати всі податки забудовника навіть з урахуванням всіх подорожчань хоч сьогодні при умові, що завтра мені видадуть ключі! І що? Ніхто мені їх не видасть по тій причині, що будинки і придомова банально не готові. І юридичні пробелеми тут нідочого.
Про які юридичні проблеми Ви говорите? Я як і всі інвестори смартів готовий оплати всі податки забудовника навіть з урахуванням всіх подорожчань хоч сьогодні при умові, що завтра мені видадуть ключі! І що? Ніхто мені їх не видасть по тій причині, що будинки і придомова банально не готові. І юридичні пробелеми тут нідочого.
DVadym

Інвестор
927
12 серпня 2016
05 жовт 2018 13:15
Цитата "Leon_PL":Я спостерігаю за будівництвом півтора роки кожного дня в силу того, що живу в ПЛ. А Ви як часто буваєте на будівництві?
Юридичних проблем дуже багато, також свого часу було багато тітушок, тому ЗІМ могли сповільнити будівництво, через відсутність впевненості в успіху.
Leon_PL
L
Постійний користувач
135
11 грудня 2017
05 жовт 2018 13:26
Цитата "DVadym":
Юридичних проблем дуже багато, також свого часу було багато тітушок, тому ЗІМ могли сповільнити будівництво, через відсутність впевненості в успіху.
"Відсутність впевненості в успіху"??? А нічого що ЗІМ уже отримав на перед 100% оплати по даним будинкам? То може не варто було продавати квартири, якщо не впевнені в тому, що добудують???
І якщо Ви знаєте про багато юричних проблем то розкажіть і нам!!! в ОП запевняють, що жодних юридичних проблем немає!
Leon_PL
L
Постійний користувач
135
11 грудня 2017
05 жовт 2018 13:32
Цитата "DVadym":
Тітушки із свободівцями Мірошниченка вломувались на будівництво якщо не помиляюсь два рази, їх претензії і вимоги були до 10 поверхових будинків (12-17) через нібито невідповідність поверховості вимогам закону, а не до смартів!
DVadym

Інвестор
927
12 серпня 2016
05 жовт 2018 13:47
Цитата "Leon_PL":
"Відсутність впевненості в успіху"??? А нічого що ЗІМ уже отримав на перед 100% оплати по даним будинкам? То може не варто було продавати квартири, якщо не впевнені в тому, що добудують???
І якщо Ви знаєте про багато юричних проблем то розкажіть і нам!!! в ОП запевняють, що жодних юридичних проблем немає!
Шукайте в реєстрі судових рішень по ключовим словам: ЗІМ, Скайпарк і т.д.
Leon_PL
L
Постійний користувач
135
11 грудня 2017
05 жовт 2018 13:49
Цитата "DVadym":
Шукайте в реєстрі судових рішень по ключовим словам: ЗІМ, Скайпарк і т.д.
Якщо ЗІМ продає квартири в завідомопроблемних будинках то це не мінус репутації забудовника, це хрест на його репутації.
DVadym

Інвестор
927
12 серпня 2016
05 жовт 2018 13:51
Цитата "Leon_PL":
Якщо ЗІМ продає квартири в завідомопроблемних будинках то це не мінус репутації забудовника, це хрест на його репутації.
З ваших слів Ви вже проживаєте в ПЛ, а будинки з самого початку були проблемні і всі про це знали, не розумію, чому саме зараз це в Вас викликає здивування.
По ходу будівництва ЗІМ вирішував усі юридичні питання, як мінімум так було для 1-8 будинків.
Leon_PL
L
Постійний користувач
135
11 грудня 2017
05 жовт 2018 13:56
Цитата "DVadym":
З ваших слів Ви вже проживаєте в ПЛ, а будинки з самого початку були проблемні і всі про це знали, не розумію, чому саме зараз це в Вас викликає здивування.
По ходу будівництва ЗІМ вирішував усі юридичні питання, як мінімум так було для 1-8 будинків.
Я в першу квартиру не інвестував, а купив в готовому другому будинку коли були всі відповідні записи в реєстрі нерухомості.
В мене складається враження, що Ви виправдовуєте незаконне будівництво із наступним його сумнівним "узаконенням"! Чи я помилився?
DVadym

Інвестор
927
12 серпня 2016
05 жовт 2018 13:58
Цитата "Leon_PL":
Я в першу квартиру не інвестував, а купив в готовому другому будинку коли були всі відповідні записи в реєстрі нерухомості.
В мене складається враження, що Ви виправдовуєте незаконне будівництво із наступним його сумнівним "узаконенням"! Чи я помилився?
Не виправдовую. Переживаю аби пошвидше завершили усе будівцництво і максимально можливо все узаконили.
Golodniy Krolik

Постійний користувач
316
26 березня 2017
05 жовт 2018 19:17
Цитата "Dudchik":А Как-то легально нельзя решить этот вопрос, чтоб платил застройщик?
Уже 2 человека написало на форуме,что готовы оплатить эти левые поборы лишь бы прямо сейчас получить ключи и закрыть этот вопрос,а Вы спрашиваете можно ли законно сделать,чтобы застройщик платил то,что должен =))) Застройщик все понимает))
karamba_1
k
Користувач
23
22 квітня 2018
06 жовт 2018 05:04
Dan-B

Користувач
52
19 серпня 2018
06 жовт 2018 07:46
Ребята, давайте не будем спорить.
Все мы заинтересованы в том, чтобы быстрее получить ключи.
ZIM обещал что через 1-2 недели они будут, хочу верить, что он выполнит своё обещание, и все мы будем обладатели новой квартиры.
Все мы заинтересованы в том, чтобы быстрее получить ключи.
ZIM обещал что через 1-2 недели они будут, хочу верить, что он выполнит своё обещание, и все мы будем обладатели новой квартиры.
olgaa123
o
Постійний користувач
122
10 листопада 2017
06 жовт 2018 12:35
Господа, мы тут все, мягко говоря, шокированы действиями Зима (говорю сейчас о Смартах, от которых мы никак не можем дождаться ключей-документов), а еще больше-игнором и молчанием Али и представителей по поводу первых Смартов, но давайте придерживаться элеметарных этических норм и уважать друг друга...
Ziri
Z
Користувач
45
09 вересня 2018
06 жовт 2018 15:24
Цитата "vub":ветка по 12 дому
//forum.domik.ua/dom-12-4-ochered-zhk-pa rkland-t32081.html
там никто не общается, хотя идея неплохая)
просто прохожий
пп
Користувач
26
24 лютого 2015
06 жовт 2018 16:28
Цитата "Leon_PL":
Шум не зовсім з приводу подорожчання. Шум з приводу обману. Обіцяли одне, а виходить зовсім інше, що по строкам, що по ціні.
относительно сроков - я спорить не буду так как не знаю что там кому обещали в договорах. скажу только что например для киевгорстроя задержка 9 месяцев обыденное явление. да в принципе редко кто из застройщиков выполняет обещание по срокам. что касается подорожания - это содержание договора. если договором предусмотрено, то как говорят: бачили очи шо купували. если нет, и договором не предусмотрено, то у вас масса законных способов защитить свои права. ну в конце концов моете подать в суд. вариантов много, начиная от банального расторжения договора и взыскивания убытков и заканчивая такими извращенными способами типа толкования договора в суде... или обязательства заключить основной договор на ваших условиях. это все зависит от вашей фантазии. я же хотел предложить простой вариант. человек берет то что потратив в долларовом эквиваленте, и покупает там где хочет, там где нет проблем со сроками и с подорожанием. согласитесь что это наиболее простое решение.

Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
- ЖК Урловский-1 | Киевгорстрой, bUdCapital | ул. Причальная, 1121.083 769
- ЖК SENAT | GEOS | Київ, Кільцева дорога, 321.0865
- ЖК Оранжерея | Edelburg Development | Київ, Миколи Василенко, 220.0887
- ЖК Star City | Стар Сіті | bUdCapital, Київміськбуд | Київ, вул. Каунаська, 2720.08446
- ЖК Урлівський-2 | Київміськбуд | Київ, вул. Клеманська, Причальна, Сортувальна20.082 062
- ЖК Gravity Park | Креатор-Буд | Київ, просп. Берестейський, 13919.0892
- ЖК Новопечерські Липки | City One Development, UDP | Київ, вул. Андрія Верхогляда (Драгомирова)19.08262
- ЖК Галактика | Stolitsa Group | Київ, вул. Євгена Сверстюка (Марини Раскової), 419.087 021
- Бровари, вул. Симона Петлюри, 28 | Атлант19.08113
- Отзывы о застройщике MS18.083
- Чи варто зараз купувати нерухомість?20.084 603
- Завышеные тарифы на отопление. Как обжаловать и куда писать?19.082
- Іпотека від Банків із найкращими умовами | Обговорення кредитів під заставу нерухомості13.08192
- Краудфандинг - типы группового инвестирования01.083
- Планую оренду квартири в районі Подолу30.073
- Про агентство Атлант-А23.0722
- Допоможіть розібратись з податками08.053
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Найкращий район Києва29.031 685
- Болит спина07.0873
- Какую выбрать мебель на террасу?04.084
- Відгуки про ортопедичні матраци. Матраци для комфортного сну28.0790
- Стоит ли покупать кофе-машину13.07154
- Декоративные элементы в интерьере. Советы и отзывы о их сочетании12.0716
- Декор окна без штор, варианты и советы12.0746
- Идеи для декора пола в квартире, ваши отзывы и мнение экспертов12.0712
- Как выбрать подходящую раковину. Отзывы о мойках и раковинах09.0746
- Выбор гранитной мойки24.0631
- ЖК Імперіал Парк Авеню | Імперіал Буд | Чернівці, вул. Рівненська, 718.084
- ЖК Manhattan | Blago developer | Івано-Франківськ, вул. Романа Левицького, вул. Ленкавського04.0815
- ЖК Зелений двір | Спілка забудівників | Івано-Франківськ, вул. Тисменицька04.089
- Одесса, ул. Еврейская, 3 | Будова04.084
- ЖК Soul Park | Львів, вул. Пилипа Орлика | LEV Development29.072
- ЖК Північний | Чернігів, просп. Миру, Кільцева дорога | Атлант27.0712
- Перепланування | прохання та поради щодо конкретних ситуацій19.082 216
- Матеріал багатоквартирного будинку. Який найкращий?13.0812
- Кліматичне обладнання норвезької ТМ Bergen07.082
- Як можна прочистити або покращити вентиляцію в квартирі?06.086
- Підлога на кухні - ламінат або плитка?30.0720
- Як правильно закласти шви в стінах після врізання стільниці/підвіконня?24.072
- Чи варто робити лоджію продовженням кімнати24.0716
- Чим обробити дерев'яні стіни будинку?24.073
- Ремонт кухонного столу22.072