ЖК "Палладиум", Бровары, ул. Черняховского, 21в
| Забудовник | Укрбудінвест-2000 |
| Здача ЖК | 2015 - 2016 р. |
| Планування | від 17 500 Грн/м² |
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 93.
| 11/12% | ||
| 10/11% | ||
| 22/24% | ||
| 20/22% | ||
| 30/32% |
mell
m
Постійний користувач
195
01 грудня 2014
05 серп 2015 14:03
3 бригады по одному человеку... ))
Действительно, обещали же высокие темпы строительства. Когда они будут ?
Действительно, обещали же высокие темпы строительства. Когда они будут ?
Kotovskiy82
K
Користувач
44
22 лютого 2013
05 серп 2015 16:40
Может хватит грузится негативом.Смотрите свой договор.А к тому времени Вам не кто не чего не должен.Вы своим писимизмом только отпугиваете потенциальных инвесторов.это касается многи на форуме.
Kostya Y
Постійний користувач
152
13 лютого 2015
05 серп 2015 17:00
Вы внимательно почитайте мои комментарии,а потом уже делайте выводы. Пессимизма нет,есть желание понимать на каком этапе стройка. Я живу через дом,прохожу мимо стройки каждый день,наблюдаю за ней с балкона и пишу здесь не просто так. И мы,как инвесторы, имеем право узнавать что угодно касательно постройки дома,в который вложили свои деньги!
Suvo
Користувач
21
04 серпня 2015
05 серп 2015 19:39
Цитата "Kostya Y":Вопрос к отделу продаж: когда наконец начнуться активные работы в корпусах Г и Д?![]()
![]()
До сих пор не заложены внешние стены, я уже не говорю за окна и хоть какие то внутренние работы!! С такими темпами эти корпуса НИКАК не будут достроены до конца года! По А,Б,В более менее все понятно. А в Г и Д работы вообще умерли. Кладкой реально занимаются 1-3 человека. Такое ощущение,что с предыдущими рабочими,которых было много как муравьев,реально не рассчитались.
Читаю, что вы все творите на форуме своего же застройщика и диву даюсь - сами же себе копаете яму, понижая репутацию компании.Каждый из вас, кто действительно инвестор, а не троль конкурентов, своей паникой только отпугивает потенциальных инвесторов. Хочешь что-то узнать? - Позвони, сходи в отдел продаж, выйди на руководство и т.д.
Вы бы еще через газету обратились!!!!
Kostya Y
Постійний користувач
152
13 лютого 2015
05 серп 2015 20:08
Паники нет. А форум для того и создан,чтоб задавать интересующие вопросы. Есть вопросы к компании,и не у одного меня. Так почему я не могу их задать здесь? А насчет газеты- это не ко мне,у нас тут были желающие в СМИ обратиться,предложите им😊
Suvo
Користувач
21
04 серпня 2015
05 серп 2015 20:17
Цитата "Kostya Y":Паники нет. А форум для того и создан,чтоб задавать интересующие вопросы. Есть вопросы к компании,и не у одного меня. Так почему я не могу их задать здесь? А насчет газеты- это не ко мне,у нас тут были желающие в СМИ обратиться,предложите им😊
Извините, если задела Ваши чувства
Абсолютно искренне
и просто напросто мнение человека, который выбирает себе жилье 
Kostya Y
Постійний користувач
152
13 лютого 2015
05 серп 2015 20:40
Да не задели вы меня абсолютно. Я уверен,что наш дом будет лучшим в городе,что он достроится и сдастся😊 а то,что я пишу исходит от непонимания происходящего на стройке,вот и все. Я сам не люблю,когда на наш комплекс несправедливо наезжают😈
Golden Star
Постійний користувач
164
14 березня 2013
06 серп 2015 08:55
Цитата "Kostya Y":Да не задели вы меня абсолютно. Я уверен,что наш дом будет лучшим в городе,что он достроится и сдастся😊 а то,что я пишу исходит от непонимания происходящего на стройке,вот и все. Я сам не люблю,когда на наш комплекс несправедливо наезжают😈
У Вас есть абсолютно адекватное собственное мнение, как и у большинства здесь присутствующих, но непонимание приходит с каждым нелепым постом, который для развития сомнений и паники пишут здесь залетные кадры (обратите внимание, как быстро они придут это опровергать
) и те, у кого не хватает понимания здраво оценить ситуацию, либо просто любители делать из мухи слона на ровном месте (я думаю это их потребность в больших порциях адреналина, а где его еще достать, как не из эмоциональных всплесков). Думаю, именно это и заметила дама, отписавшаяся у нас) Нам, будущим соседям, не положено сомневаться, пока для того нет реальных предпосылок) Вон наши "временные гости" уже и в соседних ветках работают по той же "схеме" раздувания мелочей в грандиозные якобы проблемы
Чем, собственно, и подчеркнули правильность наших выводов о них, сделанных ранее)Kostya Y
Постійний користувач
152
13 лютого 2015
06 серп 2015 09:23
Та да...странные люди...
Сам обратил внимание, что оставляю безсодержательные посты по всем форумам новостроек... Непонятно, какую цель они преследуют 
Сам обратил внимание, что оставляю безсодержательные посты по всем форумам новостроек... Непонятно, какую цель они преследуют 
РоманД
Користувач
76
20 липня 2015
06 серп 2015 11:25
Якщо ви про мене, то я нікуди не зникав. Чекаю графіки, кожні 10 днів... А для тих, кому не подобається "атмосфера" в постах форуму, скажу - всьому проблема у забудовнику: на мою критику та вимоги форумчан пояснити ситуацію з будівництвом, окрім "все буде норм.- у нас котел" ніяких суттєвих та обґрунтованих пояснень, відсутність повноцінної інформації. Так хто в цьому винен?
Kostya Y
Постійний користувач
152
13 лютого 2015
06 серп 2015 11:32
Нет, не вас
Вы свой,это мы поняли.
Вы свой,это мы поняли.Krava86
K
Постійний користувач
212
23 червня 2014
06 серп 2015 11:48
Якщо хтось не зрозумів серйозність цих зальотних тролів, які розхитують ситуацію на рівному місці, скажу, що їхнє завдання від якогось конкретного забудовника заплямувати репутацію нашого забудовника будь-яким чином. Вони вже починають розповідати, що наш будинок буде зданий взимку 17го року.
Так от - не шановні тролі, не на радість вам, наш будинок буде зданий вчасно. А сусідам побажаю пильнувати за будівництвом не провокуючи представників конкурентів та готуватися до заселення.
Так от - не шановні тролі, не на радість вам, наш будинок буде зданий вчасно. А сусідам побажаю пильнувати за будівництвом не провокуючи представників конкурентів та готуватися до заселення.
Победитель
Новачок
6
01 липня 2015
06 серп 2015 17:37
Які тролі?! Ви подивіться правді в очі! У забудовника є проблеми - і це помітно. Нам всім замилюють очі! Вже тиждень як вивісили люльки, і за цей час могли б зробити фасад до 3-4 поверху. Також повільно виконується робота в самій будівлі. Але ще я хочу запитати : коли саме буде перевірка системи опалення? Чекають заселення будинку?
Я також чекаю графіка , кожні 10 днів.
vseznayka
v
Постійний користувач
192
19 червня 2015
06 серп 2015 18:35
І я теж нікуди не дівався, я слідкую за дискусом. Якщо чесно, то писати то нічого... Реально ніхто нікому нічого не показав, графіки показувати ніхто не збирається. На Вас незважають. Нам всім показують одну і ту картинку з різних ракурсів. Але давайте про інше.
Коли виклали фотозвіт, в мене чесалися руки знову щось написати, але я себе здержав. Деякі з нас все одно говорять шо все добре, але реально комплекс не будується, і на сьогодні це є факт. Про строки говорити не будемо, я вважаю шо освоїти обєм робіт що залишився, в такий короткий строк не реально, але я можу помилятися. Про строки говорити поки рано.
Із позитивного - бачив бігборди по місту. Маю надію, шо це початок чогось грандіозного. Увагу по місту до комплексу привернули, тепер треба показувати шо він будується, інакше інвестиції можуть попливти не сюди.
З приводу пониження чи підвищення рейтингу. Почнеться нормальне будівництво і рейтинг буде рости
палладіум цікавий житловий комплекс, якщо будують саме те, що розроблено дизайнерами. Якщо воно будується, то каже чи не кажи, а воно видно, а якщо воно зараз стоїть, то воно стоїть. Давайте реально дивитися на речі.
Коли виклали фотозвіт, в мене чесалися руки знову щось написати, але я себе здержав. Деякі з нас все одно говорять шо все добре, але реально комплекс не будується, і на сьогодні це є факт. Про строки говорити не будемо, я вважаю шо освоїти обєм робіт що залишився, в такий короткий строк не реально, але я можу помилятися. Про строки говорити поки рано.
Із позитивного - бачив бігборди по місту. Маю надію, шо це початок чогось грандіозного. Увагу по місту до комплексу привернули, тепер треба показувати шо він будується, інакше інвестиції можуть попливти не сюди.
З приводу пониження чи підвищення рейтингу. Почнеться нормальне будівництво і рейтинг буде рости
палладіум цікавий житловий комплекс, якщо будують саме те, що розроблено дизайнерами. Якщо воно будується, то каже чи не кажи, а воно видно, а якщо воно зараз стоїть, то воно стоїть. Давайте реально дивитися на речі.Kostya Y
Постійний користувач
152
13 лютого 2015
06 серп 2015 20:24
Надеюсь,отдел продаж отреагирует и нам напишут,когда наконец начнутся обещанные работы по фасаду?
Krava86
K
Постійний користувач
212
23 червня 2014
06 серп 2015 20:25
Дак, они то начались.
vseznayka
v
Постійний користувач
192
19 червня 2015
06 серп 2015 20:40
Цитата "Krava86":Дак, они то начались.
Факт того що повісили люльку присутній. На фото видно що навезли люльки. Звідки у Вас інформація, що роботи начались? Покажіть всім нам фото чи відео будь ласкаKrava86
K
Постійний користувач
212
23 червня 2014
06 серп 2015 20:47
Цитата "vseznayka":
Факт того що повісили люльку присутній.
Цю люльку, що на фото, вже в понеділок зняли. Їх вже висить близько 5 штук. Повісили і на А і на Б секції.
vseznayka
v
Постійний користувач
192
19 червня 2015
06 серп 2015 20:54
Цитата "Krava86":
Цю люльку, що на фото, вже в понеділок зняли. Їх вже висить близько 5 штук. Повісили і на А і на Б секції.
ну супер
головне шоб не люльки висіли, а робився фасад а поки

Suvo
Користувач
21
04 серпня 2015
06 серп 2015 21:07
Цитата "Победитель":Які тролі?! Ви подивіться правді в очі! У забудовника є проблеми - і це помітно. Нам всім замилюють очі! Вже тиждень як вивісили люльки, і за цей час могли б зробити фасад до 3-4 поверху. Також повільно виконується робота в самій будівлі. Але ще я хочу запитати : коли саме буде перевірка системи опалення? Чекають заселення будинку?
Доброй ночи, друзья!
интересно узнать, а вообще была практика того, что хоть один застройщик предоставлял график строительства?
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
- ЖК Sanville Park | Санвиль Групп | Святопетрівське, вул. Богдана02.1140
- ЖК Poetica, 1-я коллекция | Поэтика | ENSO | ул. Дегтяревская, 25а02.113 104
- ЖК Урлівський-2 | Київміськбуд | Київ, вул. Клеманська, Причальна, Сортувальна01.112 065
- ЖК Урлівський-1 | Київміськбуд, BudCapital | Київ, вул. Причальна, 1101.113 799
- ЖК Французький Бульвар | Prof-Group | Вишгород, вул. Шолуденка, 2401.11622
- ЖК Борисо-Глібський 2 | Prof-Group | Вишгород, вул. Шкільна, 4201.1130
- ЖК Дніпровська Мрія | Галжитлобуд | ул. Сосюры, 601.11795
- ЖК Scandia | БК Триумф | Бровари, вул. Анатолія Луценка, 2730.103 030
- ЖК Заречный | bUd development | пр-т Н. Бажана, ул. Заречная30.1011 514
- ЖК Edelweiss House | Edelburg Development | Киів, вул. Звіринецька, 70-а28.10537
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.1015 250
- Чи варто зараз купувати нерухомість?29.104 723
- Чи варто купити будинок в спокійному регіоні, в Вінниці?17.092
- Завышеные тарифы на отопление. Как обжаловать и куда писать?19.082
- Іпотека від Банків із найкращими умовами | Обговорення кредитів під заставу нерухомості13.08192
- Краудфандинг - типы группового инвестирования01.083
- Планую оренду квартири в районі Подолу30.073
- Про агентство Атлант-А23.0722
- Допоможіть розібратись з податками08.053
- Где найти качественные полотенца?04.092
- Орхидеи. Как ухаживать за орхидеями29.0818
- Выбор пылесоса. Отзывы о ваших пылесосах26.0866
- Відгуки про ортопедичні матраци. Матраци для комфортного сну22.0891
- Болит спина07.0873
- Какую выбрать мебель на террасу?04.084
- Стоит ли покупать кофе-машину13.07154
- Декоративные элементы в интерьере. Советы и отзывы о их сочетании12.0716
- Декор окна без штор, варианты и советы12.0746
- ЖК Kandinsky Odessa Residence | Кандинский | Одесса, Французский бульвар, 63/6515.10182
- ЖК Дом у моря | Югінвест | Южный, ул. Иванова10.1017
- ЖК Sakura | Свалява, пров. Достоєвського, 404.105
- ЖК Імперіал Парк Авеню | Імперіал Буд | Чернівці, вул. Рівненська, 718.084
- ЖК Manhattan | Blago developer | Івано-Франківськ, вул. Романа Левицького, вул. Ленкавського04.0815
- ЖК Зелений двір | Спілка забудівників | Івано-Франківськ, вул. Тисменицька04.089
- Кварц виниловая плитка LG Decotile или Berry Alloc29.106
- Напольные покрытия - чтобы было тепло, красиво и недорого29.1018
- Яка реальна ціна чорнових робіт в 2025 для будинку08.101
- Хто планує поїхати на будівельний форум у Львові цього вересня?01.093
- Тепла підлога, відгуки та поради28.08205
- Крыша потекла, что делать?25.0818
- Перепланування | прохання та поради щодо конкретних ситуацій19.082 216
- Матеріал багатоквартирного будинку. Який найкращий?13.0812
- Кліматичне обладнання норвезької ТМ Bergen07.082
- Пошук обладнання для магазину21.101
- Как отвечать на How are You?04.102
- Что подарить мужчине?24.09351
- Мій сайт не з'являється в результатах пошуку20.093
- Домик для кота26.085
- Тренажер в доме. Какой выбрать24.0817
- Меблі на замовлення | Оголошення про виготовлення меблів18.0899
- Как уберечь холодильник от перепадов напряжения09.0810
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий26.0728
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше