Подати оголошення

ЖК "Millennium City", Буча, ул. Ивана Кожедуба, 3

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 69.
3/4%
4/6%
17/25%
19/28%
26/38%
1. . .3941. . .125
13 лют 2017 17:03
Ми самі переміряли , співпало з ОП
13 лют 2017 17:09
Якщо почитати договір, то послуги нотаріуса оплачує покупець( ~3000грн) також покупець відшкодовує 5% податку з доходу фізичних осіб ( від оціночної вартості квартири) , 1% в пенсійний ( сума за нотаріуса приблизна ) все інше вказано в договорі
13 лют 2017 17:28
Не совсем понимаю о каком нотариусе идёт речь?насколько мне понятно что оформление квартир будет не нотариальное ,а посредством госрегистрации в реестре недвижимости и документ мы получим не нотариальный договор купли-продажи + св-во на право собственности, а выписку с этого госреестра
13 лют 2017 17:46
Цитата "Mas1ka":
Всім привіт! Хтось знає чому така ціна за реєстрацію права власності на квартиру?🤔 За 2 кім. 14000 грн....

Нам за 1ну 10000 озвучили ,но с чего состоит-не знаю, ведь как такового свидетельства о праве собственности же не буде, будет выписка с госреестра недвижимости
13 лют 2017 18:06
5 секция при покупке заявленный метраж 36.94м, сегодня позвонили говорят в плюсе 3,16м. Кто знает при 100% оплате по какой стоимости будут пересчитывать. Я так понимаю - есть те кто делал свои замеры- надеяться на то что неверно обмеряно- бессмысленно...понимала что будет больше, но в однокомнатной квартире плюс 3 метра, не ожидала. :ded:
13 лют 2017 18:11
Цитата "katzap":
5 секция при покупке заявленный метраж 36.94м, сегодня позвонили говорят в плюсе 3,16м. Кто знает при 100% оплате по какой стоимости будут пересчитывать

по стоимости, которая указана на момент покупки. у нас 34кв.м, плюс 1 метр с копейками добавили, но по договору в пределах 10% указана погрешность
13 лют 2017 19:04
Нам при покупке квартиры (однокомнатной) озвучили оформление примерно 11 тыс. Я спрашивала, можно ли самостоятельно без них оформить (может дешевле выйдет), сказали, что так не получится.
13 лют 2017 19:33
У нас насчитали 0,87 м2 за которых нужно заплатить, вроде все нормально! Думал будет больше!!!
13 лют 2017 20:01
Цитата "Dolka":
Не совсем понимаю о каком нотариусе идёт речь?насколько мне понятно что оформление квартир будет не нотариальное ,а посредством госрегистрации в реестре недвижимости и документ мы получим не нотариальный договор купли-продажи + св-во на право собственности, а выписку с этого госреестра

Для того щоб вам надали довідку з державного реєстра про реєстрацію у власність майна , існує певний список документів серед яких і є договір куплі-продажу або інвестиційний договір ! Який ви доречі не підписували ! Попередній договір не надає права власності на квартиру! Тому я вам і пишу про витрати нотаріуса які зазначені в договорі ! Без договору куплі-продажі вашу квартиру не зможуть оформити .
13 лют 2017 20:04
https://nakaz.com.ua/ua/viznannija-prava-vlasnosti Ось ссилка на перелік документів які потрібно надати щоб оформити квартиру у власність . Його на даний ще поки ніхто не відміняв ( нажаль)
13 лют 2017 20:25

свидетельство о праве собственности похоже не выдают уже //business.vesti-ukr.com/131880-v-ukrain e-izmenili-porjadok-registracii-nedvizhi mosti

13 лют 2017 21:43
Все вірно видається тільки витяг
13 лют 2017 21:51
Але перелік документів залишився не змінний :( процедуру проводить нотаріус, який вносить дані в. електронну систему Держреєстру
14 лют 2017 07:36
Всем привет! у нас тоже увеличилась площадь на 2,12 м кв. Изначально были готовы, что скорее будет в плюс нам, чем минус им))) При покупке менеджер ОП ориентировала, что на оформление примерно будет 15000 грн, так и выходит
14 лют 2017 08:45
Хто переміряв площу лоджій? Цікавлять однокімнатні квартири з лоджією з великої кімнати.
У мене є заміри всього 10-го поверху в третій секції, але там немає замірів лоджії. Ділюсь інфо))
14 лют 2017 09:00
Хто знає як мають вигляд кладовки, які там перегородки?
14 лют 2017 11:22
Цитата "Zlatik":
Якщо почитати договір, то послуги нотаріуса оплачує покупець( ~3000грн) також покупець відшкодовує 5% податку з доходу фізичних осіб ( від оціночної вартості квартири) , 1% в пенсійний ( сума за нотаріуса приблизна ) все інше вказано в договорі

Наскільки мені відомо, для реєстрації права власності в нашому випадку потрібно: 1)попередній договір, довідка про повний розрахунок (якщо розсрочка), акт-прийому передачі, технічний паспорт або 2)декларація про готовність об'єкта, рішення, довідка , попередній договір, технічний паспорт. В принципі цих документів достатньо для реєстрації і коштує це все набагато дешевше...
14 лют 2017 11:24
Ребят а кто-то перемерял во 2рой секции 1но комнатную которая раньше біли по 39.1 заявлнніе. Думаю в суботу взять лазер если получится и перемерить для успокоения души.)
14 лют 2017 13:05
Перемерял свою лазером для успокоения нервов, на 3 метра оказалось больше, чем было в договоре при покупке. Тоже самое по метражу сказали в ОП. Считаю что доплата обоснована и претензий не имею.
14 лют 2017 13:27
Кстати это если сколько квартир получились больше, то теоретически должны быть квартиры, что получились меньше ( от куда то площадь была украдена ) А здесь такие вроде еще не отписывались.
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
1. . .3941. . .125
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше