ЖК "Millennium City", Буча, ул. Ивана Кожедуба, 3
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 69.
3/4% | ||
4/6% | ||
17/25% | ||
19/28% | ||
26/38% |
Коренной бучанец
Кб
Користувач
91
11 лютого 2016
14 лип 2017 10:25
Цитата "sonya_kot":
да, на 5 этаже сняли счетчики. и встретила соседа, говорит, вчера еще на 8 этаже сняли. охраннику сказала. надо требовать ставить по 1 охраннику возле каждой секции, наверное. что толку с одного человека на такой территории?
Охранник возле каждого подьезда, я думаю что это просто необходимость.
Мы кстати, будем проводить какое-то собрание жильцов? я бы еще хотел поставить шлагбаум на вьезде. Так сейчас в Киеве многие дома делают.
Sveta_N
S
Новачок
16
17 серпня 2016
14 лип 2017 10:40
Цитата "sonya_kot":
да, на 5 этаже сняли счетчики. и встретила соседа, говорит, вчера еще на 8 этаже сняли. охраннику сказала. надо требовать ставить по 1 охраннику возле каждой секции, наверное. что толку с одного человека на такой территории?
Еще на открытии смотрели на красоту вокруг и говорили: хотя бы не поломали, хотя бы не пописали, хотя бы не попортили.... И вот недели не прошло с открытия, а уже ЧП. Интересно кто должен нести ответственность(((((
грустно, что так
Dmitry 1987
D1
Користувач
35
17 серпня 2016
14 лип 2017 11:13
Терміново потрібна електроенергія та підключати домофони.
Можливо варто подавати списки охоронні хто планує залучати будівельників (ремонтників) разом з списком кожній особі, що буде робити ремонт в квартирі видавати копію акту прийому передачі квартири.
В мене самого в день на дворі поцупили мішок з будівельною сумішшю ( під час розгрузки).
Можливо варто подавати списки охоронні хто планує залучати будівельників (ремонтників) разом з списком кожній особі, що буде робити ремонт в квартирі видавати копію акту прийому передачі квартири.
В мене самого в день на дворі поцупили мішок з будівельною сумішшю ( під час розгрузки).
Leon_77
L
Користувач
95
21 листопада 2016
14 лип 2017 12:00
Цитата "sonya_kot":
Боюся, якщо зараз це не зупинити, то може набути масового характеру. І не факт, що забудовник погодиться за свій рахунок повторно поставити лічильники.
Solomiya91
S
Користувач
68
09 листопада 2016
14 лип 2017 13:14
Цитата "Nata2A":Ліфт обшили плитами, буде маркет "Лоток" (за товарами першої необхідності далеко ходити не доведеться)
а ліфти вже катаються?
ksysh

Постійний користувач
129
11 лютого 2017
14 лип 2017 13:17
Цитата "Solomiya91":
а ліфти вже катаються?
Ні. Буде електроенергія- запрацюють ліфти, чула таке. Щось не віриться, без ЖЕКУ ліфти навряд запустять. Чому не ініціюють зібрання власників квартир?
нерухомість Алла

Новачок
9
01 листопада 2015
14 лип 2017 16:13
Привіт всім! Так, нам потрібно терміново думати про охорону.
zp_1605
z
Користувач
34
09 грудня 2016
14 лип 2017 16:36
А может пока поставить по охраннику на подъезд и сделать вход в подъезд по пропускам, по которым пускали раньше на стройку (пропуска выдавали в ОП, на них написано миллениум и все такое, я думаю такие есть у всех, если нет - можно получить в ОП), это будет до тех пор пока не заработают электронные!
нерухомість Алла

Новачок
9
01 листопада 2015
14 лип 2017 17:02
я повністю підтримую цю ідею, тому, що ворують по-чорному
An__n
A
Користувач
28
25 вересня 2016
14 лип 2017 17:29
Тимчасово підключити домофони до технічної електромережі...
zp_1605
z
Користувач
34
09 грудня 2016
14 лип 2017 17:35
Тоже неплохая идея! Но при малейшем отключении Эл.Энергии домофон будет отключен! Да и с ключами проблема. Не у всех еще есть даже от квартир!
Maria.B

Новачок
8
07 липня 2017
14 лип 2017 17:43
Говорила сегодня с нашим менеджером. Они даже не в курсе, что там воруют. Надеюсь, теперь донесут до ведома начальства и эта ситуация разрешится.
Вход по пропускам - хорошая идея. Как это можно организовать кто-то знает?
Вход по пропускам - хорошая идея. Как это можно организовать кто-то знает?
олег_попов
о
Користувач
66
25 червня 2017
14 лип 2017 18:30
Цитата "Solomiya91":
а ліфти вже катаються?
пока не будет организации, которая лифт возьмет на баланс, лифт не будет работать. надо или жек или осбб.
Dzoker

Користувач
23
04 квітня 2017
14 лип 2017 18:59
Нужно подключать электронные замки к технической электроэнергии. Говорить с застройщиком по-поводу краж что-бы напряг и охрану и прораба. Что-бы пускали в дом только после проверки документов.
А то я сколько приезжал, то заходил куда угодно с кем угодно и ни одного препятствия. Делай что хочешь.
Хотя при приеме квартиры спрашивал у прораба как будут попадать на территорию или в дом, то говорил что по акте приема, а для ремонтных по их копии... В реале все не так((
А то я сколько приезжал, то заходил куда угодно с кем угодно и ни одного препятствия. Делай что хочешь.
Хотя при приеме квартиры спрашивал у прораба как будут попадать на территорию или в дом, то говорил что по акте приема, а для ремонтных по их копии... В реале все не так((
Dzoker

Користувач
23
04 квітня 2017
14 лип 2017 19:04
Очень хотелось бы узнать мнение и реакцию собственников квартир которые были против забора вокруг территории. И говорили что это лишнее.
Как вам такие события? Еще никто не заселился а воруют все что можно, детская площадка сломана, в фонтане бегают с ногами толпы детей, Самокатами убивают каждый вечер все бордюры. Взрослые из соседних домов иду посидеть на наших лавочках и покушать... И это только начало!

Как вам такие события? Еще никто не заселился а воруют все что можно, детская площадка сломана, в фонтане бегают с ногами толпы детей, Самокатами убивают каждый вечер все бордюры. Взрослые из соседних домов иду посидеть на наших лавочках и покушать... И это только начало!

Dmitry 1987
D1
Користувач
35
17 серпня 2016
14 лип 2017 19:08
1. Прохід на територію (секцію) тільки за наявності акта (копії) - на звороті з номером телефону власника квартири (для ремонтників)
Хто без документів автоматично рахується посторонньою особою - нехай надає поясненн, що робить на території (секції)
2. Власникам квартир повідомити охороні прізвища тих осіб які будуть знаходитися в ЖК, також повідомляти номера транспортних засобів, що будуть заїжати на територію ( дата та час перебування)
Але для цього потрібно принаймні по представнику ( бажана декілька представників) з секції, щоб обговорити з представником забудовника та охоронною
Хто без документів автоматично рахується посторонньою особою - нехай надає поясненн, що робить на території (секції)
2. Власникам квартир повідомити охороні прізвища тих осіб які будуть знаходитися в ЖК, також повідомляти номера транспортних засобів, що будуть заїжати на територію ( дата та час перебування)
Але для цього потрібно принаймні по представнику ( бажана декілька представників) з секції, щоб обговорити з представником забудовника та охоронною
Irena Volna
IV
Новачок
6
05 липня 2017
14 лип 2017 19:32
Потрібно діяти!!! По нашому подвір'ї ходять люди сумнівної репутації і плюндрують нашу власність, а ми тут поговоримо на форумі і на тому все... 🙅
Давайте всі будемо телефонувати у відділ продажу і якось вирішувати це питання, доки у різного роду зброду, який буде бухати під нашими вікнами і перед нашими дітьми, не вийшло у звичку.
Давайте всі будемо телефонувати у відділ продажу і якось вирішувати це питання, доки у різного роду зброду, який буде бухати під нашими вікнами і перед нашими дітьми, не вийшло у звичку.
Dzoker

Користувач
23
04 квітня 2017
14 лип 2017 19:32
Цитата "Sveta_N":
Еще на открытии смотрели на красоту вокруг и говорили: хотя бы не поломали, хотя бы не пописали, хотя бы не попортили.... И вот недели не прошло с открытия, а уже ЧП. Интересно кто должен нести ответственность(((((
грустно, что так
Грустно, это мяко сказано! Это просто пипец какой-то.
При таких ситуациях нужно реагировать сразу же.
Ответственность несет в первую очередь застройщик. А там он уже должен разбираться кто виноват прораб, охрана их рабочие... И жестко наказывать виновных. Потому что никакие коммуникации не подключены ни электрика ни вода. Дом не передан ни ЖЕКУ ни ОСББ.
А мы в свою очередь не должны бить пасивны и молчать. Нужно жаловаться в ОП, прорабам. Искать связь с самим застройщиком. Иначе если пустим на самотек, то еще многого не досчитаемся и будем жить не в приличном новострое, а убитом недострое!

Dmitry 1987
D1
Користувач
35
17 серпня 2016
14 лип 2017 19:40
Мало того, що крадуть, сьогодні в секції між поверхами (з кладовки без дверей) воняло продуктами людської життєдіяльності (((
Хто як вважає як краще і швидше обговорити всі вищезазначені "болючі" питання з забудовником?
Хто як вважає як краще і швидше обговорити всі вищезазначені "болючі" питання з забудовником?
Irena Volna
IV
Новачок
6
05 липня 2017
14 лип 2017 19:57
Потрібно діяти!!!
А то доки всякий зброд псує нашу власність, якою ми ще навіть не встигли скористатися
ми тут поговорили, повисловлювали своє невдоволення, вони ще досі там убивають наше подвір'я, а ми на цьому й закінчили. На сайті всі такі невдоволені, а хто, щось зробив для цього, Джокер вірно каже: що скажуть ті що не хотіли забор? Ще нема, що красти, а вже крадуть!!!
Давайте всі разом телефонувати у відділ продажу і якось вирішувати це питання
Доки у людей з сумнівною репутацією це не ввійшло у звичку ( бухати та псувати наше майно). Я хочу щоб моя дитина не бачила п'яного бидла в дворі і вільно себе почуваєш, а головне у безпеці!!! І Ще Я хочу щоб моя дитина могла гратися на дитячому майданчику у нашому подвір'ї, а то бачила, як багато сторонніх дітей та дорослих нищать наш майданчик. Який і так дуже маленький для нашого комплексу. Для чужих є алея, мало?!
Якщо нічого не робити, то ми заїдемо в якусь пограбовану, обдерту свалку.
Друзі, за що ми платили гроші, за комфорт сторонніх людей?
А то доки всякий зброд псує нашу власність, якою ми ще навіть не встигли скористатися

Давайте всі разом телефонувати у відділ продажу і якось вирішувати це питання

Доки у людей з сумнівною репутацією це не ввійшло у звичку ( бухати та псувати наше майно). Я хочу щоб моя дитина не бачила п'яного бидла в дворі і вільно себе почуваєш, а головне у безпеці!!! І Ще Я хочу щоб моя дитина могла гратися на дитячому майданчику у нашому подвір'ї, а то бачила, як багато сторонніх дітей та дорослих нищать наш майданчик. Який і так дуже маленький для нашого комплексу. Для чужих є алея, мало?!

Якщо нічого не робити, то ми заїдемо в якусь пограбовану, обдерту свалку.
Друзі, за що ми платили гроші, за комфорт сторонніх людей?

Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
- ЖК в Гранд Виллас | Ворзель, с. Михайловка-Рубежовка22.055 554
- ЖК на пр. Отрадный, 2 | Житлоінвестбуд-УКБ22.0510 296
- ЖК Forest Park | Форест Парк | ZIM Group | ул. Днепроводская, 2521.05678
- ЖК Poetica, 1-я коллекция | Поэтика | ENSO | ул. Дегтяревская, 25а21.053 074
- ЖК Dnipro Island20.0518
- ЖК в пер. Платоновский, 6 | Житлоінвестбуд-УКБ20.05443
- ЖК Utlandia-2 | Ютландия | Tomin Family | Ирпень, ул. Украинская, 1б19.0591
- Дом "Збараж" ( № 27 ), ЖК "Патриотика"18.05671
- ЖК Атмосфера | Орлан Инвест | Вишневое, ул. Европейская18.05383
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская18.05128
- Чи варто зараз купувати нерухомість?22.054 393
- Допоможіть розібратись з податками08.053
- Планую оренду квартири в районі Подолу01.052
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Найкращий район Києва29.031 685
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034
- Помогите!!! Вопрос раздела имущества18.0120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?20.1212
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Болит спина26.0470
- Занимательный Хэллоуин. Поделки и идеи для праздника22.0429
- Нужен ли измельчитель мусора? Отзывы о необходимости в наших условиях11.0487
- Идеи для дизайна и комфорта ванных комнат21.0350
- Декор окна без штор, варианты и советы21.0345
- Выбор гранитной мойки21.0331
- Орхидеи. Как ухаживать за орхидеями21.0317
- Лучшие цветовые сочетания в гостиной21.032
- Отзывы о кондиционерах. Какой кондиционер лучше10.03277
- ЖК "Sakura", Свалява, пров. Достоєвського, 413.053
- ЖК Manhattan | Blago developer | Івано-Франківськ, вул. Романа Левицького, вул. Ленкавського02.0514
- Котеджне містечко КМ SEVEN | Елітний котеджний комплекс в Солонці11.023
- ТИСА RENOVATION25.011
- ЖК Чотири сезони | Будова | м. Одеса, просп. Гагаріна, 1916.018
- Львів, вул. Спортивна | Галжитлобуд05.013
- Капітальний ремонт +-40кв.м19.054
- Під час встановлення плати пошкодив її шурупом. Чи можна якось її відновити?18.051
- Допоможіть вибрати бочковий перфоратор13.052
- Стерся захисний шар ламінату18.044
- Помогите выбрать хороший шуруповерт18.0439
- Протягування ввідного кабелю квартири до електрощитової будинку18.041
- Тёплый пол, отзывы и советы17.04204
- Продам строительный инструмент16.041
- Балони та Обладнання06.04
- Клінінгові послуги13.051
- Детектор радона для дома, квартиры, офиса, гаража13.051
- Встановлення сонячних панелей "під ключ". Якісно, швидко, з гарантією11.051
- Сумка29.04
- Своя машина или такси?29.04537
- Юридические услуги любой сложности24.043
- Продаж, обмін, ремонт балонів під пропан бутан06.04
- Балони побутові під пропан бутан06.041
- Рынок антиквариата03.04

Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше