Подати оголошення

ЖК "Melody Park" (Мелоди Парк), Проліски, ул. Счастливая - "GEOS"

ЗабудовникGEOS
Здача ЖК2018 - 2020 р.
Планування
від 18 800 Грн/м²
Карточка Домік
ЖК зданий
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 32.
7/22%
1/3%
3/9%
11/34%
10/31%
1. . .1012. . .59
06 жовт 2017 19:57
Цитата "Luna83":

Все выглядело бы на много лучше если бы сдали в сентябре. А так остается ждать весну.
Еще плохо, что крыша сделана частично. Внутренние работы делают в дождь и холод.
Осбб думаю будет. Думаю весной этот вопрос подымут.

Доброго вечора!
От я, як реальний інвестор цього будівництва, не бачу великої проблеми у відсутності даху на даному етапі. В будинку є перекритя між кожним поверхом, що є достатнім захистом від води.

Яка ціль Вашого посту, я не розумію... Добре ознайомлений з Вашою негативною активністю в форумах інших ЖК.
06 жовт 2017 20:00
Цитата "Tkalla":
По дахам - обіцяли до дощів/снігів зробити. Завтра їдемо чкраз туди. По балконах- ми будемо тільки за. От ще одне питання - внизу досить великий хол намічається, може, зробити там вело-зону, невелику, але як немає критого паркінгу то хоч туди ставити?

Чудова ідея!
09 жовт 2017 07:24
примерно так будут выглядеть балконы)
09 жовт 2017 10:15
Цитата "slav1771":

А у нас точно комфорт-класс?Если вот так будут выглядеть балконы, то может и не стоит вообще устанавливать оградку, к-рую адекватный человек все равно будет демонтировать?Как-то на визуализации вид по-симпатичней.
09 жовт 2017 14:06
Цитата "slav1771":

Нужно стеклить 100%
09 жовт 2017 14:07
Цитата "Stasevic":

Доброго вечора!
От я, як реальний інвестор цього будівництва, не бачу великої проблеми у відсутності даху на даному етапі. В будинку є перекритя між кожним поверхом, що є достатнім захистом від води.

Яка ціль Вашого посту, я не розумію... Добре ознайомлений з Вашою негативною активністю в форумах інших ЖК.

Вы меня с кем-то путаете.
09 жовт 2017 19:36
Добрый вечер.
Интересует вопрос по канализации.
Будет подключена к центральной канализационной системе или будет сепараторный сборник?
Вопрос номер два. Какой там провайдер интернета и телевидения будет?
10 жовт 2017 09:39
Цитата "Lola18":
Добрый вечер.
Интересует вопрос по канализации.
Будет подключена к центральной канализационной системе или будет сепараторный сборник?
Вопрос номер два. Какой там провайдер интернета и телевидения будет?

Доброго дня!
Про каналізацію не знаю.
На сусідніх домах бачив таблички реклами швидкісного інтернету від бориспільських провайдерів.
10 жовт 2017 14:51
Менеджер говорил, что канализация села.
11 жовт 2017 06:01
И мне говорили, что централизированная. Но, я думаю, она не совсем рассчитана на многоквартирные дома, местные говорили, что часто ремонтируется.
11 жовт 2017 06:25
Цитата "Alla-90":
И мне говорили, что централизированная. Но, я думаю, она не совсем рассчитана на многоквартирные дома, местные говорили, что часто ремонтируется.

Я читала, что канализация старая и с ней проблемы.
Еще рекомендовали ставить стабилизаторы електричества ну или как они там называются. Так как часто выбивает свет.
11 жовт 2017 10:54
Цитата "Alla-90":

Централизованная канализация не расчитана на многоквартирные дома? Вы серьезно? :faceoff: По поводу ремонтов тоже не слышал. Думаю, не так страшен черт, как его малюют.
11 жовт 2017 13:20
Здраствуйте будующие соседи. Кого нибудь уже пускали на объект? Кто нибудь хоть видел уже свои квартиты в живую? Как там в нутри....

Сегодня общалась с отделом продаж, спрашивала на счет строков... сказали что "ориентировочно" декабрь я в шоке... :protest: :protest: <:(
11 жовт 2017 20:11
Ми бачили) до нашого поверху (7) ще не дійшли зі стяжкою. Квартира мені здалась меншою, ніж метраж, сподіваюсь, що це тому що нема штукатурки) Також казали грудень, але нас грудень влаштовує, мабуть тому що не знали що мало здатися раніше. От що мені не сподобалось- це бруд біля парковки, якісь пляшки, обгортки.. Тікаєм від цього з Борисполя, а тут таке... Сподіваюсь, сусіди будуть свідомі.
11 жовт 2017 23:30
Цитата "Tkalla":
Ми бачили) до нашого поверху (7) ще не дійшли зі стяжкою. Квартира мені здалась меншою, ніж метраж, сподіваюсь, що це тому що нема штукатурки) Також казали грудень, але нас грудень влаштовує, мабуть тому що не знали що мало здатися раніше. От що мені не сподобалось- це бруд біля парковки, якісь пляшки, обгортки.. Тікаєм від цього з Борисполя, а тут таке... Сподіваюсь, сусіди будуть свідомі.

А у вас какой дом? Как вы туда попали???
12 жовт 2017 10:58
Будинок перший. В той час був чи обід чи що ( на будові було не багато людей і техники) нас провели подивитись що купуємо.
12 жовт 2017 15:14
Цитата "Tkalla":
Будинок перший. В той час був чи обід чи що ( на будові було не багато людей і техники) нас провели подивитись що купуємо.

А у Вас 2-к или 1-к?
13 жовт 2017 09:08
Шановні інвестори та відвідувачі форума!
Інформуємо вас про графік роботи відділу продажу .
Відділ продажу на об’єкті працюватиме у звичайному режимі .
У суботу (14.10.2017 р.):
Відділ продажу на об’єкті працюватиме з 11-00 до 16-00.
Центральний відділ продажів –вихідний.
Понеділок (16.10.2017):
Відділ продажу на об’єкті працюватиме з 11-00 до 16-00.
Центральний відділ продажу-вихідний.
Консультацію ви зможете отримати у відділі продажу на об’єкті за адресою: Київська обл., Бориспільський р-н, с. Проліски, вул. Щаслива, 8 та за телефоном:
044 221 05 88.

Ми приготували для вас спеціальні пропозиції!
16 жовт 2017 03:36
Сегодня были на объекте. Строительство идет полным ходом. На доме №1 завершили монтаж крыши, и доделыват на доме №2. Утепляют стены, стеклят окна, красят фасады, делают стяжку, электрику, сантехнику.Так что делюсь оптимизмом … и несколько свежих фото:
16 жовт 2017 04:32
Цитата "Viit":
Сегодня были на объекте. Строительство идет полным ходом. На доме №1 завершили монтаж крыши, и доделыват на доме №2. Утепляют стены, стеклят окна, красят фасады, делают стяжку, электрику, сантехнику.Так что делюсь оптимизмом … и несколько свежих фото:

Отличные новости! Но фотографий что-то не видно
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше
1. . .1012. . .59
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше