ЖК Медовый | Киевгорстрой | ул. Петра Радченко, 27-29
Забудовник | Київміськбуд |
Здача ЖК | 2021 р. |
Планування |
Ваше загальне враження про об'єкт і компанію:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 6.
1/17% | ||
0/0% | ||
1/17% | ||
1/17% | ||
3/50% |
bezGMO
b
Користувач
44
24 жовтня 2018
29 жовт 2018 18:40
Цитата "LinkUA":Вопрос к инвесторам. Кто оплачивал квартиру 50% или больше %, в банке просили подтвердить документально откуда деньги (платеж будет ведь больше 150 000грн)? Как вообще происходит оплата? Расскажите пожалуйста о вашем опыте..
Если оплачивать в других банках то будут требовать справку о происхождении денег. Если даже разбивать платежи по 149999 грн. в день то все равно есть риск что платеж заморозят. А если оплачивать в Кристалбанке то до 1,5 млн. вопросов даже не задают. При совершении платежа просто заполните декларацию. Там можно указать что это собственные сбережения или помощь родных.
Nataliya-12
N
Гість
3
14 червня 2017
30 жовт 2018 11:57
Здравствуйте уважаемые инвесторы,
у меня просьба и возможно кто-то живёт не далеко от Медовог(П.Радченка 27-29) и мог бы выложить новые Фотографии дома. Спасибо большое. С уважением,Инна
у меня просьба и возможно кто-то живёт не далеко от Медовог(П.Радченка 27-29) и мог бы выложить новые Фотографии дома. Спасибо большое. С уважением,Инна
«Київміськбуд»
Представник
578
22 травня 2018
30 жовт 2018 15:18
Цитата "LinkUA":Вопрос к инвесторам. Кто оплачивал квартиру 50% или больше %, в банке просили подтвердить документально откуда деньги (платеж будет ведь больше 150 000грн)? Как вообще происходит оплата? Расскажите пожалуйста о вашем опыте..
Шановні учасники форуму, для вирішення питань проведення оплати при купівлі квартири, підтвердження походження коштів та ін. вам краще звернутися до банків-партнерів Компанії: Кристалбанк знаходиться поруч з офісом Київміськбуду, Укргазбанк - у холі центрального офісу Компанії. Працівники банку професійно нададуть відповідь на всі ваші запитання.
mandarinka242
m
Гість
5
03 червня 2016
31 жовт 2018 12:52
Живу недалеко как раз гуляла в выходные. Место мне не понравилось. Я ещё и решила выйти на Лобановского, а как раз темнело и поднимался было ещё то удовольствие
Helenaq
H
Користувач
55
27 квітня 2018
31 жовт 2018 15:13
Прошу откликнуться инвесторов 24 этажа угловых квартир в свечке.
Apple04
Новачок
11
14 травня 2018
01 лист 2018 10:28
Ingvarr38
I
Користувач
84
01 жовтня 2018
01 лист 2018 12:24
Цитата "Apple04"::smoke:
спасибо
Cossak
C
Постійний користувач
109
17 вересня 2018
01 лист 2018 14:45
а что это за белый материал, из которого собирают наружные стены?
«Київміськбуд»
Представник
578
22 травня 2018
02 лист 2018 09:35
Цитата "Ravelin":Добрый день, соседи. Кто-нибудь уже ходил согласовывать перепланировку и остекление балконов?
Шановні учасники форуму, для перепланування треба подати заяву до канцелярії Київміськбуду. Останній термін подання заяви - три місяці до заявленого терміну введення в експлуатацію. Після закінчення цього строку Компанія заяви не приймає.
До заяви треба докласти ескіз бажаних змін у проекті (позначити олівцем на плані квартири, який видається при укладанні інвестиційного договору).
Розрахунок проводиться з проектною організацією, яку вказує інвестор у заяві.
Pavel Kir
PK
Користувач
32
29 серпня 2018
02 лист 2018 11:57
Цитата "Helenaq":Прошу откликнуться инвесторов 24 этажа угловых квартир в свечке.
О! И Вы тут. Зашел случайно на форум Медового, глядь - “знакомые все лица”. На Каховской бучу подняли, теперь здесь начинаете. вам ведь КГС ответил, выложил фото проекта, описал технологию работ. И много инвесторов с Каховской Вам писали, чтобы Вы угомонились. Но нет, душа видно просит дискотеки)))
Дід Стась
ДС
Користувач
30
11 жовтня 2018
02 лист 2018 13:00
Цитата:Добрый день! Я так понимаю для них это головная боль, с неохотой отвечают на вопросы. По их словам стоимость от 6000 до 20 000 грн. Предложили не оформлять, а просто сделать перепланировку, но мы решили все таки оформить официально. Процедура следующая, сначала Вы пишите заявление с планом перепланировки в центральном офисе, затем КГС смотрят реальность и адекватность проекта, по результату выдают разрешение на перепланировку. Вы сами с этим разрешением едите Центральный проектный институт и уже готовый проект отдаете обратно в КГС. Как-то так)))
Мені здпється, що тут значення має, які зміни Ви будете хтіти зробити. Якщо зміниться демографія квартири, тобто з двокімнатної стане, приміром трикімнатна, то весь проект має проходити по новій експертизу. Тому на рішення впливатиме, думаю, це. Забудовникам це не вигідно (м’яко кажучи). Мені це пояснювали, коли хтів купувати квартиру у іншого забудовника, тому там й не купив. Думаю, тут така сама ситуація.
Дід Стась
ДС
Користувач
30
11 жовтня 2018
02 лист 2018 13:05
Цитата "Ingvarr38":
Думаю застройщик все продумал
Я теж пристаю до думки, що забудовник продумав, бо ж і Медовий 2 мають зводити. Зайві проблеми нікому не потрібні.
Цитата:Именитые застройщики уже давно игнорируют опасность и строят там где нельзя
Думаю, справа не в тім. Оболонь приміром вся стоїть на плавунах. Просто враховують природні умови, а зараз такі технології, що забудовники мають можливість убезпечити будівництво.
Апайдын
А
Гість
4
03 листопада 2018
03 лист 2018 06:32
[/quote]
Всем добрый день,скажите пожалуйста,какая процентная ставка в обоих банках при оплате?спасибо!
Цитата "Представник Київміськбуду":
Шановні учасники форуму, для вирішення питань проведення оплати при купівлі квартири, підтвердження походження коштів та ін. вам краще звернутися до банків-партнерів Компанії: Кристалбанк знаходиться поруч з офісом Київміськбуду, Укргазбанк - у холі центрального офісу Компанії. Працівники банку професійно нададуть відповідь на всі ваші запитання.
Всем добрый день,скажите пожалуйста,какая процентная ставка в обоих банках при оплате?спасибо!
Lilya F.
LF
Користувач
44
20 вересня 2014
03 лист 2018 15:24
Цитата "Дід Стась":
Я теж пристаю до думки, що забудовник продумав, бо ж і Медовий 2 мають зводити. Зайві проблеми нікому не потрібні.
Думаю, справа не в тім. Оболонь приміром вся стоїть на плавунах. Просто враховують природні умови, а зараз такі технології, що забудовники мають можливість убезпечити будівництво.
как вы проверите что застройщик "убезпечує будівництво"? Или как проверить длину свай? Поверить застройщику на слово? все-таки комплекс эконом-класса и много денег потратить на него он не планирует. Не думаю что соблюдены все нормы. Да и то что затройщик никак не хочет взять на себя обязательство почистить озера (там полный треш: мусор годами туда сбрасывали) и проложить дорожки с фонарями - тоже говорит о том что проэкт - эконом.
Ingvarr38
I
Користувач
84
01 жовтня 2018
03 лист 2018 22:29
А вы были тут у озер, у объекта? Сейчас в данное время? Или живете рядом? С озерами все нормально, птицы, рыба, чистая вода, ну ясно что пить не стоит, но так что прямо мусор плавал и его туда свозят это уже как то перебор....
Дід Стась
ДС
Користувач
30
11 жовтня 2018
05 лист 2018 11:54
Цитата:как вы проверите что застройщик "убезпечує будівництво"? Или как проверить длину свай? Поверить застройщику на слово? все-таки комплекс эконом-класса и много денег потратить на него он не планирует. Не думаю что соблюдены все нормы. Да и то что затройщик никак не хочет взять на себя обязательство почистить озера (там полный треш: мусор годами туда сбрасывали) и проложить дорожки с фонарями - тоже говорит о том что проэкт - эконом.
Але ж якщо ж і економ-клас, то хіба хтось хтів би, аби гепнулося комусь щось на голову, або завалилося? Це ж бізнес й він хоч і витратний, але й прибутковий водночас. Тому за логікою речей самі забудовеики зацікавлені, аби швидше й якісніше доробити, аби переключатися на інші об’єкти, а не переробляти й не втрачати час та власні кошти. Так собі думаю, що ніхто не зацікавлений, аби трапилася якась халепа. Я ж не схильний перевіряти як Вм пишете “длину свай”, бо й технічно не маю такої можливості, як й більшість з нас та й вважаю, що аби ставив собі це за мету, то мусів би й роботу кинути й особисте життя занапастити. Та й взагалі я за натурою не схильний все й скрізь перевіряти, схиляюся до думки, що кожен має робити свою справу. Виходить, що я схильний довіряти забудовнику, але “не на слово” як Ви пишете, а просто з огляду на здоровий глузд. До речі, я цікавився питаннями свай, тож виявилося, що вони проходять тестування й враховується навіть майбутнє навантаження, вже коли люди заставлять меблями свої оселі. Ще й принагідно поцікавився у менеджера, як і хто контролює будівництво то був приємно подивований з того, що керівництво їздить по об’єктах майже щодня, контролює, підганяє й дає прочуханки, якщо слід. Тож тішуся з того, що маю можливість не перераховувати цеглини , а жити власним життям, чого й Вам бажаю. Гарного Вам усім дня та помочі Божої у ваших справах.
Lilya F.
LF
Користувач
44
20 вересня 2014
05 лист 2018 17:08
Цитата "Ingvarr38":А вы были тут у озер, у объекта? Сейчас в данное время? Или живете рядом? С озерами все нормально, птицы, рыба, чистая вода, ну ясно что пить не стоит, но так что прямо мусор плавал и его туда свозят это уже как то перебор....
Я была сама там, обошла комплекс вокруг. И мусор в озёрах а так же возле них(его навезли мешками, сейчас они разодранные, наверное собаками) видела собственными глазами.Зайдите со стороны двора и сами увидите. На вопрос "Кто почистит и уберет?"в отделе продаж ссылаются на город. Может город и когда-нибудь примется за это, но, судя по предыдущим обещаниям властей заняться обустройством Совских прудов - это будет очень не скоро
Ingvarr38
I
Користувач
84
01 жовтня 2018
05 лист 2018 21:04
Цитата "Lilya F.":
Я о том что в озера не сбрасывают мусор, живу тут в городке очень давно с самого его появления, но не об этом речь. Строительный мусор сейчас подкидывают вдоль озер это правда, но это делают и во дворах разная шваль, так вот если вы помните сюда свозила стройотходы одна крупная компания , колоны машин шли и высыпали мусор и благодаря неравнодушным жильцам района это было остановлено и даже убрано. Так что думаю со временем все тут приберут и и мы будем жить в чистом районе с новыми домами, площадками и парками!
Дід Стась
ДС
Користувач
30
11 жовтня 2018
07 лист 2018 11:35
Тож звичайно, коли вже будемо тут жити, то й ми можем своєю активною позицією долучитися до опікування навколишнім середовищем. Здається, можна спробувати вирішити це питання через громадський проект. Тільки поки не знаю, що то буде вартувати, там залежить від суми коштів. Але то вже до майбутніх планів...Мислю собі, що шляхи вирішення питання знайдуться.
Ingvarr38
I
Користувач
84
01 жовтня 2018
07 лист 2018 15:04
Цитата "Дід Стась":Тож звичайно, коли вже будемо тут жити, то й ми можем своєю активною позицією долучитися до опікування навколишнім середовищем. Здається, можна спробувати вирішити це питання через громадський проект. Тільки поки не знаю, що то буде вартувати, там залежить від суми коштів. Але то вже до майбутніх планів...Мислю собі, що шляхи вирішення питання знайдуться.
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше
- ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна28.111 011
- ЖК Perfect Town LikoGrad | Лико Град | Perfect Group | ул. Михаила Максимовича27.11508
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7427.112 198
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая27.111 980
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская27.11106
- Коттеджи "Паларис", Борисполь, ул. Ясная, 1526.118
- ЖК Polaris Home & Plaza | Полярис | Perfect Group, Citex Development | ул. Семьи Кульженков, 2225.11488
- ЖК GL Club | Green Life | Ірпінь, вул. Лисенка, 2125.1114
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова25.11710
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а25.113 075
- Чи варто зараз купувати нерухомість?28.113 831
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Найкращий район Києва29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Видеокамеры на даче25.1123
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349
- Послуги Електрика Кам'янець-Подільський13.071
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше